|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
7.1.2008 8:36:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, celo noč te bom preklinjala, ker od firbca ne bom mogla spatuser posted image user posted image

hm...hvala bivša prijateljicauser posted image user posted image user posted image  (kljub temu sem sladko spalauser posted image )

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.1.2008 8:37:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Skoz pomalem na okrog. Po možnosti uidemo tej nemogoči megli. A se kej vidimo? A prletite en dan na kofi?

ti sam povej kdaj pa kamuser posted image

smo vedno na preži, sam tebe niuser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.1.2008 8:38:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jebuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Altati, tudi spat ne morem. Ma si nesramna, da nas takole zdražiš, pol pa izgineš. Boš ti kriva, če jutri za v službo zaspim. Zdaj pa RES grem v posteljo, pa nekaj ukrenit v to smer, da ob priliki tudi jaz zanosim in vam ne povem, dokler ne rodim.user posted image  Evo, zanalašč grem zdaj sexat.user posted image

Maxi, kako si se pa ti razkokodajsala, prav nasmejala si meuser posted image user posted image user posted image user posted image
a je bil dober sex?
a si kot sončnica polna semenčic ? se je malo semenčece že prijelo???????user posted image
a si v službi?
saj nisi zaspala, kajne?
ajlavjutuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.1.2008 8:40:28   
*blu*
Dobro jutro!

Frrrr, hvala za popravek.
Altati, nisem noseča. Sem pa bila, pa se na žalost ni dobro končalo v14.tuser posted image

Mi tudi, na srečo, spimo zelo dobro. Že dolgo od 20.00 do 7.30. Edino kak zamašen nos jo spravi s tira, pa še to nismo bili veliko bolni. Imamo pa že ceelih 6 zob. 2 od prejšnjega tedna.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
7.1.2008 8:41:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

- Ne morem verjet, da altati vrže tako kost in nato gre pa user posted image  user posted image user posted image
veš za koliko prečutih noči boš krivauser posted image user posted image

zdaj imam pa res že slabo vestuser posted image ...

hm, no, da vam en malo poročam:
naša draga nova oktobrska user posted image  bi vam zelooo rada zaupala, a žal še doma ne vedo.
Izvedele boste takoj za njenimi domačimi.
Novica je res hudo nova, test bil komaj narejen.
Najbrž boste morale počakati nuhalno. A bo šlo?????
Bo pa septembrsko detece...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
7.1.2008 8:42:34   
altati
@lina- zdaj vam pa res že iz srca privoščim goro zdravjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
7.1.2008 8:43:33   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Skoz pomalem na okrog. Po možnosti uidemo tej nemogoči megli. A se kej vidimo? A prletite en dan na kofi?

ti sam povej kdaj pa kamuser posted image Sem mislila k nam

smo vedno na preži, sam tebe niuser posted image Ja zgubljena duša nimaš kaj. Se skušam poboljšati

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
7.1.2008 8:44:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

vaši pridno jedo, al obstaja še kje kakšen otrok, ki se med hranjenjem raje igra in pusti pitati? user posted image  

mi bi bili zelo veseli, če bi se vsaj kdaj pustil pitati, a je hranjenje in posledično svinjanje izključno njegova domenauser posted image user posted image user posted image
v kolikor mu želimo pomagati dobi napad tegoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
7.1.2008 8:48:26   
*blu*

vaši pridno jedo, al obstaja še kje kakšen otrok, ki se med hranjenjem raje igra in pusti pitati? user posted image  

mi bi bili zelo veseli, če bi se vsaj kdaj pustil pitati, a je hranjenje in posledično svinjanje izključno njegova domenauser posted image user posted image user posted image
v kolikor mu želimo pomagati dobi napad tegoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi bila pa vesela, če bi sploh hotela kaj pametnega pojest. Pa če jo pitam al pa če sama paca. Naša je orng izbirčna postala. Mi smo stalno na juhi s kroglicami, kruhu in mlekuuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
7.1.2008 8:49:26   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

zdaj pa ostanejo samo še tri osumljenke: lu, pikabu in @lina user posted image user posted image user posted image

@lina se ne poteguje za ta laskavi naslov, nismo še ujeli pravega ritmauser posted image user posted image

Jaz sem sumila Gayo, pa se je izključilauser posted image user posted image  

definitivno je pa nova user posted image  Maxica - če včeraj ni bila, je danes gotovo user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
7.1.2008 8:49:32   
altati

Altati, nisem noseča. Sem pa bila, pa se na žalost ni dobro končalo v14.tuser posted image

saj boš ponovno, kmalu, verjemi!
in tokrat se bo dobro končalouser posted image user posted image user posted image
kdaj se je pa to dogajalo?
nič ne vemo, ko se nam nič ne javiš....
gsm-ja pa tudi ne uporabljaš za klice! Ti, ti, tiuser posted image !

