|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
9.1.2008 8:10:20   
*blu*
Dobro jutro  in lep dan user posted image .

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
9.1.2008 8:36:38   
muki1
Jutro.
Jaz sem pa danes doma. Imam spet tak porodniški filing user posted image . Mož v službi, Neža v vrtcu, midve pa doma. Ampak nič ne bo z vožičkanjem, ker ima Iva enih 400 koz na sebi. No, saj ne da jih štejem, tak od oka..... že dve noči skoraj nič ne spimo. Sem na meji. Ne me jezitr danes punce, lepo se obnašajte, prav user posted image ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
9.1.2008 8:57:15   
altati
muki- in si kaj ugotovila, ima uboga Iva koze tudi po ustah?
Kje te pa upamo jezituser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
9.1.2008 8:57:29   
altati
blu- poslala si mi prazen smsuser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
9.1.2008 9:09:06   
pikapolona2
Blu...super bo en poznan obraz na telovadbiuser posted image user posted image user posted image

se vidimo!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
9.1.2008 9:14:07   
Arabela
Lep sončen pozdrav!

no mi smo včeraj s histeričnim jokom ker smo jo dali spat ob 22.30 le zaspali.. pa je spala celo noč, zbudila pa ob 8ih... kaj čemo....

Danes me čaka pospravljanje novoletnih okraskov (drugače jih imamo do 14stega zaradi atija), ampak je stanovanje že ful v razsulu.. pa seveda učenje.. upam da mi bo zneslo in ne bom omagala..

Pozdravčke...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
9.1.2008 9:39:06   
@lina
dober dan!

eno vprašanje - vsega se pa res ne spomnim od prvega otrokauser posted image :

Matjaž je zdaj dober mesec dvonožec...ampak še vedno se ne dvigne sam na noge iz tal, če me razumete - da bi se oprl na roke in dvignil rito...vedno se priplazi do neke opore, ob kateri se dvigne potem na noge... Se vaši vsi lepo dvignejo iz tal oz. kdaj so to pogruntali?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
9.1.2008 10:08:58   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

dober dan!

eno vprašanje - vsega se pa res ne spomnim od prvega otrokauser posted image :

Matjaž je zdaj dober mesec dvonožec...ampak še vedno se ne dvigne sam na noge iz tal, če me razumete - da bi se oprl na roke in dvignil rito...vedno se priplazi do neke opore, ob kateri se dvigne potem na noge... Se vaši vsi lepo dvignejo iz tal oz. kdaj so to pogruntali?

To bi pa rekla, da se Lan že kr en lep čas, oziroma sploh nisem dala glihe, da bi imel s tem probleme. Se opre z eno roko ob tla in se vzdigne, ja.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
9.1.2008 10:34:40   
muki1
@lina, jaz tudi ne vem, kdaj je začela, amapak se mi zdi, da tudi dosti pozneje, kot je shodila. Zdaj se dviguje nekak tako, da naredi lok, potem se iz loka dvigne user posted image
Sem razumljivo napisala?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
9.1.2008 10:37:24   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

muki- in si kaj ugotovila, ima uboga Iva koze tudi po ustah?
Kje te pa upamo jezituser posted image user posted image user posted image user posted image .

V ustih nisem opazila, ima pa dve na ustnici, pa v ušesih, pa na luliki, ritki, mah....povsod.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
9.1.2008 10:38:27   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Blu...super bo en poznan obraz na telovadbiuser posted image user posted image user posted image

se vidimo!

Kaj pa delate na teh telovadbah ? Mislim, vem da telovadite user posted image , a me zanima kakšne so vaje.

Neposredna povezava do sporočila: 2261
9.1.2008 10:39:28   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Lep sončen pozdrav!

no mi smo včeraj s histeričnim jokom ker smo jo dali spat ob 22.30 le zaspali.. pa je spala celo noč, zbudila pa ob 8ih... kaj čemo....

Danes me čaka pospravljanje novoletnih okraskov (drugače jih imamo do 14stega zaradi atija), ampak je stanovanje že ful v razsulu.. pa seveda učenje.. upam da mi bo zneslo in ne bom omagala..

Pozdravčke...user posted image

A vi imate pa sonček? Pri nas megla, da še ptiči hodijo peš.
Držim pesti, da boš zdržala, prav?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
9.1.2008 10:47:31   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

se vidimo!

Kaj pa delate na teh telovadbah ? Mislim, vem da telovadite user posted image , a me zanima kakšne so vaje.

ti poroËam jutri...ker nimam pojma....sem se pa zmenila da danes poskusiva pa potem vidimo kako bo Brina sploh zmo?na telovadit. Oziroma imenuje se gibalno plesna uricauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
9.1.2008 11:10:23   
piskot
dan.

mi smo s pregleda. groza. sem cisto izmucena. toliko joka. ze ko mu je srce poslusala se je zacelo. no zacelo se je ko smo ga na tisto mizo polozili. potem mu je merila saturacijo, je bilo se hujse. da ne govorim kaj je bilo ko je dobil potem za inhalirat. jao jao.

pikapolona, kako je pa vasa pricesa kaj?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2264
9.1.2008 11:37:40   
muki1
Piškot, čemu inhalacije?

