|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
6.1.2008 21:32:30   
Anonimen
uf, da se še jaz malo javim...madona, končno je konc teh preznikov, jaz sem res tak sita, da ne morem povedatuser posted image pa nč cajta....

ula je zaspala ob pol 9ih, pa se je že dvakrat zbudila do zdajuser posted image sicer res kr nazaj zaspi, do polnoči pričakujem še najmanj 2 krat zbujanjeuser posted image

z gh kar lepo gre, je pa res da čisto lagano to jemljem....tko da kao za kolsil dobi zelenjavo, do zdaj koren, cvetačo, bučko in krompir, za večerjo pa rižolino. je pa zanimivo, da ne mara krompirja, pa sem ji z mlekom nardila, ampak se dobesedno daviuser posted image pa sem sama probala in niti ni slabo za jest, samo ji zgleda ni...vse ostalo pa ok je...zdaj še samo brokoli, pol ne vem kaj ji še naj damuser posted image od zelenjave namreč, za one kupljene kašice pa jaz nisem, tko da to odpade...

je pa prava čveka, joj, kok se mi dobr zdiuser posted image redo na sporedu dadada, mamama, ninini, ne ni, baba, dejdejuser posted image najboljša je pa ko spravi iz sebe nakej kar se sliši kot affzzzssszzzuser posted image ...bo čisto po mamici zgledauser posted image

vidim da se o flierjih pogovarjate, jaz tudi nameravam to nabavit, ker v banjici je ne morem več obdržat, tak nori, pa cela kopalnica je mokra, tak da jo kr zraven sebe vzamem v tavlko banjo....in je čisto divja, bolj se lahko obrača in premika v vodi in je ful navdušena...sem pa gledla, se splača rabljenga kupit, mu itak nima kaj bit, jih ful prodajajo od 10 do 15 € nekje, kr dost cenej kot v trgovini.

takuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
6.1.2008 21:35:04   
Češnca
A_R kaj mu paše trenirka! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
6.1.2008 21:44:23   
Češnca
O, ulla! Na rabljene pa res nisem pomislila... Dobra ideja!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
6.1.2008 21:47:30   
Anonimen
češnca ma ja...k temu pa res nima kaj bit, saj samo sedi v njem v vodi, tko da so pomoje kt novi, jaz bom kar te dni se z eno zmenla k prodaja pa bouser posted image

evo, sm si kozarc piva prvoščla, za živčke, mleka je tak dostuser posted image pa čokoladouser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4054
6.1.2008 21:49:56   
baja*
ulla jaz sem mu od zelenjave dala še por pa marsikje sem že prebrala, da jim lahko damo tudi kolerabo. Naprej pa tudi meni ni jasno....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
6.1.2008 22:00:06   
siskamiska
Baja ČESTITKE Reneju za 7 mesecev. Malo sem v zaostanku. user posted image

Jaz še vedno dojim in sicer ponoči, zjutraj, čez dan kakor kdaj ( drugače si pumpam) in zvečer si pumpam. Če mi preko dneva uspavanje ne gre ju dam pač na joško.
Glede uvajanja GH sem pa jaz kar malo posplošila, na začetku se mi je šlo za to če bosta sprejemala nove okuse, pa da se navadita na žlico jest, sedaj pa kar dajem brez tistega 3 dnevnega probavanja. Dala sem jima že tudi piškote brez glutena da sta jih malo glodala.
Sem ugotovila da si pač ne morm privoščit nekega uvajanja prav dolgo user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
6.1.2008 22:06:55   
Anonimen
baja točno poruser posted image pa koleraba, sem pozabla da to sploh obstajauser posted image
no, bom počasi začela kombinirat, pa kak rižek skuhala al pa ajdovo kašico itduser posted image ji pa vse z mojim mleko zmešam, pa malo solim in čisto kul izpadeuser posted image

siskamiska saj meni tudi ni jasno, kak bomo do vrtca vso hrano osvojili s takim tempom, kot ga priporočajouser posted image sploh k mi je prediatrinja za ful stvari rekla da šele po drugem letu, pol pa bod veseluser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
6.1.2008 22:09:26   
Freycha
po pravici povedano, se jaz tudi ne grem nekega hudega uvajanja....... mislim, en teden eno hrano itd.... več ali manj vsako stvar je dvakrat, ker je Hipp kašica v bistvu vedno za dvakrat. Sem se pa odločila, da bo skrajni čas, da začnem sama kuhat, sam po drugi strani se mi pa taaaak ne da s tem še ukvarjat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
6.1.2008 22:20:12   
Ronči
Freycha hvala za recepte!!

tinispela in češnica hvala user posted image

uvajanje...hmmm, naša več pljune kot poje, nič ji ni všeč!! začela sem s svežim sokom korenčka, nato jabolčno čežano, kuhan korenček, včeraj smo probali z riževo kašico. Sicer širom odpre usta, potem pa ji vse izcuri ven iz kotičkov ust, kar ne scuri pa še z jezikom ven pomeče user posted image . Ne verjamem, da je kdaj že kaj pogoltnila.
Bo že, sej se ne mudi.

