Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 14:26:51
|
|
|
|
gloria
|
Netka 34 jaz sem tud včeraj imela rjavkast izcedek,danes ga je manj.Res pa je da dokler ni krvi se nimamo kaj bat sam kaj ti tud taka stvar da mislit...Probaj se sporostiti,počivaj...jaz sem tud včeraj bol ležala in mi je pomagalo.Javi se kaj zvečer če se je umirilo. Sonček 33 kak je s tabo? Gold fish kje si pa ti danes?Ni vrag da si delala test pa k seb ne prideš ..Hitro do računalnika poročat a je kaj novosti....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 14:50:14
|
|
|
|
DaisyE
|
Priznam, priznam, res sem slabo brala. Pa še en problem mam. Počasi mi potegne. Saj zdaj, ko sta povedali da gre za našga Franceta, se pa res neki spomnim, da ste se o tem pogovarjale. Ingverja še vedno ni na sceni, očitno bo treba nov delovni teden počakat. Sem bila pa pridna. Kupila sem šlosgold (to je piši kao što govoriš varianta), brezalkoholno pivo, šest komadov, se pravi bo to držalo do petka. pol bomo pa videli, koliko ga bom še potrebovala. Ker iz tega pira nagravžnega si pa res ne mislim zaloge delat. Sem gledala za bavario, pa ga niso meli. Potem sem nabavila še brezkofeinski kofe in zdaj sem prav šokirana sama nad sabo. Po tem mesecu bom kar pokala od zdravja (pobožne želje ). Goldfish moja žlahta je naseljena od raven naprej v vsakem kraju, razen v prevaljah. Očitno smo bolj sosedi.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 14:52:54
|
|
|
|
ledenka
|
Zivjo, punce tu in tam pokukam k vam in sem vedno znova pozitivno presenecena, kaksno energijo in spodbujanje daje tale vasa debata! Imam eno vprasanje, ve boste najbrz najboljse vedele: bojda so na GK enkrat mesecno predavanja o OBMP. Kje bi lahko nasla kaj vec informacij o tem, kdaj so, kje in kako se nanje prijaviti? Se vam vnaprej zahvaljujem za odgovor!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 15:20:26
|
|
|
|
Amelia
|
Danes sem pa še smrekico pospravila, sedaj pa greva na en obisk. Saj ne pretiravam (no včeraj je bila res mal prehuda, ampak ko jaz začnem pospravljat, ne morem nehat ), ampak imam tolk starih cunj, ki jih ne nosim več in sem jih mogla dat stran, jih bom nesla na Karitas al pa kaj podobnega, ker za nove ni bilo več prostora , pa razprodaje za začnejo jutri.... Za jutri pa še ne vem kdaj bom šla k Rešu, me sestra sploh ni mogla naročit, ker je imel že vse termine polne, je rekla da naj kar pridem enkrat od 12-17, pa naj povem, da sva zmenjena. Zvečer se vam pa vsekakor javim. Držite pestke ......
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 16:29:27
|
|
|
|
mlinčka
|
Ledenka, jaz ti lahko delno pomagam. Imam razpored za preteklega pol leta in je na njem še en termin, ki ni že mimo, to je 8. 1.. Za naprej pa ne vem. Mogoče je najbolje poklicat tja? Torej ta termin je 8. 1. 2008, ob 13:00 v stari porodnišnici, v predavalnici. Predaval bo dr. Vogler. Se ti pa ni treba nič prijavljat, enostavno prideš tja in je. Upam, da bo info koristna.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 16:58:57
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia pa razprodaje za začnejo jutri.... Amelia pa boš šla v šoping glede na to, da tisto kar boš od jutri dalje kupila na razprodajah boš nosila samo še dober mesec? Pol ti bo pa itak pretesno in prekratko Držim pestke za jutri, da zagledaš oz. bolje slišiš! Kdaj si že ti imela ET?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 17:49:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Ledenka, jaz ti lahko delno pomagam. Imam razpored za preteklega pol leta in je na njem še en termin, ki ni že mimo, to je 8. 1.. Za naprej pa ne vem. Mogoče je najbolje poklicat tja? Torej ta termin je 8. 1. 2008, ob 13:00 v stari porodnišnici, v predavalnici. Predaval bo dr. Vogler. Se ti pa ni treba nič prijavljat, enostavno prideš tja in je. Upam, da bo info koristna. Hvala! Kje pa si dobila razpored, je kje na netu? Ne hodiva na GK, se mi pa zdi, da bi bilo to predavanje vsaj za mojega koristno ker si OBMP tako zelo easy predstavlja. Hja, pri njemu je res easy, sam pri meni ni Si ti morda bila, so povedali kaj pametnega?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 17:52:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Na temi katera bo tekla z mano novi krog zbiram prijave in glasovanje poteka za naš 2.mega žur,ki bo marca isto kot lansko leto.Če želite se nam pridružite prijavite se na naši temi in glasujte za datum srečanja. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:01:49
