|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
6.1.2008 14:06:02   
jana81
živjo majčice, hvala da ste me sprejele.
naj vam povem da smo že pri 70, dve moji prijateljici sta tudi noseči in ena ima rok 26.5 druga pa 29.5, vendar pa še nista na forumu.
naty- tud jst sem se ustrašla zarad takega nabijanja srca, pa so mi rekli da je to čist ok za nosečnice (so mi razložl zakaj pa si nisem vsega zapomnala)
aurora-tud jst mam grozne probleme z bolečinami, sicer ne v križu ampak malo višje,na sredini hrbta, po moje zato ker sem večino časa za računalnikom (na šihtu in še doma). tako da si občasno privoščim masažo v termah (če le zberem 15 evr viška), drugače me pa moj dragi pomasira skoraj vsak dan-svaka mu čast.
bi vas pa nekaj vprašala, glede na to da bomo vse rodile maja, kakšne cotke ste kej kupovale za vaše bebice (če ste jih že)? plišaste, bombažne? sem čist zgubljena,ker je to moja 1.user posted image . midve sva bile včeraj z mamo v šopingu, pa je tolk vsega da dol padeš, sva kr preveč zapravlale (mamca je namreč komaj čakala da izvemo kaj bo,da lahko zej kupuje-hvala mamci!)
pa še nekaj mi povejte....a vam G vedno pove koliko je velikuser posted image  in koliko tehta...ker meni še nikol ni povedala.user posted image  ko sem primerjala rezultate morf. se ugotovila da ima naš kr dost večji obseg trebuha,kot drugi, za obseg glavice a mi ni napisala.



_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
   RE: Majčice '08
6.1.2008 14:43:34   
Naty*
Hvala punce, ste me potolažle, zdej grem pa še js mojga potolažit, ker ga je že mal skrbel user posted image . Sej sem tud js brala, da je možno pospešeno utripanje srca, ampak si res nisem predstavljala, da tolk močno! Ampak očitno smo vse na istem. Hvalabogu za forumeuser posted image !

jana81 men na zadnjem pregledu ni povedal kolk je velik, sama sem pa tud pozabla vprašat. Mislim, da mi je povedal samo na drugem pregledu, pol pa ne več. Govori mi sicer en cel kup drugi stvari, sam js sm kot v transu, ko gledam malega ko miga, tko da itak pol preslišim user posted image . Glede cunjic pa sploh še ne vem. Zdej sva še bl na kupčkanju denarja, potem bova šla pa enkrat v orng akcijo in bova verjetno vse kupla naenkrat. Nekak bi rada vsaj morfo dala skoz, pol bomo pa vidl, kdaj bo nabava user posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
   RE: Majčice '08
6.1.2008 14:58:12   
Kaja08
Dober dan punce. No, da se še jaz malo oglasim - vas redno berem, pa se nikoli ne vključim v debato...ne vem zakaj
No, skratka - jutri imam pregled, sicer naj bi bil samo v ambulanti, ampak upam, da bova vseeno na hitro še UZ pogledali. Pa upam, da me bo čimprej naročila na morfologijo - je že kar čas, ne? V petek sem imela dopust in sem šla kar vodo dat, da mi v ponedeljek ne bo treba čakat najprej v laboratoriju, potem pa še za pregled. Vse je ok, me je že skrbelo, da ne bi imela preveč cukra - ja prazniki so pasji user posted image  Da ne omenjam, da sem se zredila skoraj 3 kg od zadnjega pregleda - ojojoj, me bo G zihr nazjala user posted image
Tudi mene zadnje čase neki križ boli. Kaj šele bo...
A katera hodi na telovadbo za nosečnice? Mene kar malo skrbi, da ne bom imela premalo kondicije. Še posebi pa zdej čez zimo, ko se vedno zasedim in se mi nič ne da... user posted image
Lepo nedeljo vam želim, jutri pa spet služba.... lp

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
   RE: Majčice '08
6.1.2008 15:05:21   
Estrella*
Jana: lepo, da se razvajaš v termah. Če ni skrivnost, lahko poveš kje in kakšno masažo si privoščiš?
 