9.1 imamo prvo cepljenje, 10.1 razvojno, a kaj ko se je odkar sem jo naročila spremenila za 100% in me je kar sram prit na pregled. Iz "rastlinice", ki je opletala samo z glasilkami je postala živahna punca. Sicer pa tudi če se samo pokažemo...škodlo ne bo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
6.1.2008 22:21:38   
rumba
baja*, jaz sem Hano in Aneja dojila 18 mesecev. Nekje do enega leta sta se dojila še tudi parkrat čez dan, sicer pa vedno zjutraj in zvečer ter po 1x ponoči. Po enem letu pa sem dojenje omejila na zjutraj in zvečer, pa sta počasi še tisto jutranje dojenje sama izpustila, saj sem ponavadi šla v službo prej, preden sta se zbudila. V vrtec ju je vodil mož. Sem pa oba polno dojila celih 6 mesecev, potem pa zeloooooo počasi uvajala gh. A ker je šlo res zelo počasi, lahko rečem, da se je Hana (ki je striktno odklanjala gh) polno dojila celih 9 mesecev, Anej pa 7. No, tako da jaz nisem najboljši primer.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
6.1.2008 22:25:53   
Anonimen
frejcha saj ni tak hudouser posted image tiste pol korena al krompirja al pa bučke olupiš, narežeš in flikneš kuhat ( jaz kar v džezvo za kavo, ker nimam tak malega piskra, se mi pa trapasto zdi onih par koščkov v neki ogromni rangli kuhatuser posted image ) prej ko v 10ih minutah je kuhano, pretlačiš in pofotrašuser posted image šala malauser posted image no, mani osebno ni za te kupljene kašice, pa totalno navzgravžno mi je vse skup zmiksanouser posted image ker jaz ne jem tak hrane, ne vem zaka bi otroc mogliuser posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
6.1.2008 22:30:11   
Češnca
ulla kje si pa gledala rabljene?

Jest sm pa danes ful čudne volje... ne slabe... tko mal žalostne. user posted image  Pa ni nič narobe. Bo že bolš! user posted image

rumba user posted image  Če lahko dojiš, pol je men to super! Men so se zadnjič skor solze usule (sem jih zadržala, ker smo bli v družbi), ko se je Anžej proti meni obrnu in je zgledal, kot bi se hotu dojit... Bo že 3 mesece, od kar se ne več.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
6.1.2008 22:31:56   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pa totalno navzgravžno mi je vse skup zmiksanouser posted image

jaz sem bila čisto šokirana v trgovini ko sem ogledovala kašice, ajej kaj vse ne zmiksajo skupaj...user posted image ,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
6.1.2008 22:33:33   
Anonimen
češnca na bolhi pa ne vem kje šeuser posted image poglej kjer so pač oglasiuser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4064
6.1.2008 22:36:05   
Ronči
Glede dojenja..ne vem kako je to, bomo videli in upam, da ne bo preveč težko odvajanje, me je tega kar strah.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
6.1.2008 22:38:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

pa totalno navzgravžno mi je vse skup zmiksanouser posted image

jaz sem bila čisto šokirana v trgovini ko sem ogledovala kašice, ajej kaj vse ne zmiksajo skupaj...user posted image ,

a ne nouser posted image
no, pa tud tko je, da jaz na splošno nisem pristaš teh priprevljeih jedi in fastfud variant....čeprov se mi neki ful ne da kuhat in nisem najbolj zagnana gospodinja, pa se mi vseen zdi dost pomembno, da se otroku že od malega privzgoji, da si je treba vzet čas za hrano, da jo sam doma pripraviš in da veš kaj ješ...ne pa kr neki kupljenga na brzino vase zmetat...zato pri nas takšno odpade...jaz niti v restavracijo ne grem rada jest, mi ni nekak, ko ne vem kako kako in kaj, raj makarone doma jemuser posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4066
6.1.2008 22:40:50   
Anonimen
baja men tud ni jasno to z dojenjem...pa se ne bom obremenjevala s tem, se bo že pokazalo kako in kajuser posted image otročki so tak prilagodljivi, mlekarne pa tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
6.1.2008 22:45:16   
rumba
Ronči, pri nas sta se oba sama odstavila. Tako da ni nujno neko hudo odvajanje.user posted image
Ulla80, jaz tudi nikoli nisem kupovala narejenih kašic. Mislim, da sem jih parkrat kupla za na pot, pa ju nihče ni hotel pojesti.user posted image  Aja, glede džezve: mojo mamo je enkrat skoraj kap, ko je videla, da kuham v džezvi. Pravi, da ker se notri kuha kava je neprimerno za kaj drugega..... da se menda še lahko kaj izloča.user posted image  Nimam pojma, nisem o tem razmišljala, kar sem imela še en mali stekleni lonček, v katerem sem potlej kuhala. Sem pa brala, da je v steklenem res najbolje kuhati, ker kovine nekaj nase vežejo.... No, to je tako čisto po moji kmečki pameti in prebranem, sama o tem nimam kaj dosti pojma.user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
6.1.2008 22:47:34   
Anonimen
user posted image pa saj kovina ja ne vsrka vase, da bi se izločalouser posted image tud jaz ne vem no....mam tak namen en mali piskerček nabavit, samo se mi trapasto zdi, za tolk malo cajta k ga bom rabla, pa itak se nikol ne spomnemuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
6.1.2008 22:49:59   
Češnca
pri nas pa džezva ni problem, ker ne kuhamo kave user posted image  Vodo za kapučino pa itak v mikrovalovki pogrejem.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
6.1.2008 22:55:31   
rumba

