|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
9.1.2008 9:10:53   
SANEK1
Ubogi Domen.user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
9.1.2008 9:11:43   
Freycha
Ana čestitke za obmesečnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
9.1.2008 9:12:13   
SANEK1
Ana, vse najboljše za pol letauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
9.1.2008 9:14:48   
bačko
Dobro jutro!
Naša noč je bila pa bolj grozna.Od 21.30 do 1.45 je spala potem pa do 4 nič.Potem sem obupala in sem ji dala mleko za jest in je potem zaspala do 7.50.
Freycha  čestitke za nočko!user posted image user posted image user posted image
Sanek jaz sem tudi hotla da bi šli v Čatežke pa je moj rekel da letos ne ker ni denarja.user posted image user posted image
Siskamiska user posted image user posted image user posted image .Upam da se bo David kmalu pozdravil!
No bodite pridne!Saj res!Kako pa kaj plavalni tečaji za malčke?Jim je všeč!Pri nas je spet ovira denar!user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
9.1.2008 9:15:11   
SANEK1
Bojana, to pa je bil napor. Se veš kaj pravijo ko imauser posted image  mlade, jih ma 100!!!user posted image user posted image user posted image
To v trgovinah pa tudi mene razuser posted image . Bolj se ti mudi, bolj se devajo. Se mi zdi da so glede hitrosti še najboljši v Sparih.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
9.1.2008 9:15:28   
bačko
Ana vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
9.1.2008 9:17:30   
Freycha
evo, plenice so zlikane, zdej pa naprej v pospravljanje... danes imam en tak dan, ko bi ga bilo fino izkoristiti za pospravljanje...user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
9.1.2008 9:25:56   
Anonimen
Jutro..

Nočka.. Hm.. Enkrat se je zbudil, ampak ni panike bilo.. No, mali je pogruntal, kako se lahko začne plazit... In z vozička obračat... Šhit...

Ojej, Šiškamiška... Davidu čimprejšno okrevanje user posted image user posted image user posted image

Ana, čestitke za obmesečnico user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
9.1.2008 9:29:42   
tinispela
Afnica, trenetno je MB tržnica dol na Lentu, ker to prenavljajo. Je pa ob petkih in sobotah pred Rotovžem biološka tržnica. Ampak je fajn prit čim prej, drugače je hitro pobrano!
No vidim , da sta ti pristne mariborčanke že vse pojasniliuser posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
9.1.2008 9:30:25   
bojana2
Bačko tud men se zdi plavalni tečaj fajn, malčki sigurno uživajo, sam če je kje blizu organizirano...pri nas pa ni, tko da tud pri nas ne bo nič iz tega...škoda...user posted image

Joj vam moram napisat kake dela moj mali...je začel pokašljevat, če mu kaj ni všeč...user posted image ...a se to tud vam dogaja? Smo bli zadnjič na obisku in ko je imel že vsega dovolj, je tko uvidevno pokašljeval in gledal mene in mojga - pomoje si je mislil: a bi lahka že šli, sem zaspan...user posted image ...pa pri mojih, ko ga kaj zmoti ali pa se naveliča in bi šel rad domov, tudi pokašljuje...pa ne dost, tko ene 3x; joka pa skor nič več. Tko da smo napredovali v načinu neverbalne komunikacije. Se mi zdi da bom ponoči pa jaz začela pokašljevati, ker mi to neprestano zbujanje nič kaj ne diši...user posted image ...sam sigurno ne bo hotel skapirat, kaj bi mu rada povedala...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
9.1.2008 9:31:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober je mali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
9.1.2008 9:34:30   
tinispela
Tašonka, kako lepe slikice! Sem kar mal nostalgična postala, ko em se spomnila na najino poroko. Sva pa imele podobno obleko, pa podvezico je tud moj dol jemal!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
9.1.2008 9:43:35   
julij
Hvala za čestitke v Aninem imenu. Mi pa Miji čestitamo za včeraj.user posted image Sem včeraj pozabila.

