|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
6.1.2008 22:26:22   
piskot
grem spat. nocko.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
6.1.2008 22:26:31   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Skoz pomalem na okrog. Po možnosti uidemo tej nemogoči megli. A se kej vidimo? A prletite en dan na kofi?

trenutno nismo za med ljudi. decek je bolanckan. se slisimo ko se pocajtamo. poklici, ce se boste kdaj slucajno doma znasli user posted image

Hitro se pocajtajte! Se slišimo ja (mam že kar slabo vest)user posted image .
Zdej grem pa tud jaz spat. Lahko noč.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
6.1.2008 22:28:38   
@lina

@lina upam jo bo matjaz bolje odnesel kot ti. a pa sigurno ne bi se kaksen dan doma ostala? saj tisto je bilo lansko leto.

jaz tud upam...čeprav sva se ravno z možem smejala danes, jaz sem pri 38,5 vročine bila čist morto, tamal je pa plesal in ploskal ob cd-ju, ki ga je jure vrtel, pri isti vročiniuser posted image user posted image

jutri v službi bom pa videla...grem se vsaj pokazat...saj če ne bom mogla, bom šla pa nazaj domov...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
6.1.2008 22:30:17   
@lina
pa lahko noč tudi od mene...nisem ravno v formiuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
6.1.2008 22:49:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ah, zdaj sem se spomnila, da nisem jaz. Jaz samo tak zgledam user posted image
crknila sem skor od smeha. po izgledu bi tut mene lahk sumili user posted image rok bi mi že maja lahk določili user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
6.1.2008 23:22:27   
frrrr
*blu* - sem že spremenila v seznamu rojstev, da ne bo Sara imela napačne mamice zraven napisane user posted image

js pa sumim današnjo slavljenko. altati, em aj rajt? lahk na zs user posted image je rekla, da nas bo počastila s tortico na RR danes, pa ni nič od nje. zihr je taprava user posted image

vmes sm mogla vskočit, ker je mož pod tušem. prejšnjič sem tamaučka opravljala, da se začne jokat in nikoli ne pokliče. no, zdej je pa prvič poklical - tako nežno mama mama, pol pa še ponovil, ker nisem takoj prišla

ga morm še mau opravljat, mogoče bo pa še to popravil user posted image pr hranjenju... če je kaj konkretnega (riž, testenine, meso), potem vsako 5 žlico sam vtakne v usta. sicer se pusti pitati. zjutraj, ko je pa na jedilniku kašica ala rižolino, čokolino, medolino, pa mu dam žličko in rečem sam, on pa mi jo vrne in mi reče mama user posted image jutr bomo v vrtcu kregani, ker od novembra ni nič napredoval pr hranjenju. bo v vrtcu pobral od vrstnikov, a ne user posted image vaši pridno jedo, al obstaja še kje kakšen otrok, ki se med hranjenjem raje igra in pusti pitati? user posted image

lucika - čist mau treme jutr... tolk, da boš najboljša. ne pa tolk, da bi se simptomi gripe pojavli! drž se!

zrneca pa še nisem gledala user posted image a sem zdej kriva, ker ne bo na sporedu neki cajta user posted image

okulist - našla sem napotnico in ugotovila, da nimam več koledarja, kjer je bilo napisano kdaj sem naročena in kje. zdej pa ne vem kje sem se sploh naročila, da bi tja poklicala in vprašala kdaj morm prit user posted image user posted image kaka kura sem, joj... najboljš, da spet tis odprem in grem po vrsti... tako sem se tudi naročila user posted image
na RR sem napisala datum, ampak mi nič ne pomaga, ker so te strani itaq brisane... tam nekje avgusta, septembra sem se naročala...

Maxica, crknila sem skor od smeha... mogoče te bom pa posnemala in šla nalašč s..... user posted image

@lina - pozdravite se. naj Matjažek čimprej odpravi vročino in kašelj!

tudi Martin, Zoja in Gael naj bodo čimprej zdravi in veseli!

lepo spite... če morete, ker vas altati matra user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
6.1.2008 23:46:44   
tasha23
Čer, opažam, da ni nobene več user posted image . Gael je končno zaspal, meni se še ne spi... misli...

Kot sem že povedala je smo končali z vročino, je pa zadnje 2 dni tako TEČEN, da ga komaj prepoznam user posted image user posted image user posted image user posted image  Res, da imamo 2 štirici zunaj (vse v 2 dneh) in dela že zgornji 2 štirici, amapk res ga ne prepoznam s tem obnašanjem user posted image user posted image user posted image

Jao Altati, ti pa res izivaš user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 0:24:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 6:52:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
7.1.2008 7:18:45   
Maxica
Gud morning. Slabo slabo spali, pa žal ne morem kriviti Altati za to. Lan po ta novem hoče pri meni spati. Kakor hitro ga spečega odložimo v posteljico, se on lepo zbudi in začne tulit, vse dokler ne pride k meni. Kar pomeni, da najini majhni postelji spimo vsi štirje. Pa skoz se nekdo prebuja. Al se jaz zbudim z Maxovo nogo na obrazu, al me Lan butne z glavo... Kr neki. Eh, kaj bi sam jamrali. Ponedeljek je, v službi sem - in še vedno ne vem, katera je nova nosečka.user posted image  user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.1.2008 7:20:20   
Maxica
@lina, pri vas si pa tudi podajate to bolezen, ubogeci. Sem pa tudi jaz bila v decembru samo 9x v službi. Pa saj bi imel človek kr mal slabo vest, sam bolna pa jaz ne morem delati, res ne. Saj bo, le poštimajte se.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
7.1.2008 7:30:56   
tasha23
Jutro tudi z moje strani,
 sivkamivka mi je kar znano tako ravnanje, tako je bilo pri nas ko so mu začeli ven riti 4-ce, sam kaj ko nam začne vse skupaj ene 2 meseca preden pokukajo ven??!!??

