|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
6.1.2008 19:39:49   
DaisyE
Ajej, ajej, ajej, tole pa niso dobre novice. Sonček in netka držita se. Sonček zdaj se spomni tvoje pesmice, svet je poln lepih rožic tete Pehte... Upam, da bosta hitro lahko šli z dvignjeno glavo v nove boje. Mi se ne damo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
6.1.2008 19:46:26   
jadrnica
hoj, sem  sem nazaj -  ligi najboljšihuser posted image user posted image
vidim da je kar precej novih, nekaj nas je že od lani  ali prej ;)

no najprej sončku user posted image user posted image user posted image

sem samo to zadnjo stran prebrala, ker sem se za neki časa diskonektala od RR-ja, sem pač po neuspelem ICSI pač rabla malo pavze. Ta mesec grem po zmrznjenčke in že jem Estrofem. Pozdrav vsej ekipi, malo sem že prebrala, malo pe še moramuser posted image user posted image user posted image tako ene 100 strani.
Vidim, da vam je pri Rešku spet dogajal, od tangic do čokoladnih krogelc oz samo ene :) pa ste me nasmejele.

vsem želim v novem letu en velik plusek ali pa kar dva, pa da bi se imele rade s svojimi srči, karkoli že bo.

cau,

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
6.1.2008 20:00:26   
dajamaja
Sonček, Netka, žal mi je da vama tokrat ni uspelo. Čas zaceli rane, važno je da vztrajamo dalje! Držita se.

Amelia jutri bo tvoj srečen dan, ko boš slišala tik-tak. Javi se!

Jadrnica, spet z nami. Srečno z zamrznjenčki!

Drugim pozdravček in srečno v katermkoli delu postopka ste!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
6.1.2008 20:06:35   
DaisyE
Lep pozdrav barčica. Naj bo tale postopek uspešen.

Naše nosečke očitno vs spijo, razen ene, ki se na razprodaje pripravlja.user posted image

Dajčimajči hvala. Ampak moram povedat, da sem dons spila prvo brezalkoholno pivo (bože mili user posted image ). Česa vsega človek ne naredi. Moja dnevna rutina gre nekako takole. Zjutraj sadni sok, potem dekofeinski kufe (tud to ni isto), neki zajtrka, za kosilo so ble dons ribe z zelenjavo, po kosilu brezalkoholni pir in zdaj za večerjo zelenjavni sok. pred spanjem bom ruknila še en elevit in to je to. Pa jaz praktično živim po vseh napotkih, ki jih slon in sadež v svoji pesmi omenjata. Na koncu bom pa kisla kumara postala.user posted image

Ne vem, kaj vest z mano dela. Včeraj sem spila tistga enga bogega uniona in sem bla čisto na tleh. In sploh se mi ga ne lušta, tolk sem že zatolčena. Neverjetno.

Upam, da ste ostali nekoliko bolj prešerni. Mlinčka kako kaj stebelna zelena? Zelo okusno, mar ne?user posted image  Arnejči se cartla, ribica pa bodisi počiva, bodisi praznuje. Da bi šlo še tule narobe, to pa že ne gre. Tega mamo zdaj dovolj!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
6.1.2008 20:22:47   
arneja
Evo, konec crkljanja, čas je za bolj resne zadeve: branje RR-ja user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
6.1.2008 20:35:35   
arneja
Kajsica, kako si kaj ti user posted image ? Se sploh več ne oglasiš user posted image . Pa eskimči te še čakajo, joj, kaj bi jaz dala zanje user posted image .

Gloria, upam, da se tile izcedki spokajo stran od tebe user posted image .

Amelia, če tako rada pospravljaš, lahko še k nama prideš. Se ne bo in ne bo nehalo user posted image . Imam pa jaz tudi omaro za poštimati, ampak jaz sem takšna, da stare stvari nazaj porinem, pa ta nove spredaj dam user posted image . Pa bo res treba tudi pri nas pljuniti v roke. Pa ne preveč kupovat na razprodajah, ker ti bo buši začel rasti, pa ti kmalu nič ne bo prav user posted image . Če lahko, pa pojdi k Rešu čimprej po 12. uri - jaz sem bila enkrat, in je bil le en par pred mano, nobene gužve, sestra mi je pa prejšnjič isto rekla, da me nima kam dati, ker bo tam toliko ljudi.

Ledenka, dragega pa malo na tale naš forum spravi, da bo prebral, da OBMP ni ravno easy zadeva.

