|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
9.1.2008 12:16:19   
Lanchy
Aja, Meti, user posted image user posted image user posted image  za avtomobilcka! Pa da bi ti dobro sluzil in bil cim manj krat na popravilu! Pa seveda varno voznjo!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.1.2008 12:17:23   
bamby
Ste le prikukale na svetlo user posted image user posted image ! Meni se že lazanja peče. Še nekaj minut, pa jo gremo pohrustat user posted image .

lilči, leo da si se nam oglasila. Pa jaz sem že msilila, da si s službo že do novega leta zaključila, zdaj pa berem to,da še ta in nekaj drug teden user posted image user posted image . Pa misliš, da boš sploh imela cajt iti rodit user posted image user posted image . Verjetno bo šla ravno takrat še katera druga na zimsek počitnice, pa boš še spotoma uletela namesto nje. Aja, pa še selitev te čaka user posted image . No, to je malo lepše slišat, samo ne vem pa, kako boš lahko ti intenzivno pri tem sodelovala user posted image .

Sem vedela, da bo dolenjka dala nam vsem lekcijo user posted image user posted image user posted image .

maruša, jauz sem zadnjič vprašala, kdaj začnejo s CTGjem, pa mi je sestra v ZD rekla, da 14 dni pred PDP user posted image .

februarka, moj mož tudi dela na 3 šihte, pa večina sobot zraven, pa naj si bodo popoldan, dopoldan ali pa celo iz sobote na nedeljo ponoči user posted image . Ampak te so ponavadi bolj iz njegove želje, da kakšen evro več zasluži. Najbolj važno je, da je redna in spodobna plača, ostalo se že uredi. Pa itak lahko novo službo še vedno iščeš. Odpoved naj pa le od njih dobi, ker ima potem pravico do odpravnine (če je zaposlitev za nedoločen čas, za določen čas pa mu morajo pred koncem pogodobe vse plačat, če ga dajo predčasno ob službo), drugače se lahko pod nosom obriše.

larisa, oljno kopel za user posted image  dobiš po vseh trgovinah. Sestra mojega moža je zelo pohvalila Bubchenovo, ker baje ne masti kože, koža ostane pa gladka in ne suha.

Pri nas pa je le megla in verjetno oblačnost tudi, saj se skoznjo še vidi ne user posted image . Kako vam zavidam sonček user posted image . Jaz sem pa danes naročila tiste vreče ali škatle za shranjevanje pod posteljo ali amaro. Upam, da bodo vredu. Pa še dva modrca sem naročila, pa ne za dojenje user posted image .

Moja user posted image  pa včeraj in danes brca za znoret. Tako živahna še do zdaj ni bila. Ne vem ali se ji slučajno že kam mudi, ali kaj user posted image user posted image .

No, zdaj grem pa papcat.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 777
9.1.2008 12:17:30   
torcica
Pozdravljene moje drage feburarke!!!

Sej ne morem verjet, ene dva tedna sem bla brez interneta, pol mi ga pa včeraj spet priklopijo in vidim, da ste odprle že 3 temo in na njej načvekale že čez 30 strani. Res ste pridne.

No, jaz ravnokar prihajam od ginekologa, vse je ok, teža je šla tut kar lepo gor, zdej smo na +10 kg, naslednji pregled pa imam 30.01., potem pa 13.02 še ultrazvok. Drugače pa je vse ok, pritisk, voda, počutje... samo hrbet oz. medenica me takoooo boli, da včasih komaj vstajam s postelje. Pa non stop mi otrdeva trebuh in imam občutek, kot da me malo pritiska dol, čeprav je še malo prezgodaj.

A ve kaj telovadite, jaz sem vsak dan po 1 uro na orbitreku zadnjih 6 tednov in mi je začela teža ful naraščat (zredila sem se za 6 kguser posted image  v 6 tednih), a mislite, da je zaradi orbitreka? No, sej zdej mislim malo zmanjšat vadbo, ker vidim, da me moči počasi zapuščajo user posted image , ampak vseeno bi človek mislil, da bodo kilogramčki prihajali malo počasneje.

Sem prilepila slikice od trebuščka v 33 tednu in se mi zdi, da je res nekam nizko user posted image . No, da ne bomo preveč negativno razmišljali, želim vam lep dan in se še kaj beremo.