Spali smo ok, edino mene ta presneti nahod še kar mantra.

Mi pa imamo danes popoldne cepljenje, pa upam, da bo vse vredu. Malo me skrbi glede teh AD3 kapljic. Jih na začetku nisem dajala, potem me je pa pred mesecem in pol pediatrinja ful skregala. Od takrat šibama z polno dozo 8 kapljic, pa je nič ne šraufa. Se ji pa tudi rebrca vidijo. Pa baje se rahitis pokaže kasneje, ko je že prepozno...

Sanek, jaz bi tudi šla nakupovat oblačilca zase, pa sem se zaklela, da moram malo shujšat prej. Imam polno omaro cot, ki mi niso prav. Imela sem številko 38, zdaj pa nobene srajce ne morem čez joške zapret. Pa so to stvari, ki sem jih oblekla dvakrat, trikrat, pol pa sem že imela trebušček in večje joške. So vam tudi tak "zrastle"? Jaz bi kar stare imela nazaj, da bi bile manjše.

Freycha, pošlji še malo delodiša k meni. Ker mene pa noče zagrabit.
Aja, pa glede plavanja, kako je z mailom?

Uh, toplice bi tudi meni pasale. Pa na žalost letos na smučanje ne bomo šli, ni denarja. user posted image  Ne vem, če je res vse že tak drago, ali samo jaz ne znam teh evrov obrnit. Mi je mesec kar predolg. 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
9.1.2008 9:47:25   
Anonimen
Oja, Julij, jaz imam tudi prevelike.. Pa ne dojim, ampak zize.. Eh, raje ne rečem.. Bi rada nazaj dobila tiste moje zizike user posted image user posted image user posted image

Lahko se pa pohvalim, da sem dva dni že na dieti - uspešno! Sicer sem že odlaševala, a zdaj pa resno.. In mi kar dobro gre, pa še malček mi pomaga, da se zamotim z njim user posted image

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 4389
9.1.2008 9:53:40   
corfu
Jutro

Spali super od 20.30-7.00user posted image user posted image user posted image

čestitke Miji in Ani user posted image

zdej greva pa malo v šoping, pa mami rabi bundo za na smučanje, pa kopalke user posted image  1. februar bo vsak čas tuuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
9.1.2008 9:57:29   
baja*
Jutro:)

Pri nas spet sonček sijeuser posted image

Rene bi tud mogo bit včeraj cepljen, a ni bil, ker ima še vedno malo zabasan nosek. Niti nisem v ZD hodla, sem nas kar po telefonu prenaročila.
Dobla sem menstrouser posted image , po 15 mesecih.

tašonka fuuuuul sta bla lušna nevesta in ženinuser posted image user posted image user posted image
krkatja dobra fotkauser posted image
Ana čestitke user posted image  user posted image user posted image user posted image
za Davida pa user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravi

tolko zaenkrat... šibam daljeuser posted image

mejte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
9.1.2008 10:00:18   
Ajvy
user posted image Siskamiska, kakšne znake je pa imel David?  Želim mu čimprejšnje okrevanje....

ANa vse najboljše za obmesečnico......user posted image

KAr se tiče pa nakupovanja, Bojana, en teden nazaj je bila popolnoma ista slika...ne vem ,al Muller ne shaja, al imajo inventuro pa nečejo nabavljat...v glavnem komaj sma kaj dobila....

Tašonka, jst pa mislim ,da si vsaka mama ´zbere´ stvar kjer bo komplicirala in kjer ne.....eni pri hrani, drugi pri preoblačenju in oblačenju na sploh, spet drugi v sterilizaciji......tak pač je.....

