|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
7.1.2008 9:26:45   
Nončika
Pikaču, pa ne da si isto stara ko jaz. Keri letnik si? Tudi jaz bom čez 3 leta mela spredaj 3 in nič več 2.

Ve o plačah in 4 mestnih številkah. Lepo bi bilo. Jaz moram čakati vse do 18. pa še ta pade na petek in vprašanje če bo res plača. Pri trajnikih pa me ne bodo vprašali kakšno je moje stanje. 4mestna številka. Ja, ja lepe sanje. Ki ostanejo le sanje.

Hujšati, ali ne hujšati to je zdaj vprašanje. No tudi sama bi se morala kdaj pa kdaj to vprašati. Skoraj vse hlače so mi tesne. Da o pulovrih-vsaj tiste stišnjene, te počasi izločam iz prometa.

Tina iskreno sožalje ob izgubi strica. Tudi jaz grem danes na pogreb. Umrla je mama mojga soseda. Sovražim pogrebe.

Greste kaj danes po razprodajah?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
7.1.2008 10:12:57   
Pikaču
Klarika, letnik 1980.
Slike sem dala v album, poglejte si jih.

Bom še kaj kasneje napisala, moram delati malo.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
7.1.2008 10:31:12   
tina104
Pikaču, sem pogledala slikice. Predvsem moram pohvalit sobico, zdaj ko je končena. Še posbej mi je všeč rumena barva in posteljnina.
Drugače pa je Ema enaka s tem valjanjem po snegu kot naš Aljaž!

Ko sem govorila o moji plači in 4-mestni številki, sem pozabila povedat, da je bilo to s prehrano in prevozom. Sem pa vseeno zelo zadovoljna s plačo. Moj je v prejšni firmi imel za pol manjšo plačo (okoli 500 e), tu zdaj pa bo tudi samo za spoznanje večja.

Danes se že malo boljše počutim. No ja, pozabila sem povedat, da mi je še sintesajzer crknil ... eh saj bo, res upam na izboljšanje. Samo da bi bili res vsi živi in zdravi, ostalo pa bo že šlo nekak skozi. Ja, moje zdravje je že boljše. Še vedno malo teče iz nosa, kašljanje se je umirilo, edino ponoči še kdaj malo pokašljam.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
7.1.2008 11:01:04   
Nončika
user posted image Pikaču, krasna sobica. Res krasna. Noemi bi bla čisto nora, če bi vidla tole sobico. a copati Emo ne tiščijo. Noemi jih več noče meti, ker jo zadaj guma tišči. Baje no, ali pa je tole spet izgovor. moram ji danes nabavit nove.

pa-pa

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
7.1.2008 11:33:03   
tina104
Tudi jaz imam zdaj za pokazat nekaj slikic, so pa od oktobra in novembra večinoma.
Upam, da bo delovalo.

http://www.moj-album.com/uredi/nasaljaz/10607532/

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
7.1.2008 11:36:24   
tina104
zgleda ne bo šlo, vtipkajte uporabnik nasaljaz, geslo POMARANČA

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
7.1.2008 11:44:28   
nanka
Dan,
Pikaču res je krasna sobica, tako živa in svetla. Ema je pa tudi krasna.
Midve z Zojo sva doma in uživava na kavču, popoldne grem na kosilo, šefica vabi za rojstni dan.

Upam da bo kmalu pomlad in se naše razpoloženje malo popravi.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
7.1.2008 11:48:04   
Nončika
Faca je Aljaž, ko tak spi na postelji. a vama ne pade dol? N ima zaščitno ograjo pa še te jo najdem na drugi strani postelje.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
7.1.2008 11:51:59   
natasaxy
Oj.

Se vam še javim. Danes imam tak zamorjen dan, da bi se kam nekam skrila.

Tina jaz ne morem slikic pogledat, edino če jih imaš pod geslom, da se moramo prijavit.

