|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
6.1.2008 18:38:34   
Dinki
No, en lep nedeljski pozdravček še iz moje strani....
končno sem tudi jaz mal prišla do računalnika, je prej moj user posted image  gor visel jaz sem pa komi čakala, da vidim kaj ste kej nazpisale user posted image . Sva šla danes dopoldne v H&M v CityPark....kakšna milina je bila to vam sploh ne znam povedat....se ne spomnim, da bi kdaj že videla toliko malo ljudi tu.....več kot očitno vsi čakajo na jutrišnje razprodaje....No, midva sva kupila še par cotic in kapic (točno že vem v čem bo šel moj user posted image  domov in komaj že čakam, da ga vidim v tej opravici user posted image ) pa še mami si je kupila eno majico in en pulover. Joj, majo luškane stvari za otročke, se ti kar zmeša! ostale trgovine pa vse ZAPRTE! Prav čudno je bilo videti Lj. v tej luči...

Ursi84....pa si le dopolnila svoj albumček s slikami svojega bušija....lepo user posted image ....vidim, da ti je na začetku hitro zrasel, zdej smo pa pomojem vse kar tam-tam...

San...verjamem in tudi sama bi si želela hoditi dopoldne, a žal ne gre zaradi službe, pa še moj bo z mano hodil, vsaj na začetku...če mu ne bo prehitro dolgčas ratal....ga že neki vsi strašijo, da kaj sva se odločila za porodnišnico, da so tam najdaljša predavanja, da bi to drugje lahko opravila v dveh oz. treh predavanjih.....jaz si pa že skoz želim hoditi v porodnišnico, se mi zdi da te tam lahko največ naučijo in povejo...kakšne so tvoje izkušnje, verjetno si hodila že pri prejšnjih otrocih?

Branko od Čakajoče....hvala za lepe želje...tudi mi želimo vse naj vama in Niku user posted image

Stigmata, jaz žal ne vem če ti lahko tisti obrazec izpolni kdo drug razen delodajalec, se ti pa vsekakor splača ga izpolniti pa tud če si delala samo 3 mesece, ker se finančno pozna vsak mesec dela. V CSD Šiška je pa najbolj, da pokličeš in vprašaš kako je glede tega, da prideš po naročilu, ti bodo oni najbolje znali povedati.

Mergetka, prilagam link kjer so objavlejni vsi obrazci potrebni za ureditev porodniške in očetovskega http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp

no, toliko od mene....
jaz imam jutri zjutraj ob 7h test za cukr...upam, da bo vse OK.
Lepo preživite še ta nedeljski večer, jutri pa en lep začetek novega tedna predvsem tistim user posted image , ki mormo še hodt v službo user posted image

lp

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
6.1.2008 18:43:21   
Vilma
Mergetka, tam pri zadnji fotki, kjer piše polnih 37 tednov user posted image  No čez 10 dni sem šla že rodit.

Evo danes pa sem se ravno slikala, bom kr tuki prilimala fotko.
http://shrani.si/f/2C/5p/1g1uScX2/img3528.jpg
Pa zdej primerjite polnih 28 tednov s polnimi 37 tedni. A je kej razlike? user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
6.1.2008 18:44:20   
Dinki
Komaj čakam, da se porodi ta naš in da se bo kej dogajalo po hiši .

he, he Ursi84, te iste beseda uporablja moj user posted image , sploh zvečer ko se meni nič ne da, ker me moj trebuh moti in sem vsa napihnjena, pol pa začne, da komi čaka, da pride user posted image , da mu ne bo več dolgčas user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
6.1.2008 18:53:05   
Dinki
Opa Vilma, kakšni lepi trebuščki user posted image ...sem šla tudi jaz gledat še fotke od 1.user posted image .....res je sedaj večji kot takrat, vendar je kljub temu zelo lep user posted image ...pa sej itak pravijo, da je to običajno, da smo v vsaki nadaljnji user posted image  bolj "buškaste" user posted image

no, zdej pa res grem....

lp

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
6.1.2008 20:25:13   
san
čist na hitr sm vas mal pogledala in pol morm prec kej napisatuser posted image

dinki, men je bilo prvič ful zanimivo na MŠ hodit, sem si ful enih stvari zapisala, pa še en očka je bil tolk zagret kot jazuser posted image . pol tadrugič pa nisem hodila, zato bom šla pa zdej spet, me zanima če bo kaj drugač in kako se mi bo zdej zdelo, ko že nekaj stvari vem. edino telovadba mi je bila smešno lahka, ker sem bila navajena ornk telovadit, takrat pa smo tam take lahke vaje delal, da nisem bila nič utrujena - no zdej bi verjetno bila, ker nisem več tako pridna kot včasih.

