zalazoya
|
dan po dolgem času sem tako zgodnja odkar sem na BO spim kar do 11.00 pol pa šprint k mami na kosilo, ja vem se pustim razvajat, je še s časov k mi je blo ornk slabo pa nisem mogla nič skuhat, sej za našga pa pol pripravim kosilo pa moram še jaz malo popapcat ja pol pa grejo kilce gor. Zdej se moram pustit razvajat, ker pol k bo tanajmlajši član prišel na svet bom odpadlla k knof na gatah, bo on glavni, joj kok komi čakam na maj. včeri smo šli mal v šoping ampak za mamico, za nismo nič kupli je pa vse tko lušno da sem se komi zadržala, sam sem rekla bom najprej pregledala kaj vse sem dobila pol pa zapravljanje. Sem v popku dobilu tak lušn polover k piše gor začelo se je s poljubom pa sta mamica pa ati gor, sam pr nas si je začelo z umetno oploditvijo ampak sej nima veze , pa ene hlače z naramncami k sem si jih vedno želela, so mi tok lušne na nosečnicah. Punce ve ste tolk pridne s tem pisanjem, da jaz komi sledim, zvečer k vse preberem pol sploh veče ne vem kaj naj napišem in si vedno rečem jutri bom zgodi vstala pol pa naprej . Pa spet spim, ja začaran krog . Čestitke vsem za opravljene morfo in GP. A ni lep filing k ga vidiš, naš je sicer od NS spremenu spol, baje je zdej ampak ne čist ziher, tko da bomo nevtralno kupoval, sploh ne vem če bom še kej spraševala. Aurora čestitke za 24 teden, kilce grejo pa kar gor, jaz sem bla zanč mal kregana (21 teden pa *7,5 kg) sam jaz ne morem pomagat grejo kar same gor . Hijenca jaz mam tudi nizko ležečo posteljico, sam mi je G rekla da se po njenih izkušnjah dvigne, če pa ne pa mal pazit. Tale CR tud men nič ne diši. Ja pa če bo treba bo pač treba. Anitka jaz mam skoz bolečine na dotik v spodnjem delu trebuha, ka so se začele z bolečino najprej na desni strani in je ostalo potem na dotik, čez en mesec pa še na levi strani, sem en dan komi hodila zdaj pa spet sam na dotik boli, pravii G, da se širi in pritiska na materično steno, ja upam ker me je včasih kar malo strah. Še poseb k me lulat tišči spet čutim bolj ornk bolečino in včasi kar malo težje hodim, sem pa brala v reviji mama, da so bolečine v spodnjem delu trebuha kar pogoste. Ja sem vidla punce da dr Pušenjaka jezite , očitno je mel slab dan. Najbolj se je čim manj obremenjevat sam je pa težko, k nas tko skrbi za naše pikice. Ja nič lep dan, pa se beremo še malo kasneje.
|