|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
8.1.2008 17:28:56   
MetiLu
joj, sem zmedena, Kati kati sori, mesečnica je spraševala za število cotk user posted image

Grem zdej mal kavč polikat, da se mi bauhi mal odpočije.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.1.2008 17:51:06   
mary_lou
meti eno vprasanje mislim da si ti govorila da si nekje kupila " trakce" za podaljsanje modercka. ker sem modercke za dojenje kupila ze neki casa nazaj pa me zdej ful tiscijo ceprov kosarice so pa se dost velike.

lp

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.1.2008 18:10:55   
anariya
Kje ste kupila modrčke, aja pa kaj rabmo za iz porodnišnice zase in za dojenčka,lp

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.1.2008 18:45:13   
MetiLu
Mary lou, ta podaljšek sem kupila v trgovini Moj dom v Tušu. Stane pa 1,5 €. Fajn zadevca user posted image

Anarya, za modrce sem ti že odgovorila, malo preberi nazaj user posted image  Za iz P rabiš zase udobna oblačila za user posted image je bilo pa tudi že velik napisano. Vse imamo pripravljeno spodnje perilo (pamperska, tetra plenice, povijalne plenice, bombažne žabice in mako majčka ali body) potem pa en kompletek za povrh, copatke, kapico, pa kombinezonček in seveda lupinco oz. avtosedež.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.1.2008 18:53:10   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Kje ste kupila modrčke, aja pa kaj rabmo za iz porodnišnice zase in za dojenčka,lp

Dobre sezname najdeš tam, kjer je anadrejev seznam naših PDP-jev. Spodaj pa imaš linke z raznimi podatki, ki so za nas prvorodke kar uporabni.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 730
8.1.2008 19:00:33   
*Naja
Meti- Janez bo prevelik bejbi za pajacke št.50user posted image user posted image user posted image . Sj se hecam....sam bo pa verjetn res kr velik fantuser posted image .

Jst sem se pa pop., ko je šel dragi v službo, ene 2 urci učila za izpit, ki ga imam 28-tega. Potem se mi je pa zaluštalo it mal po trgovincah, pogledat če je kej pametnega na razprodajah. Pa sem se odpeljala do City centra, naredila en krog po spodnjem štuku in sem se lahko obrnila in šla domov. Sem dobila fuuuul trd trebuh, noro mi je vse dol tiščalo, tak da sem si ga mogla kr z roko podpret, ko sem šla do avtauser posted image . Nič ne bo z laufanjem po trgovinah....bom počakala na poletne razprodaje. Hvalabogu, da imam že praktično vse kupljeno...sam po kakšen paket plenic še skočim v Mulerja.
Dejte mi povedat, a si boste ve nabavile te silikonske nastavke za bradavice, al boste počakale, če jih boste sploh potrebovale?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 731
8.1.2008 19:22:28   
MetiLu
Lara, sej men se tud zdi user posted image , samo št. 50 sem jaz kupila en pajacek seveda čist na začetku, ostale sem pa dobila. Bomo vidl, najbrž bo res malo večji pobč user posted image
Nastavkov za bradavice jaz ne bom kupovala, če bo pa treba bom pa mojga poslala. Sej je velik fant, se bo že znajdu. Za modrc sem mu že pokazala, kam it in kakšnega kupit user posted image
Razprodaje, mislim, da je to prvo leto, ko jih bom zamudila user posted image  pa še dobr, ker itak ne bo dinarčkov. Pa še za avtek bom jutri dala user posted image  Neki malega je še ostalo, to bo za hude čase, če pridejo user posted image  

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 732
8.1.2008 19:28:30   
mesecnica
MetiLu - mislim, da nimaš nič prenizki sladkor, ker na tešče so druge vrednosti kot drugače pri glukoznih testih. Jaz sem imela sedaj že parkrat hitre teste na tešče in sem imela vrednosti od 3,1 do 3,7 pa je v redu (tako so povedali). Pa sem še vseeno na dieti...user posted image

