|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
8.1.2008 13:09:40   
hanna1
...mi bomo meli kr makarone s tunino polivko,pa solato poleg user posted image user posted image .Zdej me pa Hana spet čudno gleda,ker mam ruto na glavi--tako mi lasje zarad čebule manj smrdijo,preoblečt se pa itak moram pol user posted image
viator ,mene tud jezi ta jeklenka,pa še šporhet mam na tiste plate,ko ful štroma pokurjo--boš pol kaj poročala,kako si zadovoljna z njo,me res zelo zanima user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
8.1.2008 16:04:08   
hanna1
...nas je vrglo na drugo stran......

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
8.1.2008 16:08:00   
natasaom
o hanna a maš nov avantar user posted image   mi smo imeli zelje in pečenice za kosilo user posted image  vse domače...sedaj pa grem posodo pomit pa mal ven s hančko user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
8.1.2008 17:00:07   
julci
Hojla.se švercam pri atuuser posted image Naše nove mere so po 3 tednih 7820g in 68cm,obseg glave 45 cm.malo sva se zredile,pa veliko zrasle.v 3 tednih 4cm.user posted image sva pa malo slabokrvne,tk da sva doble recept za železove kapljice,pa vodo morma še 1x dat,ker so je meli premalouser posted image user posted image pa zadnjo pikico sma doble,pa ji je zgleda na dar kitajščine vdarla,ker čeblja tk ko navitauser posted image user posted image user posted image jo je pa tk korajžno prestala,brez solzic,je mogla okolico prečekirat.user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
8.1.2008 17:23:27   
hanna1
bravo Zala user posted image user posted image user posted image ----rasteš ko poper......morda ji je pa res kako dozo kitajščine stisnila s pikico-user posted image user posted image user posted image -a vama je za zobarja že kaj rekla user posted image --midve pa greva jutr v posvetovalnico.....joj če sva midve meli tud premalo vode--nimam vrečk.
jes sem se pa ravnokar s slikcami malo igrala in nalagala...ko nimam kakega drugega dela user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 8.1.2008 17:25:54 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
8.1.2008 17:31:05   
lumpa6
dons mam pa tok slab dan, vse mi gre na živce sploh ta starejša punca, pride iz šole pa namesto dober dan zahteva geslo od msnja, za popent

ko ji pa rečem, če gre lohk v trgovino pa čist vn pade da skos sam ona hod pa noben drug ne pomlisli pa da jo pošiljam zato da kupi kar si je ona zaželela za večerjo, ker ne je kosmičouuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
8.1.2008 17:37:45   
hanna1

lumpa zgleda,da majo tud otroc včasih slab dan in na koga se bojo najprez zdrli,ko na mamo,ker je najbolj pri roki user posted image user posted image .Si kar dobra,da jih uspeš vse spedenat,jes  mam tud včasih pri tavečjemu tako glavo,da.....user posted image user posted image user posted image ....ja...si jo kr predstavljam,ko pomislim na bratove punce,kok jih razganjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
8.1.2008 18:38:45   
lumpa6
ta moja punca ma pol zadnje čase vsak dan slab danuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
8.1.2008 19:41:38   
majrim
user posted image user posted image user posted image pa daj lumpa6 ne teži ji...danes je luna...lahko bi jo malo razumelauser posted image user posted image user posted image
...drugače pa...jaz zjutraj težko pridem sem,ker  gremo ven....pa smo zunaj do13 sigurno,pol jo psavim v pojstlo (itak traja vse skupaj eno uro),pa grem tačas kej skuhat in evo ti 16,30 ko je dragi domauser posted image ..in je dan naokoliuser posted image ....sploh pa v takem vremenu kot je blo danes je greh bit doma...v sami majčki sem šetala,pa še mi je blo vroče za user posted image user posted image
stephany in ostale...geslo prosim!!!!...moram tud jaz dat kako slikco not,ker je faca ta naša divjakinjauser posted image
julci...tvoja je pa manekenkauser posted image user posted image user posted image ...Neža je že v decembru imela 7490g,pa 68...me je kar malo strah 15. ko imamo posvetovalnicouser posted image ...1 kg se je sigurno zredila,pa 80% samo dojeno je...dodatkov je bolj švohuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
8.1.2008 19:43:19   
majrim
hanna1....kako temno slikco si dala,da nič ne vidimuser posted image
stephany...od kod točno si??...okolica celja je velikauser posted image
..aja...pa dobrodošla nova konzervicauser posted image user posted image user posted image ...se kar veča ta naš klubuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
8.1.2008 20:07:17   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

duskamb pol pa še malo slikovnih dokazov--odjedaš Laubici kruhekuser posted image user posted image user posted image

