|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
6.1.2008 14:26:51   
gloria
Netka 34 jaz sem tud včeraj imela rjavkast izcedek,danes ga je manj.Res pa je da dokler ni krvi se nimamo kaj bat sam kaj ti tud taka stvar da mislit...Probaj se sporostiti,počivaj...jaz sem tud včeraj bol ležala in mi je pomagalo.Javi se kaj zvečer če se je umirilo.
Sonček 33 kak je s tabo?
Gold fish kje si pa ti danes?Ni vrag da si delala test pa k seb ne pridešuser posted image ..Hitro do računalnika poročat a je kaj novosti....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
6.1.2008 14:50:14   
DaisyE
Priznam, priznam, res sem slabo brala. Pa še en problem mam. Počasi mi potegne. Saj zdaj, ko sta povedali da gre za našga Franceta, se pa res neki spomnim, da ste se o tem pogovarjale.

Ingverja še vedno ni na sceni, očitno bo treba nov delovni teden počakat. Sem bila pa pridna. Kupila sem šlosgold (to je piši kao što govoriš varianta), brezalkoholno pivo, šest komadov, se pravi bo to držalo do petka. pol bomo pa videli, koliko ga bom še potrebovala. Ker iz tega pira nagravžnega si pa res ne mislim zaloge delat. Sem gledala za bavario, pa ga niso meli. Potem sem nabavila še brezkofeinski kofe in zdaj sem prav šokirana sama nad sabo. Po tem mesecu bom kar pokala od zdravja (pobožne željeuser posted image ).

Goldfish moja žlahta je naseljena od raven naprej v vsakem kraju, razen v prevaljah. user posted image user posted image user posted image  Očitno smo bolj sosedi.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
6.1.2008 14:52:54   
ledenka
Zivjo, punce user posted image  tu in tam pokukam k vam in sem vedno znova pozitivno presenecena, kaksno energijo in spodbujanje daje tale vasa debata! user posted image  

Imam eno vprasanje, ve boste najbrz najboljse vedele: bojda so na GK enkrat mesecno predavanja o OBMP. Kje bi lahko nasla kaj vec informacij o tem, kdaj so, kje in kako se nanje prijaviti?

Se vam vnaprej zahvaljujem za odgovor! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
6.1.2008 15:20:26   
Amelia
Danes sem pa še smrekico pospravila, sedaj pa greva na en obisk. Saj ne pretiravam (no včeraj je bila res mal prehuda, ampak ko jaz začnem pospravljat, ne morem nehat user posted image ), ampak imam tolk starih cunj, ki jih ne nosim več in sem jih mogla dat stran, jih bom nesla na Karitas al pa kaj podobnega, ker za nove ni bilo več prostora user posted image , pa razprodaje za začnejo jutri....user posted image

Za jutri pa še ne vem kdaj bom šla k Rešu, me sestra sploh ni mogla naročit, ker je imel že vse termine polne, je rekla da naj kar pridem enkrat od 12-17, pa naj povem, da sva zmenjena.  Zvečer se vam pa vsekakor javim. Držite pestke user posted image ......

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
6.1.2008 16:29:27   
mlinčka
Ledenka, jaz ti lahko delno pomagam. Imam razpored za preteklega pol leta in je na njem še en termin, ki ni že mimo, to je 8. 1.. Za naprej pa ne vem. Mogoče je najbolje poklicat tja?
Torej ta termin je 8. 1. 2008, ob 13:00 v stari porodnišnici, v predavalnici. Predaval bo dr. Vogler. Se ti pa ni treba nič prijavljat, enostavno prideš tja in je. Upam, da bo info koristna. user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
6.1.2008 16:58:57   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

pa razprodaje za začnejo jutri....user posted image

Amelia pa boš šla v šoping glede na to, da tisto kar boš od jutri dalje kupila na razprodajah boš nosila samo še dober mesec? Pol ti bo pa itak pretesno in prekratko user posted image user posted image
Držim pestke za jutri, da zagledaš user posted image  oz. bolje slišiš! Kdaj si že ti imela ET?