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 733
8.1.2008 19:34:48   
mlavla
lara..jst sem si pa že nabavila te nastavke, ker se mi kar zdi,da bom imela probleme pri dojenju..imam namreč vdrte bradavice...drugače jih najbrž ne bi kupovala že sedaj...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
8.1.2008 19:53:13   
bamby
Jaz te nastavke za bradavice že imam, pa mi jih je mož v porodnišnici kupil, ko ni bilo moč dojiti. Saj potem tudi ni šlo, ker tudi mleka nisem imela kljub tabletkam za nastajanje mleka user posted image . Jih bom pa tokrat že s sabo vzela, če jih bom slučajno rabila.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 735
8.1.2008 21:38:45   
Janey
srečka nosečka jaz mislim da so v sobi 4. Nisem vprašala ampak piše na listu ki sem ga dobila od Miglarja..so gor vsi napotki in pot opisana in kaj rabiš zraven in to. Ampak mislim da domačnost in sproščenost pretehtata tut to da jih je nekaj s teboj v sobi. 10 ziher ne. Pomoje res 4. Sicer je pa odloćitev od vsake posameznice..najbrž tudi mb ni slab, le odnosi meni niso všeč.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.1.2008 8:08:26   
mlavla
oj..dones sem pa jst očitno malo bolj zgodna...
zdele z mojim šibava po uradih... predvsem mi je pomembno,da oddam papirje na csd
pridno čvekajte..se beremo popoldne

papauser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.1.2008 8:11:53   
larisa
Ojla,

tudi jaz sem očitno zgodnja....bloagor tistim ki lahko zjutraj spijo. Jaz moram ob pol 7h lulat, pol pa ne morem več nazaj spat. user posted image  Ampak pa vsaj ponoči kar spim, razen enega do dveh obiskov wc-ja, ampak takoj nazaj zaspim!
Zdej grem pa tortico delat za mojo sestro, ki ima roj. dan!!
Se beremo

Mlavla dobro opravi!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.1.2008 8:34:06   
vrtnica76
Dobro jutro souser posted image !
Larisa naj ti tortica dobro rata!Da te potolažim,da nimamo vse take sreče,da bi lahko dolgo spaleuser posted image .Zdele bom mal pozajtrkovala,potem si bom pa vseeno privoščla še mal počitka.Je zdravnica rekla, da morm velik počivatuser posted image .Dons sem  tko sesutauser posted image .Bo res treba mal kavč zlikat.Se beremo kasnej.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.1.2008 8:39:57   
Februarka08
Dobro jutro!
Zgleda da smo vse na istem ali vsaj podobnem glede spanja... Jaz pa zaspati ne morm zvečer za nobeno ceno.user posted image Pa sem lohk še bolj utrujena...
Tud jest sem šla včer na CSD pa ni blo uradnih uruser posted image . Tako da morm dons spet da končno oddam in zrihtam vse.
Larisa dobro peko ti želim!user posted image
Grem malo pojest, potem pa tako kot Vrtnica, mal kavč zlikat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.1.2008 8:42:28   
Lanchy
Ojla punce!
Tudi jaz sem danes med zgodnjimi...no pa saj ni cudno, ce sem vceraj prespala cel danuser posted image . Danes sem pa ze ob 5.30 vstala, zlikala 3 zehte in peljala user posted image  na sprehod.  Zdaj pa ze gledam kam bi sli lahko z naso malcico na dopust letos.user posted image
Jutri imam spet pregled, ker v ponedeljek pritisk se vedno ni bil OK, zatekam k 100user posted image , zjutraj imam npr 2 kg manj kot sredi dneva, aleluja pa poje 3-4x dnevno in to ze kak teden...Sem pa sanjala, da sem 20.1. rodila, me prav zanima, ce bo kaj na tem. Bi blo kar finouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 741
9.1.2008 9:15:30   
katka37
Dobro jutro, pri nas megleno!

Končno sem malo boljše spala, me pa trenutno nekaj daje slabost, upam, da bo kmalu boljše, bom nekaj dala v želodček. Ob 10. pa pregled, me zanima, kaj bo sploh pregledal, spet UZ user posted image  V glavnem se počasi že poslavljam od trebuščka.

Mesečnica, ne kupuj preveč, to sem jaz naredila za prvega otroka, vsaj po 5 stvari od posameznih kosov bo že dovolj, ti pa imaš gotovo že več. Bodijev št. 56 imam jaz samo 4, pajackov je malo več (6 približno), če bom kaj rabila, pa od osnovnih oblačil že lahko moji nabavijo, sem jih vlačila toliko po trgovinah, da se vsaj približno znajdejo (no ja, moj ima podporo mulcev, ki sta uživala v teh zadnjih mesecih v nakupovanju za bratca).

