|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
9.1.2008 16:05:09   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi še vedno ne spimo... bolj se bliža ura spanja, bolj ona nori po stanovanju..user posted image Včeraj sva skupaj zaspali ob 22.30..user posted image

Sem že razmišljala, glede nato da otroci nočejo spat zvečer, a čez dan veliko spijo, ali se popoldan kake aktivnosti udeležujete? Pri nas se obnese, da ji popoldan ne pustim spati dlje kot do 18.00 in potem smo 2 uri zelo aktivni. Se lovimo,  telovadimo, stopnice v hiši so zakon, ker pleza po njih ko nora... in potem ob 20.00 dobesedno pade v posteljo.

pri nas se pa včasih zgodi, da cel popoldne ne bo spal in ne zaspi vse do 22.30 ali celo dlje... jaz sem že off on pa WOW user posted image , in če mislite, da zjutraj potegne se krepko motite ker takrat je že najkasneje ob 6.00 UPuser posted image user posted image user posted image

Ne pomaga laufanje, ne pomagajo stopnice, ne pomaga plezanje, nič od niča, mali je navit in pikauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
9.1.2008 16:05:13   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Matjaž je zdaj dober mesec dvonožec...ampak še vedno se ne dvigne sam na noge iz tal, če me razumete - da bi se oprl na roke in dvignil rito...vedno se priplazi do neke opore, ob kateri se dvigne potem na noge... Se vaši vsi lepo dvignejo iz tal oz. kdaj so to pogruntali?

naš se lepo dvigne.
ampak se je začel šele kakšen mesec po tistem, ko je shodil.
Prej se je pa tudi dvigal na oporo.

Naš se je prej znal dvigniti in šele potem je shodil

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
9.1.2008 16:12:20   
tasha23
Žal mi je za vse bolančke, upam, da čimprej ozdravite. Mi bomo doma še cel ta teden - preventiva...
Za mano je pogreb in si res nisem mislila, da bo prišlo toliko ljudi, celo župnik je potočil nekaj solzic za mojo babi...pa posebej mašo so pripravili (na prošnjo domačih), maševalo pa je kar 7 duhovnikov... res so jo imeli radi. POGREŠALI JO BOMO!!!!

...meni pa še vedno se ne zdi res...

Drugače pa smo to noč SPALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, zato pa je od 7.30 pa vse do zdaj divjal in mami pilil živce, je sicer vmes zaspal za 15 minut, amak kot je slišal, da je hrana na mizi se je dvignil in:''MAMAAAAAAAAAAAaaa MAMA?!?!''user posted image ... in seveda zmazal 2 porciji pašteuser posted image user posted image user posted image

lucika user posted image user posted image user posted image user posted image za službo

Aja pa še nekaj novega si je moj mali izumil: sam si mrmra in pleše v ritmu... tako cartan je ko to počenjauser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
9.1.2008 16:13:04   
tasha23
Kaj nobene ni?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
9.1.2008 18:17:51   
Anonimen
ojla...seveda smo tuki....

pri nas je ura komaj dvanajst in imamo 20 stopinj....a je to sploh normalno ?

Sem šla ven, pa sem švicala ko zmešana.....se mi zdi, da je kar malo soparno....ne vem če je to ravno dobro za naše male, saj veste virusi in podobno...

Pa da se spet malo hvalim.....včeraj smo šli kupit in podpisat knjigo od Madeline Albright.....jah no še dobro da imamo Barnes&Noble....jao, ženska se je kar postarala...no sej je že stara....hm, zanimivo ko nekoga tako dolgo ne vidiš......v glavnem, je bilo ornk organizirano, smo sedeli na stolih, ona je imela govorniški oder, skratka tako kot na neki novinarski konferenci...pa tudi knjiga mora biti kar zanimiva....

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
9.1.2008 18:49:44   
Arabela
Bomo videli kako bomo danes spalni obred opravili.. mala spala le 45min čez dan, zdaj bova papali, kopali pa da vidim če jo bo zmanjkalo..

Če ne bo nje zmanjkalo, bo mami pa ziher... ampak spucala pa sem stanovanje... le skozi okna ne smem gledat, ker nič ne vidim tako so umazana..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
9.1.2008 19:41:00   
Arabela
Naša mala pančka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ... Upam da bo mirna noč...

Nikjer nobene...user posted image

Mami gre pa zdaj v ležeči položaj, nato pa zbrat misi in pred knjigo..user posted image user posted image

Lahko noč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
9.1.2008 19:52:28   
*blu*
Čer.
Mala že spi, jaz pa tudi nisem za drugam. Čist sem fertik.
Sva bili popoldan na telovadbi in je naša, vedno naspidirana in samostojna punca pokazala, da zna biti tudi mila jerca. Je bila ene pol ure čisto zmedena, ko je videla toliko otrok na kupu. Proti koncu je pa oživela. Rastur je bil pa na pijači po telovadbi. Sva šli na Brione (kavarna v Kr.) pozdravit mojega in poslovne partnerje in je imela polurni nastop. Se pozna, da je na svojem teritorijuuser posted image . Jao, jao.
Pikapolona tvoja je pa sploh na spidu. Super Brinauser posted image .

Lina, mi smo pa očitno tole zimo obsojeni na meglo. Prov depresivno je.  

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
9.1.2008 19:54:03   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Naša mala pančka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ... Upam da bo mirna noč...

Nikjer nobene...user posted image

Mami gre pa zdaj v ležeči položaj, nato pa zbrat misi in pred knjigo..user posted image user posted image

Lahko noč...

Super za spanje Arabela!user posted image  Držim pesti.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
9.1.2008 20:11:21   
pikapolona2
no tudi Brina je skopana in v posteljci...nekaj si še gode ampak bo po moje zaspala.

