|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
6.1.2008 12:46:25   
kaya2007
jaz bi se priporočala za kakšne informacije o egiptu, v katerem hotelu ste bili itd. me tooooook mika nekam na toplo skočit! čeprav jaz bi še kaj bolj toplega kot je trenutno egipt user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.1.2008 12:46:58   
BAMBINA_
Putka, moški pač so odrasli otroci. Moj pa skoz en fuzbal špila user posted image Sicer je pa tudi moja mami "odvisna" od igranja taroka na netu, kjer se tudi več uporabnikov hkrati zbere in špilajo...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.1.2008 14:12:11   
kjava
Vau, Bambina, tarok na netu! Kje kje, jest bi tud! user posted image  No ja, bolš da ga ne najdem, sem že na RR preveč user posted image . Težko rečem, kok na dan, ker sem po etapah (no, sej smo najbrž vse), ampak če se zvečer spravim gor, ko otroka spita je ena ura takoj okol.
Ja, putka, men je to otročje igrat igrice, moj k sreči tega ne dela, ampak ma pa druge štose, zarad katerih mu velikokrat očitam, da se še zdaj ni zavedel, da ma familijo, amapak misli, da je še samski.
Tkole v nedeljo popoldne se še kam spravimo, ampak  moj je tak, da bi se samo z avtom fural, po možnosti po kakšnih hribih, da me je kar groza, ko ven pogledam.Pa ko se naprdne da gremo, se sam zrihta in gre v avto, pol je pa živčen, kaj se tok cajta obiram, ker moram oba otroka zrihtat user posted image

Lani smo se jeseni en dan zapeljali v Logarsko dolino, pa še v Robanovem kotu smo se ustavili. Sem rekla, da bi letos šli tja na dopust, pa bi lahko bližnje hribčke mal obirali. Je tok lepo tam. user posted image

Tole sicer nima veze s temo, ampak sem se glih spomnila, pa sem napisala. A se vam zdi fajn tak dopust? Nad morjem mi nismo glih preveč navdušeni. No, vsaj jest ne user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 228
6.1.2008 14:46:42   
BAMBINA_
O ja, kjava, mi2 sva ful ljubitelja hribov. Sva večkrat šla na kakšne enodnevne izlete, pa tudi večdnevne ture s spalkami po visokogorju. Uf, tega najbrž kar dolgo ne bo več user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 229
6.1.2008 14:53:40   
petra a
u,putka,te je pa ornk razpizdu

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 230
6.1.2008 14:57:54   
vanesa24
Jst bi sla vsake kvatre v gore pokukat, sm je moj prevec privrzen na morje. No ce se odlocimo za potep, gremo vedno proti morju. Mojga ze prosim par let ce bi sla mal v Kranjsko Goro, pa ga nikakor ne morem spravt. Se na dolenjsko ga komej spravim k mojim starsemuser posted image user posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 231
6.1.2008 15:46:00   
felicia
ok sem vas na hitro preletela, ker ve niste normalne napišete miljon strani ko me ni pa nič me ne pogrešate al kaj?

No moj uroš ma tudi neke izpuščaje po obrazu in sicer je tako rdeči fleki, ki pa so suhi, ga ne srbijo pa tako zgledajo kot zelo suhi malo večji mozolji, ne znam opisat no. Upam, da ni kej hudga. Na hrano ni alergičen, ker mu nisem nič tageka dajala, a je možno da ima take izpuščaje zaradi zobkov ker si vso slino razmaže po obrazu? al pa ker ga vsi neki cmokajo in smo zdej to strogo prepovedali nobenega cmokanja po obrazih in nobenega dotikanja.

No jaz grem danes na tečaj plesa s svojim bova začela z začetniškim pol pa mogoče nadaljevali. Komi čakam, smo se trije pari zmenili za akcijo plesa. heheheh

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 232
6.1.2008 15:58:39   
kai1
ojčla!

Smo ravno prišli iz kosila. Danes ima moja sestra rojstni dan, pa je častila. No, Anže je bil itak glavna atrakcija, saj ga vsi mal po rokah nosjo, potem pa se on začne že mal afnat, pluvat, jezik kazat, cvilit... Zadnje čase spušča sposebne glasove.

