![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:29:32
|
|
|
|
katka37
|
Dolenjka, ti privoščim, da poješ vso pecivo s Pino, samo da nas ne preganjaš po bolnicah, raje uživaj nekje na kavču in njamaaaaaaaaaaaaaa. Misar, me veseli, da ti je uspelo. Če res rabimo geslo, pa nam prosim javi, da si lahko te slikice ogledamo.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:29:45
|
|
|
|
*Naja
|
Še dober, da zvečer nisem mogla zaspat in sem že včerej prebrala vaš "maraton" . Zdej pa vse ful čvekate, da bomo čimprej na 4.delu in bomo lahk šle v P . Jst imam pa danes pop. pregled pri G in upam da se mi je hemoglobin kej popravu, če ne me čakajo injekcije, ki pa menda bolijo ko . Kolegica jih je dobivala v prvi nosečnosti, v rit in pravi, da ima še zdej nekakšne črne pikice na tistem mestu . Halooooo...jst nočem imet potem črne rite . V drugi nosečnosti se je potem dogovorila, da jih je dobivala v žilo....upam, da se bom tud jst lahk to zmenila. Larisa- jst sem si torbo za v P že pripravila, edino kozmetično torbico bom potem naknadno, ko me bo začelo zvijat, noter dala. Misar- si zaklenila trebušček A lahk pošlješ geslo na ZS?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:38:54
|
|
|
|
misar
|
trebušček je še vsaj tri tedne zaklenjen...se držim dolenjkinega naročila, da nič odpiranja do februarja sicer moram pa ta teden tud kaj trebušček poslikat, ker jutri odpremo že 37. teden
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:40:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro februarske maratonke Me dva dni ni, pa imam cel roman za prebrat. Sem za danes že naredila nekaj koristnega, sem zlikala srajce (ufff, koliko se jih je nabralo), pa še neko drobnarijo za našo . Sedaj pa čakam, da pride kolegica na obisk z njenim 7 mesečnim . Jo bom kar pokoristila in pridobila še kakšno koristno informacijo. Punce, a imate tudi ve zadnje čase tako močan izcedek? Meni se kar vliva. Me malo skrbi, ker ne vem, kakšna je razlika, če to plodovnica počasi odteka ali gre res samo za izcedek.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:44:04
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Punce, a imate tudi ve zadnje čase tako močan izcedek? Meni se kar vliva. Me malo skrbi, ker ne vem, kakšna je razlika, če to plodovnica počasi odteka ali gre res samo za izcedek. Tud jaz imam kaka dva tedna ful izcedek. Sploh zjutraj po prvem lulanju, sam že parkrat tekla gledat kaj mi teče, pa glej ga zlomka, izcedek. Plodovnica je prozorna, tako da vem da to ni to, ker imam belkast izliv in ne prozoren .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:47:45
|
|
|
|
misar
|
aja... gesla sem pa poslala na ZS...ne se prestrašit mojega vampeka
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:50:55
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar aja... gesla sem pa poslala na ZS...ne se prestrašit mojega vampeka Pa jo imamo......še eno manekenko namreč! Res si lepa!!! Hvala za geslo. A je to ime vaše ? Zato sprašujem, ker bi jo mi tud imeli, pa smo naredili, tko da če nam v drugo rata potem jo bomo imeli!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:53:08
|
|
|
|
*Naja
|
Misar- pravi tini-mini bauhi .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:54:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
misar - jaz sem tudi radovednica in bi rada tvojega bušija videla.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:54:29
|
|
|
|
misar
|
ja danes imam pa nek grozen apetit, sem pojedla že tri vlke kose kruha z nekim grozno zdravim sirnim namazom. piše da je notri veliko samih prekrasnih E-jev. sam paše pa ko me je prejšnje dni ta gripa zdelovala, sem kar shujšala eni dve kili, ker mi ni nič pasalo sam danes...joj vse bi požrla, kar vidim mogoče je apetit vzpodbudilo včerajšnje kuhanje jote...je nisva skuhala že kak teden...včer pa kar 2x... jupi...danes se kar že mal boljš počutim je dragi rekel, da mi mora mal vročino zbit, očitno je delovalo
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:56:24
|
|
|
|
misar
|
srečka nosečka: imaš geslo na ZS saj ni tko majhen trebušček, men se zdi že pošteno okoren Larisa: ja tako bo ime naši princeski
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:00:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
misar - hvala za geslo, čudovit trebušček, pa še lepše ime za vašo princesko. A veš, da bo naši prav tako ime.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:08:00
|
|
|
|
pina-1
|
misar maš pa tako lepi bauhi.. Proti mojmu, ki je že kar orng je prov lušten. Bravo za jotico. Sploh ne pomnim kdaj sva jo midva na zadnje kar 2x kuhala v enem dnevu. Sedaj je že enkrat problem. Pa meni sploh ne paše sedaj več kaj dosti to delat. Kajse bomo še pomatrali da bo zdržal do po porodu, samo komi čakam tisto tapravo jotico brez dodatkov- v dvoje kruhek sem že zamesila in sem se pošteno utrudla. Kar dve kile moke sem dala pa je kar težko blo zamesit vso zadevo. Samo da je ratalo..