Lep pozdravček vsem skupaj!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
9.1.2008 12:23:09   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: torcica

A ve kaj telovadite, jaz sem vsak dan po 1 uro na orbitreku zadnjih 6 tednov in mi je začela teža ful naraščat (zredila sem se za 6 kguser posted image  v 6 tednih), a mislite, da je zaradi orbitreka? No, sej zdej mislim malo zmanjšat vadbo, ker vidim, da me moči počasi zapuščajo user posted image , ampak vseeno bi človek mislil, da bodo kilogramčki prihajali malo počasneje.

Tebi pa je potrebno čestitatuser posted image  Mene ne spraviš na orbitrek za 1 uro, pa če mi ne vem kaj obljubiš user posted image  Pa verjetno tut zdej ne bi bla zmožna ga gonit... res, svaka ti čast!!!

Pa sej si se čisto normalo zredila user posted image  10 kg pa res ni nič user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 779
9.1.2008 12:23:34   
mary_lou
Jutro evo jest sm spala do zdele celih 12 ur pa še se mi nc ne da!

punce a katera ve kdaj ti csd nakaze denar ce si se odlocu za denar namesto za zavitek? jest sm odlocbo dobila ze 13.12. sam gor nc ne pise kdaj naj bi blo nakazilo, pa me res zanima k zdej so glih razprodaje pa bi jest sla mal zapravlat user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 780
9.1.2008 12:24:49   
itata
torcica: da ne bos ti od-orbitrekala prekmal rodituser posted image  mal se hecam. če ti paše in se dobr počutiš je to super, da telovadiš. jaz telovadim, ampak tko bolj vaje za rit in noge (počepi pa tak). pa sam tko ene pol ure na dan. pa mal se raztegujem - ker me hrbet boli dostikrat... več mi ne paše. dvig teže je pa pogojen s ful zadevami - zadrževanje vode - rast dojenčka... men tud enkrat skoč kilaža za par kil pol se pa spet nič ne dogaja par tednovuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 781
9.1.2008 12:24:49   
Marusah
Bamby si mi pa lušte naredila z lazanju user posted image  
Ja nič, šibam v trgovino po mleto meso, pa jo bom jaz tut danes naredila user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.1.2008 12:25:19   
Lanchy
Joj, kok je slo danes dopoldne hitro mimo...kosilce je ze skuhanao (goveji zrezki v omaki), sam kaj ko moj mozek pride sele ob 7ih domov in bom spet sama jedla. Sem pa tudi jaz zacela kuhati na veliko in bo nekaj zrezkov slo v skrinjo, da mi mozek ne shira ko bom v porodnisnici. Ceprav je taka gneca v LJ P, da po enem dnevu odpuscajo domov, ce je vse OK, namesto po 3h dneh.

Pridno klepetajte se naprej, jaz grem jest, potem pa na kavico z mojo prico, pa se spet beremo kaj popoldne....glejte da se boste cim prej priblizale koncu 3. delauser posted image user posted image user posted image , da ne bo Dolenjka spet kej huda, ko bo mene zagrablo, da bi odpotovala v Rim (no se diplomco moram naslednji teden oddat...UPAMuser posted image )

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 783
9.1.2008 12:26:05   
itata
sem spila en liter čaja ve dobri uri - grlo me boli - pa hodim zdej lulat na 20 min... to mora bit pa tud neke vrste rekorduser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 784
9.1.2008 12:27:56   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Jutro evo jest sm spala do zdele celih 12 ur pa še se mi nc ne da!

punce a katera ve kdaj ti csd nakaze denar ce si se odlocu za denar namesto za zavitek? jest sm odlocbo dobila ze 13.12. sam gor nc ne pise kdaj naj bi blo nakazilo, pa me res zanima k zdej so glih razprodaje pa bi jest sla mal zapravlat user posted image user posted image user posted image user posted image

mary_lou  nakazano dobiš naslednji mesec - 15. od vložitve vloge. Tako so meni rekli! Tako, da če si dala vlogo v decembru, boš denar imela nakazan 15 januarja...

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.1.2008 12:34:23   
mami28
Pozdravljene čvekice!

Evo še mene mal na spregled. Sem mela danes pregled in je bla taka gužva v čakalnici, da so mel eno uro zamude.