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
7.1.2008 8:50:58   
altati

ti sam povej kdaj pa kamuser posted image Sem mislila k nam

Lahko se zmenimo enkrat tekom tedna.
Pokliči, pa se dogovorimo. Kakšen dan prej, seveda, da te splaniramouser posted image

smo vedno na preži, sam tebe niuser posted image Ja zgubljena duša nimaš kaj. Se skušam poboljšati

Saj ti bo uspelo, verjemiuser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
7.1.2008 8:51:22   
Maxica
Frrrr, govorimo o enoletnikih. Seveda, tudi naš Lan se lepo pusti hraniti, kdaj mu sicer dam kakšno žličko v roke, pa proba. Zadnjič sem skuhala hrenovko (ne me zdaj zaradi tega napasti, ena na mesec mu upam, da pač ne bo škodila) in jo narezala na koščke, dala viličke v roke in je prav lepo jedel. Kakšne juhice in čokolešnike mu pa raje sami dajamo, sicer ne bi prav veliko pojedel.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
7.1.2008 8:52:02   
*blu*

in tokrat se bo dobro končalouser posted image user posted image user posted image
konec novembra
če verjameš, sem šele zdaj k sebi prišla
saj pravim da delam na tem da se poboljšam

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
7.1.2008 8:52:07   
altati

Jaz bi bila pa vesela, če bi sploh hotela kaj pametnega pojest. Pa če jo pitam al pa če sama paca. Naša je orng izbirčna postala. Mi smo stalno na juhi s kroglicami, kruhu in mlekuuser posted image

pri nas pa deček je VSE!
ampak res VSE!
non stop nas vleče v kuhinjo in kaže po pultih, omarah in zraven dela njama, njama, njamauser posted image user posted image user posted image
mene je že kar en mal strah da bo počiluser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
7.1.2008 8:52:27   
Maxica

zdaj pa ostanejo samo še tri osumljenke: lu, pikabu in @lina user posted image user posted image user posted image

@lina se ne poteguje za ta laskavi naslov, nismo še ujeli pravega ritmauser posted image user posted image

definitivno je pa nova user posted image  Maxica - če včeraj ni bila, je danes gotovo user posted image user posted image

user posted image @lina, beri pozorno, Lan je hotel pri meni spati, potem je bil vmes še Max, pol šele mož, daaaleeeč stran od mene. Tako da tudi zanalašč nisem sexala, žal.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
7.1.2008 8:52:34   
altati

jaz tud stavim na Maxiuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
7.1.2008 8:53:54   
altati

konec novembra
če verjameš, sem šele zdaj k sebi prišla

ti popolnoma verjamem, sem že šla skozi to....pred Tio

saj pravim da delam na tem da se poboljšam

ti samo pokliči, pa se zmenimo, ok?

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
7.1.2008 8:54:32   
gaya

Gaya ma v rit zabito Mireno in se vam javi čez ene 3-4 leta user posted image , sem že altati povedala, da zdaj jst za njo delam, pol bo pa ona zame, ane bejbauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.1.2008 8:55:33   
Maxica

- Ne morem verjet, da altati vrže tako kost in nato gre pa user posted image  user posted image user posted image

naša draga nova oktobrska user posted image  bi vam zelooo rada zaupala, a žal še doma ne vedo.

Vse lepo in prav, razumemo vse, ampak bi lažje preživele, če nam ti ne bi kosti včeraj vrgla. Ampak bomo že. Srečki user posted image  želim vse dobro, pa da bi se otroček lepo in zdravo razvijal.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.1.2008 8:56:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Gaya ma v rit zabito Mireno in se vam javi čez ene 3-4 leta user posted image , sem že altati povedala, da zdaj jst za njo delam, pol bo pa ona zame, ane bejbauser posted image
[/quote

aha, deal is dealuser posted image

ampak jaz bi raje, da bi potem vse ostale oktobrke delale za naju, kaj pravišuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
7.1.2008 8:56:34   
*blu*
Ajojjjj, sedi naša tamala tule na mizi pri meni in tuli ko samuser posted image  . Namreč odločila se je, da se sedaj sama obuje od nogavic, čevljev, copat... Zraven pa kriči ker je jezna ker ji pač ne uspe. Čist besna postanein potem zabriše copate v kot in se deeeereeee. Ne joka, p.... Ampak čevlje si pa že super namontira, moram priznat.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
7.1.2008 8:57:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Vse lepo in prav, razumemo vse, ampak bi lažje preživele, če nam ti ne bi kosti včeraj vrgla. Ampak bomo že. Srečki user posted image  želim vse dobro, pa da bi se otroček lepo in zdravo razvijal.user posted image

saj vem, saj vem.....sorry!
jaz bi takooooo rada povedala, pa takooooo ne smemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
7.1.2008 8:58:18   
altati

Ajojjjj, sedi naša tamala tule na mizi pri meni in tuli ko samuser posted image  . Namreč odločila se je, da se sedaj sama obuje od nogavic, čevljev, copat... Zraven pa kriči ker je jezna ker ji pač ne uspe. Čist besna postanein potem zabriše copate v kot in se deeeereeee. Ne joka, p.... Ampak čevlje si pa že super namontira, moram priznat.
[/quote

ha, ha, mi imamo tudi enga takega tegotkotauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
7.1.2008 8:59:24   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

[/quote

aha, deal is dealuser posted image

ampak jaz bi raje, da bi potem vse ostale oktobrke delale za naju, kaj pravišuser posted image

ti to bi bla pa še boljša ideja, ja, bom vsaj nekoga mela za po kofetih hodt, ker maš baje ful časa ko maš novorojenčka doma, mi je zadnjič ena "kolegica" prbilauser posted image , sem umrla od smehauser posted image . Mi je rekla, da naj zdaj kr delam,  ker sem bla zdaj 1 let na porodniški in sem mela dost časa kofetkatuser posted image . Pazi ona še nima otrokuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?