|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
10.1.2008 18:12:25   
Marusah
Nejč088 pojdi v moja ringaraja - moj profil. In v okencu "moje nastavitve" - "Zasebno sporočilo" poglej če imaš kljukico pred "Dovoljujem drugim uporabnikom, da mi pošiljajo zasebna sporočila". Če jo nimaš, jo naredi. Pa potem mora delovati.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
10.1.2008 18:14:09   
itata
evo mene!
bila danes pri G in prvič na CTG - to je pa res hecn. me je probala sestra prepričat, da sem imela 2 mikro mini popadka - pa sem rekla, da verjetno ne, ker je glih takrat user posted image  brcnil... ampak ok. G je rekla, da se še nič ne dogaja... imam pa kar 3 datume pregledov... to bo enga dela STARI 17.01., 24.01. in 30.01 (če zdržimo do takrat sevedauser posted image )

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
10.1.2008 18:15:19   
nejč008
np... nč dobila
:)

ŽIVEL FEBRUAR!!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
10.1.2008 18:17:09   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: nejč008

np... nč dobila
:)

Ej,zdej pa že imaš okence ZSuser posted image .Ti bom probala poslat.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
10.1.2008 18:19:13   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: itata

evo mene!
bila danes pri G in prvič na CTG - to je pa res hecn. me je probala sestra prepričat, da sem imela 2 mikro mini popadka - pa sem rekla, da verjetno ne, ker je glih takrat user posted image  brcnil... ampak ok. G je rekla, da se še nič ne dogaja... imam pa kar 3 datume pregledov... to bo enga dela STARI 17.01., 24.01. in 30.01 (če zdržimo do takrat sevedauser posted image )

Sej veš kaj nam je zabičala Dolenjka - nič pred 1.2. jasno? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
10.1.2008 18:20:40   
nejč008
Evo, Marusah pa Vrtnica... hvala za pomoč pri ZS zadevi.

Maribor pa je malo daleč user posted image

ŽIVEL FEBRUAR!!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
10.1.2008 18:22:23   
Marusah

Ni take panike... dva ovinka (levi in desni) pa si na štajerskem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
10.1.2008 18:23:05   
MetiLu
Joj babnce, so mi zdele šle ene lepe misli čez mozeg in sem dobila tak fajn občutek, kok bo lepo, ko bom svojga mulčka lahko k seb stisnila. Komaj čakam, da pride user posted image  (februarja, Dolenjka, februarja - ne se razburjat user posted image )!
Tole s P Fedlbach je pa res čist mim user posted image  
Lara user posted image  user posted image  user posted image  za železo! Ga bomo velik rabile za porod, pol pa ko pridemo k seb, pa upam, da ga ne bo treba več jemat.
Vrtnica, jaz po eni strani komaj čakam, da bom v stari pojavni obliki, čeprav bom brcike strašno pogrešala. Občutek bit nosečka pa še posebej. Ker te vsi malo drugače gledajo user posted image  Npr. zadnjič pri os. zdravnici me je "medicinski brat" kar preko vrste vzel user posted image   Sej je res, da smo čedalje bolj okorne, ampak tudi to ima svoje prednosti. Meni je moj lubek še obuvat in sezuvat začel pomagat user posted image
Danes je mali čist divji, moj trebuh kot od enga vesoljčka, rebra bom mela pa kmal polomjena. Ga kar čutim, kako iz dneva v dan raste user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
10.1.2008 18:23:59   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Ni take panike... dva ovinka (levi in desni) pa si na štajerskem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
10.1.2008 18:28:07   
vrtnica76
Naš mulček je imel tut mal prej neke akrobacije in skoke.Šele po pol ure je buhi spet ratal lepe oblike.Prej sem mela pri popku kr eno vdolbinouser posted image .Pa zgaga ne peče več tolkuser posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
10.1.2008 18:29:30   
Marusah
Meti zgleda da je danes takšen dan. Moj user posted image  tut tako dela po trebuhu. Mam nekaj časa trebuh čisto štirioglat, potem jajčaste oblike, potem okrogle,... se mi včasih zdi, da bo kr vn skočil user posted image  Ja, ja,...sej vem nič pred februarjam!!! user posted image

Še malo ja, pa se bomo cartali user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1061
10.1.2008 18:32:23   
vrtnica76
Kolk so barabe ta pri baby centru.Sem dobila sporočilo, da imajo od jutri naprej darilo ob nakupu treh znižanih artiklov.Jest sem pa ravno včeraj nekaj zapravljalauser posted image .No,pa bom šla še jutriuser posted image .user posted image ker bodo jutri že dinarčki nakazani zauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1062
10.1.2008 18:34:55   
Marusah
Vrtnica pa imajo kaj znižano v BC? Se splača it pogledat?

