|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
9.1.2008 14:39:54   
tejčica
ku ku
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 526
9.1.2008 14:46:48   
tejčica
Erna, Vid je imel prejšnji teden vneta oba učka. Je imel ful rdeča, pa ven mu je teklo... Itak je imel že antibiotik (Amoksiklav)zaradi ušesk... mi je pa P naročila da mu masiram solzevode, da se ne zamašijo. user posted image  za Žiga, da se hitro pozdravi.

Jjasna, tudi Juretu user posted image  za zdravje.
Anja, user posted image  za Borove mere.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 527
9.1.2008 15:43:21   
erna14
tejcica-hvala,sej sm klicala p pa je rekla naj prpelm pokazat,ker so lahko tud sinusi in ima lahko zaradi tega tak ucek

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
9.1.2008 16:06:56   
tinaaja
Erna, sem ti ravno hotla napisat, da poklici P.. upam, da je vse ok

Srecanje - kaj pa ce se dobimo jutr ali petek  in naslednji teden? Je treba izkoristit, dokler imamo se vse frej user posted image Naslednji teden jih kar nekaj tezko pride oz jih ziher ne bo

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 529
9.1.2008 16:57:45   
Barči78
Jest sm za jutri, ker sem ves čas mislila, da je to jutri, sam Polona, greva ena za drugo, kaj pa Naomi, a greš?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 530
9.1.2008 17:01:30   
Barči78
ojoj Vid KUKU tudi tebi, pikec fletkanuser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 531
9.1.2008 17:05:47   
sezam
Mene ta teden ne bo, ker imam Ano še doma (prehlad) user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 532
9.1.2008 17:08:27   
Barči78
sezam škoda, sej mogoče pa drug teden spet pridem

Kneipp bela kava - a je to že katera dala otroku za pit, sam vprašam, ker sem nekje prebrala, da to dajejo otrokom, men se pa tko čudno sliš, mogoče ker se reče kava.user posted image
V bistvu mi je še celo patronažna rekla, da naj po 7. mesecu začnem s Kneipp belo kavo, točno

< Sporočilo je popravil Barči78 -- 9.1.2008 17:09:55 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 533
9.1.2008 17:45:35   
erna14
evo midva sva nazaj,tamal ima virozo,mal rdece grlo,dobil je antibiotik hikoncil pa eno kremo za ucka mazat,sam je rekla da ni nc hujsga da tud nebi rabu antibijotika ce nebi bilo oko  unetouser posted image user posted image user posted image ,skoda.aja za v noska mi je rekla da mu lahko dam tud 2-3x na dan operil po eno kapljico,sam jaz bu bom dala sam dons preden bo sov spat pa jutr mogoce,cez dan pa pomoje bols da ne.zdele lepo pancka,se nc ne slis da bi mel kaj v nosku cist potihm diha,no upam da se moj revcek hit pozdrav.joj sej vem da pretiravam sam men je full hudo ce je otrok bolan pa tud ce je sam nahodm mi je ze grozn
taya kje pa je ta marcevkauser posted image user posted image
srecanje-jutr ali v petek naju ne bo,da koga ne okuzva,drug teden pa za zihruser posted image
zabika-restavracija od merkatorja je ze odprtauser posted image
barci-u men je ta kava bljak,sicer mam ful rada belo kavo sam uno bjanka
sezam-a ze odstevasuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 534
9.1.2008 21:38:17   
thaiss
dober večer, kje ste vse???

