|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
5.1.2008 19:51:53   
Putka
Sam tole slikco sem vam želela prilepit, Katjo v Bilibu, se pri mojih starših igrata in se kar obnese. vesna je sicer užaljena, ker Katjo okrog vozimo, nje pa neuser posted image Ker se lahko sama.
user posted image

Cappy, med študijem sem kar precej preprešačila. Malo se je zato zavleklo, pa se je vsekakor splačalo. Ampak mi zdaj znanci lušte delajo, ko so samski brez otrok in potujejo naokoli. No, saj bom imela v penziji čas. Se stalno hecam, da bom šla na pot okoli sveta - in bom šla res. Če bo še kaj ostalo za videt takrat, ko tako naš planet uničujemo.

Lukrecija
, a da je med boljšimi v Sloveniji? No, jaz sem bila res navdušena, amapk mi je žal slišat, da ni dosti boljših. Ko si enkrat na kvaliteto navajen, greš težko na slabše. Jaz sem se leta in leta z gimnastiko ukvarjala, kar nekaj bivših gimnastičark je vaditeljic. Trenutno je zdaj Saša D.v Sunny-ju, ona je tudi super.

Kolk pa je star ta fant, da mu otroke zaupaš. Meni je namreč ene 20 let deloval star, pa ponavadi taki mulci nimajo glih pojma o otrocih. Sori ker sem se tolk razpisala, pač je fant vtis name naredil. Me veseli, da je fajn dečko.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.1.2008 20:28:21   
kai1
kje ste punce????
A vse Titanik gledate???????

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.1.2008 20:41:12   
petra a
kai1-ne jst gledam RRuser posted image

kjava-smo mel obiske,sem se sladkala z bonbonierouser posted image user posted image

majchi-ne hodiva na telovadbo,tm še full pričajo,jst pa za take reči nimam cajta, sem prečekirala na internetu, pa je povsod podobno...tjaša zadosti telovadi že doma, jst bom pa itaq mogla mal bl migat, kot migajo tm (beri nam mela nč od tega), tko da nisva šle

naša Tjaša ma tud rada makaronov meso,jst sam gledamuser posted image

nč, gremo mi še mal vn,na sprehod po mestu...včasih kr mal pogrešam domžale in sploh sprehod ob k.bistrici

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 203
5.1.2008 20:42:24   
petra a
kjava-pa zalivala sem se z coca-colouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.1.2008 20:47:44   
kai1
perta a, ali si tudi na kakšni dieti?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.1.2008 21:06:39   
Majchi
Kai, ja, petra a je na dietiuser posted image .
Trenutno sem tud jaz na taki. Požri vse, kar vidiš, ker potem bo treba začet pazit in nikol ne veš, kaj če hrana iz planeta odletiuser posted image . Imam zdrav attitude, a ne? No, saj v ponedeljek začnem z Montijem. Zares!

Titanika gledam, čeprav sem ga že ene 3x.

Petra a, glede telovadbe z dojenčki si jaz mislim enako. Bom pa v Moj Fitu vseen mal čez šipo pogledala, kako zgleda.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 206
5.1.2008 21:37:51   
ancka1
Čer!

Bolj na kratko, ker danes grem pa RES prej v posteljo. Sem čisto izmučena. Cel dan sem se mučila s šolskimi obveznostmi ta velikih perl. To pa sta talenta...po mojem sem danes osivela. user posted image
Putka, upam, da so res zgornji zobki, ker ima full nabreklo dlesen, pa spet ima malo višjo telesno T kot sicer, ampak mu nič drugega ne fali. Upam, da so to res čekani. user posted image  Ej, na sliki te pa nebi prepoznala, si čisto druga.
Lukrecija, še ena iz sorodnega "foha". Jaz sem pa vaditeljica aerobike. Sem na DIF-u delala in nas je v full stvari imela ta glavna od Moj Fita. A je Alenka? Sem pozabila kako ji je ime. A ona še kaj vodi?
Rožica, jah res nama ni usojeno, da bi se kaj videli, pa tako blizu smo. user posted image  Pozdravite se!!!!

Pa vsem ostalim vse lepo!!!!!!!!!!!! Sem bolj diagonalno prebrala, sicer bi vsaki še kaj lepega napisala. user posted image

Noč. (Pa le ni bilo tako kratko user posted image .)

