|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
8.1.2008 18:04:05   
willma
Pa še 2 tedna odšteješ, ker realno zanosiš nekje v 3. tednu. V prvem in drugem še skače iz jajca na jajc

Ja saj, meni je to s tedni tudi mimo moje logike, ker načeloma nisem noseča 17t ampak je 17t od prvega dne ZM.
Mah.
No, pa če hočejo komplicirat, potem pač naj.
If you can't beat them join them!user posted image

Meni je to skoraj toliko mimo kot četrt in tričetrt na uro. Čist izven moje logike.
Kako je lahko tričetrt na 7, 15 min na 7 če pa je 3/4 od ure 45min, zato bi moralo bit 45min na 7 in ne 15min!
Tak willma user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
8.1.2008 18:05:18   
Anonimen
Alea01, no dej povej kaj piše na odločbi, ker vidim, da si tu?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3427
8.1.2008 18:05:30   
Anonimen
Midva še nč ne opremljava za dojenčka, ker bo imel zaenkrat samo posteljico v spalnici, ker nimava prostora. Ne vem, kam bova dala njegove cunjice. Kriza, če nimaš prostora.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
8.1.2008 18:06:45   
willma
Kriza, če nimaš prostora.

Poznam, ampak se vedno čudežno najde user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
8.1.2008 18:07:52   
Anonimen
Willma, ti pa imaš neke čudne logike. user posted image

Nya, tudi jaz nimam kaj veliko prostora, tako da bomo to rešili kar s stenskimi omarami.user posted image  V stilu spalnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
8.1.2008 18:08:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: willma

Kriza, če nimaš prostora.

Poznam, ampak se vedno čudežno najde user posted image

To pa res. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
8.1.2008 18:08:25   
alea01
Punce, hvala za tolazbo! Pritozbo ze pisem. G mi bo itak dala bolniski list, ker na moje stanje ne morem iti po njenem delat. Sam ne vem, kaj bo zavod naredil.
Wilma- ma meni itak tile tedni in meseci niso nic jasni. Sem tudi jaz pri tem zelo zmedenauser posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
8.1.2008 18:09:38   
willma
Dans pa bom rekla dijo.
Včeraj sem kar izginilauser posted image

Grem jest in potem mojima nagajat user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
8.1.2008 18:09:40   
Anonimen
Jaz sm bla pa dans ful razočarana. Sm klicala v g ambulanto, moj g sicr dela sam ob pon, pa sm mislila, da mi bo lahko sestra kej pomagala. Pritisk mam normalno visok, mam pa v glavi ful pritisk, tko me tišči, pa sm samo hotla vprašat, če je to ok, pa mi je rekla, da to ni od pritiska, pa naj pokličm v pon po 14. uri. In do takrat lahko itak crknem, ne? Sm jokala kot dež, me je tko prizadelo, k je bla tko neosebna za ****.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3434
8.1.2008 18:11:29   
Anonimen
wilma adijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3435
8.1.2008 18:11:49   
Anonimen
V tej ambulanti so 3 sestre, oz. 2 sestri- prijazni in en zmaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3436
8.1.2008 18:12:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz sm bla pa dans ful razočarana. Sm klicala v g ambulanto, moj g sicr dela sam ob pon, pa sm mislila, da mi bo lahko sestra kej pomagala. Pritisk mam normalno visok, mam pa v glavi ful pritisk, tko me tišči, pa sm samo hotla vprašat, če je to ok, pa mi je rekla, da to ni od pritiska, pa naj pokličm v pon po 14. uri. In do takrat lahko itak crknem, ne? Sm jokala kot dež, me je tko prizadelo, k je bla tko neosebna za ****.

