Pija76
|
Dobro jutro, no jaz sem šla res Titanik gledat in hitr zaspala . Ah tokrat sem ga že vidla, da ni več zanimiv... Mlinčka ja ta, ta, ta je taprav, mljask kaj ga bom gledala.....luškan k hudič Arneja a ti pa kar skoz na hrbtu, pa tvoj zraven, se pravi popoldanske romantike zganjate, cukr na stran pa zelenjavo papat in sadje, pa mal meska oz. zate ribice. Ja Tomaževič skoz govori bejž bejž, ga kaj vprašaš on pa a bejž bejž, pol imaš pa full dobr odgovor Daisy zdaj te pa mamo, sploh ne prebereš za nazaj kaj kvačkamo, z Arnejo sca rekli da je 8.2. od Frančka r.d. pa naju je Kikaa popravila da je to dan smrti , to sva midve znalki veš Pikovit pa kolk maš ti za likat, a maš kakšno obrt popoldansko pa folku likaš? Dej posreduj cenik da vidmo, če ti damo delo . No jaz nekaj vase vržem pa mal se umijemo mi 3, pa gremo tud likat danes, pol pa v šoping Gloria dokler ni svež krvi ni panike, počivaj in poskusi se čimmanj obremenjevat, vem kako težko je, jaz sem od božiča non stop na WC-ju pa čekiram, kokr veš imam od takrat že izcedek in sploh noče it, sem že mislila v petek da bo končno šel, pa so mi dali Dabroston pa ga je bilo včeraj spet več . V kakšnem stanju sem pa veš . Misli pozitivno. Amelia kaj ga pa ti serješ z generalkami, a si čist pri sebi? Dej pazi se, pa ne razteguj se preveč, da ne bo kaj narobe. Ja jaz imam enake skrbi kot ti, tolk me skrbi če je vse OK, ravno tvoje besede sem zjutraj z dragim komentirala, pa se je popolnoma strinjal z mano, ne bo nam dalo mira še lepi čas vse tole . Trepetalke dej s testom počakajte do 12 dneva, da ne bo -, ker je prekmalu in se boste zaradi tega en dan sekirale! Kaj Abra ni nič na plano pokukala včeraj? DEj se danes mal pofočkaj da beremo kako si kaj.
|