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.1.2008 22:26:36   
Putka
Sem Titanik že prevečkrat gledala, da bi ga še enkrat. Je bila ena fajn krimi serija na tv3.

Ančka
, a tvoj možek se pa ne ukvarja s svojima ta starejšima? Vedno napišeš da si ti pri nalogah pomagala, pa nabavi zvezkov... Bi bilo pa fer, da imaš ti več časa za Tevža, saj so samo enkrat majhni pa tako hitro zrastejo.

Ja, na tisti sliki si nisem najbolj podobna, je pomoje tak kot al neki.

Majchi, najboljš da greš kar po urnik, pa se potem doma zmeniš katere dneve boš hodila. 2-3x na teden kakšna urca miganja prav paše. Ena Jasmina je baje tam zdaj šefica, mal starejša in poudarek na pravilni vadbi (sem k njej hodila 2 leti nazaj v Sunny-ja), za začetek je super.

Sem pozabila povedat, da je danes katja mango jedla, ampak ne v kašici, tisti ni bil ok. Tisti na koncke narezan, na Vesninem krožniku je moral bit.

Je pa popoldne dobila okrog vratu izpuščaj, ki je vedno slabši. Pa srbi jo, se praska. Drobne rdeče pikice, sem najprej z Alojo in Bepantenom mazala, pa pol žličke Claritina je dobila (sicer svinjarija, je Zyrtec pol manj strupen, pač samo to sem imela doma). Kako tista 6-ta bolezen zgleda? Da ni od manga, je ene 2 grižljaja naredila.

Aja, petrazg in Anže sta pomoje na poti domov iz Egipta. Upam, da so uživali.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 208
5.1.2008 22:35:12   
kai1
Putka, Ali je izpuščaj suh, ali je napolnjen s tekočino?
Pri nas v vrtcu  baje rasajajo norice.

< Sporočilo je popravil kai1 -- 5.1.2008 22:47:30 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 209
5.1.2008 22:38:35   
kaya2007
putka, načeloma ne bi smelo biti od manga, ni ravno alergen?! se pa nikoli ne ve...pri 6. bolezni je pa baje najprej par dni vročine (39, 40) in slabega počutja, pol se pa pojavijo izpuščaji po celem telesu.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.1.2008 23:42:03   
Majchi
Putka, naša P je zadnjič pri Lani posumila na 6. bolezen, ko je izpuščaje vidla. Bili so pa posuti po celem hrbtu, takšne posamezne čist drobne rdeče pikice. Ampak je potem to izključila, ker ves čas prehlada ni imela nič vročine in ji ni šlo skupaj.
Drugače pa zdravniki takoj prepoznajo alergijo. Fleki se baje razlikujejo tudi glede na to ali gre za alergijo na hrano ali za alergijo na npr. kozmetiko. Pa ja ni mango, čeprav a ni to agrum, ki je še nekaj časa prepovedanuser posted image ?
Pa hvala za nasvete glede telovadbe. Točno tako nameravam naredit.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 211
6.1.2008 0:05:15   
petrinja
vidite koliko je ura? že tako mi kronično primanjkuje spanja, ampak si ne morem pomagat-sem res večerni človekuser posted image . sem naredila nutelino torto, pa še 3 različne zelenjavne rihte za Matevža za v skrinjo, pa še vse pomit pa pospravit za sabo, pa vmes 2x dojenje Matevža,...ajojuser posted image . jutri pa ob 7h v nove bojeuser posted image .
jutri pride moja familija na kosilo, v ponedeljek so razprodaje ( ne pozabit iti malo prej od doma za plavanje, ker boste parking iskale ) in plavanje, v torek imamo zjutraj okulista za Matevža, popoldne imam pa še izpit. no, evo...

zdej grem pa odspat tistih 6-7 ur z n-timi presledki... lahko nočkouser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 212
6.1.2008 9:51:59   
kai1
dobro jutro!

Kako ste? Naš Anže se je navadil, da ponoči spi pri meni user posted image , sedaj ko je bil bolan. No, to bi on nadaljeval, saj je zelo prijetno spati pri mamiciuser posted image . Mislim, da bodo spet borbe, da bo spal v svoji posteljici.

