|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
8.1.2008 21:19:37   
majrim
mateykauser posted image user posted image user posted image kod se klatiš ti???
KTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa si le prišlauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
8.1.2008 21:20:23   
julci
Hana dobre slikce.Nasvet,ko slikaš kako starejšo sliko,daj brez blica,pa na makro slikanje,boš vidla kaka razlika je.user posted image Boš rekla spet je nekdo pameten.To je moja slaba stran,ampak dobro hočem.

Majrim,moja je zgleda bla delana po iso standarduuser posted image user posted image user posted image user posted image ker ko sem gledala po teži je točno na sredini,čeprav glede na porodno težo,bi mogla met več.Sam se sploh ne obremenjujem,če je med lažjimi,se ji nev treba tolk s kilam matrat kot meniuser posted image .Če ti pa povem da je Miha mel pri 1 letu 7200g te bo pa itak na rit vrglo.Sam Miha jest ni hotu,tk da smo skor scagali zravn.Smo trije okol njega plesali,da mu je četrti žlico v uste zabulu.zdaj je pa orng dec.user posted image
Midve sva ble pa dans zunaj od pol enih do  pol štirih,pa sem bla z rokavicam oborožena,je blo kr hladno,tk daMajrim ti kr zavidam te tvoje sončne in toplejše sprehode.

Laubica a tk jo greš na obalo mahat,pa saj je prav.Sam boš mela pa domačo nalogo.Da pofotkaš malo,da bomo še me mele malo balzama v tej zimski sivini.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
8.1.2008 21:20:40   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

laubica...pol se pa lahko dobimo za kako kafe???...kdaj pa grete??user posted image
Ja super-gremo mislim da-joj ne vem točno 25 ali 28 moram jutri točno moža vprašat-si bova na zs izmenjali gsm št. pa se vidimouser posted image
Mateyka-super-lepo da si se malo oglasla

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
8.1.2008 21:21:49   
Laubica
Laubica a tk jo greš na obalo mahat,pa saj je prav.Sam boš mela pa domačo nalogo.Da pofotkaš malo,da bomo še me mele malo balzama v tej zimski sivini.
Julci-veš da bomuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
8.1.2008 21:23:09   
Laubica
KT-HVALAuser posted image sem si mislila da bo nekaj takegauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
8.1.2008 21:23:55   
majrim
ja valjda...user posted image user posted image user posted image ...da vsaj eno spoznamuser posted image user posted image user posted image ...komi čakam...
julci...ajojjjjjjjjjjjj...tvoj Miha pa je biluser posted image ...no ja,samo da je zdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
8.1.2008 21:24:00   
julci
Pol pa naš kafe v MB-ju odpade 29.1user posted image user posted image .

Hanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za super avatar

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
8.1.2008 21:24:28   
KT
majrim - si me iskala user posted image user posted image user posted image  Evo mene sem že tukaj, sicer komaj sedim, ampak, če me prideš iskat se potem takoj oglasim.

Pri nas nič novega, ampak res nič novega, spi, se smeji in je, vmes se krega z vsemi domačimi živalmi (ja, ja kravc še vedno NE MARAMO user posted image ), slini se k bernardinci, obožuje vso zelenjavo (razen špinače, ki je čist preveč zelena), sadje ji ne gre preveč, zna pokazat kje je nosek in nogica, dojenščino je nadgradila s parimi novimi zlogi in to je vse - evo kratko poročilo.

Konzervice moje čist preveč čvekate in ko končno jaz vse preberem že dolgo ni nobene več tu gor user posted image  - ja, ja saj vem emšo, zdaj sem začela še počasi brat user posted image , pa tale križ user posted image . Včasih smo se veselili dneva, ker nikoli nismo vedeli kaj nam bo prineslo, zdaj pa že zjutraj  - takoj po tem ko ugotovim kaj me boli - vem kako bo user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
8.1.2008 21:25:39   
KT
No, evo kaj sem rekla user posted image - predno jest preberem in kaj napišem, ste že ne samo na drugi strani, ampak je tudi 10 in več vas tudi že nekaj napisalo user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
8.1.2008 21:27:30   
julci
julci...ajojjjjjjjjjjjj...tvoj Miha pa je bil ...no ja,samo da je zdrav
pa sem ti rekla da te bo na rit vrglo.user posted image user posted image user posted image Mala vsaj špurasta ni,je pa non stop v akciji,pol pa ne gre teža tk hitr gr.Men se glih prav zdi.