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.1.2008 9:36:13   
MetiLu
Dan user posted image
Jaz mam pa kar srečo, da spim do ene 8-ih, 8.30 pa ponoči grem samo 1x na wc. Sicer pa brez zajebancije. Včeraj sem že mislila, da bo treba it v P. Cel popoldan me je bolel trebuh, špikalo me je najprej na eni, pol na drugi strani, kot pri menstri, pol mi je spet otrdeval na 20 min, pa spet bolel, sploh več nisem vedla, kaj naj si mislim. No, ob devetih se je pa vse skupi umiril, ponoč tudi nič ni dogajalo (razen kot že 10 dni trganje), zjutraj pa spet čist trd trebuh, pa spet me malo skeli user posted image  Ne vem, kaj dogaja. Mali je bil včeraj zvečer živahen 100/h, me je že vse bolelo od brcanja, zjutraj pa spet glih tolk da se je malo oglasil user posted image

Grem neki pojest, mogoče se bo pa zbudil user posted image
Danes grem še avto plačat pa pogodbo zrihtat (sej to vse sosed uredi), jutri pa še moj zavarovalničar pride, da mi zrihta polico, potem grem pa samo še po tablce in cestnino plačat (tudi zelo blizu doma, 100m do Logota user posted image ), pa .... ja bi blo fajn napisat "gas z mojo novo strelco", ampak jo bo najbrž neki časa moj vozil, ker jaz nisem za volan. Včeraj sem šla samo en krog peljat, da sem vidla, kako je sploh za vozit in parkirat. Mal se bom mogla navadit, ker je dizel, sicer je pa zelo mehek in prostoren avtek user posted image
Kuhala bom danes bolj malo, zase kakšen gresek, mogoče kaj za večerjo. Moj spet cel dan dela user posted image
Pridno čvekajte, včeraj je bilo spet zatišje tle gor user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.1.2008 9:50:33   
Janey
Dobro jutro
Pridne ene...jaz sem do zdaj ajala in se najedla...to pa je tudi vseuser posted image user posted image je pa res, da sem tako slabo spala...celo noč sem se zbujala ker me je vse bolelouser posted image user posted image zdaj se bo začelo to in namesto da bi se spočile bomo vedno manj spaleuser posted image
Kak lepo sonček sije...ko vse doma postorim grem ziher na sprehoooduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.1.2008 10:02:13   
Februarka08
Jest sem čisto preč...user posted image Moj user posted image bo verjetno kmalu brez službe.user posted image Pa tako lepo je kazalo... Pa za porodniški dopust in vse. Prvič sem ga slišala da bi jokal kot otrok. In sedaj imam samo to pred očmi, samo solze mi lijejo, gledam že celo jutro po netu za zaposlitve, sploh ne vem več kaj naj... Zakaj mora it vedno kaj narobe? user posted image Saj ne vem, a naj bom besna, ali naj znorim, ali naj se zavijem pod kovter in user posted image ...
Oprostite, malo sem mogla pojamrat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 745
9.1.2008 10:02:18   
vrtnica76
No,pa sem eno rundo zlikalauser posted image -oddremala bolj točno povedano.Se počasi mal navajam na kratek spanec čez dan,da pol ko bo user posted image ne bo take krize preko dneva mal zadremat.Se pa bojim, da bi tolk trdno zaspala in user posted image ne bi slišala, ko bo jokaluser posted image .To se mi je enkrat pri Tamari zgodil,ko sva bili še v porodnišnici in pol me je prišla cimra zbudit.Verjetno se mi takrat še materinski radarji za user posted image jokec niso sprožiluser posted image .Sej kasnej nisem imela več teh problemov.Mal me je jezil,da sem mogla skor vedno ponoč jaz vstajat,medtem,ko jeuser posted image brezskrbno spal.Mi je že zdej rekel, da bo najbrž v dnevni spal,če bo user posted image kej dost jokal ponoč.No ja,sej ga razumem,da more zjutri na šiht.Revčekuser posted image !

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 746
9.1.2008 10:05:22   
vrtnica76
Februarka,držim pesti,da bosta kej našla.Sej se ponavadi na vse zadnje stvari dobro iztečejo.En velikuser posted image zate!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 747
9.1.2008 10:07:13   
vrtnica76
O,glej glej!Že tretjo zvezdico sem dobilauser posted image !Kolk sm važnauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 748
9.1.2008 10:08:38   
vrtnica76
Februarka kakšno delo pa opravlja tvojuser posted image ?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 749
9.1.2008 10:10:01   
Janey
Februarka če te kaj tolaži mi2 sva približno na istem že par mesecev in gurama...lepo gurama...vedno posije sonček in se stvari razrežijo. Bodita močna in se mirno spravita k stvari. Ti se sploh ne sekiraj zarad user posted image !! Nekaj za delat se vedno najde. Nič ne skrbi...vse se bo lepo uredilo. Mi smo tukaj za tebe..če boš želela še kaj pojamrat ti samo daj..samo ne bodi sama v tem..za vas:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.