Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 7:25:34
|
|
|
|
barbas
|
Jutro! Naj se vam izpolnijo vse najlepše želje v 2008!!! vsem mamicam, meni je uspelo prilest do januarja, imam še dobra 2 tedna, moja tamala pa stavi na ta teden. Drugače me obdajajo mešani občutki, strah in veselje. ALFABETA tidi mene dva dni tako tišči navzdol, me špika in reže, da nemorem sedet, še dobro da samo zvečer, da se samo še uležem. Se še pišemo čao
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 8:45:27
|
|
|
|
piba
|
Dobro jutro! Kako ste kaj? Ali imate že kaj 'lažnih' popadkov? Mene sedaj že kakih tri dni redno obiskujejo popadki ob koncu dneva. Najbrž ker sem bolj utrujena. Imam kakšne tri popadke na cca 15 minut, potem pa se vse lepo poleže. No med tem imam še kar fajne bolečine v predelu križa. Vse skupaj me spominja na 'zaresno' dogajanje pri prvem otročičku. Ali ima katera podobne izkušnje? A mislite, da se telo že pripravlja na porod? (PDP 27.01.08) Ne vem! Sicer pa že komaj čakam našo pupo. Ali se je G. pri kateri januarčici že zmotil glede napovedi spola otroka? l.p. in ČESTITKE vsem mamicam.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:01:24
|
|
|
|
Ketrin24
|
jutro! Čestitke sunny m za tvojo štručko Piba mene tudi že obiskujejo popadki, sam zgleda ,da to še ni to. me pa v nožnici tako špika, kot da bi kdo iglo vame zabadal al celo rezal, prav neprijetno. CTG še ni nič pokazal, sedaj ga imam v sredo 9.1. bomo videli kako pa kaj. Drugače sem se pa začela že odpirati, kar je pa lahko tudi znak, da bomo rodili pred 24.1. A je katero začelo postajati strah? Jaz iz dneva v dan bolj premišljujem o porodu. Sam to mi še roji po glavi, če bom kos bolečini. Dobro, da bom imela dragega pri sebi, čene nevem kaj bi. Tak strahopetec sem postala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2008 9:01:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:01:31
|
|
|
|
binči
|
Punce a je katera imela že aminoskopijo in je po tem krvavela.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:02:12
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: piba A mislite, da se telo že pripravlja na porod? (PDP 27.01.08) Ne vem! Ja, seveda se lahko. Zakaj pa ne. Če se ne motim si ravno zakoračila v 37.teden, to pa je itak čas porodne dobe. (od 37-40.tedna)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2008 9:02:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:05:36
|
|
|
|
puri
|
Dobro jutro! Piba,....meni se lažni popadki pojavljajo že kar dolgo,....imela sem jih že večkrat na 4 minute po 3 ure skupaj ,.....res da niso bili zelo zelo moćni, tako kot na koncu poroda, samo bolečina je pa bila, pa zelo močno otrdevanje in pritisk navzdol. Dokler se bolečina ne stopnjuje in ni prehuda, iz mojih izkušenj še ne gre zares. Glede spola pa ne vem,....jaz imam doma 3 fantke, na UZ so mi 4x napovedali punčko,....zadnjič mi pa v P rečejo, da imam v materinski napisano oznako, da bo fantek ,....bomo videli, ko se rodi ali pa mogoče v sredo, ko imam CTG in mogoče (upam), mi bo delala UZ, ker sem imela sum na zastoj rasti. Samo jaz imam vse roza pripravljeno
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:11:16
|
|
|
|
Ketrin24
|
punce a zeleni izcedek kaj pomeni? peče me nič pa srbi tudi ne.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:14:56
|
|
|
|
puri
|
Punce,....a ni oznaka **** punčka??? Jaz sem šla sedaj gledat, pa mi piše v materinski ****,....G, ki je nadomeščala je pa rekla, da je napisana oznaka za fantka ,....zdej mi pa ni nič jasno.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:21:09
|
|
|
|
barbas
|
Lažni popadki so pri meni že kaka 2 tedna, ampak ne vsak dan. Drugače mi pa trebuh otrdeva že od 7.meseca in je tudi boleče včasih, ampak je to normalno, ker mišice vadijo za "maraton". Prejšnji teden sem imela pregled in mi je g. malo zaskrbljeno rekla da ima moj bolj malo plodovnice. Baje ni panike ampak vseen se sprašujem kaj to pomeni. A je to verjetno zato ker se bližam koncu Komaj čakam da bo konec se že komaj premikam, obuvati me mora tko da zjutr izgleda kot da ima že dva otroka enega popedena za vrtec, drugega za v pisarno ja malenkost še pomagam v pisarni da se zamotim
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:22:50
|
|
|
|
barbas
|
PURI kje pa je ta **** napisan
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:25:47
|
|
|
|
puri
|
Barbs,....to imam jaz kar tam napisano, ko so UZ v materinski.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:30:40
|
|
|
|
barbas
|
hvala puri, zdej sem dojela kaj je ta kraca v knjižici je narisan krog s puščico navzgor. Punce mamo križ ane
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:30:41
|
|
|
|
Katina
|
