|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
8.1.2008 8:49:44   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
8.1.2008 8:51:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

Petarda se pa očitno ne more odlepit od orbitreka user posted image  user posted image  user posted image  Pretiravat pa ne user posted image  Jaz sem danes "gonila" le 18 minut, drgač pa 20 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .... pa še to skoz na uro gledam kdaj bo konec. user posted image

Jaz pa 19 user posted image user posted image user posted image ampak res...in to samo eno rundo, sem imela dostuser posted image . Sva pa včeraj z lubijem prehodila cca 6 kmuser posted image user posted image user posted image ...pa skoz sem ga mogla čakatuser posted image ..on je to vzel kot šetnjico, jaz pa kot rekreacijouser posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
8.1.2008 8:53:39   
petarda
Massu kupila 4 pare škornj, takrat ko je bila akcija kupi 3 plačaj 2

Pol bi bli trije pari dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam tolk parov dost za 4 zimeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
8.1.2008 9:10:32   
nincy

Dobro jutro!
Jaz tud že pijem svojo dozo user posted image .

Potem me pa čakajo 3 kupi cot in likalnik user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
8.1.2008 9:21:11   
amy26
Jaz mam tolk parov dost za 4 zime

petarda, sej jaz imam tudi tri pare za par let, tokrat sem si kupila več, ker si zadnje čase čisto nič nisem privoščila, samo delam, delam, delam, tako da sem si res zaslužilauser posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
8.1.2008 10:14:51   
petarda
samo delam, delam, delam, tako da sem si res zaslužila

To pa itak, ja...  Upam, da se ti kmalu obrestuje.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
8.1.2008 10:48:45   
*bubi*
in moram (bom mogla) vsako fotografijo ročno obrezat preden jo dam razvit,

DM prilagodi format tistemu, kar jim pošlješ. Tako da ratajo slikice različnih dolžin (od 13-15 cm) in iste višine user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
8.1.2008 10:50:14   
*bubi*
Sicer pa dobro jutro ali dober dan, kar pač je user posted image

Mene čaka še ena runda v službi, bom pa vsaj popoldan fraj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
8.1.2008 11:00:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

in moram (bom mogla) vsako fotografijo ročno obrezat preden jo dam razvit,

DM prilagodi format tistemu, kar jim pošlješ. Tako da ratajo slikice različnih dolžin (od 13-15 cm) in iste višine user posted image

Naš ponudnik Foto Asja v NM ima tudi tak programuser posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
8.1.2008 11:07:24   
NinaŠ
DM prilagodi format tistemu, kar jim pošlješ. Tako da ratajo slikice različnih dolžin (od 13-15 cm) in iste višine

hm, kako pa to potem v albumu izgleda user posted image  ...ja no moraš verjetno ta dražje albume kupovat user posted image , ko slike poljubno not razporediš user posted image  Jaz imam vse albume z "okenci" za fotke 10x15, zato najraje to dimenzijo razvijam

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
8.1.2008 11:12:13   
Anonimen
Nina, saj v programu nastimas, koliko ti naj obreze. Se vedno lahko razvijas 10x15 in sama nastavis, kaj naj obrezejo. Jaz to isto delam, ker ne maram dimnzije 10x14, 11x15 je pa potem problem z albumi.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3486
8.1.2008 14:05:59   
amy26
To pa itak, ja... Upam, da se ti kmalu obrestuje

hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
8.1.2008 14:41:59   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Nina, saj v programu nastimas, koliko ti naj obreze. Se vedno lahko razvijas 10x15 in sama nastavis, kaj naj obrezejo. Jaz to isto delam, ker ne maram dimnzije 10x14, 11x15 je pa potem problem z albumi.

Ja, točno tako...jaz večinoma odrežem noge user posted image user posted image user posted image ..je pa stvar čist enostavna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
8.1.2008 16:50:27   
sharpy
Sem dobila službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
1.2.2008 začnem delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
8.1.2008 16:53:31   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

Sem dobila službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
1.2.2008 začnem delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jupi!!!!!!!!!!!!!!
nazdravimo pa zvečer user posted image  

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
8.1.2008 17:33:18   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sharpy, ti ful ful privoščim. Nam boš zaupala kaj več?

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
8.1.2008 17:53:14   
nincy

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem ful vesela, da ti je uspel!!!!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
8.1.2008 18:44:18   
petarda

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak to si pa ekspresno zvedela user posted image user posted image user posted image user posted image .... Čestitke, tudi jaz ti ful, ful privoščim, pa upam, da je kaj lažje in zdravju in denarnici user posted image  prijaznejše delo, kot si ga imela doslej user posted image

Itak, da čakamo malce več informacijuser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
8.1.2008 19:53:09   
*bubi*
Čeeeeeeeer! user posted image

Bubi pančka, jaz pa sem sama in imam čas do norega dohtarja user posted image  Tiste, ki nameravate na orbitrek, si lahko prihranite za 21. uro user posted image  Jaz pa bom tudi steper ven potegnila, da malo prah z njega zbrišem in mogoče celo sprobam, če še dela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
8.1.2008 19:56:35   
Urša
Sem dobila službo

Sharpy, čestitke!!!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
8.1.2008 20:00:32   
Urša
Kaj ste vse pridne s telovadbo! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
8.1.2008 20:00:42   
*bubi*
Evo enega za lepši večer:

Pride Janezek v spalnico in vidi mamo kako ga ocku vlece.
Janezek ves sokiran rece:
"IN POL VI MENE K PSIHOLOGU VOZITE KER SI CUZAM PRST!!!"

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
8.1.2008 20:05:06   
petarda
Pride Janezek v spalnico in vidi mamo kako ga ocku vlece.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Bubi kako se pa ti to izražaš??? user posted image user posted image user posted image user posted image  Zadnje čase me čist presenečaš user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa...sem ga že slišala jauser posted image

Meni se danes tooooooooooolk ne da na orbitrek!user posted image ...Nincy!!!!! Rabim teuser posted image user posted image user posted image ....skupaj bo lažjeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
8.1.2008 20:05:50   
*bubi*
Sedi danes bubi na kahlici in mi reče: križ me boli user posted image  Vprašam, kaj ga boli? Križ user posted image  Pa rečem, naj mi pokaže, kje ga boli in pokaže........ nogico user posted image user posted image user posted image

Ja, mamico je kak teden nazaj ful hrbet (ne ravno križna hrbtenica) bolel  in je očitno preveč jamrala user posted image user posted image user posted image  SAmo kaj naj, če ga v takem primeru zelo težko dvigujem in nosim in mu moram nekaj rečt user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
8.1.2008 20:07:35   
petarda
Jaz pa bom tudi steper ven potegnila, da malo prah z njega zbrišem in mogoče celo sprobam, če še dela

A si ga kupila v TV SHOPU? Pa je kaj haska od njega? Učinkuje? Je zanimiv? Očitno ni, če je prah goruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?