|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
8.1.2008 20:12:45   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Štiri strani zaporedoma user posted image user posted image user posted image

A to pomeni, da preveč čvekam? user posted image ...ali je zgolj naključje?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
8.1.2008 20:16:14   
*bubi*
A si ga kupila v TV SHOPU? Pa je kaj haska od njega? Učinkuje? Je zanimiv? Očitno ni, če je prah gor

Ne. Verjetno ob redni uprabi ja. Enak odgovor, ti bom povedala čez nekaj časa. Ja, lušn je user posted image  Ah, saj ni prašen, ker je v omari zaprt user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
8.1.2008 20:17:50   
*bubi*
Go, go, petarda user posted image user posted image user posted image  Glej, da bosta danes vsaj še dve user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
8.1.2008 20:19:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

A si ga kupila v TV SHOPU? Pa je kaj haska od njega? Učinkuje? Je zanimiv? Očitno ni, če je prah gor

Ne. Verjetno ob redni uprabi ja. Enak odgovor, ti bom povedala čez nekaj časa. Ja, lušn je user posted image  Ah, saj ni prašen, ker je v omari zaprt user posted image

Meni je tisti na TV-ju videti v redu, samo se kar malo bojim kupit tak na slepo... pa itak mi je mal bedno take stvari kupovat, ko mi potem VEČINOMA samo stojijouser posted image ...Je pa res, da za orbitrek mi ni žal, da sem ga kupila, ker ko me prime, me res prime in paše takrat se malo zgonit...ziher bi ga pogrešala, če ga nebi imelauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
8.1.2008 20:30:02   
petarda
Vam kar moram povedat kaj se mi je danes zgodilo. user posted image  Smo bili v mestu in smo na poti proti domu šli še v trgovino po sok, čokolino.... in se moj user posted image  spomni, da mora še en avto pobrati v centru mesta. Torej se odpeljemo nazaj, on gre v Kangooja, jaz pa vozim našega (pa petardito je bil z mano). In pravi, naj ga spustim naprej, da bo vozil pred mano, ker je ful megla in da bom tako lažje vozila, če bo on spredaj. In se peljemo....In potem so se ravno spustile rampe za vlak. On ustavi, jaz pa za njim. Pa ful je bila tema, megla povsod...prav kot v kakem filmu...no in stojimo na rampah (še zmerajuser posted image ), za nami že kolona vozil in on odpre vrata Kangooja user posted image ...in se odpravi proti meniuser posted image ...sem že gruntala kaj je narobe, če mu je kaj crknil, če sem mu preveč svetila v ogledalo...al kaj zdajuser posted image ...in odpre moja vrata.....in................mi da lupčka!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in pol odšeta nazaj do svojega avta, rampa se je ravno dvigovala in se odpeljemo še tistih 5 km do domauser posted image ...

Ej...čist sem bila šokiranauser posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pa mu potem pred hišo povem, da me je prijetno presenetil in ga vprašam kaj zdaj to je? user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pa mi pravi, da se mu je kar tako zazdelouser posted image user posted image

Mislim, EJ! Lahko bi se mu večkrat kaj zazdelo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
8.1.2008 20:35:48   
*bubi*
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
8.1.2008 20:48:12   
NinaŠ
user posted image user posted image petarda, verjamem, da si se topila

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
8.1.2008 20:51:10   
*bubi*
hej, petarda, kaj pa če bi v tisti megli spregledala, da ni več možek pred tabo, in bi te en hotel na tak način oropat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
8.1.2008 21:01:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

hej, petarda, kaj pa če bi v tisti megli spregledala, da ni več možek pred tabo, in bi te en hotel na tak način oropat user posted image

Ne govori..me je vedno strah, ko parkiramo pred eno trgovino, ko je ful kak sumljiv folk zunaj in ko čakam, da lubi prinese iz trgovine, se kar zakleneva s petarditom noter. Če pa on mene čaka se tudi zaklene...Ker tko te folk najlažje dobi, ko sediš za volanom, po možnosti privezan...kaj mu boš?user posted image  

Sem pa vedela,  da je on, ker sem vozila tik za njim, pa ker se je lepo videlo kdo je, ker sem imela luči prižgane in so ga čist obsvetileuser posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
8.1.2008 21:03:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image petarda, verjamem, da si se topila

bi bilo dobro, če bi se dobesednouser posted image user posted image user posted image ...mal stopilauser posted image user posted image user posted image

Grem na orbitrekuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
8.1.2008 21:08:33   
nincy
Meni se danes tooooooooooolk ne da na orbitrek!user posted image ...Nincy!!!!! Rabim teuser posted image user posted image user posted image ....skupaj bo lažjeuser posted image