Glede velikosti in teže user posted image . Meni tokrat še nič ni povedal. Pri prejšnji nosečnosti mi je kar naprej nekaj tumbal(imela sem drugega G). Sicer je pa tako, da so vse te mere samo prbližki, saj najmanjša napaka v merjenju pomeni lahko kar precejšnje odstopanje v cm in g.  Na morfo  so pri mojemu sinku dejali, da je velik in jaz panika...pol se je rodil, sicer teden dni przgodaj, pa je bil težek 3100 in 50cm.  Tako, da se na te ocene ne zanašam preveč.
 
Cotike...ravno 2-3 strani nazaj smo pisale o tem, da ne vemo kaj točno kupovati, ker ne veš koliko bo fant velik ob rojstvu in kakšno bo vreme. Definitivno kupuj bombažne zadeve 56 in 62 za začetek.
 
Sem bila danes v Šparu in sem uspela nakupit nekaj zaloge testenin, olja...Pol sem se pa ustavila pri cunjcah. Joj koliko cotic. Bodyji so kar ugodni in sem jih tudi prej kupovala v šparu. Samo ne tiste, ki imajo prekrižano na obeh ramenih. Te se ponavadi razvlečejo in niso vsaj meni bili kaj preveč uporabni. Drugače pa so ugodne stvari za bebice dobijo tudi v Leclerck-u, pa še dokaj veliko izbiro imajo.user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
   RE: Majčice '08
6.1.2008 15:49:59   
katy82
Čau user posted image !

Men ni ratal,enostavno ne znam tickerja gor dat.A bi mi lahko katera pomagala,lepo prosim?user posted image
Sm se hotla že včer oglast pa smo mal problemov doma,se je od mojgauser posted image lubija bratrančevi punci mal film strgal pa je kr šajbe sesipavala po bajt pa vsa krvava okrog norela,sj jst sploh nism hotla it zraven,moj user posted image mu je pa šel pomagat,da sta jo domov odpelala,upam,da se je kej pomirila.Pol sm bla pa kr mal brezvoljna,pa nism šla več gor.
Sm pa dons vidla kuk ste mi hotle pomagat ampak men ne gre,mi je kr mal nerodn k upam da ni katera užaljena k se nism pol več javla.Hvala vam vseen,pa sam vprašala bi če bi mi katera hotla to nardit al pa bolj podrobn razložit,k jst kod nikjer ne najdem.


(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
   RE: Majčice '08
6.1.2008 16:22:10   
Estrella*
Katy: Odvisno kakšnega bi rada. Pojdi na naslednje strani :baby-gaga.com, babystrology.com, lilypie.com......ful veliko jih je. Klikni na Ticker, vpišeš datum poroda, izbereš ponavadi v korakih ozadje, kazalec in potrdiš. Kot rezltat dobiš več kod. Kopiraš forum, html kodo in grepš na RR, odpri moja ringraja-moj profil in kopiraj kodo pod dodaten opis, potrdi. To je to.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
   RE: Majčice '08
6.1.2008 16:29:42   
Estrella*
Katy: poglej pod zasebno sporočilo!!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
   RE: Majčice '08
6.1.2008 16:58:29   
jana81
estrella sploh ni skrivnost...grem v terme Dobrna..imajo masažo prav za nosečnice traja 20 min-je bolj razvajanje, ampak men je kul, drgač sm bla pa z prjatlco že parkrat na tajski masaži v mb, ker ma njen brat salon, sam zdej več ne morem na hrbtu ležat,tak da ne pride več v poštev.sem pa danes slišala da ful pomaga telovadba za nosečnice, tk da se bom res mogla spravit migat,če ne bom hotla "trpet".
naty sej mogoč je pa men tud povedla pa sem preslišala, sam dvomim, sicer pa res vedn tk zabulen gledam na ekran,ko se mali premetava.
pa ve čutite brcike cel dan, al sam občasno? mene je včeri cel dan brcu, dans pa sam zjutri 2x, zdej pa nič več... kolk časa otroček v bušiju v povprečju spi...katera ve?