Neposredna povezava do sporočila: 1063
10.1.2008 18:39:30   
Marusah
Jaz sem danes V C&A malo zapravljala user posted image  pa sem kr nekaj pajackov in pižamico, pa bodije zelo ugodno dobila. Sem pa bila zadnjič v Celju v C&A pa sem bila prav razočaranauser posted image   Imajo v MB veliko večjo izbiro in dosti lepše stvari. Čudno ne user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
10.1.2008 18:51:44   
Janey
Jaz sem čisto aut...sem tako žalostnauser posted image user posted image user posted image ko sem se nekaj odločila...jbemti pa ta naša faušija...kaj če sem v italiji a mi bodo tut tam računali?? Ziher ne...packi...
Pač žal še nisem slišala kaj dobrega o mb porodnišnici in še eni kolegi ko sta oba zdravnika v mb porodnišnici so šli v avstrijo rodit...tak da?? če to nekaj ne poveuser posted image
Prav strah me je...cel dan sem že nervozna in berem...in bolj kot berem po forumih bolj me je strah...ne vem al so te sestre res sposobne sploh bit takšne al napihujejo na forumih. Ampak nekaj bo že na tem če pa vsi eno in isto pravijo...za iste stvari.
Mah...bomo že...bom poklicala še v celje in slovenj gradec in šla malo bolnico pogledat. Pa tut v mb imaš na voljo epiduralno samo od 8 do 16, pa še to če je anestezist na voljo, v ce pa sg pa skoz. Samo neko izjavo je treba podpisat. V mb je pa menda treba celo plačat, kar ni treba nikjer drugje. Joj kak sem jezna. Pa še baje da tu v mb so ful staromodni in te dajo kar na posteljo...ne moreš nič kaj hodit in sedet in to...in porod čepe je možen samo pri eni babici in pri moji smoli je nebo v porodnišnici. user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram se pomirit in prespat...ampak vseeno ne razumem zakaj ZZZS ne krije v EU stroškov poroda. PACKI na kvadrat.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
10.1.2008 18:56:10   
Februarka08
Zgleda, da ste se res vse poskrileuser posted image . Škoda. Jaz pa ravno premlevam že pol ure kaj naj jutri za kosilo naredim... Sem čisto brez idej, nekaj bo pa treba iz skrinje vzet zvečer... Mah, se bom že kaj spomnila...user posted image Potem se pa pridno svaljkajte s svojimi user posted image ... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
10.1.2008 18:57:26   
Februarka08
Ups, zgleda da sem pozabla osvežit... user posted image Se mi je res mal čudno zdelo, da bi vse šle...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
10.1.2008 18:58:23   
kati kati
ojla JANEY-v celju je tudi  treba epiduralno plačat 167 evrov....kr drago

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
10.1.2008 19:03:04   
bamby
janey, se ne strinjam ravno s tabo, da so EA drugje zastonj. V Postojni stane 170€, pa rojevanje v vodi prav tako ( sem gledala cenik).
Morda pa v MB ni tako slabo kot se sliši user posted image . Saj LJ tudi ni naj naj, ker so nekatere sestre tudi bile neprijazne, ampak to pozabiš. Itak si le nekaj dni tam in če skušaš z osebjem biti tudi sama prijazna, so ponavadi tudi oni do tebe. Drugo je, če hočeš biti pametna in nadpovprečno pomembna (če razumeš kaj hočem reči), takrat te vsi nekam zaničljivo gledajo in obravnavajo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
10.1.2008 19:04:45   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

ojla JANEY-v celju je tudi  treba epiduralno plačat 167 evrov....kr drago

A res?
Porodnišnica Celje

V celjski porodnišnici, kjer je bilo lani 1799 porodov, se porodnice lahko odločijo za porod sede na ustrezni porodni postelji in za porod čepe. Vse več se jih odloča za sedenje, stanje ali gibanje v prvi porodni dobi. Na voljo jim je posebna soba s pripomočki za lajšanje porodnih bolečin. V porodnišnici pozdravljajo masažo, nosečnicam pa ponujajo tudi elektrostimulacijo in mešanico plinov. "Uvajamo možnost epiduralne analgezije, ki pa je, žal, povezana s pomanjkanjem anesteziologov, tako da trenutno še ni na voljo rutinsko, a če jo porodnica dobi, je brezplačna," pravi prim. Vladimir Weber, dr. med., predstojnik ginekološko-porodniškega oddelka SB Celje. Še letos nameravajo opremiti porodno sobo za alternativnejši porod z blazinami, vrvjo in trimletom.

To piše pri predstavitvi porodnišnice na eni strani o slo porodnišnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
10.1.2008 19:08:06   
katka37
To je neverjetno, od jutra sem imela toliko za prebrati. user posted image , pridne ste.