Putka, kako, Katjin izpuščaj. oz. izpuščajiuser posted image user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 213
6.1.2008 10:56:49   
kaya2007
majchi, mango se lahko da že na začetku, tako kot papaja...

joj kakšno vreme! ima kdo kakšno idejo kam it danes??

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 214
6.1.2008 11:16:53   
vanesa24
Dobro jutro.

Me smo danes vstale ob 9ih.
Pred dvemi dnevi sem Kristinco zbudila 1,5h prej in se pozna.Mala mi je zaspala ze pred desetouser posted image user posted image , tudi vceri mi je zaspala pred deseto tako, da upam da bo ustalo tako.
A se vasi otocicki tudi tok igrajo z maminimi laski? K moja se fullzamot z njimi, sm kaj k tok cuka.
putka- full dobra ideja za pustauser posted image . Jst bi tut bla tam v Grand Canyonu. Sm ti kr fovs :).
petra a-Hvalauser posted image , da si povedala kje lahko najdem stolcek. Sm nazalost nedobivamo reklam od mercatorja domov. Se bom pa pozanimala.

klavstrofobija-jst mam tut probleme. Do nedavnega sem se bala peljat z dvigalom-le s tezavo so me spravili notr, se posebej, ce je bil videti dotrajen user posted image nism stopila notr.Da gondule sploh ne omenim.Bojim se tudi javnih wc. Vedno se bojim zaklenit, ker pricakujem, da se bo zatic zataknil in nebom mogla ven. Zato zmeraj prej preverim,ce se da zaklent in se posebej odklenit normalno. Imela sem pa tudi problem, ko sem bila na predavanju v soli. Taka panika me je zagrabla, da sem sredi predavanja odsla domov. Se celi teden nisem prisla k sebi. In predkratkim sem se porocila. Ko smo v porocni dvorani cakali, da se svatje naberejo v dvorani je v meni ze kuhalouser posted image . Ampak se mi je ratalo zbrat in ceramonija se je normalno odvila. Hvala bogu.
Cappy 96x- moja mala zvecer zaspi po hranjenju takoj ko jo polozim v posteljico, vcasih se namatramo tudi do ene ure, da jo uspavamo, vcasih pa enostavno zaspi v narocju. Vedno pa spi v svoji posteljici in v svoji sobi. Je pa problem ura.

rozica81-zelim da se tvoji decki cim prej pozdravijo

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 215
6.1.2008 11:28:47   
vanesa24
A mora se katera dajat otrocicku zelezo v sirupuuser posted image ? K jst ji ga najraje nebi dajala. Bojim se zaradi zob. Sicer mam tut tabletke za zobe sm kok to pomaga pa nevem! 

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 216
6.1.2008 11:29:12   
petra a
kai1-ti je že majchi odgovorilauser posted image
majchi-pokuki,pol pa povej kako zgleda
kaya-dons ni za nikamor,ravno dan za spat al pa za učit
petrinja-dobr oprav
vanesa-mislim da ima mercator pohištvo trgovino v črnučah,če še kje pa ne vem

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 217
6.1.2008 11:31:21   
petra a
vanesa-za sirup ne vem,bo pa vedla sigurn putka,vem pa da rumenjak veže železo,lahko poje 1/na teden (trdo kuhanega,zamešanega v pire ali kaj druzga)

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 218
6.1.2008 12:21:53   
Majchi
Oj punce!
Ne, dons ni nič za počet. Dons je bil dan za sedežno pucatuser posted image . Madona, sem se namatrala spet.
Včeri se je pa tist Titanic tok vlekel na koncu. Pa v čoln, pa iz čolna, pa spet v čoln, pa nazaj v podpalubje, pa spet v čoln,...user posted image  Preden se je potopil, sem imela jaz že kopalnico pospravljenouser posted image .

Dons zjutraj pa sploh nisem mogla verjet. Joško trdo kot beton, Lana pa ni hotla pituser posted image . No, potem sem si izčrpala 150 ml in sem že hotla stran zlit, ker itak ne zna po flaši pit. Nakar sem vseen probala in glej čudež. Spila je skor do konca! V zadnjih dveh mesecih se je tako naučila dudo zagrabit (k sreču jo ima samo za zaspat, pa še to ne vedno), pit po magičnem lončku in zdej še po flašiuser posted image .