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
   RE: Majčice '08
6.1.2008 17:15:41   
Taula
pa ve čutite brcike cel dan, al sam občasno? mene je včeri cel dan brcu, dans pa sam zjutri 2x, zdej pa nič več... kolk časa otroček v bušiju v povprečju spi...katera ve?


Ni nujno da spi, samo je še tako majhen, da ne čutiš vsakega njegovega premika. Lahko se premika tudi ponoči, kot ti spiš.

Drugače pa dobrodošle nove majčice.user posted image  Jaz sem že malo napeta, ker imam jutri morfo. Upam da reče da je vse OK.user posted image  Sem razmišljala da bo jutri user posted image  stara že 22 tednov. Gre čas hitro.user posted image  Jutri bom imela verjetno pridigo...vaga. Upam da bo kaj odštela zaradi oblačil.user posted image


_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
   RE: Majčice '08
6.1.2008 17:16:53   
jana81
Katy zej si me čist zmešala s tem tickerjem...si ga hočem naštimat, pa se mi ne pokaže...user posted image user posted image
mah ga pa ne bom mela.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
   RE: Majčice '08
6.1.2008 17:17:24   
Taula
Jana81..tvoj ticker narobe kaže starost? Sej nisi šele 14t5d noseča.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
   RE: Majčice '08
6.1.2008 17:22:43   
jana81
Taula ka zraven tebe stoji pri vagi?? jst se kr sama zvagam pa ji povem , pa kako kilo vzamem, sama tko vem kolk jih mam, ni pa treba da jih poslušam od G še bolj.
Itak da bo vse ok na morfi...zakaj le ne bi blo?
drgač pa hvala za odgovor na brcike, sem se že mal ustrašla, ampak ti povem da koker sem napisala vprašanje , me je že ruknu v bušija, kot da bi vedu da se o njemu pogovarjamuser posted image ...bom še večkrat kej takega rekla...
kaj pa si mislite o 3D ultrazvoku? boste šle?


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
   RE: Majčice '08
6.1.2008 17:26:16   
Taula
Taula ka zraven tebe stoji pri vagi?? jst se kr sama zvagam pa ji povem , pa kako kilo vzamem, sama tko vem kolk jih mam, ni pa treba da jih poslušam od G še bolj.


Mene zjaga na vago sestra, pogleda, odšteje za obleko nekaj in vpiše. Je kot general.user posted image  Zadnjič je rekla zakaj se nič ne redim, sedaj bo rekla zakaj se redim.user posted image user posted image
Morfa pa...po vsem sranju naj bo ok.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
   RE: Majčice '08
6.1.2008 17:27:27   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jana81..tvoj ticker narobe kaže starost? Sej nisi šele 14t5d noseča.user posted image


ma ja sploh sem neki zajuser posted image ... , sem ga kr zbrisala, jst ga tko nisem vidla pri sebi,. zato sem misla da mi ni ratal ga gor dat.
sem že v 23. tednuuser posted image

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
   RE: Majčice '08
6.1.2008 17:27:31   
barbaw
Pozdravljene!

Jaz bolj slabo sodelujem, ker moj prvi pikec ne pusti, da bi kaj dosti sedela kljub težavam, ki jih imam. Jaz sem na bolniški že od hm... naj razmislim, mislim da novembra. Otrdevanje trebuha kljub magneziju, bolečine v spodnjem delu trebuha,... Z bebijem pa je vse ok.

Taula: meni nič ne odštejejo cunj, tako da jaz tudi upam, da ne bo pridige. Zdaj rajši za večerjo pojem mandarine ali pomaranče in kile se ne nabirajo več tako pridno. Sem že malo v plusu kar se tega tiče, se pa tolažim, da so mi hlače iz prve user posted image  prevelike.

Kar pa se tiče zapravljanja, pa ne pretiravajte, ker tako hitro vse prerastejo, da ostane kakšna stvar ki jo oblečeš samo enkrat ali nobenkrat. Jaz sem prvič rodila 25.04. pa smo imeli pretežno bombaž, mislim da je bilo plišastih stvari vse skupaj 5.

