|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
7.1.2008 22:12:02   
LuNa73
jah, pa pr men ne... sej ga pa nisem jst naskočla....

ampak veš kaj...je blo to eno obdobje, ko so se res pesi kr neki lepl na mene... sem mami enkrat rekla: Pa dej mi povej, jst kak čudn vonj oddajam???? user posted image

Pamperske, pamperske... da ne bojo fleki vsepovsod user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
7.1.2008 22:14:19   
ledenka
eh, mamin pes je tud cist nor na punce, ki majo M user posted image  al pa takoj po seksu, mu ocitno fajn disijo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
7.1.2008 22:14:51   
polaris
Koliko pa jih imaš (mačkonov mislim)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
7.1.2008 22:15:38   
LuNa73
sej se ne sekiram.... se sekiram takrat ko mi pralni stroj mal zaštrajka, ko je treba filter spucat user posted image user posted image

Glede dlak pa tole: Si od fotra žena šprica pod pazduho, pa je bla zraven moja nečakinja...takrat stara tri leta...pa si je "mačeha" pozabla ene par dlak obrit.. pa mala vidi to, izbuli oči, se za usta prime...pol pa cela prestrašena vzklikne: Babi, a men bojo tud to gor prlepl, ko bom vlka? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
7.1.2008 22:16:40   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

eh, mamin pes je tud cist nor na punce, ki majo M user posted image  al pa takoj po seksu, mu ocitno fajn disijo user posted image user posted image user posted image

Kok pa ti to veš? Mislim za sebe že..ampak za druge...a špijunariš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
7.1.2008 22:17:25   
polaris
Ubogi otrok, tako mlada pa že s takimi travmami...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
7.1.2008 22:19:03   
ledenka
polaris, macka in macko user posted image  parcek, k sreci precvikan, ne bo malih muc user posted image  

lunci, ok, govorim zase user posted image  in za mojga dedca user posted image user posted image user posted image  ja, on mu je tud disal user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
7.1.2008 22:20:17   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Ubogi otrok, tako mlada pa že s takimi travmami...user posted image user posted image user posted image

Sej prav da se navadi, kaj vse jo še čaka user posted image user posted image user posted image user posted image

Babe jst se grem vmit pa spat... sem koma.... čvekamo še kaj jutri... a vela???? Pridne bodte.... nočka

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
7.1.2008 22:21:40   
ledenka
luncika, spi danes na levi, da te bo vsaj enakomerno bolelo user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
7.1.2008 22:24:16   
LuNa73

luncika, spi danes na levi, da te bo vsaj enakomerno bolelo user posted image

jah in tud kr obležim.... ti me boš prišla pa spedenat user posted image
Zdej pa res Lejko noč.... cmokeca mwa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
7.1.2008 22:25:02   
polaris
Nočka

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
7.1.2008 22:29:25   
polaris

polaris, macka in macko user posted image  parcek, k sreci precvikan, ne bo malih muc user posted image  

Ni problem, ti takoj priskrbimo podmladek, sam reči

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
8.1.2008 6:26:02   
LuNa73
_Jutro, ena dabl user posted image user posted image  za vas.... grem delat! Dijo!user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
8.1.2008 9:19:35   
ledenka
user posted image

user posted image  posebi kavica za mopseka user posted image  lunčika, upam, da te danes ne boli več?

kako ste, punce moje drage? grem jaz na tapravo kavo, pol pa na delo user posted image  eh... bi raj spala user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
8.1.2008 9:20:57   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Ni problem, ti takoj priskrbimo podmladek, sam reči