Klarika se pridružujem klubu mladih. Tudi jaz sem tvoj letnikuser posted image

Razprodaje, mi pa nič v denarnici. A ma še katera podobne problemeuser posted image

Plača je tudi pri nas šele 18 - tega in upam, da ni zadnja, spet jamramuser posted image .

Drugače smo imeli lep vikend. Smo bili kar veliko skupaj, tko da sem prav zadovoljna kadar sem lahko malo več časa doma.

Uživejte, zdej grem pa počasi na malico. Čao

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
7.1.2008 11:57:25   
natasaxy
o Tina hude slikice. Se mi zdi, da se je Aljaž ful spremenil od takrat ko je bil še mali.

Kaj bi jaz dala za malo snega, da bi se lahko kepali in sankali. Tudi mi se bolj malo slikamo zadnje čase, moramo malo nadoknadit, da še jaz kaj obesim gor.

Zdej pa res šibam,...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
7.1.2008 12:01:16   
Nončika
Natasaxy, dobrodošla.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
7.1.2008 12:23:38   
Pikaču
Tina104, super slikice, no zdej sem pa še tebe vidla. user posted image user posted image user posted image Luštni ste, vsi trije.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
7.1.2008 12:47:33   
Pikaču
Ja, tele razprodaje kar naj bodo, jaz zase imam dosti oblek, edino kakšne šuhe bi si šla kupit. Možek ma tud vse, Ema ma pa itak vsega preveč. Ampak resnično, ker dobi od svoje 3 letne sestrične in je vsega dosti. Škornje je tud že dobila, jaken ima pet , puloverjev, hlač,..... Pa tud denarnica ne dopušča, zdej pa pe tele podražitve, k jim ni ne kraja ne konca.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
7.1.2008 15:58:54   
violinski
Oj ti naše mladinke! Kako ste mlade!

Tina, Aljaž je super dečko, res se je spremenil ampak še vedno ima tista perfektna lička, ki se jih jaz spomnim še od srečanja. Ti pa tudi zgledaš ko rožica. Drugače mal poglej po stanovanju - pri nas doma, ko gre tako veliko stvari narobe, ko se stvari kvarijo, se nazadnje še ura ustavi (je na navijanje).

Joj, sem mislila, da se bom malo razpisala, pa je že ura za počasen odhod, tako da se javim jutri, ker imava danes z možem popoldne zase.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
7.1.2008 16:05:09   
Jessy
Ojla!

Pa sem spet tle! user posted image  Danes sem imela že dolgo pot, saj sem šla na lov za eno bundo (trenutna je še iz 2. letnika faksauser posted image ) in sem se iz službe napotila na Vrhniko v Intersport, a je tudi tam nisem dobila. Tako se bom v sredo ali četrtek podala z možem v Ljubljano v upanju, da to isto bundo najdem, drugače bom pa kaj drugega izbirala. Kje imajo v LJ največji Intersport, oz. kje je največja izbira?????

Naše plače so že bile, saj so vedno 5. v mesecu, oz. kak dan prej, če je peti ravno med vikendom. Jaz dobim brez prevoza in malice plačo z 1 spredaj in štirimestno številko, vendar imam že naziv mentor in sem v prvem plačilnem razredu. Glede na to, da je to še vedno naš edini dohodek (mož še ni iz rdečih številk), moramo tudi mi še kar racionalno delati z denarjem. Še kako rade se pojavijo ničle na bančnem računu.

Morem pohvaliti Emino sobo. Res je noro dobra!!!! Ste najbrž nabavljali v Ikei, kajne? Jaz tudi moram še ta mesec stopiti v Ilesov salon, da mi zrišejo Malega Princa in vključijo to pohištvo, ki ga trenutno imamo.