Krkatja, htela sem ti povedat, da imaš skrajno zanimiv način pisanja in me vedno nasmeješuser posted image user posted image user posted image super slikica

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
9.1.2008 10:00:34   
corfu
Je že katera bla na koncertu od Laibach-a? Mene je mož ravnokar povabil, če greva v petekuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
9.1.2008 10:02:11   
Anonimen
julij jaz sem čisto navdušena nad svojimi joškamiuser posted image user posted image mislim pa da ko bom nehala dojit bom kak tedn jokala pred špeglomuser posted image (tule pride zdaj oni smeško k farba, ne vem zaka mi jih noče odpred )

siskamiska se čist strinjam okol tega bio....to je men bl tko, sem malo skeptična...ker vem kok je....japka še za komu v glavo vržnt ni dobra, če ne špricaš, breskvo ti celo drevo propade v dveh, treh letih če ne špricaš proti kodravosti itd. sam pomoje je vseen bolj to kar maš doma, k mogoč res sam ene dvakrat špricneš, kt pa ono kupljeno, k je dobesedno preparirano s tem. ja pa pr man dobr to, ka mamo in tule in pr mojih doma ogromn vrt in ful sadnega drevja in tega. in jaz sem čisto sezonskauser posted image jaz jem sadje in zelenjavo takrat ko dejansko zun raste, tko da mi na kraj pameti ne pade da bi zdaj jedla paradajz al pa jabkeuser posted image še spomnem ne....polet pa kislega zelja ne jem recimo.

evo že cmevka naš čudežni otrokuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4394
9.1.2008 10:07:21   
tejči77
Pozdravljene. Se samo na hitro javljam.Zgleda da moja akcija deluje. Je danes že spala od pol devete do pol tretje, sva se podojile in je spala skor do sedme zjutraj. Bravoo. Upam , da bo le tako naprej.
Poljubčke Davidu, da bi bil čim prej zdrav.
Kapica, če primanjkuje mleka, je res najbolje, da si ga stiskaš (takrat ko daš gh, ) pri meni deluje, pa je bila že dvakrat skor čista suša ko sem bila bolana. Jaz sicer črpam, ampak vedno uspem dobiti mleko nazaj.
lp vsem

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
9.1.2008 10:09:16   
Anonimen
tejči ful dobr da se javiš kejuser posted image user posted image user posted image se dostkrt nate spomnemuser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4396
9.1.2008 10:10:03   
Ajvy
Baja, bodi vesela, jst sem imela že 4 .....user posted image

Corfu, baje je dobro....nisem pa bila,je bil en moj prijatelj...se je imel super...jst bi šla pa rada na Within Temptation, pa nimam družbe...bom šla spet sama, kot na mnoge poprej..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
9.1.2008 10:10:52   
Anonimen
joj pa kaka lepotička je larisauser posted image user posted image user posted image user posted image
ma skor tk fajn frizuro k moja ulauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4398
9.1.2008 10:13:30   
tinispela
krkatja, daj malo več napiši kako je bilo na plavanju, da vemo kaj pričakovat od naših, ko bomo začeli na Fontani!user posted image user posted image

Zjutraj sva se z mojim user posted image  strinjala, da enostavno ne veva več, zakaj se mala non stop zbuja! Zvečer je sita, dobi in kašico in zizo, vseeno se zbudi po 3 urah, pol pa skoraj na 2.5. Ne vem več. Al pa tko pač je!user posted image  Upam, da bo kmalu minilo, ker že prav rabim malo lepotnega spanca!user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
9.1.2008 10:24:16   
siskamiska
Ajvy David mi je ful kašljal in ponoči tako lovil sapo da me je bilo pošteno strah.
Sanek1 Domen je tud prehlajen ja user posted image . Hvala še zanjega za pikepoke

Hvala vsem za lepe želje.
Mija in Ana ČASTITKE za pol leta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem jima skuhala ajdo in bučke skupaj. David je ful jedel Domen pa lih ni prekipeval od navdušenjauser posted image . Je bolj ven pljuval.

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?