|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 10:56:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
   RE: Januarčice 08-2.del
8.1.2008 11:00:03   
klepetka
benika ,Jakom je pa pravi mali mož ,res cukrček.Tole "lepotno" napakico pa bodo že uštimali ,samo da n i kaj hujšega

pa še glede koša za plenice ;mi imam okar navadnega s pokrovom ,pa je prav vredu.Je pa tak malo manjši .

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
8.1.2008 11:01:01   
puri
Raja,.....ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
8.1.2008 11:01:08   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

Me pa še vztrajamo v enem kosu user posted image  jaz sem se danes še kar naspala, zato sem boljše volje, jutri je moj rok, me zanima, če bo mali pravi kozorog in se držal zastavljenega plana user posted image

he he drugače bova pa skupaj tle gor težile user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
8.1.2008 11:04:50   
Alfabeta
Ne vem, ampak meni se zdi, da nas je danes precej manj tukaj kot ponavadi. Se samo meni zdi?

Vaney je nekam tiho... Pa še kakšna...

Neposredna povezava do sporočila: 2930
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 11:05:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2931
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 11:05:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2932
8.1.2008 11:07:13   
Lunca1
mogoče pa še spi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2933
8.1.2008 11:07:14   
klepetka
nalin ,saj sem tudi ja z  rekla,da bom videla kako se bo to obneslo,drugače bomo pa tud mi unga nabavili,če ne bo vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 2934
8.1.2008 11:07:50   
Lunca1
Klepetka kaj si imela pri ostalih dveh?

Meni se je Sangenic drugače dobro obnesel, samo kasete so pa res drage kot user posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 11:08:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2936
8.1.2008 11:11:11   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Men se zdi da je že včeraj ni bilo, ali se motim?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
8.1.2008 11:12:58   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Men se zdi da je že včeraj ni bilo, ali se motim?

Se motim ja. Včeraj ob 12.33 je bila. Govorila je o zelenkastem izcedkuuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
8.1.2008 11:13:35   
klepetka
nalin ,pred 9 leti se o temu košu še nobenemu sanjalo ni,pred 5 let i pri tamalmu sem pa imela nek koš ,namenjen temu kot zdaj npr.Sangenic,ampak je bil bolj tako tako-bolj kot navaden ,tako da sem plenice več ali manj sproti odnašala v smeti.No ,in tega sem potem posodila naprej ,zdaj pa ga ni več.

Lunca ,sem se nasmejala zdaj ,k osi napisala da imaš še čas do poletja za rodituser posted image .Pa ja ,saj se ti nikamo r ne mudi ,ti si le vzemi časuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2939
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 11:13:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 11:16:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2941
8.1.2008 11:18:04   
mml
raja čestitke za princesko Ajdo user posted image user posted image user posted image ...na koncu pa sploh ni bial tako majhna kot so strašili user posted image
user posted image

alfabeta tvoj recept za spanje pa absolutno ni zame user posted image , ob 6. je zame čisto prezgodaj user posted image , tako da se bom rajši malo premetavala po postelji in spala do 8., dokler se bo dalo. Še za v službo vstajam ob 6.30, tako da sedaj ko sem doma to res ne pride v poštev

klepetka je pa pridna tale tvoja Lana, da takole pridno predrnjoha preko noči user posted image . Ja podiranje kupčka pa zna biti cela znanost in nočna mora...

benika prav lepa porodna zogodba user posted image , glavno da je Jakob sicer zdrav, ustnico in mehko nebo boste pa že poštimali. Ti pa verjamem, da te je pretreslo in da je malo več dela s hranjenjem, ker se ne more dojiti. Sicer nisem čisto prepričana, samo mislim, da lahko na maksilofacialni naredijo en silikonski nastavek za mehko nebo, ki ga daš otročku v usta pri dojenju in se po tem lahko doji...sicer ti bo pa tako ali tako vse jasno po pregeldu

glede koša...mi smo nekaj časa psokušali brez, pa se ni obneslo, ker tile novorojenčki prepogosto kakajo, samo za lulanje bi še nekako šlo v navadnem košu...drkeci pekci pa začnejo prehitro zaudarjati, tako da smo na "kalsičnem" palčku zavijalčku, ki smo ga praznili nekje na 3 dni. Ena kaseta s folijo je bila pa za dober mesec...pri vseh ostalih stroških, se mi cena za kaseto niti ne zdi takšen stroške...sploh pa rajši ne razmišljam o stroških...smo pa zato Manco hitro odvadili od plenic, da bomo kaj prihranili user posted image user posted image user posted image  (pa da ne bo katera tega vzela za res prosim...)