Misar, kar je res, je res, kar se tiče tvoje postave.

Janey, bravo za še en izpit.

Jaz pa user posted image , so me začeli mantrati ti user posted image  hemeroidi, ta otrok mi bo res dal vetra. Pa pijem vsak dan pol litra donata, pa suhe marelice... Jutri takoj po kremo. Še dobro, da grem proti koncu.

Sayuri, naj ti slabosti čimprej minejo, samo da se tvoji pikici lepo razvijata. Pa le pridno navijaj, me bomo tudi za tebe.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
10.1.2008 19:08:43   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

janey, se ne strinjam ravno s tabo, da so EA drugje zastonj. V Postojni stane 170€, pa rojevanje v vodi prav tako ( sem gledala cenik).
Morda pa v MB ni tako slabo kot se sliši user posted image . Saj LJ tudi ni naj naj, ker so nekatere sestre tudi bile neprijazne, ampak to pozabiš. Itak si le nekaj dni tam in če skušaš z osebjem biti tudi sama prijazna, so ponavadi tudi oni do tebe. Drugo je, če hočeš biti pametna in nadpovprečno pomembna (če razumeš kaj hočem reči), takrat te vsi nekam zaničljivo gledajo in obravnavajo.

Vse to vem...jaz nočem da me nosijo po rokah in to..ampak jaz mislim, da znam vedet kaj je zame dobro in to tudi zahtevat...naprimer če jaz želim da je partner z mano od takrat ko pridem v porodnišnico do rojstva...oni pa rečejo da še ni tako daleč in naj gre ker ga še ne rabijo,....bom jaz ziher prosila da ostane in potem postanejo baje tečne...in tudi če prosiš za pomoć pri dojenju so baje neprijazne...ne vem kako ne lepo prosit za pomoć...jaz res nočem komplicirat in igrat kraljične, ampak želim samo lep odnos, ki so ga dolžne sestre imet..pa ga žal nimajo. Vsaj po 90% primerih ne.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
10.1.2008 19:18:02   
MetiLu
Punce, jaz se pa s P nič ne obremenjujem. Ko bo čas bom šla v najbližjo, torej v LJ in počakala, da mi tam pomagajo. Madona, če jih je že tok rodil, bom pa še jest, ni vrag. Pa še dobre porodničarje imajo v Lj, sploh če se kaj zaplete je vse na dosegu roke. Sestre so pa kakor naletiš, ene so fajn ene pa ne. Opravljajo svojo službo... Tud o epiduralni ne razmišljam. Nekaj me je navdušila Ultiva, samo je v Lj še ne poznajo user posted image  tko, da upam, da sem baba in pol in bom po naravni poti rodila user posted image  Če bo treba se bom tud drla zraven user posted image  Čeprav sem rekla, da to se pa ne bom, ampak bom, če ne bo šlo drugač user posted image
Ne boste verjele, kaj zdele počnem. Sem se pomladila za 10 let user posted image  V mojem pežojkotu 206 nisem mela cd radia, ampak kasetnega, sej kaset nisem poslušala, samo mela sem jih pa eno tono v avtu. In zdej jih poslušam, glih od Caught in the act. user posted image  user posted image  user posted image  A se katera spomni te skupine? Sem to kaseto kupila v 8. razredu osnovne šole, pa še zmeraj dela user posted image  user posted image  user posted image  Pa najdla sem eno od Helene Blagne (ja sem jo včasih ful poslušala user posted image ) in mela pevske vaje sredi dnevne sobe... Bogo moje dete user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
10.1.2008 19:19:59   
Lanchy
Cau punce,
pocasi prihajam k sebi. Sem bila v knjiznici in na pregledu in ko sem domov prisla sem samo se dol padla. Sem tok kaput, da bi najrajs sla kar do jutri spat...pa user posted image   tut se vedno ni iz sluzbe.
Na pregledu mi je delala CTG in je vse OKuser posted image , mala je ravno takrat kolcala kot za stavo in je bilo prav hecno poslusat, pritisk se je ocitno spet znormaliziral in je 120/80, tehtnica pa kaze 16+user posted image

Anandrej, za statistiko...naslednji pregled imam spet prihodnji teden in icer v torek 15.1.

WOW, kok gre cas hitro naprej, zdaj pa res samo se cisto malouser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
10.1.2008 19:22:21   
MetiLu
Janey, jest te čist štekam in se strinjam s tabo, samo če bom že zdej mislila samo na najslabš, pol bom šla z malo večjim odporom rodit user posted image  Ne vem no, nočem preveč negativno razmišljat, sej so na forumu tudi zelo pozitivne porodne zgodbe, jaz rajši te berem user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.