|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
5.1.2008 22:06:45   
gloria
Soborke vidim da ste me pogrešale..Mal mi je računalnik nagajao,bla sem pa že tolk neučakana da sem kr svojga mal prej poslala naj ga gre iskatuser posted image
Mišolina user posted image  drži se
Lotty user posted image  za uz inuser posted image
Gold fish in Sonček 33 ful sem mislila na vas.Jaz mam pa tud od včeraj mal pojačane bolečine v križu in v predelu levega jajčnika,da bi pa še danes na toaletnom papiru zasledila mal rjavega izcedka.Ful sem v skrbeh ker mam skroz občutek da bom dobila...Upam da bo vse ok.Pošto sem pa glih danes dobila.Dva sta bila za zamrznit.Jaz tud zdej velik spim...Sploh danes ko sem se tolk vstrašla da je vsega konec me je moj kr lepo dal v pojstlo ob 13,in sem spala do 19.Prebudila sem se bol umirjena,in je res bolš da spim ker vsaj ne študiram.Vesela sem da ste ok.Nič grem pred tv pol pa spančkat.Lahko noč...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
5.1.2008 22:09:01   
Amelia
Uf, pa je pospravljanje za mano, danes sem imela generalko omare z oblekami, sem se namatrala, sedaj me pa ful križ boli od slanjanja in zlaganja.

Oh Arneja, upam da se bodo tvoje besede o srčku pozlatile, me vedno bolj skrbi. Po mojem nosečnice, ki zanosijo hitro po naravni poti ful nimajo takih skrbi kot me, po mojem se sploh ne obremenjujejo tolk kot me, ker v večini primerov nosečnosi potekaj normalno. Ampak me ki se pa tako borimo, da bi prišle do svojih user posted image , je pa to čist ena druga zgodba. Si mislim, sam da bo v ponedeljek vse OK, pa bom mirna, ampak po mojem ni konca, me bomo čist na vseh pregledih trepetale, ker je posledila let, ki smo jih porabile, da smo zagledale user posted image .Ah, bo že, potem ko bomo imele pa vse bebice, bomo pa spet naprej trepetale če bodo zdravi,...itd. Ampak tako je življenje, brez otrok je težko, ampak ko jih pa imaš je pa poleg veselja tudi veliko skrbi,....sem nekaj pametna ratala zadnje časeuser posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
5.1.2008 22:10:31   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Bo dovolj...ali te zanima še kaj?user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kako se pišeš?user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, saj se hecam. Sem kar zadovoljna. Jaz mam tud žlahto tam nekje.

Evo pogledala sem caponeta, zdaj grem pa spat.

Pikovit, hvala za recepte, pija hvala za pojasnilo. Saj tisto mam pa jaz tud doma. Ma Reško v Postonjski čakalnici. Samo ne vem, kam sem že dala. user posted image

Aja arneja kaj je pa z Frančekom?

Mater sem pa res firbec.user posted image user posted image user posted image

Lahko noč, se beremo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
5.1.2008 22:11:14   
Amelia
Gloria, držim pesti, da bo vse OK in da zagledaš magični user posted image user posted image , za srečo pa user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
5.1.2008 22:14:27   
gold fish
Gloria - lepo, da si se javila.... Te tvoje "križne" bolečine so podobne mojim...., jaz nimam izcedka, razen tisto Utrogestana kaj pač pride ven...., je pa bolj v kosu, če grem prehitro na wc...
Jaz danes nisem dobila pošte, ker je pri nas v soboto ne nosijouser posted image , me pa prav zanima če bo kaj v ponedeljek....

Mene tudi bolečina, kot da pride user posted image  vrže v posteljo, pa je potem kar boljše....

