Tiamo
|
Jutro, naj prvo komentiram slike; soba od Eme je super, kok ste ji lušno zrihtali in seveda paše k tako luštni punci. Kok imate snega, vsaj eni uživate. Tina, čist sem šokirana, madona to ni Aljaž. Aljaž je mali fantek, ne pa že orgn dečko. Čist se je spremenil, ja lička so pa še malo ostala. Tebi pa manjka kak kg, se mi zdi da si čist shirana. Vidim, da se čist depresivne stvari dogajajo. Res je violinski, danes si, jutri je vprašanje..tako, da tvoj stavek Živite vsak dan, kot da je najlepši dan vašega življenja! velja 100%. jaz se kar držim tega, od poletja oz. od moje zadnje krize zaradi nesprejema v službo učiteljice. Sprijaznila sem se, da mi je tale služba usojena in da pač si moram najti poleg te še kako obveznost, da z veseljem hodim v službo; pa naj bo samo čvekanje na RR ali pa kako oblikovanje in srfanje po netu. Zaradi denarja se ne sekiram več, pač tok imam kolikor lahko zapravim, čeprav bi mi kak € prišel prav. In v službi se še vedno držim načela: za ta denar je to to!!sodelavci so tukaj super, edino par cvetk je s katerimi imam samo posloven odnos, manjkata mi dve, k ista šle v tobačno, ampak mi res fullll manjkata. To sta bili dve punci, orng punci polne smeha, optimizma, hecanja, zajebancije...skoz je bilo veselo k sta bili one dve tukaj. Drugi mi pravijo, da sem jaz zdaj taka, se trudim, da se skoz nekaj smejimo, ampak k je vedno bolj prisiljeno oz. ne dobim pravega kompanjona za te zadeve. Poskušam se tudi ne ubadati s problemi drugih, vendar sem tak tip, da tisti k imajo probleme vedno najdejo mene in mi tarnajo in mi stem požrejo veliko veliko energije. Lih zdaj imam problem s prijateljem, sploh nevem kaj se mu dogaja, uglavnem je na meji blaznega. V novembru me je dvakrat prosil, če bi ga poslušala in mu dala kak nasvet, se zjokal in potem je bilo decembra vse OK, včeraj se je pa že hotel na smrt skregati z mojim, ga provociral in čist ob živce spravil. Lahko rečem, da je eden najboljših prijateljev, samo kaj se mu pa v glavi zdajle dogaja je pa groza, res rabi pomoč. Take stvari me kar prizadanejo, ker vidim, da si ne zna pomagati in se utaplja v pijači, shujšal je skoraj do abnormalnega videza (noge ima take k jaz roke)...ampak se kontroliram in si pravim, to je njegovo življenje, jaz se moram sekirati za mojega in za mojo malo nagajivko. pa če tako pomislim, kdo pa meni stoji ob strani k sem v depro, kdo, moj dragi, moj oče, mama, brat...potem se pa že konča. Zdaj me seveda gor drži Demi. Mene še vedno nos matra v iber. Bom nehala nakladati, violinski ima nočna razmišlanja, jaz pa bolj jutranja, hehe. kje je spet naša Kety!!!!
|