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:18:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
jota - kaj je že to??? Je tudi pri nas ni blo že dolgo dolgo. Bo treba ukrepat. pina - si pa pridna. To bo dišalo po kruhcu.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:21:44
|
|
|
|
Janey
|
Jutro Misar jaz bi tut vidla bušija Slabo spala...spet... HVALA DA STE ČARALE...že 3ji izpit letos zdaj sem pa konec do aprila, maja...pol pa ne vem kak bo upam da bo čmrl spal
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:25:18
|
|
|
|
Guerina
|
Dobro jutro Sonosečke. Jaz delam danes zadnji daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Pa imam eno tukaj, ki jo ze cel teden ucim ene in iste stvari, pa se noče učit excela, ki ga ne zna... ne worda ne zna vklopit..... JOOOOOOJ. Tako, tudi komaj pridem do minute, ko nisva za racunalnikom in se uciva: klikni na W., napisi, ssave, printaj..... MAAAAAAAA groza. To bi priporocla moji najhujsi sovraznici da dobi, ko je tik pred zdajci, da rodi:) Pa še to ne lih vsaki.... Drugače sem pa še vedno malo brezvoljna. Sobica še vedno ni končana. Vse imam razmetano, pa se ne morem spravit k pospravljanju, ker pridem iz sihta cist zivcna zarad moje namestnice, da se samo usedem in buljim v steno in diham... Mislim, da se bo jutri to koncalo in se zacelo bolj umirjen zadnji mesec... PINA_ dej se zame en hlebcek kruha... takrat ko si ga dala Iztoku se ga prav nisem mogla najest.... pa se skorjica.... hrustljava in fina, fina!!:)
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:25:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - za izpite, si pa pridna. Če bo tvoj po tebi, tako priden, verjamem, da ti bo pusti, da boš kaj malega pogledala v knjige in ob njem naredila še ostale izpite.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:26:47
|
|
|
|
Marusah
|
Jutro, Bravo Janey Koliko ti jih je še ostalo za letos?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:29:22
|
|
|
|
Marusah
|
Guerina sej zdej ko boš doma, boš imela več časa in tudi volje do urejanja in pospravljanja sobice za ter stanovanja! Ja mesec dni imaš še čas
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:29:40
|
|
|
|
vrtnica76
|
Katka,hvala Sem zrihtala!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:31:17
|
|
|
|
Guerina
|
Ja, sej jaz tudi tako mislim...sam, da se mi ne bo treba vec ukvarjat z bjondami, ki ne znajo in in tulijo, da so najboljse na svetu:)
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:35:21
|
|
|
|
Janey
|
Maruša še 5 misar LEPI buši in še lepše ime...tudi mi smo ga imeli v ožjem izboru, če bi bila
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:38:35
|
|
|
|
kati kati
|
Srečna nosečka-kar se tiče izcedka,je pr men tud zlo močan. Plodovica je brez vonja in barve,izcedek pa bel in ima poseben vonj...(tako je men rekla G.)...tak da zaenkrat mislim da si lahko brez skrbi
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:38:48
|
|
|
|
misar
|
lepotičke uživajte...grem jaz kakšno stvar naredit...sem lena ko ****s vas pustim kako urco na miru...pol pa le glejte, da boste spet za kako čvekalno akcijo upam, da sem vsem, ki ste želele poslala gesla...sem dala pa v album še današnje fotke...se mi zdi, da mi trebušček v enem tednu zdaj ni nič zrastel ja saj tko je ponavadi...neki časa nič pol pa bum, pa spet nič, pa bum ah zdaj pa res grem, ja no, čist zares menda...no naj pride kdo namesto mene uno goro cunj zlikat no
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 10:39:28
|
|
|
|
vrtnica76
|
Misar,jest sem tut ferbčna.Prosim za geslo! Svoje fotke sem pa tut ravnokar zrihtala-s pomočjo Katke !
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.