Drži se, pa daj malo bolj pogosto se nam javljaj, da ne bomo v skrbeh.user posted image

Pozdrav.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
5.1.2008 22:25:22   
Amelia
No, tole sem pa jaz v živo in takole jaz navijam za vse vas trepetalke, januarka in februarke:user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2731
5.1.2008 22:31:05   
gloria
Gold fish saj jaz sem imela iste bolečine v prvem postopku sam kaj so me takrat prsi tolk bolele da nisem mogla ležat na trebuhu.Zdej me čist mal,je pa res da so to dobri znaki...Tolk sem zdej obsedena z tem izcedkom da hodim vsako malo čekirat toaletni papir.Oblubim da se bom bolj javljala saj zdej bi se tud sam nisem imela računalanika.Pošto boš dobila v vsakem primeru ker jaz ih tud v 1ivf nisem imela pa so me obvestili.In gdaj pade testuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2732
5.1.2008 22:32:18   
gloria
Amelia hvala za lepe želje.Molim boga da bo vse ok....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
5.1.2008 22:39:17   
gold fish
Gloria - me res zanima, če bo v poned. pošta...

Test... ja, ja, bo..., zdaj enkrat.... mogoče jutri?  Si za?  Kateri dan si ti - jaz imam jutri 11 dan po ET...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
5.1.2008 22:45:07   
gloria
Jaz juter 8 dan.Delala  ga bom pa na 12 dan če meuser posted image  ne prehiti.Prvič sem ga delala tud na 12 in je pokazal ++++.Teb bo tud res ti privoščim in vem da ti bo pokazalo++++

Neposredna povezava do sporočila: 2735
5.1.2008 22:47:28   
gold fish
Pikovit - a si že našla sveži ingver?  Pri nas ga imajo povsod - Tuš, Interspar, Lidl, Hofer ...   - pa smo "samo" na Štajerskemuser posted image ...

DaisyE - veš tisto tam nekje je lahko razdalja +- ogromno  km, al so pa sosedi.....user posted image  

Jutri se javim... to sem rekla zdaj že trikrat, pa še kar hodim gledat kaj pišete....  Zdaj pa res... Spat in pika.

Neposredna povezava do sporočila: 2736
5.1.2008 22:50:44   
gloria
Gold fish a se še nisi odjavla še skroz si prisotnauser posted image .Pravi ovisniki smo a ne...

Neposredna povezava do sporočila: 2737
6.1.2008 7:09:59   
Pija76
Dobro jutro,
no jaz sem šla res Titanik gledat in hitr zaspala user posted image . Ah tokrat sem ga že vidla, da ni več zanimiv...
Mlinčka ja ta, ta, ta je taprav, mljask kaj ga bom gledala.....luškan k hudič
Arneja a ti pa kar skoz na hrbtu, pa tvoj zraven, se pravi popoldanske romantike zganjate, cukr na stran pa zelenjavo papat in sadje, pa mal meska oz. zate ribice. Ja Tomaževič skoz govori bejž bejž, ga kaj vprašaš on pa a bejž bejž, pol imaš pa full dobr odgovor user posted image user posted image
Daisy zdaj te pa mamo, sploh ne prebereš za nazaj kaj kvačkamo, z Arnejo sca rekli da je 8.2. od Frančka r.d. pa naju je Kikaa popravila da je to dan smrti user posted image , to sva midve znalki veš user posted image user posted image
Pikovit pa kolk maš ti za likat, a maš kakšno obrt popoldansko pa folku likaš? Dej posreduj cenik da vidmo, če ti damo delo user posted image . No jaz nekaj vase vržem pa mal se umijemo mi 3, pa gremo tud likat danes, pol pa v šoping
Gloria dokler ni svež krvi ni panike, počivaj in poskusi se čimmanj obremenjevat, vem kako težko je, jaz sem od božiča non stop na WC-ju pa čekiram, kokr veš imam od takrat že izcedek in sploh noče it, sem že mislila v petek da bo končno šel, pa so mi dali Dabroston pa ga je bilo včeraj spet več user posted image . V kakšnem stanju sem pa veš user posted image . Misli pozitivno.
Amelia kaj ga pa ti serješ z generalkami, a si čist pri sebi? Dej pazi se, pa ne razteguj se preveč, da ne bo kaj narobe. Ja jaz imam enake skrbi kot ti, tolk me skrbi če je vse OK, ravno tvoje besede sem zjutraj z dragim komentirala, pa se je popolnoma strinjal z mano, ne bo nam dalo mira še lepi čas vse toleuser posted image .
Trepetalke dej s testom počakajte do 12 dneva, da ne bo -, ker je prekmalu in se boste zaradi tega en dan sekirale!