Pri nas se je dan zaključil z 39.3 vročine v ritkiuser posted image  Upam, da so zobki, ker ima zgornjo dlesen zelo otečeno in se že vidi leva enkica. Pri spodnjih enkicah smo imeli iste simptome: vročina, steklene oči in voda iz noska...
Pred pol urce sem mu dala Calpol in zdej spi. Upam da bo zjutraj boljši, ker imava kontrolo v RA.

erna upam da se tudi Žiga čimprej pocajta user posted image user posted image , pa Juretu tudi enouser posted image

ANJA user posted image  user posted image  bravo Bor za mere!!!!!!!

olajšava za user posted image : nič vedla do danes user posted image  user posted image  

kruh - samo na sprehodu ga gloda. Če/ko mu ga ponudim za zajtrk s kakršnimkoli namazom ne poje niti koščkauser posted image

ku ku Vid user posted image  user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 535
9.1.2008 21:44:24   
Barči78
O čeeer, thaiss, men je tud dolgcajt, nkjer nobene, pri men pa vsi trije že ornk spijo.

No, upam, da se ne razvije tale vročina v kaj hujšega, ker kar malo dvomim, da je tako visoka od zobekov, ali pač user posted image user posted image user posted image  Za pikeca malega.

A potem jutri velja, ali ne, midve s Polono sva pripravljeni. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 536
9.1.2008 22:04:46   
draja
Večer!

Sam na hitro še od mene, ker Živa še ne spi. Jaz sem absolutno za jutri!!!!! Povejte uro in midve prideva. Ker drug teden imam možnost samo v pon. in tor. ker v sredo imam jaz zobarja, v četrtek pa gremo že na PKuser posted image .

Predlagam da se res dobimo v tistem lokalu v 1. nadstropju med restavracijo in igralnim kotičkom (no, itak je edini lokal v prvem nad. če se ne motim). Igralnica je sicer super, samo mislim da za malo večje otročke. Dobijo pa tako mamice kot otročki copatke za v igralnicouser posted image .

Žiga, Jure, Matia in vsi ostali bolančkani miškolinčki hitro, hitro se pozdravite!

Bor braaaavooooo za mere in vse pohvale!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 537
9.1.2008 22:07:07   
Naomi
kuku Vid in ostali user posted image

...pa smo se en dan pospravl pod koutr user posted image , lih dons sva z mami razmisljali, kok prehitr gre tole pr telih nasih skorcih...lihkar sva domov prsla, zdej je pa ze decek skor...joj prevec prevec...kje so tisti cajti k je skoz spal pa umes mal pogledu user posted image ...bo treba enga tut, da spet to mal obudimo...ampaaaaaaak, ne nadejajte se prevec, mam se mal fore...user posted image
pikapola
..tudi od mene se 1x...bravo, bravissimoooooooooouser posted image user posted image
...lih dons tecem drugi krog M in morm povedat, da je ful razlika od 1., prejsn mesc me je pred tem ful bolel pa ibr tekl, pa sem rekla, kva a ne pravjo, da je po porodu bols, sam tokrat pa se opazla nisem nobenih znakov...pridna M user posted image
...KR bejbi, ce nau meeting u lj jutr, smo pa u cukrarn loh spet...je  lusn, pa tut ksna druga vabljena, na gorenjski zrak user posted image
tejcica, kdaj gres-te u domace kraje?
tanovi bolankoti user posted image user posted image user posted image hitr bacile stran...sc sc sc.
mogoće še kej boš gospa, a dam kesicu? user posted image

cauci

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 538
9.1.2008 22:12:17   
tejčica
Mi imamo pa novega družinskega člana!user posted image user posted image user posted image  Sva z mojim imela še eno obljubo Taji za izpolnit in smo šli danes po kanarčka. Mala je bla čist v elementu in smo jo komaj spat spravli. Ime mu je pa dala Kiko user posted image , pa smo rekli da ni treba dati imena takoj in da naj raje še malo razmisli.user posted image  Je pa prejle prav lepo pel, sam upam da bo ponoči tiho! 

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 539
9.1.2008 22:16:16   
A-N-J-A
Jaz tud jutr lahko pridemuser posted image .A zdaj ma Merkič 2 štuka al kvauser posted image ?No kdaj pol ob 11-ih?