maxica tudi Gael rad izsiljuje za spat z nami, še posebej, koje bolan. Je pa iz petka na soboto se celo noč nekaj premetaval in me vso zbrcal, zato sem ga poskusila dati nazaj v njegovo posteljico in on: ustane, dela KU KU in nato začne plezati, da skoraj pade iz postelje-čez ograjo user posted image  nato mi ponudi svojo dekico in povšterček, češ: mami pridem k tebi spat!user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
7.1.2008 7:48:56   
gaya
Jutro

najprej hvala lepa za čestitke. Vas časti zdajle eno virtualno user posted image , tortice je pa zmanjakal user posted image .

Praznovanje smo preživeli, zdaj pa na dietouser posted image .

Aja, pa Gaya ni user posted image  in tud še nekaj časa ne bo, tko da jst iz seznama izpadamuser posted image .

Evo pa je spet ponedeljek in nov delovni teden in gremo novim zmagam naproti.

Vsi bolančki pozdravite se, kaj naj rečem, tele zimske radosti mi niso všeč. Gaja je mela ponoči čist zabasan nos, sva ulivali not fiziološko, zdaj zjutraj pa ničuser posted image , pa nimam pojma al je prehlajena al ne. Jst resnično komaj čakam pomlad in napad hormonovuser posted image .

Zdaj grem pa mal za delom, vmes pa pokukam če se je srečka nosečka že razkrila. Pa čestitke vseeno že sedaj, pa potem še enkratuser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 7:57:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
7.1.2008 8:03:30   
pikapolona2
neeeee...tudi jst nisem user posted image ...ampak tasha pa se ja tako lepo izognila vprašanju tako da jst stavim na tashouser posted image user posted image user posted image  Sivkamivka poberi mojo stavo prosim.

Joj ko berem vaše zgodbe z boleznijo ni naš kašelj nič...res ne...danes je kašljala včeraj niuser posted image ...ampak danes je kar požirala zraven...se pravi je moker kašelj.....pri pršicah in alergiji moker sigurno ni. Čakam dalje.

Lucika dober štart!

Moci dobr opravite pa upam da boste čimprej na vrsti na očesni kliniki.

Pri nas je uspavanje že par mesecev bp....user posted image user posted image user posted image . Položim jo v posteljo ji dam flaško ona popije mi vrne flaško se stisne h kravi in zaspi....včasih se še malo pogovarja in si gode...pol pa spi. In to vedno med sedmo in osmo zvečer. Je pa vse spanje in uspavanje veeeeliko boljše odkar je shodila...mogoče se bolj utrudi! Ker mi spiiiiimo....ceeele noči.....in jst sm končno začela spaaaaat in sanjat. Čeprav danes me je mora tlačila....da je prišu moj biološki foter in se ga je napil in ni hotu domov...kr sred dnevne je ležaluser posted image

Grem delat...vmes pa čekiram tashouser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
7.1.2008 8:26:00   
altati

Ja, no dobro, jaz sem....ampak da ti je Maxica povedala, to ji pa zamerim.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
7.1.2008 8:26:36   
altati

Ah, zdaj sem se spomnila, da nisem jaz. Jaz samo tak zgledam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti si pa dobra....ha, temu bi se reklo NAVIDEZNA NOSEČKAuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
7.1.2008 8:27:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

piškot?

A KUKI JE NOSEČKA????????????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
7.1.2008 8:27:49   
altati

user posted image .
Čestitam, o skrivnostna znanka. Naj ti bo vse dobro v nosečnosti in čudovitega otročička ti želim Lu, Piškot, Borovnička.

Zdaj pa grem tišat  rit na kavč, mogoče mi kaj izhlapi.

Nočko.

muki, kako je ritka?
a hlapi? si migala dovolj z njo?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
7.1.2008 8:28:22   
altati
Maxi, zakaj ne priznaš, da si tiuser posted image ?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
7.1.2008 8:30:25   
altati

ampak tale altati je pa tud ... ne najdem prave besede. Sam drazi nekaj stalno z enimi podtalnimi informacijami.

če jih pa tudi tako podtalno dobivam, kaj morem....pa ne morem bit tih, pa ne smem povedat...a veš kako je to zajuser posted image

drugace pa prosim, noben mi ni povedal, da bo mojemu otroku po antibiotiku tako drek smrdel. user posted image ko bi mu petardo v riti razneslo. je mozek pravkar odnesel smeti dol, ker sicer ne bi preziveli noci.

zdaj sem se pa pomalopotrebila od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
7.1.2008 8:31:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Jaz pa mislim da je sivkamivka, pa se tako spretno skriva...user posted image

user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
7.1.2008 8:32:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

haloooo -- mi smo zaključili !!!!!!!!!!!

to se ti samo zdi, draga mojauser posted image ....

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
7.1.2008 8:33:57   
altati

zgleda da altati na zs uraduje danes, posilja okoli kar ne sme objavit na rr.

user posted image user posted image user posted image user posted image
altati je uradovala po user posted image , pa nobenmu povedat

zdajle ga pa čakam, da pride na kavo s smetano (a bo katera?)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
7.1.2008 8:34:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

a zrneca in bizovicarja ne bo vec?

Menda da bosta spet marca al aprila...zdej pa ne vem več točno.

Pa lep pozdrav vsem od mene-bivša tika. Če se me še spomniteuser posted image

duša izgubljena, kje si ti??????
a si ti tud noseča?

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?