Lasje, Anže obožuje lase, cukanjr, pa verižice, viseče uhane.

igrice, no moj tega ne igra, ima pa svoj hobi, to je tv, nonstop šport, pa hokej igra.
Hokej, pa ima tudi do 5x na teden, seveda zvečer, ko pa prosim, če bi lahko takoj prišel domov, da grem na jogo, pa pravi, ali se lahko z mamo ali sestro zmeniš za varstvo. Da popeniš.

kjava,mislim, da je to lep dopust. Mi tudi razmišljamo letos, da bi šli za 1 teden v hribe.

Felicia, super, ples. Jaz svojega že dolgo časa prosim, da bi šla na plesne vaje, pa pravi, da to ni zanj.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 233
6.1.2008 19:12:29   
Putka
Kai, moj oče je bil hokejist, vrhunski in je aktivno špilal do mojega 4.leta. je bila moja mami stalno sama z mano, pa še meni zdaj ves čas naprej meče, da povsod sama z otroki hodim. Ja, tudi to mi je danes moj ta največji otrok pod nos vrgel, kaj če bi se aktivno s športom ukvarjal, pa še na pivce potem... Mislim, saj ko nimaš obveznosti pač lahko vse to počenjaš, ko je pa družina je pa treba malo prioritete zamenjat.

Pa daleč od tega, da mu prepovedujem športat ali se s frendi družit, ampak naj se tudi z mano kaj druži. Jaz sem taka, da sitnarim, potem ko me pa enkrat usliši sem pa čist zadovoljna. Res ne rabim dostiuser posted image .

Kjava, mi smo v OŠ vsako poletje teden dni v hribih preživeli. Logarska je super izbor, čeprav zna bit malce drago, se mi zdi da ni ravno velik prenočišč tam. Se pa da šotorit. In ni treba v gore lazit, pa se imaš luštno na planincah. Sem bila poleti že na Pokljuki (priporočam, sploh za gobarje), Veliki planini, Kranjski gori, Planici in Trenti. Upam, da bomo šli letos poleti za kak vikend v Kobarid, tam je tudi zelo veliko lepega za videt, tudi z malim otrokom.
Aja, pa vedno smo borovnice nabirali, krave futrali (no kjava, vašim to najbrž ni nekaj ekstra)..

No, tolk da se pohavlim, sem malo za magisterij papirje prekladala (res sem iskala ene članke 15 minut), malo sem tuhtala pa se je že Katja zbudilauser posted image . No, prvi korak je narejen. Zgleda, da je tale januar bolj študijski, vas je kar nekaj z izpitiuser posted image

Tudi na sprehodu smo bile (same punce, očka spaluser posted image ), pa je bilo kar luštno, če ne ledeno. Smo se vmes malo drsali, še dobro da sem se na voziček naslonila.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 234
6.1.2008 19:39:08   
kai1
putka, ja hokejisti. Moj sedaj igra roler hokej ( in-line), ampak mislim, da ne bo več dolgo, saj ga že mal leta izdajajo( saj ni tolk star 33). Ima namreč okol sebe samo mularijo, ki jih pa ne dohaja več. No, vsaj 5x na teden ne.
Sicer je pa dojel, da če ga ni, ga mali ne porajta. Tako, da vsak trenutek izkoristi, da je z malim. Sem zelo zadovoljna, da je prišel SAM do tega, da mora bit z Anžetom, saj je bil mišljenja, preden sem zanosila, da oče itak nima nekakšne vloge do otrokovega 1. oz . 1,5 leta.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
6.1.2008 19:46:36   
ancka1
Putka, šolo sem jaz samoiniciativno na čez prevzela, ker je bolje tako. Tako je v najkrajšem času dosežen največji učinek. Pa saj ne bom rekla, da ne počnem tega z veseljem, samo včasih se mi pa pač res ne da. Moj pa takrat kaj drugega naredi, pa ima Tevža....
Sicer pa tudi nad nama trenutno en črn oblak visi (nič kritičnega), samo tako pasiven je postal. Od mene pa pričakuje, da bom po vstajanju 100x na noč, službi, popoldnevu posvečenemu otrokom, potem še vedno kot rožica. On je pa tako utrujen že samo od službe. user posted image  user posted image  user posted image  Mah, očitno so desci vsi po istem kopitu narejeni. No, so tudi redke izjeme. user posted image  Kar se pa igric tiče....sploh ne bom komentirala. Imam doma 2,5 game junkiejev. user posted image   Sem se malo udala v usodo, prej se mi je pa kar mešalo od teh igric (igrice na compu, pa playstation, pa PSP, .... ni da ni).
Tako, opravila kličejo, pa se kasneje še kaj javim.  user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 236
6.1.2008 19:50:07   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Jaz sem taka, da sitnarim, potem ko me pa enkrat usliši sem pa čist zadovoljna. Res ne rabim dosti .

