|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
8.1.2008 20:09:06   
Anonimen
Ne bom nesramna, ampak eno kavo pa čik. Sranja na pretek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
8.1.2008 20:11:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Ne bom nesramna, ampak eno kavo pa čik. Sranja na pretek.user posted image

Sej bi. user posted image user posted image user posted image Kavo pijem, čikom sem se pa odpovedala pred 1,5 mesca, pa nočm začet, me nč ne drži, kar je kr ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
8.1.2008 20:11:56   
Anonimen
eno kavo pa čik

Uf uf uf skušnjave user posted image  Zdaj ne kadim že skoraj tri mesece, ker mi je takoj zasmrdelo, samo me zadnje čase prav prime, da bi enega prižgala, pa zaenkrat še nisem, upam da tudi ne bom...
Je še kakšna "bivša" kadilka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
8.1.2008 20:13:59   
Anonimen
Aha. zdej se bomo pa pokazale - kadilke in bivše - nas bodo lahko kregal.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
8.1.2008 20:15:43   
Anonimen
Kar naj. To je velika nadloga... Saj veš user posted image  Pa te nima da bi recimo enega na teden ali enega na dva tedna, Nya? Namreč mene na tak interval "prime" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
8.1.2008 20:18:05   
Anonimen
Jaz sem samo omejila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
8.1.2008 20:19:39   
Anonimen
Jaz sem samo omejila.

S koliko na koliko? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
8.1.2008 20:20:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image moram povedat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
8.1.2008 20:21:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Kar naj. To je velika nadloga... Saj veš user posted image  Pa te nima da bi recimo enega na teden ali enega na dva tedna, Nya? Namreč mene na tak interval "prime" user posted image

Me, itak da, ampak mi je blo kr slabo tud po cigaretih, pa me zato ne povleče. Pa kadilski zakon nam kr precej pomaga, kajne? Gremo lahko na kavo, pa nas ne potegne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
8.1.2008 20:22:12   
Anonimen
Ne, sej sama veš, da je težko, jaz pa tudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
8.1.2008 20:23:06   
alea01
No, pri meni je pa zdaj pocil film. Seveda nisem dala iz sebe, ampak sam vre v meni.
Razjezila me je sestra od moza. No, da mal opisem. Je imela za dohodnino placat 1800 eur. Ful denarja. Ker sta obe z mamo jamrali, da kao nimata denarja in kako naprej in baje da midva imava, sva pac krila te stroske. Pa noben ni rekel, da bi posodila, ampak sva kar dala. Onidve si pa privoscita nove murine plasce(vsi vemo kako so dragi) in to prejsnji teden pred razprodajami. Tasca si naroci novo dnevno, tamala pa pride danes s kabrioletom, ker si ga je kupila in najavi, da gre v Paris. Halo? Kje pa je denar? A zdaj ga pa je?
In zato ker ima moj se firmo, pa lahko denar talava okoli. Mar ga serjema? Moj dela kot zivina, poleg tega se uci na faksu in se dela doktorat. Si nic ne privosciva, ker nimava casa in mogoce zato nama ostane denar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
8.1.2008 20:23:52   
Anonimen
Tale zadn je bil namenjen temu, če morš povedat. Anja - kaj pa ti delaš, k si prej govorila, da morš bit mirna - poklicna deformacija, pa to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3487
8.1.2008 20:26:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

No, pri meni je pa zdaj pocil film. Seveda nisem dala iz sebe, ampak sam vre v meni.
Razjezila me je sestra od moza. No, da mal opisem. Je imela za dohodnino placat 1800 eur. Ful denarja. Ker sta obe z mamo jamrali, da kao nimata denarja in kako naprej in baje da midva imava, sva pac krila te stroske. Pa noben ni rekel, da bi posodila, ampak sva kar dala. Onidve si pa privoscita nove murine plasce(vsi vemo kako so dragi) in to prejsnji teden pred razprodajami. Tasca si naroci novo dnevno, tamala pa pride danes s kabrioletom, ker si ga je kupila in najavi, da gre v Paris. Halo? Kje pa je denar? A zdaj ga pa je?
In zato ker ima moj se firmo, pa lahko denar talava okoli. Mar ga serjema? Moj dela kot zivina, poleg tega se uci na faksu in se dela doktorat. Si nic ne privosciva, ker nimava casa in mogoce zato nama ostane denar.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da tega ne naredita nikoli več. Jao jao kaj si vse folk privošči.user posted image user posted image user posted image  za dohodnino pa nima.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
8.1.2008 20:26:56   
Anonimen