ursi, si spraševala glede cunjic, jaz jih perem na 60°C, sam morš mal preverit, ker HM-ove se lahko, kakšne druge znamke ala Okaidi, Zara pa se ponavadi ne smejo na več kot 40.

vilma krasen buši mašuser posted image user posted image
jaz imam tudi astronomen trebuh tokrat, že v 5 mesecu je bil večji kot pri prvi nosečnosti na koncu in sedaj je že večji kot ta drugič na koncu. me je kar strah kako se bom premikala na koncu, če bo tako napredoval kot sedajuser posted image .

aja, dinki sem ti hotla že večkrat rečt, da so se te hlače od Zare izkazale za super udobne, sploh kavbojke, tiste druge črne kavbojke so malo manj raztegljive, ampak tudi ok.

no, pa jutri še kaj, morm letet otroke do konca spat dat, ker že norijo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
6.1.2008 20:31:09   
san
u, pa še margetkin trebušček je tudi v albumuuser posted image user posted image user posted image , zelo luškan.
prav lepe ste vseuser posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
6.1.2008 20:36:44   
marita
ojla čveke,

zdj se je pa začel dogajat tud pri nas, sem komaj vse prebrala.

Ursi 84: novi podatki za tabelo: 33t, +10,5 kg user posted image , OT 99.

Madona kile kr letijo gor, pa sploh nč posebnega ne jem, no ja malo bolj sladko mi že paše, sam vseeno. Ah ja.user posted image

Drugače pri meni nič novega, počutje nekak srednje, hrbet me boli pod desno lopatico, pa desna noga pri kolenu mi rata včasih malo mravljinčasta, očitno mi mali nekam pritiska na kakšen živec. Ta teden se moram spravit na masažo, da me mal k seb spravjo, pa mal razvajanja bo tud prov pršlo.user posted image

Šla sem na csd po papirje, pa mam cajt do 2.2., ko nastopim porodniško, da to zrihtam, tko da cajta je še dost. Bom ta teden probala kr vse izpolnit, pa v službo poslat. Sej sploh niso tko smotani te papirji, vsaj v prvo mi je kar šlo.
Sem pa pričela s pripravami: moj je sestavil previjalno in že stoji, iz prejšnjega stanovanja sem tud prvlekla 3 vreče cunjic za dojenčka, je pa naša punca nanje navalila in je vse razpakirala, pa razvlekla in po njenem vse posortirala. Skratka naredla je celo zmešnjavo in džumbus, no vsaj veselje jo je blo gledat, ko je rihtala dojenčkove cunjice. Zdj bom med tednom vse pobasala in dala prat.

Pregled imam v torek in komaj čakam, da vidim našga pikca.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
6.1.2008 20:47:05   
ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:115 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 5 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:93 cm, +7,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 98 cm,  +8 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 6kg)

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 98 cm, +5,1 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

69 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 19
user posted image : 20

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
6.1.2008 22:22:43   
Katy13
Sem jezna ko user posted image . Ful veliko sem natipkala, pa mi ni objavilo.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
6.1.2008 22:35:04   
Katy13
Bom poskusila še enkrat. Upam, a bom imela sedaj več sreče. user posted image

Nedelja je proti pričakovanju kar hitro minila, čeprav je bilo tako turobno vreme. Moj user posted image  se je lotil pospravljanje ene sobe, ki ji sama pravim "rumpl kamra". Dejansko je ne uporabljava in se vanjo nalagajo odvečne stvari. Sicer je opremljena spalnica (še od njegovih staršev), midva uporabljava samo omare v katerih imava svoja oblačila. Sedaj pa ko sva en kup stvari odvrgla in nekaj prestavila na postrešje, se mi zdi soba zelo prazna. user posted image  

Drugače pa imava tudi že midva sestavljeno posteljico in previjalno mizo. Vozička še nisva sestavila, ker tako zavzame manj prostora. Sicer pa en vem kako dolgo bom še zdržala, da bo nesestavljen v škatli. Pripravljeno imava tudi lupinico, počivalnik in koš za plenice.

