Putka
|
Kai, moj oče je bil hokejist, vrhunski in je aktivno špilal do mojega 4.leta. je bila moja mami stalno sama z mano, pa še meni zdaj ves čas naprej meče, da povsod sama z otroki hodim. Ja, tudi to mi je danes moj ta največji otrok pod nos vrgel, kaj če bi se aktivno s športom ukvarjal, pa še na pivce potem... Mislim, saj ko nimaš obveznosti pač lahko vse to počenjaš, ko je pa družina je pa treba malo prioritete zamenjat. Pa daleč od tega, da mu prepovedujem športat ali se s frendi družit, ampak naj se tudi z mano kaj druži. Jaz sem taka, da sitnarim, potem ko me pa enkrat usliši sem pa čist zadovoljna. Res ne rabim dosti . Kjava, mi smo v OŠ vsako poletje teden dni v hribih preživeli. Logarska je super izbor, čeprav zna bit malce drago, se mi zdi da ni ravno velik prenočišč tam. Se pa da šotorit. In ni treba v gore lazit, pa se imaš luštno na planincah. Sem bila poleti že na Pokljuki (priporočam, sploh za gobarje), Veliki planini, Kranjski gori, Planici in Trenti. Upam, da bomo šli letos poleti za kak vikend v Kobarid, tam je tudi zelo veliko lepega za videt, tudi z malim otrokom. Aja, pa vedno smo borovnice nabirali, krave futrali (no kjava, vašim to najbrž ni nekaj ekstra).. No, tolk da se pohavlim, sem malo za magisterij papirje prekladala (res sem iskala ene članke 15 minut), malo sem tuhtala pa se je že Katja zbudila . No, prvi korak je narejen. Zgleda, da je tale januar bolj študijski, vas je kar nekaj z izpiti Tudi na sprehodu smo bile (same punce, očka spal ), pa je bilo kar luštno, če ne ledeno. Smo se vmes malo drsali, še dobro da sem se na voziček naslonila.
|