Joj, Sonček33 in Netka, tale svet ni pošten, in mati narava res ne ve, kaj počne. Ampak rožice tete Pehte so še vedno na travnikih, bosta videli čez nekaj časa, da so res še vedno tam user posted image .   

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
6.1.2008 20:43:55   
arneja
Uf, Jadrnica, saj si pridno brala: veš, kdaj so že bile kroglice in tangice omenjene user posted image ? Dobrodošla nazaj user posted image . Zdaj pa telo pridno začni na eskimčke pripravljat user posted image .

Ja, Dejzi, pa si res uboga, ko moraš alko brez alkota piti user posted image . A za večerjo pa samo zelenjavni sok, nič drugega? Si pa pridna. A mi posodiš malo te pridnosti user posted image ?

Ribica, se prikažeš malo user posted image ?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
6.1.2008 20:45:47   
DaisyE
Joj arnejči, kolk je tebe lepo brat, kadar si tako optimistično naravnana.
Vidiš, lepo si dan organiziraš. Malo crkljanja in malo resnih zadev.

Jaz se pa kar ne morem navadit, da mam kišto v drugi sobi. Tale aranžma mi ni prav nič všeč. Sem zdaj vmes še smreko podrla, tako, zdaj je pa res konc luštnega za nekaj časa. No zdaj sem pa kar malo sentimentalna postala, ko razmišljam, kaj vse bi se lahko letos zgodilo.user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
6.1.2008 20:45:55   
Pija76
Sonček in Netka žal mi je za vse vas štiri. Potolažite se, pa pogumno naprej!

Dejzi skor me je kap ko sem prebrala da brezalkoholno pivo piješ, jaz sem folikle skoz z ta pravim hranila user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
6.1.2008 20:48:40   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ja, Dejzi, pa si res uboga, ko moraš alko brez alkota piti user posted image . A za večerjo pa samo zelenjavni sok, nič drugega? 

Ja veš arnejči, ga iz pirovskega krigla pijem, da se ne odvadim kvihtat. ampak te taka količina zelenjave kar zafila. Sem čisto polna zdaj. Mam trenerko tako pod trebuhom, ko uni dedci s pirovskim vampekom.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
6.1.2008 20:54:38   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dejzi skor me je kap ko sem prebrala da brezalkoholno pivo piješ, jaz sem folikle skoz z ta pravim hranila user posted image

Saj jaz sem jih do zdaj tud. Zdaj pa ne vem kaj se z mano dogaja. Očitno je slaba vest zmagala.user posted image  Si pravim, kaj pa je ne mesec proti celemu življenju. Pol pa mam. Ampak nisem še ta zadnje rekla.user posted image user posted image  Naslednjič bo pa spet tako.user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
6.1.2008 20:55:49   
arneja
Dejzi, ti samo pozitivno razmišljaj, pa se bo vse tisto, o čemer si razmišljala prejle, uresničilo letos user posted image . Saj zdaj je pa res že čas, da sem spet optimistična, ni res? A imaš prebavo tudi full hudo, ko toliko soka zdaj spiješ? Daj si trenirko gor povleci, kaj si bo pa tvoj mislil user posted image ?

Pija, ti si pravo pivo pila?? Pa še rum, jao, uboga tvoja pijana rižolinčka user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
6.1.2008 21:04:45   
arneja
Dejzi, kje takšne slikce dobivaš user posted image ? Nič ne bo slaba vest zmagala, boš kar lepo podredila svoje interese interesom otročička user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
6.1.2008 21:17:36   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Daj si trenirko gor povleci, kaj si bo pa tvoj mislil user posted image ?

Res precej neestetsko zgleda.user posted image  
Ampak naš je že vsega hudga navajen.user posted image

No, joške mam malo manjše.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
6.1.2008 21:20:39   
Sulfinija
Sonček in netka žal mi je za vaju da tokrat ni ratalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo pa spomladi šle skupaj v nove boje,kajne?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
6.1.2008 21:20:40   
arneja
Hahaha, Dejzi, a da joške imaš pa manjše user posted image ? Ti ga znaš res pihnit.

Bejbe, dobro mi spite, jaz moram še nekaj prebrat, pa jutri bo treba zgodaj vstati.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
6.1.2008 21:21:14   
DaisyE
Slikce

http://www.cosgan.de/smilie.php

Zdaj pa grem. Moram bit jutri spočita, da ne bom trebuha sfalila (če je to sploh možno). Naš je prej reku, da ziher vse mimo špricnem.user posted image user posted image

Lahko noč, pazite nase.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
6.1.2008 21:35:06   
Sulfinija
Punce eno vprašanje za vse,ki ste bile na IVF v Ljubljani.