Čakajoča - ti moram sporočiti, da meni pa paše obroba v posteljico.

Moram se zmenit z bratovo punco, da si bo enkrat vzela čas in mi dala oblačila za user posted image . Koliko pred PDP boste oprale oblačila? Meni se zdi, da če jih na začetku februarja, da je to še prehitro (PDP 29.3.), ali ni prehitro?

Komaj čakam naslednji ponedeljek, da bom imela pregled in da vidim user posted image . Na pregledu bom verjetno dobila tudi vse papirje, ki jih potrebujem. Mimogrede pa se bom še oglasila na CSD in vzela vse papirje, ki jih moram izpolnit. Potem bom pa te papirje v miru izpolnila doma. user posted image

Dinki - držim pesti, da bo na jutrišnjem pregledu vse O.K.   user posted image user posted image

Upam, da bo sedaj šlo in da mi ne bo spet vse zbrisalo. Si bom pa za vsak slučaj shranila, ker se mi resnično ne da še vse enkrat pisat.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
7.1.2008 6:56:06   
lucalu
Dobro jutro vsem nosečkam!
Kako smo kaj? Mi smo danes kar solidno spali in začuda me kolki prav nič ne bolijo user posted image  Zdaj gremo počasi na sprehod, potem se grem pa vpisat v MŠ.
Dinki držim pesti, da bo situacija s sladkorjem pod kontrolo!
Pridne bodite punce in javljajte se!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
7.1.2008 8:10:09   
san
dobro jutrouser posted image ,
dinki zdele je pa verjetno že mimo, upam, da je bilo ok in da je sladkor pod kontrolo.

no, jaz pa letim še par stvari narest, da grem pol lahko na predavanje.
papa, se slišimo

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
7.1.2008 8:12:43   
san
aja, lucalu, mene so tudi nehali boletuser posted image , sem se zgleda zdej že navadila spanja na boku, pa je boljše (prej so mi kar odreveneli). čeprav se velikokrat na hrbtu zbudimuser posted image .
zdej grem pa res delatuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
7.1.2008 9:39:28   
Katy13
Srečnici sta lucalu in san. Mene so danes ponoči spet ful boleli kolki. A ima mogoče katera kakšno taktiko podlaganja blazin, da se to omili?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
7.1.2008 9:44:34   
Svet
Jutro!

V sredo imam ginekologa in komaj čakam, da vidim, kaj se dogaja z mojo pikico. Ve že imate podatke o tem, če se je otroček obrnil na glavo??!?

Podatki za tabelo: +9,5kg, OT-98cm

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
7.1.2008 9:55:31   
lucalu
Katy jaz si dam dve blazini med kolena... tako, da imam noge res naravnost in pa eno pod trebuh... pa zgleda, da pomaga. Prej sem imela eno med koleni, pa me je vseeno bolelo. Sej mogoče to ni to, pa je danes samo naključje, da me nič ne boli. Bomo videli jutri.
Svet, ja moj bejbi je bil zadnjič obrnjen na glavo, ampak je G rekla, da to še nič ne pomeni, ker se do 34. tedna še vseeno obrača... upajmo pa, da bo tako ostal. user posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
7.1.2008 10:11:24   
Dinki
aja, dinki sem ti hotla že večkrat rečt, da so se te hlače od Zare izkazale za super udobne, sploh kavbojke

San, a ne? Jaz mam te kavbojke tko rada, bi jih lahko skoz nosila. Mam sposojene še ene črne, pa jih imam manjkrat oblečene kot te kavbojke. Kiklco sem pa vsega skup oblekla mogoče 4-krat user posted image

Punce, hvala ker ste se spomnile name danes za sladkorno user posted image . Uglavnem sem bila tam in opravila svoje, zdej pa upamo na najbolj. Sem bla pa tko lačna že zjutraj user posted image , sem se čist razvadila z zajtrki....no, sam da bo vse OK.