Se podpišem tudi pod to.

Pa še dodam k temi o idejah in pobudah. Tudi mi bi bili vsak vikend doma, če nebi jaz navirala za kakšen premik iz brloga.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 237
6.1.2008 20:39:47   
petra a
hribi,bljeka,feja fuj meniuser posted image user posted image user posted image ...sem prelazla kar nekaj našega gorovja,pa samo matranje,sej ne rečem,gor ko prideš je luštno,sam do gor pridt, tud nazaj ni panike,luštno

feliška-na tečajih je tako luštno...da se malo pohvalim, sama sem trenirala standardne in latinskoameriške plese

anči-upam da bo veter kmalu prepodil tale vajin črni oblak,te pa čist razumem...moj konc dneva reče:ja,od česa pa si utrujena?sej si cele dneve doma. ...mislm,od držanja cel dan nog u luft,bemtiš...sam pa revček tok utrujen od službe pa ko pride iz bicikla,halo,sem ga jst terala?zarad mene trenira in tekmuje?pol pa revček hoče še masažo. no,pa da ne bom samo šinfala,drugače je vredu

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 238
6.1.2008 20:49:19   
Putka
Hvala! Ne vem, a ste me potolažile da nisem edina ki vlečem večje breme, ali sem pa žalostna, da imamo take moškeuser posted image .

Še enkrat, kar sem že nekje zapisala - mame vzgajate bodoče može/očke, no tiste s fantki. Druge pa bodoče snahe/žene/mamice, ki bodo živčke kravžljale moškimuser posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 239
6.1.2008 20:50:34   
kai1
.moj konc dneva reče:ja,od česa pa si utrujena?sej si cele dneve doma. ...mislm,od držanja cel dan nog u luft,bemtiš...sam pa revček tok utrujen od službe pa ko pride iz bicikla,halo,sem ga jst terala

Petra a, moj je to sam enkrat reku, pa sem mu nasljedni dan dala Anžeta za ene 6 ur, pa sem šla mal okrog. Od takrat tega ne reče več.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 240
6.1.2008 20:51:21   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
ja,od česa pa si utrujena?sej si cele dneve doma. ...mislm,od držanja cel dan nog u luft,bemtiš...
Klasika! Samo ko je pa imel zadnjič obe 3,5 ure (tolk časa me ni bilo, ko smo se na kuhancu dobile), je bil pa čist preč. Še šalce ni mogel za sabo pospravituser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 241
6.1.2008 20:58:23   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: kai1

.moj konc dneva reče:ja,od česa pa si utrujena?sej si cele dneve doma. ...mislm,od držanja cel dan nog u luft,bemtiš...sam pa revček tok utrujen od službe pa ko pride iz bicikla,halo,sem ga jst terala

Petra a, moj je to sam enkrat reku, pa sem mu nasljedni dan dala Anžeta za ene 6 ur, pa sem šla mal okrog. Od takrat tega ne reče več.

moj jo ma pol ure,pa že najmanj 6x pokliče,da kje da sem in da kdaj da pridem...no, a vidte,kok zlate fante/može imateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 242
6.1.2008 20:59:55   
petra a
sej nč ne rečem,prizna mi že,da vidi in ceni,ali ipaq...ni to to

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 243
6.1.2008 21:09:02   
kai1
Moram rečt, da se moj kar ukvarja z Anžetom, kljub temu, da zardi službe pride zelo pozno domov( od 24.00- 2.00 enkrat). Pa tudi tale hokej običajno vključi  umes, saj ima on to dvorano čez in ves objekt.
Da ne bom tako črnogleda, moram reči, daj e drugač  v redu.