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
6.1.2008 17:49:29   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Ledenka, jaz ti lahko delno pomagam. Imam razpored za preteklega pol leta in je na njem še en termin, ki ni že mimo, to je 8. 1.. Za naprej pa ne vem. Mogoče je najbolje poklicat tja?
Torej ta termin je 8. 1. 2008, ob 13:00 v stari porodnišnici, v predavalnici. Predaval bo dr. Vogler. Se ti pa ni treba nič prijavljat, enostavno prideš tja in je. Upam, da bo info koristna. user posted image

Hvala! Kje pa si dobila razpored, je kje na netu? Ne hodiva na GK, se mi pa zdi, da bi bilo to predavanje vsaj za mojega koristno user posted image  ker si OBMP tako zelo easy predstavlja. Hja, pri njemu je res easy, sam pri meni ni user posted image  Si ti morda bila, so povedali kaj pametnega?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
6.1.2008 17:52:52   
Sulfinija
Na temi katera bo tekla z mano novi krog zbiram prijave in glasovanje poteka za naš 2.mega žur,ki bo marca isto kot lansko leto.Če želite se nam pridružite prijavite se na naši temi in glasujte za datum srečanja.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
6.1.2008 18:01:49   
sonček33
Prišla je.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
6.1.2008 18:06:06   
lejla007
Ojla, Ledenka!

Tudi jaz imam isti razpored kot Mlinčka - dobila sem ga hkrati s pošto iz konzilija, tako da ne vem, če so podatki kje na netu ?!? Glede pametnih informacij je pa tako... Jaz sama recimo nisem zvedela nič kaj novega, če bi imela pa moža s seboj, bi blo pa zanj verjetno 80% stvari novih. Tko da če bi šla rada zato, da stvari postanejo tudi njemu bolj jasne, kar pojdita... Je čist ql user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
6.1.2008 18:07:26   
lejla007
Sonček user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
6.1.2008 18:09:07   
ledenka
soncek user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
6.1.2008 18:09:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007

Ojla, Ledenka!

Tudi jaz imam isti razpored kot Mlinčka - dobila sem ga hkrati s pošto iz konzilija, tako da ne vem, če so podatki kje na netu ?!? Glede pametnih informacij je pa tako... Jaz sama recimo nisem zvedela nič kaj novega, če bi imela pa moža s seboj, bi blo pa zanj verjetno 80% stvari novih. Tko da če bi šla rada zato, da stvari postanejo tudi njemu bolj jasne, kar pojdita... Je čist ql user posted image

hvala, lejla!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
6.1.2008 18:15:00   
gloria
Sonček 33 čist zaresuser posted image .O hudiča za tebe sem pa bila najbol sigurna da ti bo ratalo.Še včeraj sem brala da se dober počutiš in sem bila vesela za te.Ne morem ti nič povedat razen tega da ti stojim ob straniuser posted image ,če rabiš kak pogovor se javi na zs.Jaz sem tud mal v dvomih,nekak me slab občutek daje po včerašnjem dnevu.Bodi močna....

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
6.1.2008 18:24:08   
sonček33
gloria, haval, ne obupaj...držim pesti. 

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
6.1.2008 18:32:38   
gloria
Sonček 33 saj probam biti močna ,sam zjutraj sem se vstrašla za Netko,gold fish je tud dans skrivnosno izginla zdej si me pa še ti tolk presenetla...user posted image user posted image .Res mi je žal za vas dva...Ful sem vesela da sem te spoznala...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
6.1.2008 18:36:13   
netka34
Tudi Netka se je poslovila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
6.1.2008 18:48:14   
gloria
Netka kaj ti tud...Mene bo user posted image  izdalo od žalosti.To je pa preveč za en danuser posted image user posted image ...drži se tud teb stojim ob straniuser posted image ...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
6.1.2008 18:52:01   
ledenka
netka user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
6.1.2008 18:57:53   
sonček33
Netka, veš zaradi vseh teh punc tukaj in njihovih dobrih misli, bova lažje šli skozi to. Pa doma imava vsaka svojega lubka, ki naju ne bosta pustila, da sva žalostni. A prov?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
6.1.2008 19:00:21   
netka34
Hvala Gloria, držimo pesti še za vse tri štajersko-prekmurke, ki smo ble skp v 1. bojni liniji, pa tudi seveda za vse ki se nismo (še) spoznale!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, ker sem lahko trepetala v vaši družbi...user posted image user posted image user posted image

Grem še maluser posted image user posted image user posted image , saj mam že 4 user posted image .

LP, D

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
6.1.2008 19:01:15   
gloria
Sonček 33 vesela sem da si taka poztivka po vsem tem.Bravo za te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
6.1.2008 19:02:05   
netka34
Absolutno Sonček33!!

Čaki, zej k pride moj domov, k bom mogla js njega tolažit....user posted image

Lp, D

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
6.1.2008 19:17:53   
gloria
Netka 34 res si facauser posted image .Saj v takem primeru da moreš pol svojga tolažt je tud men znanouser posted image .Lepo da si tud ti optimistka.Vesela sem...Hvala da nas spodbujaš....Drži se ter lepo user posted image user posted image ....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
6.1.2008 19:34:37   
gloria
Gold fish dej mi vsaj ti povej lepo novico nocoj....kje si že ceu dan...javi se...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......