Kaj Abra ni nič na plano pokukala včeraj? DEj se danes mal pofočkaj da beremo kako si kaj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
6.1.2008 8:44:17   
arneja
Pija, a ne moreš spat user posted image ? Ti fižolina nagajata user posted image ? Jaz svojega že zdaj kličem fižolino, ne vem, kako bom potem otročičke user posted image . Titanika se pa tudi meni ne bi dalo več gledati. Pa prste stran od drugih tipov, ti ki bi najraje kakšnega pomljaskala user posted image .

Smo ta mesec toliko romantike zganjali, da bi lahko res kaj po naravni poti ratalo user posted image . Sem šla včeraj za tiste sokovnike gledat po netu: kaj če bi pa tisti Juice power preko Top shopa naročila?? Katerega imaš ti? A Tomaževič pa kar bejž, bejž user posted image ? Ko bi vsaj bejžte, bejžte govoril user posted image . Danes še nič sladkorja, pa tofu bo padel pa rukola. Saj mogoče ne pojem tako zelo veliko sladkorja, ampak ker sem si rekla, da ga ne bom nič po novem letu, imam pa potem tako slabo vest. Pa dobro shopingirajte user posted image .

Abrica, ku-ku user posted image !

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
6.1.2008 9:00:10   
arneja
In ko sem šla včeraj dol z RR, ste pa vse gor navalile - a čakate, da se odjavim, pa potem pokukate na plano, nesramnice user posted image ?

Ribica, a tebi so pa After eight čokoladice smrdele v prvi nosečnosti user posted image ? No, naj ti še zdajle zasmrdijo user posted image . UPam, da tudi ti v ponedeljek pošto o eskimkotih dobiš user posted image . Če je pa danes šele 11. dan, pa prstke kar lepo še stran od testa do jutri, prav user posted image ?

Gloria, bravo še za dva eskimčka, da boste šli čez par let ponju user posted image .

Amelia, zakaj pa res zdaj pospravljaš?? Ma, saj razmetana omara ne bo nikamor šla. Nosečnice, ki normalno zanosijo, seveda nimajo takšnih skrbi. Verjetno bomo res na vseh pregledih trepetale, pa si ne moremo prav nič pomagati. Jaz zdaj vsem pravim, da nimajo pojma, kaj vse moramo dati čez pari, ki ne moremo zanosit. Se tudi meni prej ni niti sanjalo, kakšen je postopek OBMP, zdaj mi je pa presneto jasno. Prijateljica me je samo gledala, ko sem ji o punkciji govorila. Ampak kar pomiri se, srček bo prav lepo bil, ti se samo nehaj naprezati, prav user posted image ? Čez 10 let se bomo pa pogovarjale, kaj je spet mulc ušpičil, pa nam spet ne bo prav user posted image . In kje takšne luštne sličice dobiš? Stokrat ti hvala user posted image .