Aljaž se je resnično zelooooo spremenil. Postal je pravi lepotec. Še posebej mi je všeč z razmrščeno frizuro v banji! user posted image  Tina104, ti si pa še čist ista kot se te spomnim s srečanja! user posted image

Drugače vam pa zavidam ves sneg, ki sem ga videla na slikah! Neja se še ni uspela povaljati v njem! Tudi sank še nismo dali iz kleti! user posted image

Tiamo, hvala za info o dohodnini! Se pravi, da brez veze zbiram račune od stroškov vzdrževanja in lekarne???user posted image Ti šment! user posted image

Vidim, da se pogovarjate o svojih letih. user posted image  Klarika, a veš, da sem mislila, da si kako leto starejša! To se mi je zdelo, da si mlajša od mene, sam da si pa tolk, pa nisem mislila - pa brez zamere!user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
7.1.2008 23:02:11   
violinski
Jessy, začni v Sport 2000 - eden je v Hali A v BTC, drugi na Rudniku, kjer ti pač bolj sede. Imajo svašta, tudi velike številke user posted image , je pa res, da je kar oblegan med razprodajami. Jaz sem lani na slepo srečo (šla sem iskat en T-shirt za možka) ubodla perfektno jesensko športno jakno iz tega ful elastičnega materiala, ki diha in je zdaj ful moderno, not pa flis - je bila na obešalniku z zadnjimi kosi in namesto 60€ sem dala zanjo 30€. Pa celo dovolj velika zame je bila, kar je redkost. Ti pa karseda priporočam tudi Hervis. Intersport je menda samo v Šiški v Mercatorju, nisem pa čisto prepričana.

Punce, nisem hotela zjutraj napisat, ker sem bila še v službi, pa pod budnim očesom ostalih, ki so z mano v pisarni ne maram postati čustvena - ampak sem bila tudi pod totalnim šokom: prva stvar danes zjutraj je namreč bila grozljiva novica, da je včeraj umrl sodelavec. Vemo samo, da ga je kap, nič drugega, ni bil niti star, presneto, nekaj nad 50 let, vendar je pretresljivo to, kako danes si, jutri te ni, pa ne glede na to, koliko se sekiraš zaradi službe ali zaradi drugih krivic. Tina, ti prav gotovo doživljaš podobna razmišljanja, kot sem jih jaz danes, izrekam ti še iskreno sožalje ob tvoji izgubi.

Živite vsak dan, kot da je najlepši dan vašega življenja! Samo to.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
8.1.2008 7:10:48   
Tiamo
Jutro,

naj prvo komentiram slike; soba od Eme je super, kok ste ji lušno zrihtali in seveda paše k tako luštni punci. Kok imate snega, vsaj eni uživate.

Tina, čist sem šokirana, madona to ni Aljaž. Aljaž je mali fantek, ne pa že orgn dečko. Čist se je spremenil, ja lička so pa še malo ostala. Tebi pa manjka kak kg, se mi zdi da si čist shirana.