Ti ne bom v pomoč... user posted image  ker se men tud ne da user posted image  user posted image  user posted image  Bom šla le eno rundo na Ab rocket mal trebušnjake dlat...edin če to tud motivira, da greš migat user posted image  No, no kar greva mal migat...ala gremo user posted image  user posted image  user posted image  
Te že vidm kako gonš, vsa zadihana user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
8.1.2008 21:15:49   
nincy
...in odpre moja vrata.....in................mi da lupčka!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Joj babe, a se sploh zavedate kakšni cukri so vaši user posted image  ? Jaz pa... SAMA.... user posted image  user posted image  user posted image  Sicer se tolažim s tem, da sem raj sama, kot pa v slabi družbi...in spet z enim takim, ki bi me psihično in čustveno maltretiral. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
8.1.2008 21:17:33   
sharpy
Vas moram prav pohvalit, ker ste tako pridne in se spravile k telovadbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem zdaj preštudirat dieto in upam, da jutri tudi jaz zalaufam. Nimam pa nobenega kolesa ali orbitreka, da bi vam družbo delala user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
8.1.2008 21:20:21   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

...in odpre moja vrata.....in................mi da lupčka!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Joj babe, a se sploh zavedate kakšni cukri so vaši user posted image  ? Jaz pa... SAMA.... user posted image  user posted image  user posted image  Sicer se tolažim s tem, da sem raj sama, kot pa v slabi družbi...in spet z enim takim, ki bi me psihično in čustveno maltretiral. 

user posted image user posted image user posted image tejle so zate nincy

To si lepo napisala.

Petarda...jaz  bi se tudi čisto stopila, če bi me kaj takega doletelo user posted image     user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
8.1.2008 22:22:38   
NinaŠ
Nincy user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
8.1.2008 22:26:36   
NinaŠ
..in spet z enim takim, ki bi me psihično in čustveno maltretiral.

ne tako razmišljat... ...verjamem, da še vedno boli in si verjetno izgubila zaupanje v moške user posted image ...ampak pravgotovo je nekje g.Pravi, samo še srečati se morata...  (sori mal pocukrano se sliši user posted image )

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
8.1.2008 22:29:08   
NinaŠ
Zdaj sem poslala prvih nekaj fotk letošnjega leta (oz. novega fotkiča user posted image ) v razvijanje, da vidim kako bodo izpadle in da vidim, če kaj delam narobe user posted image

user posted image user posted image user posted image hitro v posteljo  ...nočko!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
8.1.2008 22:29:57   
nincy
Če mal pojamram, se takoj bolj počutm user posted image

Grem pod kovter... ob 4.30 pa auf in veselo na delo.

Nočko

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
8.1.2008 22:31:52   
nincy
...ampak pravgotovo je nekje g.Pravi, samo še srečati se morata...  

Iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

Zdaj pa res laufam spat...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
8.1.2008 22:33:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

Lepo si tole napisala. In z vsem se strinjamuser posted image . Jaz se recimo zavedam, da sem lahko srečna in ponosna na svojo družinico in na svojega user posted image  user posted image user posted image ...Itak, da pridejo trenutki, ko popuser posted image  do konca in ga imam poln k***user posted image ...ampak k sreči so ti trenutki v manjšini. V glavnem se imamo lepouser posted image .

Zate pa user posted image user posted image user posted image ...se strinjam tudi s tem kar si napisala...glede slabe družbe in to...Pa se mi zdi, da sem ti že lani pisala, da tebe pa vse to lepo še čaka! In tukaj lahko me zavidamo tebi...spet boš doživela tiste prve user posted image user posted image user posted image , prvi zmenek, prvi poljub, prvi user posted image , vse tisto prvo...in vse kar ti seže do user posted image ...pa vse "na frišno"...in vse z nekom, ki vaju bo vreden!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zate...pa glej, da nas boš sproti obveščala o kakem zmenkuuser posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
8.1.2008 22:37:00   
petarda
ampak pravgotovo je nekje g.Pravi, samo še srečati se morata... (sori mal pocukrano se sliši )

user posted image user posted image user posted image  ampak se res user posted image user posted image user posted image ...al, ko pišeš o teh zadevah se odvečnemu cukru kar ne moreš izogntuser posted image user posted image user posted image ...sem imela tudi jaz problemeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
8.1.2008 22:39:37   
petarda
Sharpy nič nam nisi zaupala kje boš delala, pa kaj itd...user posted image ...al je še skrivnost?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
8.1.2008 22:42:51   
petarda
Kdaj pa je konec norega dohtorja?user posted image  Pa kaj to sploh je? Pa kje?user posted image ...Jaz sem glede TV tudi tak kot Urša in Nina...tudi če je nebi bilo je nebi pogrešalauser posted image ...glavno, da je PC user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
8.1.2008 22:44:16   
petarda
ob 4.30 pa auf in veselo na delo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdaj pa ti začenjaš?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
8.1.2008 22:44:36   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sharpy nič nam nisi zaupala kje boš delala, pa kaj itd...user posted image ...al je še skrivnost?user posted image

ne ni skrivnost. Mi je še vse tako čudno.....kako je sploh prišlo do tega, pa da so me res sprejeli, pa hudo mi je za temi sodelavci in ne moreš verjet...sem se lih nekako navdušla nad mojim trenutnim delom.....

Delala bom na UE v Luciji. Tako, da bom spet imela blizu in dober urnik user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?