narava
|
drage moje, jaz pa sem danes taak boga (pa ka se to ponavlja vsak vikend?! ) nimam energije, kiham, ful mi iz nosa tece, kasljam pa zelo grdo/hudo in izkasljujem zeleno sluz Trebuh me zelo zelo boli (najbrz zaradi kaslja??), sem pa v sluzbi in sedim kot pijanec za sankom, saj mi tak - ze na pol lezec polozaj na stolu - vsaj malo ublazi bolecine.. kaj se dogaja? je cas za obisk zdravnika? sm mislila, da bo slo s cajcki pa limoncami, pa je ocitno malo huje.. osebnega zdravnika imam na jesenicah, za obisk torej moram vzet dopust, tako da se poskusam znajt kako drugace.. kaj naj naredim? moja zdr. danes dela zjutraj samo se do 10-ih, kar pomeni, da sem prepozna (nisem pricakovala, da bo tudi danes hudo, sem upala na izboljsanje in zato odlasala z obiskom zdr. ). vikend je, zdr. ne delajo razen dezurni.. naj zdrzim se teh par ur v sluzbi in grem domov lezat in pocivat? se da kak sirup dobit, ki bi mi olajsal ta kaselj? lp, n.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|