Tudi jaz imam pri spanju zmeraj med nogami en povšter, pa mi pomaga...me pa bolj kot kolki, boli na hrbtni strani med kolki...zdej pa ne vem a je to to? user posted image

Svet, tudi meni je G na zadnjem pregledu povedala, da je obrnjen na glavo, vsaj takrat je bil, lahko se pa še zmeri kaj obrne, tako kot je rekla Lucalu, vendar tudi jaz upam, da ostane tako.
Opažam pa zadnje dni, da user posted image ni preveč udobno če ležim na levem boku, vsaj ko grem spat se toliko časa premetava, da se dam na desnega in potem je v redu user posted image
San, dobr se mej v šoli...tudi jaz jo imam danes popoldne user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
7.1.2008 10:20:42   
Dinki
Mergetka, čudovit trebušček imaš user posted image . Še lepši je sedaj ko je večji user posted image ...se ti je pa že naredila črta - temna lisa...jo ima še katera?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
7.1.2008 10:47:10   
*medica*
pozdravljene punce...
evo počasi se pripravljam da grem na pregled pa vam sporočim sveže novičke glede user posted image ..drgač je pa prejšnič bil obrnjen na glavo ..zj al je tko ostal ne vem ..vem pa da mam občutek da bebica dela prevale v bušijuuser posted image user posted image ..
dinki držim pestke zate da bodo rezultati ok.user posted image user posted image glede črte čez buši no jest jo mam sam je fulll full svetla še ...pojavla se mi je pa že pred enim ali celo dva mesca nazaj ampak takat je bla samo pod popkom..zj sem mi je ene dva tedna nazaj pojavla še nad popkom tko da se je že ubistvu sestavla..
glede spanja mam pa jest tud probleme ampak mene kolki začuda ne bolijo ampak me samo  v trtici boli al pa križu...za spanje mam pa tisto velko blazino za dojenje..en konc dam pod glavo drug pa med kolena buši se pa fajn nasloni na blazino in je kr fajn..ampak zadnje čase sploh ne morem ponoč spat nonstop se zbujam samo enkat grem na wc..pa vedno kaj čudnega sanjam pa vroče mi je ...prav groza me je včasih...zjutraj vstanem vsa mokra..user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
7.1.2008 10:49:09   
Katy13
lucalu - hvala za nasvet, bom danes ponoči preizkusila. Do sedaj sem spala z eno blazino med nogami in nekako sem si jo dala še pod trebuh. Očitno to ni dovolj. Ker drugače vredu spim, vendar se non-stop zbujam zaradi bolečin v kolkih. Potem pa se obrnem in je za nekaj časa spet O.K.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
7.1.2008 10:59:25   
lucalu
Enako je pri meni Katy, kolk na katerem ležim me začne full boleti, potem se pa obrnem in je nakaj časa vredu... dokler me ne začne boleti drugi... in tako celo noč. user posted image  No, danes pa je bilo začuda vredu... mogoče zaradi blazin... če me še jutri zjutraj ne bo nič bolelo, potem je to verjetno to! user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
7.1.2008 11:06:15   
Sonnja
dinki meni se je že naredla ta temna črta čist rahla od popka navzdol, pa se mi je zdelo mal hiter kdaj se ponavadi pojavi?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
7.1.2008 11:07:45   
Katy13
*medica* - katero blazino pa imaš.
Namreč videla sem že takšno in potem še eno, ki je v obliki banane, vendar ne najdem slike.
user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
7.1.2008 11:17:33   
*medica*
taka je kod na tej sliki ..samo da moja nima vzorca ampak je čist rumena enobarvna..kupla sem jo pa v BC je bla na enmu popustu..je pa thera line znamka...zj nenajdem niti jest slikce..user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
7.1.2008 11:18:39   
Lona76
Živjo vsem!
Joj sem po moje eno uro brala tok ste se razpisale. Čez vikend se kar ne spravim na forum, pol pa v ponedeljek v službi berem in se razburjam, če me kdo zmoti user posted image .
Ja spanje je tudi pri meni tako tako. Popoldne sem zaspana k user posted image . ko se grem pa ulešt pa zaspat ne morem, ravno tako je bilo včeraj zvečer. Nisem in nisem mogla zaspati in sem mogla pred spanjem sigurno 10 krat na wc, po moje na pet minut hodim, možek me samo gleda. No pa potem še ponoči enkrat, ampak sem vsaj zaspala nazaj.

Mi gremo drug teden na dopust, pol bom pa tudi jaz verjetno že začela pripravljati gnezdece za našega novega člana. Ali pa bompočakala do porodniške. No v glavnem bo treba vse iz kleti prinesti in seveda vse oprati. Pa pregledati kaj je ok, in kaj ne.
Sedaj grem pa še delati, da ne bojo v službi rekli da sam na netu visim user posted image . Lepo se imejte!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......