mačkon me je itak en teden grdo gledal, ko sem mačko dam privlekla user posted image  zaj je pa moj reku, da če pride še kaka maca, gre pa on user posted image  tak da se priporočam za mace, ko se bom mela namen ločit, nič prej user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
8.1.2008 11:00:52   
spelka12
Čaw mačke.
Vsem hvala za čestitke, mali Jakob je noro luštkan, čist po tetki user posted image . Ima sicer zajčjo ustnico, ampak ni tak hudo, meni je najbolj cute dojenček na svetu.
sonček33 da te še tuki pocrklam. Vem natanko kaj preživljaš, res mi je hudo za tebe. Ampak ne vzemi to kot neuspeh ampak za stopnjičko višje proti tvojemu cilju. user posted image user posted image
ajsika super avatar, mi je bolj všeč ko prejšnji. Današnji kuža na tvoji dišeči kavi je pa čisto podoben moji labradorki, da je nisi prekopirala?
lunca, lunca me gunca user posted image . Sem videla kako si se ušmekala. Bundica pa majčke pa.....zadnje besede pa res ne razumem user posted image . Prvič slišim za zokencke?
polaris, ajsika lušte mi delata. Takoj nehat z grogom, sem na antibiotikih. Še 3 dni pol pa pridem na obisk pa na lonec groga.
pikapoka kje se skrivaš? Ti je premraz? So ti krilca zmrznila? Mogoče pike odpadle?????????
Danes sem dobila pralni stroj user posted image user posted image . Ne vem, zakaj sem tolk navdušena, pomoje mi še ni kapnil, da bom mogla potem prat, pa obešat, pa peglat ko nora. Na razprodaje ne grem nič, ker sem že vse prej nakupla in sovražim gužvo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
8.1.2008 11:13:38   
ledenka
špelči user posted image user posted image user posted image  kdaj greš k Reškotu? midva mava zdaj datum 14.2., ravno na valentinovo user posted image  neki bomo že uštimali do takrat user posted image  upam, da bo moja operacija takrat mimouser posted image  glavno, da je tvoj mali nečakec zdrav, zajčja ustnica se popravi user posted image  

kaki stroj sta kupla? takega, ki bi bil men všeč, še niso naredli - da opere, posuši, zlika in zloži v omare user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
8.1.2008 11:49:50   
spelka12
Ja sej sem jaz tud takega iskala, pa so 5 minut pred tem prodal zadnjega.user posted image
Pol sem pa kar candy-a vzela. V GA so imel ful akcijo je bil 389 € pa se mi zdi čist o.k.
Dobro, da si me spomnila za Reškota. Že kličem.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
8.1.2008 12:12:58   
spelka12
No ajsika a vidiš, kako te ubogam. Klicala Reškota, datum 4.2. user posted image user posted image  Najprej dobim tablete za ureditev cikla in marca v nizki štart. Komiiii čakammmmmm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
8.1.2008 12:29:40   
ledenka
mogoče se bova pa marca srečevale na UZjih user posted image  jaz sem zanalašč rekla za mal kasnejši datum, k ne vem, kako in kaj bo pr meni. brez izvidov pa je brez veze hodit tja, ker je to pač naslednji korak user posted image

sem vidla slikce od tamalega user posted image  kaki cuker!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
8.1.2008 12:49:17   
spelka12
Kje si pa vidla slikce? Jih še jaz nisem user posted image . A pri beniki?
Madonca zaostajam. Grem takoj pogledat. Pa je res luštek a ne? Ne morem verjet kakšne kepce so novorojenčki. Smo kupil tavelkmu nečaku nodija in je ta nodi skoraj še enkrat večji od Jakoba user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
8.1.2008 13:07:51   
ledenka
na prvi strani je bil Benikin album user posted image  ja, miceni so user posted image  je pa res cuuuukeeeer user posted image  taprav za mušter user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
8.1.2008 14:18:24   
benika
Punce, nahvala za čestitke in vaše spodbujanje ob rojtvu Jakoba. Za mušter vam prilagam slikico ponosne tetke z malim nečakcem, ostale slike pa si lahko pogledate v albumu

.user posted image

Še enkrat hvalauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
8.1.2008 14:23:00   
sonček33
Teta spelka, oba sta luštna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
8.1.2008 14:29:47   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  kolk luštna sta user posted image user posted image user posted image  
benika, album sem že pogledala user posted image  lep fantek! čestitam!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?