Vidim, da se čist depresivne stvari dogajajo. Res je violinski, danes si, jutri je vprašanje..tako, da tvoj stavek Živite vsak dan, kot da je najlepši dan vašega življenja! velja 100%. jaz se kar držim tega, od poletja oz. od moje zadnje krize zaradi nesprejema v službo učiteljice. Sprijaznila sem se, da mi je tale služba usojena in da pač si moram najti poleg te še kako obveznost, da z veseljem hodim v službo; pa naj bo samo čvekanje na RR ali pa kako oblikovanje in srfanje po netu. Zaradi denarja se ne sekiram več, pač tok imam kolikor lahko zapravim, čeprav bi mi kak € prišel prav. In v službi se še vedno držim načela: za ta denar je to to!!sodelavci so tukaj super, edino par cvetk je s katerimi imam samo posloven odnos, manjkata mi dve, k ista šle v tobačno, ampak mi res fullll manjkata. To sta bili dve punci, orng punci polne smeha, optimizma, hecanja, zajebancije...skoz je bilo veselo k sta bili one dve tukaj. Drugi mi pravijo, da sem jaz zdaj taka, se trudim, da se skoz nekaj smejimo, ampak k je vedno bolj prisiljeno oz. ne dobim pravega kompanjona za te zadeve.
Poskušam se tudi ne ubadati s problemi drugih, vendar sem tak tip, da tisti k imajo probleme vedno najdejo mene in mi tarnajo in mi stem požrejo veliko veliko energije. Lih zdaj imam problem s prijateljem, sploh nevem kaj se mu dogaja, uglavnem je na meji blaznega. V novembru me je dvakrat prosil, če bi ga poslušala in mu dala kak nasvet, se zjokal in potem je bilo decembra vse OK, včeraj se je pa že hotel na smrt skregati z mojim, ga provociral in čist ob živce spravil. Lahko rečem, da je eden najboljših prijateljev, samo kaj se mu pa v glavi zdajle dogaja je pa groza, res rabi pomoč. Take stvari me kar prizadanejo, ker vidim, da si ne zna pomagati in se utaplja v pijači, shujšal je skoraj do abnormalnega videza (noge ima take k jaz roke)...ampak se kontroliram in si pravim, to je njegovo življenje, jaz se moram sekirati za mojega in za mojo malo nagajivko. pa če tako pomislim, kdo pa meni stoji ob strani k sem v depro, kdo, moj dragi, moj oče, mama, brat...potem se pa že konča. Zdaj me seveda gor drži Demi.  

Mene še vedno nos matra v iber. Bom nehala nakladati, violinski ima nočna razmišlanja, jaz pa bolj jutranja, hehe.

kje je spet naša Kety!!!!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
8.1.2008 7:14:22   
Tiamo
kdo, moj dragi, moj oče, mama, brat...potem se pa že konča. Zdaj me seveda gor drži Demi.
pa seveda ve, moje avgustovke user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
8.1.2008 7:27:06   
Tiamo
Še eno vprašanje:

kje kupiti spodnje majčke, da so ozke in dolge. Demi mi je zdajle v decembri zrastla in so ji vse podedovane spodnje majčke prekratke!? Včeraj sem jih gledala v plavi laguni pa je bila ena 8€ s popustom, pa me je skoraj fršlok. V leclerku jih nimajo, v sparu imajo samo kratke. Danes grem še v Mano pogledat, samo prejšnič k sem gledala so imeli samo od 4 let naprej, v Mani imajo ponavadi od 3 let naprej, kar Demi kar ustreza.

Še kake žabice ji moram kupiti, jih ima veliko, samo k so podedovane in so jih prej nosile že 3 punce, je elastika že čist švoh, tako da ji lezejo dol.

Violinski, če imaš kaj robe se priporočam...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
8.1.2008 8:54:32   
tina104
Tiamo, majčke smo mi nekaj dobili, ravno take fajn ozke in dolge, samo ne vem, kje jih je sestra kupila. Predvidevam, da ali v Pikapolonici ali v Aladdinu.

Tiamo, sem se prav nasmejala, ko si napisala, da mi manjkajo kg. V lica sem res mogoče kar precej shujšala, samo trebuh in stegna pa imam kar obloženauser posted image

Jaz še nič nisem šla po razprodajah, bom paše šla, vsaj namen imam. Mogla bi si kupit kak pulover, vse že imam take raztegnjene in muckaste. Samo ne vem še, kdaj se bom spravila  trgovino. Čez teden mi sploh ni. Službo imam čisto stran od trgovin in pred službo mi ni še v trgovinah za letat, po službi pa tudi moram najprej po Aljaža, potem pa si želim še tako samo domov.

