MetiLu
|
Dan Jaz mam pa kar srečo, da spim do ene 8-ih, 8.30 pa ponoči grem samo 1x na wc. Sicer pa brez zajebancije. Včeraj sem že mislila, da bo treba it v P. Cel popoldan me je bolel trebuh, špikalo me je najprej na eni, pol na drugi strani, kot pri menstri, pol mi je spet otrdeval na 20 min, pa spet bolel, sploh več nisem vedla, kaj naj si mislim. No, ob devetih se je pa vse skupi umiril, ponoč tudi nič ni dogajalo (razen kot že 10 dni trganje), zjutraj pa spet čist trd trebuh, pa spet me malo skeli Ne vem, kaj dogaja. Mali je bil včeraj zvečer živahen 100/h, me je že vse bolelo od brcanja, zjutraj pa spet glih tolk da se je malo oglasil Grem neki pojest, mogoče se bo pa zbudil Danes grem še avto plačat pa pogodbo zrihtat (sej to vse sosed uredi), jutri pa še moj zavarovalničar pride, da mi zrihta polico, potem grem pa samo še po tablce in cestnino plačat (tudi zelo blizu doma, 100m do Logota ), pa .... ja bi blo fajn napisat "gas z mojo novo strelco", ampak jo bo najbrž neki časa moj vozil, ker jaz nisem za volan. Včeraj sem šla samo en krog peljat, da sem vidla, kako je sploh za vozit in parkirat. Mal se bom mogla navadit, ker je dizel, sicer je pa zelo mehek in prostoren avtek Kuhala bom danes bolj malo, zase kakšen gresek, mogoče kaj za večerjo. Moj spet cel dan dela Pridno čvekajte, včeraj je bilo spet zatišje tle gor