Tiste ki se odločate za MC Tobija,njegove ocene na testih niso glih briljantne,vsaj kokr se jaz zastopim na tole:

user posted image
user posted image user posted image Home > Tests > Kindersicherung > Auto-Kindersitze > Kindersitze 2007
user posted image

ADAC-Kindersitztest 2007user posted image

MAXI COSI Tobiuser posted image

user posted image user posted image

user posted image
user posted image
Vergrößern
user posted image

user posted image
user posted image
ADAC-Urteil: befriedigend
Fazit: Durchschnittlicher Kindersitz mit relativ einfacher Handhabung. Die vielstufige Größenanpassung der Kindergurte, ohne dabei die Gurte ausfädeln zu müssen, bringt Vorteile.

Beschreibung
ECE-Gruppe: I

Für Kinder von 9-18 kg (etwa 1-4 Jahre)
Sitzschale mit Hosenträgergurt und zentraler Gurtspannung 
Sitzgewicht: 8,5 kg

Verwendung im Fahrzeug
in Fahrtrichtung mit Dreipunkt-Fahrzeuggurt
Sitz- und Liegestellung

Preis
239 Euro

Stärken             
Schwächen  

Sicherheit

o
• Geringe Belastungswerte im Seitencrash
• Guter Gurtverlauf
• Der Kindersitz steht stabil im Fahrzeug
• Ausgesprochen hohe Rückenstütze
• Etwas höhere Belastungswerte im Frontcrash

Bedienung

+
• Geringe Gefahr der Fehlbedienung
• Anschnallen des Kindes einfach
• Sitzeinbau einfach
• Bedienungsanleitung und Warnhinweise sehr leicht verständlich

Komfort

++ 
• Sehr gute Beinauflage
• Sehr gute Polsterung
• Gute Sicht für das Kind nach außen

Reinigung/
Verarbeitung 

+
• Der Sitzbezug ist leicht zu entfernen
• Sehr gute Verarbeitung

• Reinigung des Sitzbezuges aufwändig
Hinweis: Beim aktuellen Kindersitztest wurde erstmalig ein neu entwickelter Test-Dummy, der eine verbesserte Übereinstimmung mit dem menschlichen Körperbau aufweist, eingesetzt. Die Testergebnisse sind deshalb nicht mit den Ergebnissen vorangegangener Tests vergleichbar. Vereinzelte Sitzmodelle, wie auch der "Tobi", die im vergangenen Jahr mit '"gut" bewertet wurden, erzielten deshalb zum Teil nur noch ein "befriedigend".   

user posted image

user posted image

++ = sehr gut;    + = gut;    O = befriedigend;    Ř = ausreichend;    - = mangelhaft

Das ADAC-Urteil setzt sich zusammen aus der Bewertung Sicherheit und Bedienung

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 540
9.1.2008 22:17:50   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Mi imamo pa novega družinskega člana!user posted image user posted image user posted image  Sva z mojim imela še eno obljubo Taji za izpolnit in smo šli danes po kanarčka. Mala je bla čist v elementu in smo jo komaj spat spravli. Ime mu je pa dala Kiko user posted image , pa smo rekli da ni treba dati imena takoj in da naj raje še malo razmisli.user posted image  Je pa prejle prav lepo pel, sam upam da bo ponoči tiho! 

Bravo za novega družinskega članauser posted image ,če pa ne bo tiho ga pa z rjuho pokrijuser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 541
9.1.2008 22:18:33   
tejčica
Naomi, kot kaže bom gor čez vikend, pol prpelem mami dol in naslednji vikend spet gor.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 542
9.1.2008 22:53:41   
skačica
čer!

Samo da javim, da naju jutri ne bo, ker imava kontrolni UZ srčka, ker je P slišala blagi šum. Držite pesti, da je vse okuser posted image , ve pa lepoooooo uživajte, ker kmalu ne bomo več našle časa za kofetkanje, no al pa tud.

Anja- jaz se na tole nič ne zastopimuser posted image user posted image , ker nimam pojma v nemščini(sej veš, mi smo se raj latinščino učil, k je bol uporabnauser posted image ), upam, da niso tko slabi, ker enga imam tud mi in ravno v mojem avtu, kjer se mala več vozi kot v moževem.

tejčica- user posted image user posted image user posted image  za novega člana pa upam, da vam ne bo kalil nočnega miru.

