mml
|
Živ žav Mi2 sva pa danes spali do 8.20, je prav pasalo, ponoči sem sicer 2x obiskala stranišče, ampak proti jutro sme pa prav sladko zaspala in sem bila zelo vesela, da je Manca po nekaj dnevih tudi spala bolj dolgo. Sem bila danes v Müllerju in sem nakupila plenice in vatke in blazineice za dojenje...pa še kup drugih reči in ko sem prišla domov, sem ugotovila, da mi manjka še pol stvari s seznama, ki ga imam . No po tem sem si pa privoščila depilacijo in pedikuro z masažo...je prav pasalo. Sem razmišljala še o negi obraza, samo sem ugotovila, da s tem ne bo nič, ker je treba ležat na hrbtu, to pa trenutno ni opcija... CatCat lepo pozdravljena tukaj, glede na to, da si že 9 dni čez rok, prav dolgo ne boš več čakala na , meni so prejšnjič sprožili porod, ko sem bila 8 dni čez PDP lunca ne bodi živčna, lepo se poskusi še mao nalenarit in naspat, ker saj veš kaj sledi... sani super, da Manja pridno raste, boš videla, bosta kmalu pohajkovali z vozičkom naokrog katee uspešno prvo kopanje , to je prav poseben odogodek za vse...jaz sem po tem enkrat Manco skoraj utopila, ko sem jo obrnila na trebuh, da bi ji umila hrbet in ji nisem zadosti podprla glave...samo ni kaj dosti protestirala, je pa že od prvega kopanja dalje ljubiteljica vode in v vodi strašno uživa, upam, da bo tudi ta takšen mala pikica nič nisi dolga, ti kar lepo piši, je prav zanimivo brati, kaj se dogaja v prvih dneh ketrin24 kaj pa vem, mene ni bilo strah prvič in me niti ni strah sedaj...čeprav bi z veseljem po tem prespala prvih nekaj tednov in se po tem počais začela zbujati, samega poroda me pa ni strah Kar se pa zelenega izcedka tiče, je pa to ponavadi znak okužbe...tako da ko imaš pregled pri G, to le omeni barbas manj plodovnice pomeni, da posteljica počasi slabše deluje in da se definitvno bliža PDP puri če so ti 4 G na UZ rekli da bo punčka po tem sem pa res skroaj prepričana, da je tista oznaka v materinski knjižici napaka klepetka so se razmere doma že kaj izboljšale? Upam, da Domna ne daje preveč ljubosumje in je Lana pridna . Sem pa prav vesela, da nisem bila prva mamica v novem letu...meni bi tudi šel ves rompompom na živce vaney moj gre 10. in 11. za 2 denva na Dunaj in sploh ne razmišlja, da bi lahko mogoče prej rodila ...tako da če je tvoj šel samo "malo" ven, še ni tako grooooozno, čeprav vem kako se počutiš Perem poln pralni stroj plenic in povijalnih plenic in zraven mi je kar slabo, ko pomislim ,da je treba to vse zlikat , no ja bo že