Po neuspelem IVF ste poklicale na GK in dobile takoj novo zaporedno številko ali ste dobile datum za razgovor pri zdravniku za novo napotnico?

Jaz sem namreč poklicala,ko sem dobila user posted image  in sem dobila za dr.Zorna nov datum,ki je bil 28.02.Zadnjič sem prejela pošto da razgovor odpade in sem dobila nov datum 6.03.Kaj menite kdaj bi glede nato lahko bila v ponovnem IVF?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
6.1.2008 21:46:09   
Lupita
Živjo, punce!

Sulfinija, tole tvoje vprašanje me je čisto vrglo.  Koliko je čakalna doba na postopek, če zveš v začetku februarja, da moraš na postopek? Jaz že vem, da morava, samo ne vem še v kaki obliki. Reško je moj ata... user posted image

A to res tako dolgo traja. Mislim, da bo ICSI. Kako pa če ga sam plačaš?

Bom še malo nazaj pobrskala o vsem tem, samo rada bi že kaj prej vedela, preden pridem do Reškota in ga debelo gledam - včasih je prekratek, nazadnje me je moral odnesti ven, ker nisem nehala spraševati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa meni zelo všeč - sem kar brez njgovih navodil prinesla krvne teste ipd. in je bil čisto navdušen... No, ampak zna biti tudi tečen in takega ga imam najraje... user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
6.1.2008 21:47:39   
Lupita
Sonček33 tudi meni je žal, da tokrat ni uspelo...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
6.1.2008 21:53:34   
pika74
Jest morm pa Mijavček še posebi lepo pozdravit... jest se jo še dobr spomnem user posted image

Pa ostalim tud en pozdravček.

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
6.1.2008 21:54:24   
Mijavček
SUlfinija, koker jaz vem gre tako, da se čimprej naročiš na naslednji IVF oz. dobiš novo številko, takrat ti tudi povejo kateri mesec pokličeš na prvi dan M, to je ponavadi vsaj 3 mesece naprej.

V tem času se naročiš na pregled oz. pogovor pri specilaistu G, da pogledata kako je šlo na zadnjem IVF in dobiš novo napotnico z novim navodilom za terapijo.

Če sem prav razumela, so ti prestavili pregled pri Zornu iz 28.02. na 6.3., takrat boš dobila novo napotnico. Za naslednji IVF pa lahko že prej pokličeš naročanje v stari porodnišnici in ti dajo številko in mesec.

Pa upam, da ti ne bo treba predolgo čakat.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
6.1.2008 21:59:16   
Sulfinija
Mijavček hvala ti.Jaz nisem naročena sedaj za ponoven IVF le za pregled pri dr.Zornu.In imajo mogoče v tej stari porodnišnici e-mail.Samo mi je čuden zkaj mi tega tam niso rekli ko sem povedala da kličem po neuspelem IVF in bi se rada za zdravnika naročila mi noben ni omenil le kok more biti pauze med enim in drugim IVF.Imaš mogoče email ali telefonsko stare porodnišnice da jutri pokličem in se naročim.

LPuser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
6.1.2008 22:01:00   
Mijavček
O Pika, na eno user posted image

Sem zadnjič, ko sem po 6m spet odprla rr mal pogledala za nazaj kaj se je dogajal... me je kar pošten vrglo.

Upam, da si OK. Kako pa kej za naprej kaže pr teb?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
6.1.2008 22:04:32   
pika74
O hvala za rožico user posted image .

Ej pr men se je tud ful dogajal vmes... takrat junija sem imela hiperstimulacijo in mi niso dal nobenga zarodka not... ostala sta mi 2 eskimčka. Pol so pa tok mečkal s tistimi okni na leonišču, da sm bla že čist penasta, k so me prelagal za transfer eskimčkov... no pa sm pol naravno zanosila novembra... in imela 18.12. abrazijo v 8/9 tednu zarad prazne gestacijske vrečke... zdej pa čakam na M in pol gas po una dva eskimčka...

tokle na kratk...user posted image

a ti si mela pa laparoskopijo... a so kej uštimal? kej pogruntal? upam, da boš uspešna v tem postopku zdej. držim pesti!!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......