Prav smotano mi je, da jutri ne moreva, ker bi vas kar nekaj na novo spoznala(draja, barči, pikapola,  naomi, Anja pa verjetn še katera), ampak imava uro 11.20 in preden bova konec, bo že čist prepozn, da se pelem še v LJ. Uz imava namreč v CE.

bolančki- user posted image user posted image user posted image user posted image evo pikapok za vas, da se vsi čimhitreje pozdravite.

Grem spat.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 543
9.1.2008 22:58:59   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Tiste ki se odločate za MC Tobija,njegove ocene na testih niso glih briljantne,vsaj kokr se jaz zastopim na tole:

a je katera tako dobra da mi nakratko prevede to o Tobiju??!! THX

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 544
10.1.2008 7:21:33   
A-N-J-A
Saj jaz tud nemšk ne zastopim,sam une krogci pa plusi pa vem kaj pomenjo.Tole sem zasledila na eni debati,so se punce pogovarjale da ma dost slabe ocene v primerjavi z drugimi sedeži pa sem pripopala.
Bo pa tinaaja zihr več povedalauser posted image .

Pozabla povedat da mamo 5 zobekuser posted image user posted image user posted image .

Kdo pol danes pride???Dajadada a prideš?
A je tam mogoče tud pošta?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 545
10.1.2008 7:43:23   
tinaaja
OK, ob 11 merkator, 1 nadstropje... JAz upam, da nama rate,ker ne vem, kdaj mi eni majstri pridejo user posted image

Tobi -  .. pri varnosti - sicherheit ima krozec, to pove dost... pise, da je povpreecen AS, katerega prednost je zapenjanje...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 546
10.1.2008 8:14:16   
thaiss
Dobro jutro,

tle je taka megla da dva metra vn ne vidimuser posted image . Matia je kljub vročini lepo prespal noč, zbudil pa se je z tretjim zobkom, leva enkica. Kot kaže bomo imeli za vsak zob isto štalo.
Kasneje neseva v vrtec zdravniško potrdilo in greva v RA.

A je katera že dobila odločbo o plačilu vrtca??? Pri nas to kr traja, otroka pa v vrtec brez odločbe o plačilu ne vzamejouser posted image  Včeraj sem klicala na UE pa mi gospa reče da oni še čakajo od davčne odločbo o dohodnini..user posted image user posted image

Mamice fajn se načvekajte danes, otročki pa kot vedno pridni bit!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 547
10.1.2008 8:45:15   
draja
Jutro!

Midve ziher prideva, samo ne vem če glih ob 11-ih. Kot nalašč se je mala danes zbudila že od 8-ih in bo okrog 10-ih dol padla. Pol pa vprašanje kolk časa bo spančkala + papcanje ko se zbudiuser posted image . No prideva pa ziher.

Matia čestitke za zobek! Si pa res revček, da te zobki takole zdelajouser posted image .

Bor čestitke za zobek tudi tebi!

Ah ti zobki ja! Mi ga že lep čas tipamo in vidimo (tudi z razdalje), predreti pa nikakor noče in nočeuser posted image . Pa tole bo šele naš prvi zobek. Ojej kaj nas še čakauser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 548
10.1.2008 9:26:25   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Pri nas to kr traja, otroka pa v vrtec brez odločbe o plačilu ne vzamejouser posted image   

Ma otroka bi glih tko mogl vzet v vrtec vzet. Če odločbe še vedno ni do takrat ko izstavijo račun, je račun za polno vrednost in ti pol ko dobijo odločbo vse preveč zaračunano odbijejo. Mislim da je moja sestra imela tako situacijo. 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 549
10.1.2008 10:05:53   
Žabika
Čisto na hitro:

Midve prideva na eno kavico in en špil!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.