hanna1
|
toliko,da se samo javim,brala bom pa kasnej--nama se zgleda malo pozna,da nimamo več nočnih dojenj,pa malo več aktivnosti, v glavnem,v slabih dveh mesecih sva se zredili za 550g in zrasli za 1,5 cm --to je že tako na hiter zmerla----teža:7,750 kg in dolžina:67,5 cm--je bolj lahkokategornica--po mami --ampak me je firbec matral in sem šla gledat v tabelo in sva ravno na idealni črti,tako,da ni panike,sva pa tud midve slabokrvni in sva dobli za železove kaplice--bom še vidla,pri Blažu sem mu samo s prehrano uspela dvignt in bom tud pri Hani probala--te kapljice čist frderbajo zobe--sam je dans naš deklič bolj slabe volje,trenutno pa spi,ko se je pošteno najedla. .Blažu smo šli izbrat okvirje in tisti,ki so bli najbolj frajerski,so mu bli žal malo preveliki.Blaž ima pri 157,5 cm celih 43 kg,je tud lahkokategornik --mi mu menjamo okvirje nekje na 3 leta,ko jih preraste--naslednje,če bo še rabu,pa bodo že mogli bit za daljši čas--verjetno bo tud cena malo višja