Pikapolona, sliši se zanimivo. Iva zelo rada poplesuje. V bistvu njen ples zgleda tako, da dvigne eno roko v zrak, potem se pa vrti, dokler ne pade po tleh. In nikakor ji ne morem preprečiti, da bi se vrtela. Če jo dvignem je potem tak jok, protestiranje, ščipanje.... mala je trmasta ko en user posted image . Potem jo dam dol, pa se vrti dokler ne pade po tleh in je srečna user posted image .

Lucika, lepo, da se imaš tako fino v službi. Samo še da ti dajo lepo plačo, pa si šerif user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
9.1.2008 11:38:29   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: piskot
.

pikapolona, kako je pa vasa pricesa kaj?

je blo ?e 2 dni bolj?e...sam danes je pa okoli polnoËi spet nabijala...pa sem jo dvignila ji dala malo za popit in je nehala...kak?no inhalacijo vam je pa naredila...a martin tudi podnevi ka?lja?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
9.1.2008 11:48:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

naš se lepo dvigne.
ampak se je začel šele kakšen mesec po tistem, ko je shodil.
Prej se je pa tudi dvigal na oporo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
9.1.2008 11:50:25   
Clody

Pri nas smo pa kar vsi obležal. Bruhamo, driskamo in kuhamo. Nejc se še najbolj drži, ima ta hudo že mimo. Okužili smo tudi babi, dedija, mojo sestro in enoletno Gajo. Zgleda da so se okužili, ko smo bili v soboto na obisku, takrat še vsi zdravi. Izredno stanje, nimaš kaj.

Kako pa se kaj kri poslabša pri teh bruhanjih in driskah? A je dobro kak dodatek železa jest?

Tolk bolanih, da je že noro. Kako pa vam znese bolniško jemat? Na šihtu nimajo pripomb?

Mali mi je zaspal, jest grem pa tud.Dons ne bo južne, mama je svaba!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2268
9.1.2008 11:53:15   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

blu- poslala si mi prazen smsuser posted image

Nisem bila jaz ampak moja predraga hči. Pošiljat že zna, še pisat jo moram naučit.user posted image  Očitno si jo včeraj navdušila.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
9.1.2008 11:54:45   
piskot
muki inhalacije zaradi kaslja menda, pa ker je malo hropel v pljucih zadnjic.

pikapolona mislim da je rekla ventolin. merila nam je tudi saturacijo, smo imeli v prvo, ko je bilo dobro izmerjeno 97%, v drugo, ko se je se bolj upiral, po inhalaciji pa 94% ampak so rekli da je okej. je rekla P da je mozno, da kaslja tudi zato, ker se mu zacenja kaksna astma ali pa seneni nahod. ampak da lahko to povsem mine pri teh tamalcih, ali pa se potem razvije. zdaj smo dobili prospan sirup (to ste vi ze sprobali ane?), AB moramo pojest do konca, pa naslednji teden spet kontrola. menda pa da ni take krize, da ce bi bolj suho kasljal, bi mu dala pumpico za inhalirat za domov.

aja, je pa rekla, da naj mu dajemo prospan zjutraj in opoldan, da se izkaslja, zvecer pa sinecod sirup, da umiri kaselj, da bo lazje spal. mora pa miniti med enim in drugim vsaj 5 ur.

cela znanost zarad ene viroze ane.

altati, ti si bolj podkovana v tem, daj jim razlozi za kaj smo to dobili.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
9.1.2008 11:55:46   
*blu*

se vidimo!

Sva se midve enkrat že srečali, ane? Ko nas je Piškot peljala Bordeluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2271
9.1.2008 11:59:53   
piskot
pikapolona prej ko je suho kasljal je samo ponoci. zdaj ko pa mokro kaslja, pa tudi parkrat podnevi zakaslja. je rekla, da je mozno, da je za tisti kaselj prej drug vzrok. ta zdaj je sigurno od viroze.

clody ubogi vi vsi. upam da imate vsaj kaksno corbo v skrinji, da ne boste cisto sestradali. ko smo mi bruhali in driskali, smo mu morali dati za pit od hipp ORS200, menda ima vse potrebno, pa od milupe eno kasico, HN25 (po mojem je taka oznaka), pa probiotike (prolife ... ampak par kapljic samo, ali pa actimel, activia). prve dobis v lekarni.

blu sodoben otork, ni kaj. mi imamo ze besedo za daljinca za tv, dadii mu pravi.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
9.1.2008 12:00:22   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

se vidimo!

Sva se midve enkrat že srečali, ane? Ko nas je Piškot peljala Bordeluser posted image

toËno tako ja...bordel..hehe

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
9.1.2008 12:01:19   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

se vidimo!

user posted image  a morajo vsi vedeti kam vas vozim.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
9.1.2008 12:02:05   
pikapolona2
pi?kot a kr ventolin.....

prospan smo mi poskusili pa se je samo davila ob njemu.....sinecod je pa meni rekla P da nej ne dajem veËuser posted image ...jutri se greva spet pokazat. AB ji pa nisem dala

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?