Kaj je pa naši Nataški,da se je tolk uradno poslovila.Zdaj pa ne bo zvedla da je ena slikca že gotova,druga pa bo verjetno jutr.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
8.1.2008 21:27:36   
majrim
ja,zdej ko sem te našal pa počasi gremuser posted image ,ker bo naša sirena danes kmalu na pohodu,ker jo daje prdenjeuser posted image  in njo to full moti in se zbudiuser posted image ...tako,da se grem v miru umit in pripravit...pridi še kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
8.1.2008 21:29:21   
majrim
lahko ji je žal...jaz sem kar solze dobila,ko si mi jo tle prilepla,da pol niti ne govorim in vsakokrat ko jo pogledam žez dan,dobim solzne očiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
8.1.2008 21:33:19   
julci
saj slikic še nimam doma,verjetnojih bom jutr dobila.A veš morem jaz žegn dat,če slučajno kaj ne štima,ker je čist drugače risat,če ti osebo poznaš,kot pa po sliki,ko ne vidiš dobro potez.Tk da je dans malo mogelpopravt prvo slikco.user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
8.1.2008 21:35:52   
hanna1
A veš julci,una slika že original ni bla čista ampak bom probala enkrat po tvojem nasvetu
....se grem tuširat......

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
8.1.2008 21:37:00   
julci
No kje pa se ostale skrivate.
Mateyka un stolček tud hvalijo,da je super.Mi mamo doma flipperja pa smo zadovoljni z njim.Zdaj pa mala že kr samostojno sedi,tkda ji samo zadaj kako dekico dam da če štrbunkne,da se ne udari.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
8.1.2008 21:38:00   
majrim
boš prilepla jutri???
...ajde punce,mirno noč in ne preveč čvekat ponočiuser posted image ...se čujemo zjutraj,če utegnemuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
8.1.2008 21:40:22   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

A veš julci,una slika že original ni bla čista ampak bom probala enkrat po tvojem nasvetu
....se grem tuširat......

naloži si program PIKASA2,s katerim potem slikce popravljaš po domače.Če maš na slkcah napr.rdeče oči jih zbrišeš,potem maš napr.klik na srečo,ki tislikco sam avtomatsko osvetli oz.potemni.Jaz vse slikce tam obdelam prejden jih potem dam razvijat.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
8.1.2008 21:41:36   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

boš prilepla jutri???
...ajde punce,mirno noč in ne preveč čvekat ponočiuser posted image ...se čujemo zjutraj,če utegnemuser posted image
Če mi jih bo ata daluser posted image tud tebi mirno noč,kar se pa čvekaja tiče ti pa nč ne oblubimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
8.1.2008 21:44:58   
Laubica
JULCI-JOJ  NAŠ KAFEuser posted image user posted image user posted image pa tak sem komaj čakala da se spet malo vidimouser posted image kdaj pol prideš kaj v MB

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
8.1.2008 21:52:21   
stephany
Evo, še moje poročilo.
Pediatrinja v Razvojni je bila zadovoljna. Klemen v redu napreduje. Kocke, ki mu jih je dala je prijel in prelagal iz roke v roko, lučki je sledil z očmi, za zvončkom se je obrnil, rozino je pobral z mize, na postelji se je obrnil na trebuh in malo poizkusil plaziti. V glavnem, vse v redu user posted image user posted image user posted image .
Sem bila pa presenečena pri tehtanju - skoraj nič se ni zredil! - pri 6,5 mesecih je imel 9.470 g, danes pa 9.510 g, zrasel pa je za 1 cm in ima sedaj 74 cm.
Izgleda, da sedaj res veliko pokuri, ko je stalno v gibanju.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
8.1.2008 21:55:41   
Laubica
stephany-BRAVO Za Klemnauser posted image user posted image user posted image
Tvojga moža sem zamenjala za enga z TVuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
8.1.2008 21:57:17   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

JULCI-JOJ  NAŠ KAFEuser posted image user posted image user posted image pa tak sem komaj čakala da se spet malo vidimouser posted image kdaj pol prideš kaj v MB
Ti povem 29.1user posted image

Stephany vidva tud mata lepe mere.Klemen je pravi velikan.user posted image user posted image user posted image Zgleda da res pokurijo  ker so non stop v gibanju.

Sem vam pozabla povedat zakaj smo imeli dans svetlo noč,ker ima zobek zunaj po celi širini,včeraj zvečer pa je imela samo špiček.Bo pa zgleda še drugi pokuko ven.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.1.2008 22:00:36   
julci
user posted image Vse v življenju mine,
vse se spremeni,
le prijateljstvo ostane
in živi do konca dni!!
Prijateljstvo se
prijateljev dotika
od mezinčka na nogi,
do besede z jezika.
Zato boža in brani
in nikoli ne pika,
s prsti počeše lase
nežneje od glavnika.

Pravo prijateljstvo
gore premika,
ne more biti vprašaj,
je le klicaj ali pika.

Prijateljstvo se rodi,
se smeji in mežika
kot čudežno sonce
izpod dežnika.

Prijateljstvo je zato
najlepša oblika sveta,
ker jo naslika srce
in se dotika - vsega!user posted image user posted image user posted image

To sem pa dans dobila od svoje prijatlce,me je pa tolk na vas spomnalo,da jo morem z vami delituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.1.2008 22:04:45   
Laubica
Vau zelooo resnično-in lepouser posted image si jo bom kar shranlauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.1.2008 22:20:12   
Laubica
Jutri grem na 1. pregled podvozja po poroduuser posted image sovražim to in zobozdravnika(čeprav je zeloooo šarmant gospod)user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?