No, zdej je pa sestra prišla dol.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 219
6.1.2008 12:27:23   
Putka
Izpuščaj - norice niso, tisto bi prepoznala (je bila Vesna uboga), rdeče pikice so, danes se ne praska, zgleda da se suši. Vročine ni imela te dni, nazadnje prejšnjo soboto.

Mango ni agrum.

Železo - Vesna je sirup imela, sem ji žličko bolj globoko dala, pa vsakič je še vodo čez dobila. Je v rdečem mesu, rumenjaku, neka zelenjava (mislim da rdeča).. Parkrat tedensko meso, pa se bo popravilo.

Kaya - glede vremena nimamo kaj narest, nev vem edino kako je v višinah. Zadnjič sta bila starša na Toškem čelu, ki ni zelo visoko, pa je bilo sonce. Mogoče če se na Katarino zapeljete, pa še dobra gostilna je gor.

Razprodaje - sem se odločila, da prvi dan ne bom ničesar kupovala. Si bom smučke nabavila, ampak bom par dni počakala, če ne kar cel teden, če bodo še kaj dodatno znižali. Pa malo bom šla v Okaidi pogledat, tudi šele naslednji teden, če bo kaj ostalo. Glede na to, da vsi jamramo o €, najbrž ne bo ravno uspešno za prodajalce.

Zdaj imam pa še eno vprašanje - a se vam normalno zdi, da odrasel moški (moj dec, 31) igra igrice na računalniku. Ponavadi ponoči, sploh ne vem kdaj gre spat, pa tudi zbudi me ravno ne za ). Neka spletna igrica (seveda pošasti ubijajo...), pa s kolegi so gor istočasno in pravi, da je to isto kot tale forum, da se pogovarjajo. Ja, tudi meni RR naprej meče, da cel dan gor visimuser posted image

No skratka, danes zjutraj sva se spičla, ker je hotu igrico igrat, meni se pa zdi da se v nedeljo dopoldne vse kaj drugega lahko dela, kljub slabem vremenu. Sploh ga ne smem pokritizirat, ker je tako občutljiv, jaz pa z ničemer nisem zadovoljna, ga dol tlačim... Mislim, da ima eno krizo in je tak tip, da so vse drugi krivi. Ravno v rokavičkah z njim delat - pa saj ni otrok. Sem mu že nekajkrat rekla, naj se odloči ali se bo šel familijo ali pa bom samohranilka. Sem čist resno mislila. Saj ni lahko biti v odnosu, se je treba matrat in te utrudi.

Njegovi kolegi (še brez otrok) cele dneve delajo, pa zvečer imajo cel kup "krožkov" kot skvoš, košarka, podvodni hokej.. pa potem s kolegi na pivo.. Me zanima, kdaj sploh svoje ženske vidijo?

Koliko ste se prej s svojimi partnerji družile, preden so bili otroci. Ker ne razumem takih, ki skupaj živijo pa se sploh ne vidijo, vsak svoje opravke... Midva sva v kino velik hodila, pa s kolegi ven, pa filme sva skupaj gledala.. Zdaj pa zajtrk skupaj jeva, ko ni v službi.

Da gremo kam ven moram jaz tečnariti, vse je moja ideja - lutkovno gledališče, toplice, kam na morje.. Saj to me ne moti, pomavadi vsaj moje obvelja.

Ne bom več morila, tako zamorjen dan je že itak.

Še tole povejte
- kolk ste na dan kaj na RR? Jaz sem včeri zvečer uro in pol gor visela, pa čez dan ene parkat kaj napisala, recimo da je bilo 2,5 uri. Pa je bilo velik, ponavadi nisem tolk, če se le da se naokrog potepam. Sja veste.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 220
6.1.2008 12:31:46   
vanesa24
Majchi-user posted image user posted image user posted image user posted image za  Lano in njeno flasko.

