|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
8.1.2008 9:22:45   
julci
Dobro jutro

mi smo pa dans meli bolj kot ne svetlo nočuser posted image Ga je mala sračkala celo noč.
Drugač pa sem dala v album nekaj fotk,geslo je pa isto .

Jaz bi se tud mogla pobarvat,pa nevemkdaj si bom čas uzela za to.

Hana ko bi ti vidla pol kolk sta se zravsala.Marko je Zalo malo bolj trdo pobožo,naša pa ful užaljeno v jok,tk da sma se z Mojco orng nasmejale.Pol ji je Marko nogavice sleku,pa se režu zravn.Prava dva nabriteža bosta.Sma pa takrat čakale,da se nama polula v vrečko,zato je bolj slečena.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
8.1.2008 9:45:24   
Anonimen
Julči - za fotke user posted image user posted image user posted image  in zelo dobri komentarji.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4377
8.1.2008 10:40:22   
julci
KU_KU a dans pa spet štrajkate,zdaj ko mam jaz malo cajta za čvek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
8.1.2008 10:46:38   
natasaom
dan user posted image   julči slike sem firbcala user posted image ..me mal nostalgija daje user posted image ...fletna sta
ko se spomnim moje hane-on je bla pravi pretepač..vsakega prjatlčka je butnla,če ji je hotu igračo vzet.boženedaj,da sem dojenčka imela v naročju user posted image  sestrično je kar po tleh zabrisala..hvalabogu je prerasla,sam še maj kakšno pokasira user posted image ..
julči pošlji mi dieto-prosim..sam men grejo res lepo kilce dol...bom pol imela dieto za vzdrževanje teže..kako pa portreti napredujejo?a bomo kmal na vrsti?user posted image

bom jest atu še kšeft zrihtala user posted image

grem žvalcam-imamo nove mladičke user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
8.1.2008 10:48:56   
hanna1
Tako,midve sva se tud polulali--kakšne priprave so ble--sem v kopalnici pogrnila koco,pa povšter,da bom lažje čepela poleg,pa igrače,pa kahlo user posted image ,pa flaška in duda na umivalniku-mislim!!!Pol sem jo slekla,umila nalimala vrečko,jo posadila na kahlo,par šlukcev čaja in pol za hec pogledam ,če je kaj....v 2 minutah se je polulala kao v kahlo-v vrečko,jaz sem se pripravila,ko da bo trajalo celo uro user posted image ..prej sem se pa zafrkavala dva dni..user posted image ...pridna Hana user posted image .Pol je babi pazla nanjo,jaz pa šprint stisto vrečko oz. lončkom v ZD in ...to je to...šele zdaj sem tako v miru spila kavo....in razmišljam,kaj naj sploh nardim za kosilo od tega kar imam na razpolago doma--klikerji sploh ne delajo
duskamb pol pa še malo slikovnih dokazov--odjedaš Laubici kruhekuser posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
8.1.2008 10:51:20   
julci
Slikce  so  v obdelaviuser posted image dieto ti bom pa poslala.user posted image user posted image user posted image user posted image za izgubljene kilce.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
8.1.2008 10:54:20   
julci
Hana jaz sem pa mislala da si fina gratala,zej ko maš novo frizuro.user posted image user posted image user posted image Hani za turbo lulanje.Pridna punca.Jaz se še spomnala nisem da bi jo dale na kahlo,da bi prej lulala.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
8.1.2008 10:56:43   
Anonimen
jaz bi tudi dieto. Prosim, prosim....

Sem se nameravala lotit ločevalne, pa sem dobila nasvet, da ni pametno dokler dojim,ker se strupi iz telesa izločajo tudi skozi mleko.user posted image

Zdaj sem pa v težavah. Preostane mi samo moj ljubi orbitrek in brez sladkarij. Joj od žalosti mi je padel sladkor - grem po en košček čokolade.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
8.1.2008 10:57:45   
natasaom
a pa lhko v kahlo lula?zarad bakterij mislim.pri nama ni blo uredu.sva se matrale 1 teden s tisto vrečko.hana ni hotla lulat,ko je imela vrečko nalimano.sem obupala,ker cel dan i kaplce spustila-ker je imela vrečko

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
8.1.2008 10:58:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

duskamb pol pa še malo slikovnih dokazov--odjedaš Laubici kruhekuser posted image user posted image user posted image

Saj ne bo jezna.user posted image user posted image user posted image

Jaz to doma kar sama napocam. K frizerju hodim kot k zobozdravniku....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4385
8.1.2008 10:58:22   
julci
In RR je zejela hujšomanijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
8.1.2008 10:59:28   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: julci

In RR je zejela hujšomanijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haha poglej temo-bomo zmogle-bomo,ja! pa ti bo vse jasn

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
8.1.2008 11:02:57   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

IZVIRNO SPOROČILO: julci

haha poglej temo-bomo zmogle-bomo,ja! pa ti bo vse jasn
men je že zdaj.Zgleda da je to najhujša oblika virozeuser posted image user posted image user posted image na kermu forumu

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
8.1.2008 11:07:00   
natasaom
hujšamo-jest mam mentorcouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
8.1.2008 11:12:27   
TARA in MAJ
no pa še jest
prviuser posted image -20
drugiuser posted image -23
tretjiuser posted image -35

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
8.1.2008 11:35:28   
makala
Dan.
Danes je moj 2. dan ( škrobni) ločevalne diete.user posted image user posted image Včer sploh ni blo hudo. Sej lahku dost ješ. Edin zajtrk mi je mau premau, ker lahku samo sadje.user posted image
Dons bom pa na krompirčku in zelenjavi.
Na forumih sem najdla ful jedilnikov in receptov.
Mi je pa lažje, ker sva skupaj na dieti z  mojimuser posted image .