Saj ne bo jezna.user posted image user posted image user posted image

Jaz to doma kar sama napocam. K frizerju hodim kot k zobozdravniku....user posted image user posted image user posted image

NIČ jeznauser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
8.1.2008 20:27:45   
hanna1
....oooooo,Laubica,pa si se le malo prikazala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
8.1.2008 20:28:14   
Laubica
Evo mene-sem zmantrana kot user posted image .Sva z tamalim bila danes na 3 urnem sprehodu me noge bolijo -fuuuulll,pol pa še služba zdaj pa bi mi tako pasala masaža,pa sem samauser posted image mož dela.Punce-kaj mislite ali bi jaz lahko zdaj ko dojim šla na aromaterapijo-masažo,sem dobila za božička od možeka,samo ne vem -ta eterična olja če lahko kaj škodijouser posted image MI GREMO PA NA MORJEEEEEEEEEEEEEE-Komaj že čakammmmm in to za 1 tuser posted image user posted image user posted image user posted image zadnji teden v januarju-v Strunjan,ko je nov hotel.

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
8.1.2008 20:28:47   
Laubica
Si me kaj pogrešalauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
8.1.2008 20:56:04   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
user posted image MI GREMO PA NA MORJEEEEEEEEEEEEEE-Komaj že čakammmmm in to za 1 tuser posted image user posted image user posted image user posted image zadnji teden v januarju-v Strunjan,ko je nov hotel......mmmmmm,kak bo to fajn,malo morskega lufta za spremembo,vam prav privoščim user posted image user posted image user posted image user posted image ,sam jes bi tuuuuuuduser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
8.1.2008 20:56:37   
natasaom
lahko noč user posted image     user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
8.1.2008 20:59:06   
Laubica

user posted image MI GREMO PA NA MORJEEEEEEEEEEEEEE-Komaj že čakammmmm in to za 1 tuser posted image user posted image user posted image user posted image zadnji teden v januarju-v Strunjan,ko je nov hotel......mmmmmm,kak bo to fajn,malo morskega lufta za spremembo,vam prav privoščim user posted image user posted image user posted image user posted image ,sam jes bi tuuuuuuduser posted image

Pridi zravenuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
8.1.2008 21:00:02   
Laubica
Natašom-kaj bo akcijauser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
8.1.2008 21:02:13   
hanna1
Natašom-kaj bo akcijauser posted image user posted image user posted image ....tole je pa sumljivo hitro dol z RR-ja...ne mara nas veeeeč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
8.1.2008 21:04:01   
Laubica

Natašom-kaj bo akcijauser posted image user posted image user posted image ....tole je pa sumljivo hitro dol z RR-ja...ne mara nas veeeeč user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh mislim da sta oba dobre voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
8.1.2008 21:04:41   
Laubica
Hana -maš temno slikcouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
8.1.2008 21:08:07   
hanna1
...ja ko jo zmerom pri luči slikam,pa se mi ne da kaj dost skakat okrog nje,jo bom enkrat podneviuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj češ,je pač trotlkamera user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
8.1.2008 21:10:04   
majrim
laubica...pol se pa lahko dobimo za kako kafe???...kdaj pa grete??user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
8.1.2008 21:15:42   
mateyka
mi smo pa naročil bumbota
user posted image baje je super že ko znajo sam glavco držat in je super za trening mišic - ga bomo mel zdej ko že skor sama sedi, da bo trenirala user posted image zgleda k kahla, sam ni user posted image jo bom vanga posadila in pod tuš dala čez neki časa, ker je iz pene user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
8.1.2008 21:16:33   
KT

......bi mi tako pasala masaža,pa sem samauser posted image mož dela.Punce-kaj mislite ali bi jaz lahko zdaj ko dojim šla na aromaterapijo-masažo,sem dobila za božička od možeka,samo ne vem -ta eterična olja če lahko kaj škodijouser posted image

Jaaaaaaaaaaa, jest bi tud masažo - me je tako v križu zagrabilo, da po vseh 4 hodim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laubica - ko sem zase spraševala za masažo z aromoterapijo, mi je maserka rekla, da to odsvetujejo, ker gredo ta eterična olja v kožo in ni vrag, da tudi v mleko - pol bi pa mleko imelo okus po žajfi user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?