user posted image user posted image user posted image  iste težave imam. In dejansko se rešim tega pritiska, ko mi začne tečt kri iz nosa. To pomaga. Žal. In si kar z robcem pobrkljam po nosu in se ulije.user posted image  In pomaga. user posted image  Lahko greš pa do osebne zdravnice za take ežave, ginekolog ti v bistvu nima kaj pomagat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
8.1.2008 18:13:09   
Anonimen
Podobno kot pri nasuser posted image in vedno ko sem kaj klicala gor sem upala, da ravno ta zoprne ne dobim na telefon.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
8.1.2008 18:13:56   
Anonimen
Nya pokliči raje osebnega zdravnika, pa če je res hudo ti bo dal napotnico za urgenco.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
8.1.2008 18:14:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

user posted image user posted image user posted image  iste težave imam. In dejansko se rešim tega pritiska, ko mi začne tečt kri iz nosa. To pomaga. Žal. In si kar z robcem pobrkljam po nosu in se ulije.user posted image  In pomaga. user posted image  Lahko greš pa do osebne zdravnice za take ežave, ginekolog ti v bistvu nima kaj pomagat.user posted image

Sej vem, sam ne bi rabla biti tko hladna, ipak bi morali z nosečnicami delat bolj na nežno. Pa žal ni tko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
8.1.2008 18:15:58   
Anonimen
Kje pa si ti izgubljena dušica? Smo te pogrešali. user posted image

Willma, adijo, pa zdrava ostani. user posted image  čav, pa javi se še kaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
8.1.2008 18:16:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Nya pokliči raje osebnega zdravnika, pa če je res hudo ti bo dal napotnico za urgenco.

Jo bom šla jutr dop mal pogledat, k ko ležim je ok, zjutraj je pa kriza ko vstanem. V sencih čutim ful močan utrip.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
8.1.2008 18:17:27   
Anonimen
Jaz bi šla na tvojem mestu tudi do zdravnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3443
8.1.2008 18:17:37   
Anonimen
Willma - pa fejst nagajajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3444
8.1.2008 18:18:29   
alea01
Zmeraj je do zdaj pisalo na odlocbi, da ce se zavarovanka smatra da se po tem datumu ni zmozna za delo, da poslje se nadaljno potrebno dokumentacijo. Zdaj pa o tem nic ne pise.
Da sem po navedenem obdobju zmozna za svoje delo in da so upostevane obremenitve in obremenjenosti na delovnem mestu. In mi delodajalec mora zagotoviti ustrezno delovno mesto in bla, bla,bla in ce tega ne more, da mora delavki zagotoviti nadomestilo place v casu, ko je odsotna z dela. Ma neki tako pise

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
8.1.2008 18:18:56   
Anonimen
Nya, žal tako je danes v tem zdravstvu. user posted image  Sej vsi vemo, da se ne bi smeli tako obnašat, samo si nimaš kaj.user posted image

AnjaPH dušica, kako si?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3446
8.1.2008 18:21:21   
Anonimen
Sej vem, sam ne bi rabla biti tko hladna, ipak bi morali z nosečnicami delat bolj na nežno. Pa žal ni tko.

To je pa res! Meni se zdi, da na to ljudje radi pozabljajo. Preden sem bila noseča, sem tudi jaz pozabljala na to, da so nosečniški hormoni bolj impulzivni...pravzaprav se sploh nisem ubadala s tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
8.1.2008 18:25:16   
Anonimen
Dušica user posted image

Ja mega kaj naj rečem... Kot vas je že nekaj omenilo, tudi mene daje nespečnost oz. prej sem zvečer zaspala pred deveto in zjutraj nisem mogla vstati (če ni bilo kaj res pomembnega), zdaj pa ponoči čukam do enih in zjutraj ne moram vstati user posted image
Sicer je to nočno čukanje ok, upam da bo tako tudi po porodu...bom lahko vsaj normalno dalje študirala user posted image

Pa ti Didlina?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3448
8.1.2008 18:25:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

To je pa res! Meni se zdi, da na to ljudje radi pozabljajo. Preden sem bila noseča, sem tudi jaz pozabljala na to, da so nosečniški hormoni bolj impulzivni...pravzaprav se sploh nisem ubadala s tem.

Že, že Anja, sam ona je pa sestra pri g, ki ima veliko nosečnic. Ampak ok, sm preživela, upam, da ko grem naslednjič na pregled, je ne bo tam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3449
8.1.2008 18:29:46   
Anonimen
Jaz sem kar vredu, zaenkrat. user posted image

Nya, poglej, mogoče si imela danes tudi ti sama slab dan, pa občutljiva si tako mogoče. Jaz te razumem, ampak vzemi si to kot eno izkušnjo. Naslednjič bo bolje, boš videla, da bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?