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
8.1.2008 11:35:48   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: TARA in MAJ

no pa še jest
prviuser posted image -20
drugiuser posted image -23
tretjiuser posted image -35

Tara dobrodošla med nami.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
8.1.2008 11:40:00   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Dan.
Danes je moj 2. dan ( škrobni) ločevalne diete.user posted image user posted image Včer sploh ni blo hudo. Sej lahku dost ješ. Edin zajtrk mi je mau premau, ker lahku samo sadje.user posted image
Dons bom pa na krompirčku in zelenjavi.
Na forumih sem najdla ful jedilnikov in receptov.
Mi je pa lažje, ker sva skupaj na dieti z  mojimuser posted image .

Ta 90 dnevna vsaj ni tako škodljiva kot tiste,ki delajo po beljakovinski,kot sem brala na temi hujšanje.Ker pri beljakovinski dieti lahko pride do zastrupitve z beljakovinami,..V vednost,da tisti ki je sam sestavil beljakovinsko dieto je par let nazaj tud konc dočaku.Je blo še po televiziji.Zato se je treba hujšanja lotit z glavo in ne z želodcem.
Jaz mam doma knjigo 90dnevne ločevalne.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
8.1.2008 11:40:30   
barmaz
Pozdraljene!

Berem vas občasno, ker imam že 37 pomladi za sabo in se štejem med vas. Odgovarjam pa na tole o lulanju v kahlico. Jaz sem moji triletni Urški umila ritko, dobro umila in razkužila kahlico, v katero se je potem ona polulala. Vodo sem nato odlila kar v temeljito umit lonček od bioaktiv jogurta. Pa je blo vse vredu!! Imamo pa še enajst mesecev staro Katjo, tako da je tudi pri nas vsak dan zelo pestro!!

Lep dan!

p.s. Hujšat mi na srečo ni treba, ker je šlo dol že vse kmalu po porodu. Manjka mi pa telovadba oz. spremeniti bi morala razmerje med mišicami in "špehom".

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
8.1.2008 11:47:26   
hanna1
Pozdravljeni naši novi konzervici user posted image user posted image user posted image user posted image

Viš kok je fajn,več glav več veuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barmaz
p.s. Hujšat mi na srečo ni treba, ker je šlo dol že vse kmalu po porodu. Manjka mi pa telovadba oz. spremeniti bi morala razmerje med mišicami in "špehom".
  evo,točno tako je pri meni--s kilam sem zadovoljna,sam z razmerjem ne user posted image

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
8.1.2008 11:51:23   
makala
Pr ločevalni deiti lahko ješ vse, važno je samo lečvanje živil.
Za hitre diete tud jst nisem, ker kar bi izgubila, bi hitr nazaj dobila, pa še kej zraven.
Ja telovadba je pa user posted image user posted image user posted image .
Vsak dan pravm, jutr pa res, ko pa je jutr pa NČ.
Mogoče bom pa jutr začelauser posted image user posted image user posted image .

Natasaom prosim za geslo.

Jutr mava z Lano posvetovalnico in 2. cepljenje.

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
8.1.2008 11:54:31   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image tolk sem napisala ,pol sem pa × stisnla namesto Potrdi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakam,da se Hana zbudi,da malcama---evo se že oglašauser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
8.1.2008 12:09:39   
natasaom
ja,no knjigo mam jest tud doma user posted image user posted image  sam jo ne najdem user posted image ..če se bom slabo počutla bom itak nehala z beljakovinsko.v glavnem ne jem kruha,krompirja,makaronov,riža pa pohanja..po moje to ne more ne vem kako škodvat.tolk kil zgubit v tako kratkem času je pa zato,ker jim fuuuuuul preveč..
pa ta novim DOBRODOŠLE !

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
8.1.2008 12:51:10   
viator
Čao punce, na hitro vas pozdravljam.

Julci, hvala za geslo, slikc še nisem uspela pogledatuser posted image , upam, da bo popoldne kaj več časa.
Glede diet se kar strinjam s tabo, rezultati hitrih diet so običajno bolj kratkega roka. Za trajnejši uspeh je treba korenito spremenit navade in se jih držat...evo mene, velikega teoretikauser posted image user posted image user posted image ....žal pa praksa pri meni bolj šepa.

Hanna bom tud kako sliko od kuhne prilimala, zaenkrat je še vse skupaj bolj v surovem stanju...jaz sem se zdaj odločila za indukcijsko (sicer je draga kot žafran)...ampak samo zato, ker mi je plinska bomba zasedala celo omarico in v primeru, da bi obdržala bombo, ne bi imela kam vtaknit pomivalca. Zaradi pomivalca se je ta celotna obnova tudi začelauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pozdravljene "tanove" konzervice in dobrodošle!!!

Zdej moram pa dol, pa kej skuhat...to je projektuser posted image .

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
8.1.2008 12:55:09   
viator
Ah, sem šla od Julci slikice gledat, mi firbec ni dal miru. Luštne souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Mala je cukrček, tvoj nečak pa tudi.

Zdej grem pa res kuhat!!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?