petra a-no bomo probal z jajckom. tenks

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 221
6.1.2008 12:38:43   
kaya2007
putka, za igrice ne morem rečt, da ni normalno, jih tudi jaz igram-na playstationu, gameboyu, računalniku...ampak seveda ne na račun sprehodov in drugih aktivnosti, ponavadi igrava skupaj z mojim (čeprav on ni tok navdušen, ni tolk računalniška generacija) kakšen večer, ko ni nič po TVju. pa prej, ko še ni bilo kaje, sem včasih igrala, ko je moj delal, men je blo pa dolgčas user posted image
Kar se hobijev tiče, je pa pri nama tako, da jih noben nima oz. nima takih, da bi sam kam hodil-razen moja telovadba, ampak to je bolj nuja kot hobi user posted image  prej je moj imel motor in bi se vozil cele vikende, meni pa ni bilo do tega, ker sem imela nesrečo z motorjem in sem imela blokado, me je bilo strah. zdaj sva pa iz motorja prešaltala na čolne in ni več panike, ker gremo lepo skupaj na morje, pa je. no, ampak ne zdi se mi tolk slabo, če imaš kaj kar te veseli, smotano je edino to, da na ta račun lahko trpi družina, če se nič ne vidite. jaz mojmu vedno rečem, da če ima kaj za opravit, naj gre kar prej iz firme, ne pa da meni odžira skupen čas user posted image  no, pa ni vedno tako user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
6.1.2008 12:41:00   
kaya2007
kar se pa idej tiče, moj ima NOBENE in me to spravi popolnoma ob živce. vedno jaz o vsem odločam, od njega ni pa nič user posted image

hmmm, na katarino se mi pa ne da, pa še gostilna je ponavad kar polna user posted image  jah, lenoba sem. nisem ravno tip za v hribe user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 223
6.1.2008 12:41:45   
BAMBINA_
O a res? Da Petrazg je pa v Egiptu bila? O kako fajnuser posted image user posted image A novo leto so tudi tam praznovali? Upam, da res čimprej poštimajo tale net, da nam bo mejčkan lušt s fotkami naredila.
Lasje, ja naš lumpek je čist zaljubljen v moje lase. Če en samcat visi z moje glave, ga bo nekako zagrabil in me cukal. Večje šope pa sploh. Auuu user posted image Sem se že hecala, da bom začela tisto plavalno kapo nosit. user posted image
Rožica upam, da se tvoja dva lubeka čimprej pocajtata, pa da se ne bi še ti nalezla.
Magični lonček mi ga pa ravno nanj navajamo, da čaja ne bi več po flaški pil, pa mu ni preveč všeč. Ampak, pravijo, da je vztrajnost lepa čednost, torej bomo pač vsak dan po malo. Včeraj mu je kakšnih 50 ml vendarle uspelo popiti.
Cappy sem vesela, da ti gre na bolje user posted image user posted image
Mene pa zadnje čase tako utrujenost daje. Mogoče je kaj povezano s tem, ker že tretji teden krvavim. Sem Pušenjaka vprašala, če je to ok, pa pravi, da je najbrž začela kontrcepcijska injekcija popuščati in da so se spolni hormoni pričeli zaganjati, pa da lahko to traja še dva, tri tedne user posted image
Joj, pa pojma nimam, kaj naj naredim s posteljico... Mali mora zaradi refluksa še vedno imeti vzdignjeno ležišče na 30°. Ko se zbudi, gre valda takoj na bušija, pa puza, mene je pa strah, da se bo kdaj dol zvrnil. Ker je tako pridkan in se zbudi ter se potem špila brez kakšnih posebnih zvočnih efektov, še mi2 oba spiva... Sva se ravno danes menila, da bova vseeno poskusila znižati naklon, pa bomo videli kaj bo...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 224
6.1.2008 12:44:41   
vanesa24
putka-igrice:hvala bogu mam jst tako sreca,da mojga nezanimajo rac. igrice in tudi ne sport. Je pa vs mahjen na vse kr ima zveze z avti....no sicer je tud v takem fohu, ampak vseeno avti gor in avti dol. Poznam pa dost kolegov od mojga(staros okoli 30 let) k so isto mahnjeni na igre. No nemorem ti svetovat kaj bi jst nardila v istem primeru., lahko sm recem, da tvoj ni edini mahjen na igre. Men je moj utrujov, k sem bila zavolanom. Kako vozim, saltam, gledam,...itd. Slo mi je nazivce, ampak je pa neki dobrga zdej v tem, sm bol spretna za volanm kot prej.
Preden je prisla Kristina sva skos ticala skupij,ker ni tip k bi su ven brez mene. Vcasih me je moral se prost , da sm sla v z njim.
Zdej se je pa kr razvadu sam hodt vn, se posebej v vecernih urah.
Jst sm bolj mal na rr, ker mi tamala cajt vzame. 

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?