user posted image pa saj kovina ja ne vsrka vase, da bi se izločalouser posted image tud jaz ne vem no....mam tak namen en mali piskerček nabavit, samo se mi trapasto zdi, za tolk malo cajta k ga bom rabla, pa itak se nikol ne spomnemuser posted image

Sej pravim, nimam pojma, ali kaj res na tem.user posted image
Ja, res je brezveze kupovati neki novega za tako kratek cajt. Jaz tudi ne bi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
6.1.2008 23:00:32   
baja*
Meni je pa božiček prinesel mali piskerček za kašice kuhatuser posted image
Tudi jaz nisem za kupljene kašice. In priznam, da sem pred uvajanjem GH imela prav odpor do tega, da bom mogla vsak dan neke male porcije kuhat pa to... samo ni tak hudo kot se čujeuser posted image .

Glede dojenja: ulla maš prav, da se s cajtom vse nekak samo porihta, ampak to vidiš šele, ko gledaš za nazajuser posted image , zaj pa vseeno rabim en planuser posted image . Ne vem, če ga moram po "kosilu" še zmeraj podojit al ne. Do zdaj sem mu vedno dala joško in je še full popil. P mi je rekla, da bo že sam odklonil zizo, ko bo dovolj sit, kar je verjetno resuser posted image , samo težko mi je verjet, da se ne naje od tiste porcije krompirja, če pa si kar predstavljam kak mali želodček mauser posted image

rumba kaj pa si jima drugače dala za na pot, če nista htela jest kupljenih kašic? Meni to še zmeraj ni jasno: saj ne morš skuhat bučke, jo spasirat in shranit, da jo bo pojedel čez 3 ureuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
6.1.2008 23:01:46   
Anonimen
bo ful lažje pol, k bo vse jedla tko kt midva...ker sem jaz itak navajeno kuhat brez soli in začimbe na koncu, tko da bom samo za ulo stran vzela in za naju sfiniširalauser posted image do takrat bomo pa že nekak pregurali z džezvouser posted image po moje niti ni tak smrtnonosna, itak je ona tamicena, k je glih za en kafe skuhat in je praktično nikol ne uporabljam ( še iz mojih samskih cajtov )user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4073
6.1.2008 23:05:30   
Anonimen
baja jaz jo u bistvu podojim prejuser posted image ker če je lačna, ni šans da bo na žlico jedla, on to ne smatra kot hranjenje, sam bohve kaj si ona predstavlja da počnemauser posted image u glavnem, ne sme bit lačna za GH, ker se samo dere in maha in špuka, ko ji dam pa joško, jo pa prov popade, kar hlastne po njejuser posted image edino zvečer jo pa podojim po rižolinoju in dejansko odmakne glavo, ko je sita, čeprov še ne spi, samo zasuče se stran od joške, nasloni glavo na mojo roko in tak zaspiuser posted image to prej ni nikol delala..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4074
6.1.2008 23:10:55   
krkatja
Freycha, hvala za recepte. Določene zadeve so prave poslastice. Že vidim, da bova z dragim na "Jurijevi dieti". Njemu ne bo škodilo...jaz bom pa skrivaj še kaj sladkega popapcala. user posted image

S tem odstavljanjem pa tudi ne vem kako bo. Kolegica je po uvajanju GH dojila le še zjutraj in zvečer, ampak jaz imam vedno občutek, da bo mali lačen če še ne bo mleka dobil. Pa tudi mislim, da se ful carta na joški, da bo to problem. Ah bo pač moral počakati 18 let, pa si drugo joško najt user posted image  

Hrano pa tudi jaz kuham kar v džezvici. Je pa res, če npr. kuhaš v alu posodi bolj kislo hrano, se lahko prehajajo aluminijevi ioni v hrano. To res velja bolj za kiselkasto hrano. 

Vau, končno mi je avatar menjalo. Pa sem ga že prejšnji teden menjala...čudno prečudno.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?