Naše dete je bolj lahko, težka je 1918g in nosim zelo nizko, tako da je rekla G, da moram pazit. Sicer pa ni povedala kako oz kaj user posted image Jst pa tud čist zmedena v vsej tej gori novih informacij, da zmeri kej pozabim vprašat. Mi je tud MV zmerla in napisala da je 3cm zaprt. Baje da je to normalno. Tule pišejo še podatki:
BPD 8,1 cm (to je premer glave verjetno)
AC 28, 2c m (nimam pojma ka to pomen)
FL 6 cm (tud ne vem kaj)

Kri pa voda normalno, počutje tudi kolkrtolk, s spanjem so pa že težave. Brcanje pa je ratalo tud že precej boleče na momente. Pridelala sem 9+ tko da neki je še lufta user posted image

Mejte se!

Še 15 delovnih dni, če si ne bojo še kakga umislili user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.1.2008 12:43:10   
lillchy123
Bamby, ta teden pridejo še frajle k nama, drug teden grem pa jst v akcijo in nakupim barvo, brusilni papir in maske za čez usta in nos in akcija! Da jima zbrusim in prebarvam pohištvo. Ker zdejle res nimava dinarčkov, da bi jima novega kupila, pa bi rada, da masta lepe sobice. Ta mali bom pobarvala vse na roza, ta velki pa zeleno-oranžno kombinacijo. Upam, da bo dobr izpadlo.Sej bi blo laži prebarvat stene, ampak pri nas to ne gre, ker je lesena hiška. in ne bomo nič sten barvali. Komi čakam, da vidim, kako bosta pogledale, ko bosta naslednjič prišle, pa bomo prespali v hiški, pa še vsaka svojo sobico bosta meli.

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.1.2008 13:05:07   
pina-1
pa sem se uspela vsesti na kavč. user posted image  sem nardila kar neki danes, čeparav ni še konec dneva....

Vsem bravo za dobro opravljene preglede. ME prov zanima kako bo danes z mano. Kaj bo povedal UZ. Pa še vprašat moram če mi bo dalal kak papir za bolniško. Upam, da ne bo težav, ker jaz res nisem več sposobna delat. Če m ne bo hotela upam, da me bo vsaj moja osebna zdravnica dala na bolniško za 14 dni.

CSD nakazuje 15 v mesecu. TUdi tiste, ki smo odločbo dobile v začetku tega meseca dobimo nakazan denar v tem mesecu. Važno je da oni dobijo podpisano povratnico do 15.  - no vsaj tako so meni rekli. Bomo videli kaj bo 15.

Torcica ti si se pa res zgubila. sem ostala sama od primork tuki klepetat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.1.2008 13:09:54   
MetiLu
Avtek je plačan, so mi ga pa še na servis poslali gume nacentrirat, pa še tehničnega mi bojo naredil, tako, da ga jutri prevzamem in registriram pa tankam user posted image  pa grem en krog user posted image  user posted image  user posted image  Hvala vsem za dobre želje z mojim vagnčkom user posted image  

Tudi jaz že komaj čakam 15. da dobim nakazan denar, pa po rojstvu bova dala še vlogo na občino, Grosuplje da 92 € na novorojenca user posted image  nekaj je že ne, zdej bo vsak € prav prišel!

Torcica dobra si s tole telovadbo, jaz grem že na sprehod težko user posted image  Lilchy, ti si pa tud dobra s telim svojim planom dela. Lanchy, diplomco pa le zrihtaj. Jaz še vedno nisem dobila nobenega odgovora od mentorja user posted image  Pomojem bom popravke res po porodu delala...

Pa nehite se pritoževat nad delavniki svojih dragih, ker ko bom jaz začela jambrat na to temo, boste vidle, da ste še na dobrem user posted image

Bamby, jaz bi tud lazanjo, samo če bi mi jo kdo naredu user posted image  jaz imam voljo samo za kakšen puding al pa gres user posted image  Bogi moj otrok, s čim ga filam, sej ni čudn, da raste kot kopriva user posted image  No, sej se mu tud s sadjem, zelenjavo, kakšnim dobrim zrezkom in pa jogurtom oddolžim user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 789
9.1.2008 13:12:05   
larisa
Ojla Torcica, smo te pogrešali! Ti pa si pridna, 1 uro orbitreka, jaz bi umrla. user posted image  No je pa res da že od 5 meseca user posted image  ne smem telovadit in sem na bolniški, tako da je kondicija na 0! Upam da boš sedaj bolj pridno čvekala z nami. user posted image

Dolenjka, glede tega, da se potem odločiš sem spraševala ravno zato, ker je Pušenjak (kateremu jaz zelo zaupam) zadnjič zelo lepo napisal o EA in med drugim tudi to, da je najbolje, če se lahko za EA odloči ob začetku poroda oziroma tekom 1. porodne dobe, saj se tako vidi, če je EA  pri posamezni porodnici sploh potrebna... No pa sej bomo v petek vse zvedli, ne?!