Telovadba...hm....ko sva se peljali domov in mi je tamala začela zopet cmerat v avtu (ja mi se še vedno ne maramo vozituser posted image ) sem začela razmišljat a je vredna tega da jo vlačim v Kranj....in sem prišla do zaključka...da sploh ni bilo nič posebnega.....moram rečt da sm pričakovala eno naspidirano punco, ki bo skakala in pela ...bila pa je ena bolj omlednauser posted image . Bom kr še jaz kakšno leto s tamalo skakala in pela in plesala. Tako da Blu....se nebomo več videle na telovadbi...zaenkrat. Lahko pa kdaj s Saro in še ktero oktobrko same tovrstno telovabo naredimo...pa bomo tak mele večji žuruser posted image user posted image user posted image .

@lina...naša hodi en mesec in sedaj se že sama pobere sredi prostora...če je pa bližje opora ali pa jaz se pa rajši upre.

Tasha lepo da ste imeli lep pogreb....ohranite jo v lepem spominu. kaj pa Lu...a ni imela zdej enkrat tudi pogreba?

Piškot tole ime sarkoidoza se res tako grozno sliši

Grem v bano in dat možgane na off sm čist brez energije

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
9.1.2008 21:12:05   
mis
Evo, jaz iz Celja pred pol ure. Nakup uspešen, ene kikla, dvoje hlače in 3 zgornji deli, take tunike v oliverju. Sicer sem pol ure zamudila je ati 15 minut zamudu, ampak... tako jeuser posted image  Sem šla pa z eno kolegico.

no, vidim da ste vse brez energije, jaz sem tudi kar preč. Moram cunjice še enkrat pregledat, pol pa pred tv, pa kmal spat.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
9.1.2008 21:14:16   
mis
Nobene ni...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
9.1.2008 21:17:18   
moci
jaz sem ...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
9.1.2008 21:18:31   
moci
našla sva lokacijo za poroko. ampak jaz bi rada, da je takrat tema, ker je ful lep grad ponoči.
a katera ve, kje najdem podatke o tem, kdaj vzhaja in zahaja sonce septembrauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
9.1.2008 21:33:14   
@lina
http://www.sunrisesunset.com/calendar.asp?comb_city_info=Vienna,%20Austria;-16.4;48.3;1;2&month=9&year=2008&time_type=0&use_dst=2

najbližje sem ti našla za Dunaj...saj hude razlike ne more bituser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
9.1.2008 21:39:17   
mis
o, @lina, lej jo... Kdaj se vidimo?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
9.1.2008 21:40:00   
mis
jaz pa dalinca iščem po celem stanovanju. bog ve kam sta ga vtaknila...user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
9.1.2008 21:46:20   
moci
našla. ampak je malo poznouser posted image
se bomo pa samo fotkat prišli. al kako. no, rezerviran grad in ansambel. grad še nimam potrditve. upam, da bo. še obleka in gostilna, pa je. user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
9.1.2008 21:47:30   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

srčno upam, da se kmalu izmotamo od teh virusov, da vam jih ne nosimo... sicer je Matjaž po počutju, razpoloženju in aktivnostih super ok, ampak še pokašljuje...

jaz sem pa tudi končno ok - po dolgem času malo delovno za računalnikom zvečer - računam, kakšna nama bo padla ven dohodnina, ali se splača pošiljat kako spremembo na DURS glede vzdrževanih članovuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
9.1.2008 21:48:58   
@lina

jaz pa dalinca iščem po celem stanovanju. bog ve kam sta ga vtaknila...user posted image

če Matjaž ne bi spal, bi ti ga poslala...on je super detektiv za telefone in daljince, najde ga, če ga še tako skriješ user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
9.1.2008 21:50:11   
moci
moje načrtovalke, rabim eno fajn gostišče, za cca. 60 ljudi, kjer bi lahko imeli samopostrežni bife - kot katering. ideje?
aja, pa ne gremo ravno na goričko (smajlikikažejezik)

btw. računalniške frikice, a mi ena razloži zakaj mi ekstra smajliji ne delajo?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
9.1.2008 21:52:43   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

srčno upam, da se kmalu izmotamo od teh virusov, da vam jih ne nosimo... sicer je Matjaž po počutju, razpoloženju in aktivnostih super ok, ampak še pokašljuje...

jaz sem pa tudi končno ok - po dolgem času malo delovno za računalnikom zvečer - računam, kakšna nama bo padla ven dohodnina, ali se splača pošiljat kako spremembo na DURS glede vzdrževanih članovuser posted image

no, pa sporoči ko boste nevirusni, pa se zmeniva...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
9.1.2008 21:53:49   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: moci

moje načrtovalke, rabim eno fajn gostišče, za cca. 60 ljudi, kjer bi lahko imeli samopostrežni bife - kot katering. ideje?
aja, pa ne gremo ravno na goričko (smajlikikažejezik)

v vašem koncu ne poznam tolk. Za dolenjsko pa hitro kaj najdem. Samo pomoje se ne boste vozil tako dalečuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
9.1.2008 21:58:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ker nisi dovolj pridna, mogočeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
9.1.2008 22:09:55   
moci
drugače pa se zoja uvaja v vrtec, delo uspešno, danes sem šla za eno uro.je jokalauser posted image . drugače kar gre, samo vsi so že lepo navajeni, sedijo za mizo, pridejo, ko jih pokliče, ful so pridni. ni mi žal. jo bodo naučili discipline. če jokajo jih nosita vzgojiteljici v naročju in nikoli ne povzdigneta glasu, pa vse ubogajo.
imajo pa jako čudno hrano. danes za zajtrk suho salamouser posted image user posted image včeraj za kosilo pa segedinuser posted image user posted image svašta. jaz pa kompliciram.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?