Nasy
|
Dan punce! Jaz sem pa danes presenetljivo spala do desetih pa še čez, to se mi ni zgodilo že uf, koliko časa..Malo me prehlad matra, morda bo to, mam kr malo poln nos in grlo me malo boli. Jaz sem ta vikend nameravala začeti s pranjem in pripravljanjem cotk, samo sem kr žalostna, k je slabo vreme napovedano tako, da bo treba kr sušilc vklopit, zgleda. Pa še en kup najinih cunj imam za oprat, sploh ne vem, kaj se tako nabira hitro zadnje cajte. Najbrž bom začela s pranjem že kar danes, drugače bomo kmal k sosedom še kej nesli Mene tudi zanima, kako veste, da se je otrok obrnil? Meni tega nihče ni še gledal in se sploh ne čudim, če tega G ne bo pogledala, ker ji je malo mar. Zdi se mi, da se začenja počasi malo manj premikat, vsaj tistih hudih premikov ni, le tko, čutim, ko gre čez trebuh, pa da se mu kolca in da mi noter mal premika Joj, plenice..groza, kako veš, katere izbrati? Toliko je tega, da..preveč. Je pa zgleda res samo od bejbija odvisno vse skupaj, toliko sem že slišala kritik in pohval, zdaj pa sploh ne vem, katere bova kupila. Bova šla malo v akcijo, malo prečekirala, kaj sploh imajo in kakšne so cene. Splača se malo gledat akcije za te stvari, to mi je že soseda rekla, ki ima otročka.