|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
8.1.2008 22:47:09   
sharpy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

N O V A            S T R A N

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
8.1.2008 22:47:45   
sharpy
user posted image user posted image user posted image user posted image

Uff...sem se bala, da me bo petarda prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
8.1.2008 22:48:13   
petarda
Drgač pa sem imela tudi jaz obdobje ko sem vstajala za v službo ob 4.uri. Ob 4:45 sem že začela...in zanimivo, da mi sploh ni bilo težko vstati, ker sem imela delo rada...pa še en prav poseben občutek je, ko zjutraj vstaneš, pa pogledaš skozi okno, pa vse še zatemnjeno, vsi spijo, prazna cesta....pa na parkirplacu nobene gnečeuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Edin bedno je bilo, ko je snežilo in sem ob 4.uri odmetavala sneg zunaj, pa da ne govorim kake so bile ceste user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
8.1.2008 22:49:52   
petarda
Delala bom na UE v Luciji. Tako, da bom spet imela blizu in dober urnik

user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobro se sliši. user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj boš pa delala? user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
8.1.2008 22:50:35   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

user posted image user posted image user posted image user posted image

Uff...sem se bala, da me bo petarda prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se pa bala, da bom spet novo stran odprla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
8.1.2008 22:57:41   
petarda
Kje se pa kaj naša Til potepa?user posted image  Zdaj se pa že doooolgo ni javilauser posted image

No...jaz tudi grem...Lahko nočuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
9.1.2008 7:37:08   
petarda
Dobro jutrooooooooooooooooouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
9.1.2008 8:00:07   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  zate, Nincy!

Bubi je v vrtcu, jaz si šibam user posted image  naredit, se zrihtat in v službo. Danes bo spet dolg dan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
9.1.2008 8:41:17   
petarda
Naty? Kam si poniknila?user posted image

A si še na orbitreku? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
9.1.2008 8:41:57   
petarda
Nina je tista čebula z medom kaj pomagala Tini? Petardito mi tudi zadnje dni nekaj kašljauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
9.1.2008 8:44:53   
NinaŠ
Dobro jutro!

Delala bom na UE

user posted image  super

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
9.1.2008 8:45:47   
NinaŠ
Nina je tista čebula z medom kaj pomagala Tini?

niti pod razno je ni po grlu spravila user posted image , še z čajem ji ni šlo, se ji je kar dvigovalo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
9.1.2008 10:22:32   
ŽELJA2
Jutrooo! Čveke!!!user posted image

Sharpy user posted image user posted image  ČESTITKE ZA SLUŽBOuser posted image user posted image  To je pa res zakon. Novim dogodivščinam naproti.

Joj Petarda tole je blo pa res user posted image . Zelo pohvalno za tvojega user posted image .

Nincy zate pa user posted image user posted image user posted image . Pa se čisto strinjam s Petardo, te še čakajo lepi in zaljubljeni časi.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
9.1.2008 10:33:38   
ŽELJA2
Drugače pa sva danes oba z možem peljala Andraža v vrtec in sem bila posledično deležna kavice v družbi mojega dragega. user posted image
Namreč mene pa to osreči. Včasih sva šla samo zato oba prej v službo, da sva lahko še kavico kje skupaj spila potem pa vsak na svoj konec. Sedaj pa to zelo malokrat rata in ful pogrešam.

No, pri nas ni nič novega. Počasi nosimo na kup stvari za Žano. user posted image  Oblekice, plenice, košek in posteljnina. Sem že čez vikend oprala ni da ni. Mislim, da glih ene 6 strojev cunj (naše, pa še za dojenčka).

Pa v ponedeljek sva dobila paket za izvorne celice, ker sva se odločila za to zadevo. Pa v božjem imenu, čeprav je veliko denarja.

Še mal........ 

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
9.1.2008 10:55:29   
NinaŠ
sva dobila paket za izvorne celice

user posted image  paket  ...daj malo več povej, prosim. OK vem, da se jih da shranit, vem da je drago (koliko točno?, če ti ni težko povedat)...

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
9.1.2008 11:05:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

sva dobila paket za izvorne celice

user posted image  paket  ...daj malo več povej, prosim. OK vem, da se jih da shranit, vem da je drago (koliko točno?, če ti ni težko povedat)...

Kaj pa tebe to zanima?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
9.1.2008 11:06:37   
petarda
Namreč mene pa to osreči. Včasih sva šla samo zato oba prej v službo, da sva lahko še kavico kje skupaj spila potem pa vsak na svoj konec. Sedaj pa to zelo malokrat rata in ful pogrešam.

Mene tudiuser posted image . Sploh to...PRED službo.user posted image  Po službi ni istouser posted image ...Midva sva šla nazadnje takrat, ko je imel on dopust (julija)...jaz sem pa delala. Se mi je tudi fajn zdelouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
9.1.2008 11:26:34   
petarda
Počasi nosimo na kup stvari za Žano.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
9.1.2008 13:48:56   
*bubi*
Dan! Evo me, imam malo fraj vmes in sem že bila kregana, ker se ne javim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
9.1.2008 13:58:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dan! Evo me, imam malo fraj vmes in sem že bila kregana, ker se ne javim user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
9.1.2008 14:09:35   
*bubi*
user posted image

eh, saj vem, da me pogrešaš user posted image  Kaj bi vam lepega povedala? S kosilom se ravno ne moram pohvalit danes user posted image , dobro, da je samo zame user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
9.1.2008 14:13:19   
*bubi*
Odločba za vrtec me čaka na pošti. Kar ne upam it dvignit user posted image  

Jaz se bom naslednje šolsko leto odločno uprla vsemu dodatnemu delu, ker imam potem tolko dohodnine za plačat, dražji vrtec, manj otroških,.... Bom raje doma in se cartala z bubijem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
9.1.2008 14:14:59   
NinaŠ
Kaj pa tebe to zanima?

jao, jao user posted image user posted image   ...zanima me samo kot del splošne razgledanosti user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
9.1.2008 14:17:50   
NinaŠ
Odločba za vrtec

dobro da si omenila, jaz je sploh še nisem dobila user posted image , čeprav so bili do sedaj vedno zelo ažurni na naši občini

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
9.1.2008 14:19:39   
NinaŠ
Bubi, a si ti takrat doplačala pokojninsko zavarovanje? Jaz nisem, prazaprav sem potem čist pozabila na to, zdaj si pa niti dohodnine ne upam izračunat, da me ne bo kap user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?