< Sporočilo je popravil kai1 -- 6.1.2008 21:10:27 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.1.2008 21:19:51   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

IZVIRNO SPOROČILO: lex
zadnjč sem ji dala proti večeru krompirjev zosek in kuhano govedino
user posted image Ne bom pozabila, ko sem iz porodnišnice prišla (še z Vesno) in je bila tašča par dni pri nama (več ni zdržala). In se je potrudila in mi kao dietno hrano skuhala (jaz boga revca, ker so nas v porodnišnici stradali). In ker je korršica, mi je naredila zoc!! Bruh, bruh, nekaj tako ogabnega še nisem jedla. Saj govedino imam rada, ampak tisto je bilo res obupno. K sreči je potem moj fort kuhanje prevzel, tako da sem normalno jedla.

Pa saj ni blo menda tako hudo? Jaz ga mam pa ful rada!
skuhaš krompir kot, da bi kuhal kropirjevo juho: krompir olupiš, dodaš ol, jaz dam malo vegete, lovorov list. Ko je kropir kuhan odliješ vodo v drugo posodo, pa kropir pretlačiš in dodaš to vodo nazaj. Če ni dovolj gost narediš prežganje iz moke, rdeče paprike in olja. Mi ga mamo jutri na sporedu, ker mam ful lep kos govedine iz juhe. A pridešuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.1.2008 21:23:41   
kaya2007
o fuj! ko je putka opisala, se še ni tok grozno slišal..tole je pa res katastrofa (zakaj manjka smajli, ki bruha?)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 246
6.1.2008 21:24:34   
lex
Moj dragi je pa ful vredu. Ko pride iz službe se začne ukvarjat z otroki in po novem Aleks ne gre spat brez njega. Alina je pri spanju bolj izbirčna in če nisem jaz se dere vsakemu pol ure. Zadnjič je menda še v spanju hlipalauser posted image . Tak da vedno ko kam greva jo jaz položim, da nimajo travm, ker komu se pa ljubi zvečer poslušat otroka, ki tuli pol ure skup. Nekak ko sem začela po Aleksovi porodniški hodit v službo smo se navadili na to, da ko je prišel iz službe je on zaposlil Aleksa, dokler nisem jaz skuhala al pa pogrela od prejšnjega dne oz. iz šole. cele praznike sem ga gnjavla naj se gre smučat na Kope, pa mu je tole šele danes uspelo. Sicer smo bili 1x vsi 4je gor, pa z otroki ne moreš glih sproščeno smučat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.1.2008 23:34:00   
juniorka
Punce, vam še nisem voščila- zdravja vam in malčkom, drugo pa se vse da poštimat! Srečno 2008!
Naš je prehlajen že od prejšnje sobote, pa sama sva, pol pa veste, kako zgleda... evo, že jamra, se kaj beremo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 248
7.1.2008 7:48:12   
BAMBINA_
Joj, meni se pa res ne zdi nič katastrofalnega, če moj kdaj kakšno igrco odšpila. Mene je pred časom tudi ena strateška igrca (Ceasar) tako zasvojila, da sem ob dveh zjutraj jezna šla spat, ker se mi je vse porušilo in gruntala, kako bi morala narest, potem pa ob treh nazaj pred mašino, ker sem sem nagrunatala, kaj sem delala narobe. Zjutraj pa na šiht.
Pa tudi sicer ga moram pohvaliti, da se ful ukvarja z Grišem in pomaga. Zdaj, ko je bil doma, sem lahko zjutraj jaz še spala in je on poštimal Grišata. Pa tudi sicer je zaljubljen vanj in mu posveti res veliko časa. Fajni ati je user posted image user posted image
A greste danes kaj na razprodaje? Mi gremo malo za Grišata pokukati.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
7.1.2008 8:32:47   
tejč
Živjo, net nam dela, pa ne dela, pa dela, pa ne delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maša nekaj hrope. Konec tedna je imela smrkljast nos, zdaj pa hropeuser posted image . Seveda ne greva na plavanje (celo razmišljam o tem, da bi jo peljala poslušat k P, pa se bojim kakih drugih okužb, ker tole zdajle res ni hudo), moram pa v Milerja.

Pa po trenirko bi morala v Champion, ker res nimam kej oblečt...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?