Dejzi, moj je tudi Caponeja gledal. Jao, jao, kako nas slabo bereš, Marjetica naša user posted image . Ali pa si bila še vedno pod vplivom alkohola user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2740
6.1.2008 9:11:35   
pf
Dobro jutro punce. Vidim, da ste  bile pridne, je bilo kar dosti za prebrat. Ena je vprašala kje se dobijo ampule od matičnega mlečka. Jaz sem jih kupila v drogeriji DM, imajo pa jih tudi v Leclercu, sem jih včeraj videla. Tako me razganja, da bi kar nekaj kupovala za otročka, pa se potem malo zaštopam, ker je ful prehitro. Ampak sem tak vesela, da bi kar vse najraje pokupila. Ful sem trapasta s tem. Tak je, če tako dolgo čakaš, potem pa te še vse živo preseneti pri bebici, ko pa vidiš plusek bi kar kar takoj vse imel. Trapasta sem.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
6.1.2008 9:12:16   
Pija76
Arneja moja fižolina user posted image   ( nozdaj sta bl še rižolina) sta zgleda jutranji kuri user posted image , me hecata vsak dan kadar mi ni treba v službo user posted image , no sej tu kadar grem ne ustanm tko težko kot ponavadi, čeprav moram zdaj 1 uro prej user posted image . Dobr ime si našla, prav luštkan.
Ja Tomaževič kar tika, prvič sem mal čuknjen zgledala, no zdaj sem se pa navadla user posted image  al kaj, kaj če bi mu nazaj rekla a bejž bejž user posted image user posted image .
Sokovnika pa jaz nimam, jaz sem pila od Fructala sok un s 7 zelenjavami, zanič ko hudič! No ampak ga bom dons pomoje spet kupila user posted image . Morm zarad fižolinov to pit... A top shop še prodaja un Juicer? Ker jaz bi ga tud kar naročila, kakšna je pa cena? Ker tale sok od fructala je 2,? €.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
6.1.2008 9:13:23   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Dobro jutro punce. Vidim, da ste  bile pridne, je bilo kar dosti za prebrat. Ena je vprašala kje se dobijo ampule od matičnega mlečka. Jaz sem jih kupila v drogeriji DM, imajo pa jih tudi v Leclercu, sem jih včeraj videla. Tako me razganja, da bi kar nekaj kupovala za otročka, pa se potem malo zaštopam, ker je ful prehitro. Ampak sem tak vesela, da bi kar vse najraje pokupila. Ful sem trapasta s tem. Tak je, če tako dolgo čakaš, potem pa te še vse živo preseneti pri bebici, ko pa vidiš plusek bi kar kar takoj vse imel. Trapasta sem.

Isto mene daje, še dobr da mam nečake user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
6.1.2008 9:41:14   
arneja
Pf, jaz sem v DM-u dobila samo fiolce matičnega mlečka. No, mogoče nisem dobro pogledala, bom še enkrat user posted image . Verjamem, da bi že kar pokupila četrtino trgovine za malčke user posted image .

Haha, Pija, res sta bolj še rižolina user posted image . Mene je tudi Reš enkrat kar malo tikal, so malo zmedeni tile zdravniki user posted image . Ti bi mu nazaj lahko rekla: Ti bejž user posted image . Tisti sokovnik pride pod 130 evrov, pa mislim, da je kar dobra naložba, če je Fructalov sok čez dva evra.

Zdaj sem moram pa res pod tuš spokat, se bom sicer kar prilimala na stol user posted image .

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
6.1.2008 9:57:47   
Bety upa
Najboljši matični mleček je svež, skrbno čuvan v hladilniku. Dobite ga v Medexovi trgovini na Miklošičevi ulici v Ljubljani ali pa pri družini,ki se s tem ukvarja in v LJ ga prinese njihova hči,ki je zaposlena na BIotehnični fakulteti.

telefon: 031/322-398

Za punce iz MB, pa 02/7961051

Toplo priporočam.

Držim vam pesti!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
6.1.2008 10:12:03   
arneja
Sem že stuširana, pa spet tule nalimana user posted image . Moram še ene stare teme prebrati, dragi je na srečo na rekreaciji, drugače bi dobil popi...tis user posted image .

Aja, je katera od vas bila pri katerem bioenergetiku?

Bety, se bom do Medexa spravila.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
6.1.2008 10:30:41   
sonček33
arneja, jaz sem bila pri bioenergetiku v lj če te zanima kaj več mi pošlji zs

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
6.1.2008 12:09:35   
netka34

Oj, tui js sm danes doživela strašen izcedek. Čisto voden, malce rjavlast....

A naj kam grem, al je itak prezgodi, d bi mi lahko karkoli pomagali??
( ET 29.12. )

Js sm čist fuč!!!

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
6.1.2008 12:21:16   
Pija76
Netka počivaj! Nimaš kam hodt, ker če bo user posted image prišla, potem bo. Dokler ni sveža kri, še ni panike. Držim pesti!!!!!!!!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
6.1.2008 12:27:06   
kajsica
Netka34, nikar se ne obremenjuj, poskusi se zamotiti s čim drugim, da vsaj malo pozabiš na to. Mislim, da je še res prehitro in je treba počakati teh 14 dni.

Pusti naj te lepo razvajajo doma!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......