Čisto slučajno sem kliknila na vašo debato in zasledila, da se pogovarjate o ****. Puri, **** je definitivno . (mama da vedno x, oče pa x ali y) Torej boste imeli fantka. Čestitam.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:31:50
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: puri Punce,....a ni oznaka **** punčka??? Jaz sem šla sedaj gledat, pa mi piše v materinski ****,....G, ki je nadomeščala je pa rekla, da je napisana oznaka za fantka ,....zdej mi pa ni nič jasno. Ne, xx je punčka. **** je fantek. Y kromosomi so fantovski. Tako ej bilo meni razloženo 1. in je tudi držalo.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:40:21
|
|
|
|
katee
|
dobro jutro! Evo, sedaj imam še nekaj časa, predno se moj drobižek zbudi. Spi pa že od 6h. Sem morala iti prej kar preverit, če sploh še diha, ker tako dolgo spi . Sunny: iskrene čestitke za korenjakinjo Nejo, čestitke gredo pa tudi očku!!! Jaz pa upam, da danes pride patronažna sestra. Vsaj rekli so, da bo prišla danes. Klepetka, a tebe je že obiskala? Kako se rihtate? Je Domen že sprejel Lano in ni več ljubosumen? Nič, grem še malo počivat, ker potem ko se bo mali zbudil, bom itak dve uri z njim okupirana. Se javim popoldne, uživajte!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:43:25
|
|
|
|
puri
|
Ja,....sedaj sem pa tudi jaz prebrala, da je **** fantek,......samo to je samo oznaka, ki jo je napisala ena sestra na pregledu,.....drugače so meni 4 različni G napovedali za 100% punčko, tudi na 3D Pušenjak,.....samo me je ta oznaka in tista nadomestna G, ki pa mi ni delala UZ, vseeno čisto zmedla, čeprav je rekla, da so se mogoče zmotili, ko so pisali,...ampak vseeno sedaj obstaja neki dvom. Mah,...samo da bo zdravo
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:46:40
|
|
|
|
vaney
|
dobro jutro. za mano je bolj slaba noč, ker je šel moj dragi na pijačo in se je sredi noči v zelo lepem stanju primajal domov. saj ne bi bilo panike, če ne bi ta pijača trajala 10ur in bi jaz vedela, kje sploh je. skoraj sem ga iz kože dala, ko je prišel. in to zdaj na koncu, ko nikoli ne vem, kdaj bo treba it ah, ti moški, včasih res niso za nikamor pa pojdimo k lepšim temam...počutje je drugače kar ok, zaenkrat me nič ne boli in me ne dajejo krči (sem nehala z vročimi kopelmi ). ampak tale naše sunny ima pa res kar konkretno punco, ne vem, kako je to ven spravila, a ne delajo pri taki teži že CR? želim vam lep dan in čimmanj bolečin, se beremo kasneje...
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:51:31
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney ampak tale naše sunny ima pa res kar konkretno punco, ne vem, kako je to ven spravila, a ne delajo pri taki teži že CR? Tudi jaz sem včeraj napisala, da je podrla rekord januark. Sicer pa ni nujen CR. Od svakinje sin je imel 4100 pa je bil rojen z vakuumom. Niso nič govorili o CR. Ni ravno tako splošno, od troliko naprej pa CR, razen če bi bila mamica zelo drobna. Kakšna je pa Sunny pa ne vem
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 9:55:11
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Od svakinje sin je imel 4100 pa je bil rojen z vakuumom. Niso nič govorili o CR. Tudi meni so na koncu, po 11 urah poroda, rekli, da bi naredili ali vakuumski porod ali pa CR, pa sem jim rekla, da Cr, ker bi lahko pri vakuumu prišlo do kakšnih poškodb. Tega pa res nihem hotela tvegati.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 10:34:20
|
|
|
|
Lunca1
|
no sem že nazaj s pregleda. Spet bomo šli čez rok. Otroček skače kot zmešen, popadkov pa od nikoder. Evo meni vroče kopeli nič ne pomagajo Binči mislim da je možna krvavitev, če ni premočna. Jaz sem krvavela po tem ko mi je preverjal odprtost MV, tukaj je poa podobno, samo da še z lučko noter posveti, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 10:35:41
|
|
|
|
Lunca1
|
Ketrin24, ja mene že počasi strah tipa. Sem pravi zajec kar se tiče bolečin. V bistvu samo tega, ker mi je kar nekak samoumevno, da z otrokom ne more bit nič narobe.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 11:04:13
|
|
|
|
Artikl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin24 punce a zeleni izcedek kaj pomeni? peče me nič pa srbi tudi ne. Jaz bi na tvojem mestu poklicala v P, da ni ta zeleni izcedek mekonij (prvo otrokovo blato), ki ga je že izločil v plodovnico. To je tudi eno od znamenj da je v stiski. Sunny morning čestitke za Nejo !!! CatCat držimo pesti ! Sem se odločila da vode za umivanje ne bomo prekuhavali, pa čim manj bom poskusla komplicirat. Se mi je pa v tej šoli za starše zdela marsikatera stvar mal zastarela.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 7.1.2008 11:12:10
|
|
|
|
Lunca1
|
Res nima smisla prekuhavat vode. Mislim da imamo pri nas še dovolj dobro vodo. V bistvu za vse velja, čim manj komplicirat. Bomo komplicirale če bo kaj narobe, prej pa nima smisla.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?