Violiski, moje sožalje ob izgubi sodelavca. Res gozno, kako en dan si, drugi dan pa te ni več. Ravno to sem razmišljala. Moj stric je tudi kar tako umrl, ne vejo še, zakaj, bo znano čez nekaj dni, kolikor vem, ni bil nič kaj bolan. Verjetno je kap ali infarkt, lahko tudi od padca. Ne vem vem samo to, da je tisti dan malo preveč spil in ko je šel peš domov, je po poti padel in umrl. Bil pa je star 59, meni se je ševedno zdel zelo mlad.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
8.1.2008 8:57:54   
tina104
Klarika, nisi ti letnik 1981?

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
8.1.2008 9:17:08   
Tiamo
same mladinke letniki 1981,1980,...mladinkeeeeee user posted image

Tina ja v obraz se mi zdiš pretirano suha ...potem imaš verjetno isti sistem hujšanja kot jaz, prvo v faco, prste, joške, trebuh potem dolgo nič, potem pa rit stegna....

Za majčke hvala, mah premišljujem, da bi kar rabljene kupila, samo da ne bi bile preveč raztegnjene, zato se pa pri violinski priporočam user posted image , samo če me spomin ne vara, ona kupuje nevtralne stvari, da bo še Aljoš prav prišlo. pa še nekaj, ker je Demi kar velika v tem času, se mi zdi, da bi ji bile prav tiste majčke, ki jih zdaj Lana nosi, če me občutek ne vara!!

Kar se pa razprodaj tiče, me ne spraviš nikamor v gužvo, itak imam izgovor, da ta dobro robo pospravijo v skladišče, razprodajajo pa krš. Sem pred leti čakala na razprodaje za ene hlače in ne boste verjele jih je že ob 10 zmankalo, trgovina se je pa odprla ob 9..mah prav norca se delajo...jaz sem itak moj buget porabila v avstriji v decembru. Zdaj imamo tok rojstnih dnevov, včreraj je praznoval moj brat, 10. priajteljica, 19. moj oče, 21. moj stric, 27. moja sestra..pa verjetno še kdo, čakam, da me moji drugi možgani (koledar na GSM) spomijo.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
8.1.2008 10:01:01   
Nončika
TINA104, letnik 1981. ja, ja.in ti?

JESSY, hja vsi mi govorijo, da sem mlajša kot pa v resnici. ti pa prideš in mi rečeš, da sem starejša. hja na jok mi gre. user posted image . ni panike, se ne sekiram. samo sem se  malo pohecala, ne me resno jemat glede prejšnjega stavka in joka.user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
8.1.2008 10:05:56   
Nončika
TIAMO, ti priporočam KIK. sicer ni ravno najboljša trgovina, spodnje hlačke so pa 1a. res, perem jih in perem, prekuhavam pa so full ok. pa še cenovno so čist ok. nekje 5€ za 3hlačke. pa še prav take so kot jih rabiš.

za žabice pa kar v Mano. tiste ta najmanjše so komot dobre za ta večje 2-3 letnike. cenovno pa 1,75€-zdaj gledam račun od včeraj.

ta boljše stvari so resnično v skladiščih. jaz sem razočarana nad letošnjo razprodajo. tiste sicer malo boljše stvari pa so znižane samo za 30% in ne za 50%.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
8.1.2008 10:28:38   
Pikaču
Violinski, verjamem da si doživela šok, ko si prišla v službo. Iskreno sožalje. Tudi sama najbolje izkoristim dneve, ki minevajo z hitrostjo 150 na uro in največ časa posvečam družini. Sej zato sem pa tudi deležna kritik, ker samo doma visim in ne grem nič ven. Moje prijateljice so še vse neporočene in brez otrok, jaz sem si prva ustvarila družino in name drugače gledajo. Sej pogrešam tudi to, ampak.... Sicer pa sama tko želim in mi nič ne manjka.

Tiamo, tudi sama imam v službi par cvetk, s katerimi nismo na isti valovni dolžini, ampak rajši ne bom o tem, ker bom samo slabe volje ratala. Sama jih pustim na miru in isto pričakujem od njih.

Grem na malico, se še kasneje beremo.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?