Lilchy in Mami28, svaka čast, da še tako pridno delata. Si ne predstavljam, da bi mogla s tem trebuhom po službi skakat..user posted image

Meti, čestitke za nakup avteka in SREČNO vožnjo z njim!user posted image

Bamby, sej vem da dobim oljno kopel v mnogih trgovinah, ampak nisem mogla verjet, da me je lekarnarka tako prepričevala o teh milih, da mi oljne kopeli res sploh ni hotla prodat, tud če sem jo še tako hotla. user posted image

Danes ste pa kar čvekaško razpoloženeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 790
9.1.2008 13:19:00   
dolenjka
No, pri nas ni več sončka spljoh user posted image

Sedim pred računalnikom namesto da bi delal in me zebe pri 21 stopinjah?? Marš delat pehta user posted image

Zdej pa res grem mal podelat, pol pa seveda še kej napišem, ve pa pridne bodte, da bom imela kaj brat in komentirat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.1.2008 14:03:13   
anandrej
Vidim, da ste me pogrešale user posted image , sem še kar tukaj, samo imam že tolk dela z branjem, da se mi potem ne da še seznama pisat user posted image . Kolk časa bom pa še zdržal tukaj bomo pa še vidli, moja draga se očitno širi tam spodaj, ker jo zadnje čase nekaj medenica boli itd. itd., tak da so se priprave že začele user posted image

No zdej pa še seznam

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.1.2008 14:09:47   
nizy
Meti-   varno pa srečno vožnjo z novim avtkom.
Jaz grem danes malo v Kranj v našo Qlandijo pogledat kaj se dogaja. Menda majo v H&M 70%  znižanje.
Vsekakor pa sporočim,kakšno je stanje .

Kar se tiče spanja ,jaz po cele noči ne spim. Naša user posted image  je podnevi bolj mirna ,ponoči pa razgraja.Si kar predstavljam kako bo februarja . Še dobr,da mamo RR.user posted image user posted image
Pa še včeraj je naša mlajša punca imela vročino 38C,danespa ne traga ne glasa od vročine.Upam,da se ji čez noč ne ponovi.Zdaj pa res bolezni ne rabimo ,ko sem tik pred porodomuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.1.2008 14:11:17   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image (?) pregled: 11.01.
01. zoya24, 28 let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image (A-) pregled: 17.01.
02. 
user posted image Lanchy, 27 let, 1.user posted image (A+) pregled: 10.01.
02. bleščica, 29 let, 2.user posted image (?) pregled: ?
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 10.01.
03. user posted image Vrtnica76, 31 let, 2.user posted image (0) pregled: 17.01.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 22.01.
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled: 16.01.
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image (0) pregled: 17.01.
04. Bajsa, 25 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled: 10.01.
05.
user posted image srečka nosečka, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 16.01.
05. user posted image
Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: 11.01.
05.
nejč008, 26 let, 1.user posted image (A-) pregled: ?
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07. kati kati ? let, ?. (?) pregled: ?
07. user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image (?) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: 15.01.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: 22.01.
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image (B+) pregled: 14.01., 22.01.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 15.01.

09. Sandra*, ? let, 2.user posted image (?) pregled: ?
09. ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image (?) pregled: ?
10. delfa, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 09.01.
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 09.01.,
14.01.,
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: 18.01.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 22.01.
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: ?
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 22.01.
15. anariya, 24 let, 1.user posted image (?) pregled: 09.01.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled: 14.01.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: 10.01.
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image (A+) pregled: 24.01.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
19. Minky, 28 let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28 let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 14.01., 29.01.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 09.01., 25.01.
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: 11.01., 30.01.
22. Februarka08, 23 let, 1. user posted image , (A+) pregled: 29.01.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: ?
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image (B-) pregled: 10.01.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 23.01.
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: 18.01. 
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82 user posted image , 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 30.01., 13.02.
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

73 user posted image , pričakujemo 18 deklic, 19 fantkov in 37 user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.1.2008 14:11:58   
nizy
Ooooo, našga starga smo pa le zbezale na plano user posted image user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.1.2008 14:16:06   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