|
|
|
|
sonček33
|
Prišla je.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:06:06
|
|
|
|
lejla007
|
Ojla, Ledenka! Tudi jaz imam isti razpored kot Mlinčka - dobila sem ga hkrati s pošto iz konzilija, tako da ne vem, če so podatki kje na netu ?!? Glede pametnih informacij je pa tako... Jaz sama recimo nisem zvedela nič kaj novega, če bi imela pa moža s seboj, bi blo pa zanj verjetno 80% stvari novih. Tko da če bi šla rada zato, da stvari postanejo tudi njemu bolj jasne, kar pojdita... Je čist ql
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:07:26
|
|
|
|
lejla007
|
Sonček
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:09:07
|
|
|
|
ledenka
|
soncek
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:09:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007 Ojla, Ledenka! Tudi jaz imam isti razpored kot Mlinčka - dobila sem ga hkrati s pošto iz konzilija, tako da ne vem, če so podatki kje na netu ?!? Glede pametnih informacij je pa tako... Jaz sama recimo nisem zvedela nič kaj novega, če bi imela pa moža s seboj, bi blo pa zanj verjetno 80% stvari novih. Tko da če bi šla rada zato, da stvari postanejo tudi njemu bolj jasne, kar pojdita... Je čist ql hvala, lejla!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:15:00
|
|
|
|
gloria
|
Sonček 33 čist zares .O hudiča za tebe sem pa bila najbol sigurna da ti bo ratalo.Še včeraj sem brala da se dober počutiš in sem bila vesela za te.Ne morem ti nič povedat razen tega da ti stojim ob strani ,če rabiš kak pogovor se javi na zs.Jaz sem tud mal v dvomih,nekak me slab občutek daje po včerašnjem dnevu.Bodi močna....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:24:08
|
|
|
|
sonček33
|
gloria, haval, ne obupaj...držim pesti.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:32:38
|
|
|
|
gloria
|
Sonček 33 saj probam biti močna ,sam zjutraj sem se vstrašla za Netko,gold fish je tud dans skrivnosno izginla zdej si me pa še ti tolk presenetla... .Res mi je žal za vas dva...Ful sem vesela da sem te spoznala...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:36:13
|
|
|
|
netka34
|
Tudi Netka se je poslovila!!!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:48:14
|
|
|
|
gloria
|
Netka kaj ti tud...Mene bo izdalo od žalosti.To je pa preveč za en dan ...drži se tud teb stojim ob strani ...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:52:01
|
|
|
|
ledenka
|
netka
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 18:57:53
|
|
|
|
sonček33
|
Netka, veš zaradi vseh teh punc tukaj in njihovih dobrih misli, bova lažje šli skozi to. Pa doma imava vsaka svojega lubka, ki naju ne bosta pustila, da sva žalostni. A prov?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 19:00:21
|
|
|
|
netka34
|
Hvala Gloria, držimo pesti še za vse tri štajersko-prekmurke, ki smo ble skp v 1. bojni liniji, pa tudi seveda za vse ki se nismo (še) spoznale!! Hvala, ker sem lahko trepetala v vaši družbi... Grem še mal , saj mam že 4 . LP, D
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 19:01:15
|
|
|
|
gloria
|
Sonček 33 vesela sem da si taka poztivka po vsem tem.Bravo za te
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 19:02:05
|
|
|
|
netka34
|
Absolutno Sonček33!! Čaki, zej k pride moj domov, k bom mogla js njega tolažit.... Lp, D
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 19:17:53
|
|
|
|
gloria
|
Netka 34 res si faca .Saj v takem primeru da moreš pol svojga tolažt je tud men znano .Lepo da si tud ti optimistka.Vesela sem...Hvala da nas spodbujaš....Drži se ter lepo ....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 6.1.2008 19:34:37
|
|
|
|
gloria
|
Gold fish dej mi vsaj ti povej lepo novico nocoj....kje si že ceu dan...javi se...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......