No plenice so zlikane in pospravljene v previjalno komodo, pralni stroj pere oblačilca, po tem me čaka pa še en kup oblačilc in posteljnina...po tem grem pa skoraj lahko rodit...aja še vložke in kremo za bradavice si še moram kupit user posted image . A sem si prav zapomnila, da je MUM lanolin ta boljša zadeva za bradavice??? Me malo daje nosečniška skleroza user posted image  (ali je pa EMŠO user posted image ).

Grem na sadje z musliji

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2942
8.1.2008 11:22:42   
klepetka
mml,prav imaš ,MULTI MAM LANOLIN je zakon.Preverjeno in preizkušeno.Tako da te ne izdaja niti EMŠO niti nosečniška sklerozauser posted image user posted image .

Evo ,jok.moram it

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
8.1.2008 11:39:10   
butara
mml, meni je lanolin multi-mam pri prvem otroku dobesedno rešil bradavice. Sem ga že zdaj v drugo tudi pripravila za v porodnišnico user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
8.1.2008 11:43:13   
martinca
pozdravljene user posted image in mamice!
mi smo včeraj prispeli domov. naša prva noč skupaj doma je minila lepo mirno. Patrik je zelo priden. samo je in spi. pa tu in tam zajoka.
ko bom imela čas bom prebrala za nazaj. pa se vam še kaj oglasim.

čestitke pa vsem novim mamicam.user posted image user posted image user posted image
hvala pa tudi vsem vam za izrečene čestitke.
porodna zgodba pa bo kmalu napisana.

lep pozdrav vsem

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
8.1.2008 11:44:16   
Lunca1
Martinca še enkrat čestitke.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
8.1.2008 11:44:56   
mml
klepetka in butara hvala za odgovor, me prav veseli, da mi možgani še delajo user posted image

Naša frkolinka je prijavila, da hoče še zvezdic (to pomeni piškotov), kar poemni, da moram spečt še eno rundo piškotov...najbrž se jih bom lotila jutri ali pa danes po telovadbi, če bosta Manca in oči pripravila testo. Jutrigremo pa kupovat akvarij, ker je Manca totalno navdušena nad ribami v vseh prodajalnah živali in je že včeraj prijavila "oči kupi jibo", ko se je odpravljal na telovadbo user posted image

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
8.1.2008 11:46:00   
Lusa
Tako sem spet pri mami in očimu ,da lahko napišem kako je bilo napregledu.Ni nič kaj vzpodbudnega.me je danes malo g. prestrašil in moram vsaka dva dni it na preiskave v bolnico ,ker znajo ti moji povišani jetrni testi zelo vplivat na otrokovo pomanjkanje kisika.je povedal ,da lahko nastanejo kakšni strdki in tako otrok ne dobi kisika.Upam ,da se ne zgodi kaj hujšega ,sem res zdaj vsa iz sebe.user posted image Tako ,da v četrtek grem na pregled in mali pikici bom že sporočila al bom ostala noter in če mi bodo sprožili porod ,kar je možno ob taki diagnozi.SEm pa vesela ,da imam tako pozornega g. in še dobro ,da sem šla med prazniki zarad te moje driske kar v bolnico ,ker drugače mi tega sedaj ne bi ugotovili.Punce mislite name ,kot do sedaj!

IZVIRNO SPOROČILO: puri

muzika,....jaz sem si pa rekla, da tako ne gre več naprej, ker sem bila že čisto izmučena in nenaspana in sedaj se probam čim manj obremenjevat z otrdevanjem, ker ko bo šlo zares, tega sigurno ne bomo prespaleuser posted image .

joj puri ,midve sve total na istem.Tudi jaz poskušam odmislit to otrdevanje ,ker drugač ne bi spravla skupaj niti ene ure spanja.To noč mi je spet otrdeval na 7-do 10minut mislim ,da vso noč ,ker še mi zdaj vedno.

sunny-čestitke za orng punco!

janja-čestitke!

klaja-tudi mene je najbolj tega strah  ,da mi po viziti povedo ,da je z Dašo kaj narobe ,ker ne bom prenesla več res ne ,ma poroda me sploh ni nič strah.

benika-sicer od moža mali bratranec ni imel razklano ustnico ,je pa imel luknjo v nebu in me lahko kaj kontaktiraš preko zs ,če ti ni kaj jasno.Je pa zelo luškan fantek!

raja -še tukaj čestitkeuser posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
8.1.2008 11:50:15   
Lunca1
Lusa držim pesti, da bo vse v redu.user posted image  Drugače pa bolje, da gre tamala prej ven, kot da bi bilo potem zaradi tega kaj narobe. user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
8.1.2008 11:51:00   
mml
lusa seveda bo vse v redu user posted image . Bistveno je, da te elpo kontrolirajo in da so zadeve pod kontrolo in da se Daši dobro godi. Boš videla, da bo Daša super zdrava punca user posted image . Sicer si pa že tako daleč, da je čisto vseeno, tudi če ti v četrtek sprožijo porod

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......