Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Lepo sobotno jutro. Zbudim se sveža, naspana in umirjena. Stopim iz postelje in me zmrazi. Seveda! Zokenčke sem si pozabila oblečt. Oblečem si svoje zokenčke in nadaljujem s svojo jutranjo rutino. Med umivanjem zob pomislim, kako so tile zokenčki uporabna stvar. Luštni, kratki, mehki, pa še zebe me ne v podplate. Pa pride moj dec in takoj opazi moje nove zokenčke. " Ti stara, teli zokni ti pa ful pašejo. A majo za dedce tud kakšne zokne?" In potem skupaj odideva v trgovino in si kupiva vsak svoje zokenčke. Jao, sve že dve skorajpolulančki, draga moja LuNca! Špelka, ti jih pa mečeš! No, pošlji naslov Lunica... Sicer niso v škatli ampak v žački, tak da ni panike. Se splača.. No, tudi mene zanima katero dieto si si izbrala ledenkica. Jaz sem že en teden na MOntiju (pa ne met kakih pohujšljivih idej ob tem. Nič ne delava, le hujšava... ) Je pa včeraj moj dobil idejo, da bi se mi pridružil In, ker je doma, zdaj pridno kuha po Montiju! Amm...špelči, kar pridi, imam polno ''klet'' vsega - izbiraj: refošk, nek kindermacher rdeče vino, whiskey, puškin, nek kremast whiski, jegermajster, belo vino (traminec pa še neka ''domača'' mešanica) pa martini (Z Georgom Clooneyem - amm, martina dam, Georga pa ne, ok? ) Jaaaoooo---bodo testi hudi ps: LuNa - amm, saj ne bo nič hudega če bosta dva (ali štirje) rafaeloti manjkali iz žačke, a ne da ne?
|