09.01. katka37
09.01. anariya
09.01. pina-1
09.01. mesecnica (cuker)
10.01. listek1
10.01. itata
10.01. nizy
10.01. Lara76
10.01. Lanchy
11.01. polonca78
11.01. mala_pikica
11.01. dolenjka
14.01. mlavla
14.01. Suzi*
14.01. anandrej
14.01. mesecnica
15.01. Guerina
15.01. Marusah
16.01. srečka nosečka
16.01. brina2006
17.01. ella79
17.01. Janey
17.01. vrtnica76
18.01. amaya
18.01. lillchy123
22.01. anandrej (cuker)
22.01. MetiLu
22.01. misar
22.01. bamby
22.01. p@tricij@
23.01. nuka
24.01. larisa
25.01. pina-1
29.01. Suzi* (cuker)
29.01. Februarka08
30.01. dolenjka
30.01. torcica
13.02. torcica

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.1.2008 14:20:58   
mlavla
evo mene..sva zdej prišibala domov..na CSd sem uredila za enkratno pomoč..drugo pa bom urejala po porodu...(le kdaj bom dobila nakazano?), potem sva bila še na občini, pa pri odvetniku(pač urejava papirje v zvezi z dedovanjem..pa se je vse neki zakomplicirao...ma sva oba že pošteno jezna na uradnikeuser posted image )..pa zdele je  tudi še moj  šel nazaj na občino..upam, da bo tega sranja enkrat konec...
drugače pa sem dones šla malo za svojo dušo (pa čeprav imam že vsega dovolj, ker sem ogromno oblačilc za dojenčka dobila) v H&M..in seveda se nisem mogla upreti..in kupila dva kompletka..ki sta bila znižana..tako da sem zapravila le dobrih 10eur..bravo jstuser posted image
Meti-user posted image user posted image za avtočka..pa le previdno z njim!!!

Februarka- lahko ti rečem, da te zelo dobro razumem, saj sva v zelo podobnem položaju..tudi moj bo v kratkem izgubil službo(tudi premalo dela, v najboljšem primeru pa bo ostal zaposlen za 4ure), sama pa sem študentka...tako,da si lahko misliš kaj to pomeni...a jst se tolažim le s tem, da je pomembmno,da smo zdravi..pa tudi novo delo se bo našlo..zdele bo pa neki časa kar krizauser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.1.2008 14:32:18   
vrtnica76
Metiuser posted image za nov avtek!Pa srečno in prijetno vožnjo.Naj ti dobro služi, da se bosta z Janezkom lahko veliko potepala.
user posted image vsem za uspešno opravljen pregled.
Torcica,dobra si,da si še lahko tako aktivnauser posted image .Če se dobro počutiš in je user posted image OK,ti sam uživaj!Boš mela ful kondicije za porod.
Jaz že tut kr težko čakam na dinarčke zauser posted image .Nekaj drobnarij je še za kupit in upam,da bom naslenji teden še sposobna po štacunah hodit.Zadnje dni me že kr fajn dol tišči,tko da hodim čist na drobnouser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.1.2008 14:39:43   
nejč008
Čao februarke!

Kar nekaj časa me ni bilo na forumih - zaključevala sem službo in imela še vse za nakupit, sedaj pa končno lahko v miru čakam na D Day, 5.2.08. Še manj kot en mesec.
In ves čas samo premišljujem in si želim, da bo otroček zdrav in da bo vse ok... Verjetno smo vse na istem.

Tudi jaz imam preglede vsak teden, ampak prav nobenega UZ. Sploh še ni nihče ugotavljal, ali je otrok obrnjen na glavo ali ne. Menda te pogledajo prej?

Kakorkoli, vsem želim MIREN zadnji mesec (ali kakšen teden več), čim več spanja (nerealno, vem) in da bo porod minil hitro, otročki pa da bodo vsi zdravi.
Se še slišimo!

lp,

ŽIVEL FEBRUAR!!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.1.2008 14:40:25   
dolenjka
Dinarčki za paket (250 EUR) naj bi bili nakazani ta petek, 11.1., tako je pisalo na spletni strani CSD Šiška. Sam ne vem zakaj jaz še nisem odločbe dobila? Papirje sem oddala 28.12. in Meti je dobila odločbo čez par dni, jaz pa še kar nič? To pomeni, da tudi šuškov v petek verjetno ne bo user posted image  Pa tko sem se veselila da bom v ponedeljek v Avstriji lahko tudi iz svojga žepa kaj dala, da naš ne bo preveč sikal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.