Halo, sej nista vidva zadolžena zato, da plačujta tuje račune. Mene bi tud razpizdlo na tvojem mestu.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
8.1.2008 20:29:44   
alea01
joj, sem se besna. Moj mi pa pravi naj se umiramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
8.1.2008 20:30:48   
alea01
umiram- da ne bo katera misla,da naj umrem. UMIRIM sem mislilauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
8.1.2008 20:32:16   
Anonimen
Gledate Preverjeno zdaj? Kakšne cene so stanovanj,ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3492
8.1.2008 20:32:22   
alea01
Danes pa res ni moj dan. Se pa prvic, kar sem user posted image  pizdim in to  ze cel dan. Skoz je nekaj

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
8.1.2008 20:32:57   
Anonimen
Alea - morda se ti res zdaj zdi, da je mož malce trapast, ampak poskusi ga razumeti... Najbrž bi tudi ti posodila svojemu bratu/sestri, če bi bil/a v stiski, kajne... Sicer je res malce noro, da se prej ne dogovori o tem ali se gre za podojo ali darilo, vendar vsaka šola nekaj stane... Seveda je odvisno v kakšnih odnosih je s svojimi in ali se morda to dogaja že od nekdaj oz. ali je njegova sestra že od nekdaj nespretna z denarjem ali je bilo to privič?
Sta se pogovarjala kdaj o tem? Sta vidva recimo prikrajšana zaradi teh "posojil"? Kaj pa on prav oz. kako si to razlaga?

Nya delam na področju medicine/farmacije user posted image  Pa ti?

Didlina, ni treba povedati, če ti je neprijetno... Zanima me pa vseeno user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
8.1.2008 20:35:18   
Anonimen
OOO, še ena v medicini. user posted image user posted image user posted image  Kaj imamo vse tukaj? Zdravnico, tehnika, farmacevta....user posted image user posted image user posted image

Ja, sem zmanjšala iz 15-20 na 5-10. Vem, da je preveč, samo si nimam kaj. Sem preveč strastna kadilka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
8.1.2008 20:36:42   
Anonimen
Je še kakšna "bivša" kadilka?

Jaz samo ne kadim že malo več kot tri leta. So mi cigareti zasmrdeli v prvi nosečnosti in od takrat še nisem prižgala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3496
8.1.2008 20:36:49   
alea01
Njegova sestra preprosto ne zna z denarjem in je lahko srecna, da ima takega brata, ki jo skoz vlece iz dreka. Ker sta zgubila oceta, se on cuti nekak dolznega. Sicer je pa ta smrklja razvajena stara 26 let in se zmeraj ne ve kaj bi sama s sabo in si kupi avto, pa se izpita nima za avto. Kaj pravite na to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
8.1.2008 20:38:07   
Anonimen
Malo zaostajam za vami s temami, ampak se trudim, da sledimuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
8.1.2008 20:38:39   
Anonimen

Njegova sestra preprosto ne zna z denarjem in je lahko srecna, da ima takega brata, ki jo skoz vlece iz dreka. Ker sta zgubila oceta, se on cuti nekak dolznega. Sicer je pa ta smrklja razvajena stara 26 let in se zmeraj ne ve kaj bi sama s sabo in si kupi avto, pa se izpita nima za avto. Kaj pravite na to?

kaj pa ji potem bo avto, če nima izpitauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3499
8.1.2008 20:38:56   
Anonimen
O! A res ?? user posted image  Kdo pa je še v medicini?

Ja saj vem da se je težko upreti, vseeno me pa zanima ali te ginekologinja kaj bolj nadzira oz. ali ti kaj pridiga?

Cene stanovanj pa itak brez komentarja. Človek ne ve, kje se to ustavi. Midva imava hvala bogu to urejeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ime za punčko

Maja (33%)

Ivana (10%)

Katarina (14%)

Anamarija (11%)

Ana (33%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!