Pa pridno papcajte in počivajte, pa razvajajte, če vas le kdo.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
   RE: Majčice '08
6.1.2008 17:36:37   
Anitka
Ojla še od mene, ki sem danes prava zaspankauser posted image user posted image user posted image Niso več fešte zameuser posted image user posted image user posted image

Najprej seveda izrekam dorodošlico novima majčicama.user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda je bilo le vprašanje časa kdaj bomo prišle do 70., vam povem, da nas bo do maja na RR-ji 80. Juhejjjjjjjjjj, to bo veselo v porodnišnicah.



Križ, bolečine, križ user posted image user posted image Jaz sem itak vedela, da me bo med nosečnostjo vejetno bolel, saj imam težave z bolečinami v križu že od nekdaj. Mi je čisto dovolj, da moram kje pri miru stati kakšnih 20 minut. Kriza, boli, da se komaj premaknem z mesta. Kakšnega pametnega nasveta pa žal ne znam dati, saj ga še nisem našla. Si pa med spanjem pomagam z blazino za dojenje. Morda pomaga čisto malo, bolečine pa še vseeno ne odpravi. Bomo že, a ne?

Naty user posted image user posted image user posted image za mojstrovine na steni. So čudovite.

No jutri pa se začnejo razprodaje in podražitve. Super kombinacijauser posted image

Vsem, ki imate jutri preglede želim, da jih dobro opravite.


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
   RE: Majčice '08
6.1.2008 17:40:58   
katy82
Ne rata,prlepm pol pa kr zgine,kaj sm leva al kaj?Slikco si tud nalagam pa nč,ne vem kaj mi je,da mi ne greuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
   RE: Majčice '08
6.1.2008 18:17:02   
kodrana
hvala punce za pomiritev. jaz otročka še en čutim ne vem kako. včasih, kako brco. verjetno se pozna tudi to, da imam malo špehca na trebuhu, zdaj sem ga pa še malo bolj pridobila. tako da, zgleda kot da user posted image nosim visoko, pa ne.. po moje ga nosim bolj spodaj, saj čutim tam utrip. leži pa tudi bolj prečno. vsaj na uz je bil vedno tako. nazadnje ej rekel g. naj ga malo umirim, ker je tako živahenuser posted image . jaz ga pa zaenkrat ne čutim še tako. se mi zdi,da je bil dva dni nazaj bolj živahen, večraj in danes sem pa čutila kako brco..

Naty lepo si porisala. pridi še k meniuser posted image .

katy82 v profilu, ko kaj popraviš, moraš potem spodaj potrdit.. tipka potrdi. upam,da je to to.


_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
   RE: Majčice '08
6.1.2008 18:31:11   
katy82
Svašta zdej pa ne znam teh kod zbrisat,prosm pomagajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
   RE: Majčice '08
6.1.2008 18:38:08   
Estrella*
Katy: poglej na ticker in zbriši vrstico ali dve od HTML....do HTML, vmes pusti in potem ponovno briši od PSEUDO HTML ter potrdi.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
   RE: Majčice '08
6.1.2008 18:41:15   
Estrella*
Jana: Jaz se se prijavila na 3D v Postojno k Marlotu, ker v porodnišnici ni bilo več placa do marca!!!
Šla bom, ker želim imeti mali spominček, ki ga  od sinčka nimamuser posted image  razen 2 slikic, ki splh nista lepi...
VDravljah in Strahova sta pa kar malo predraga...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
   RE: Majčice '08
6.1.2008 19:04:15   
Skye

Uh kako ste pridne čvekice, vas je kar težko slediti user posted image

Najprej moram izreči toplo dobrodošlico našim "novim" majčica....jana81, edinaos in tally...več nas je bolj lušno je user posted image user posted image user posted image

Aria 81, Taula, TamaraJ in Kaja08....tud jaz vam želim veliko dobrih novič na jutrijšnjih pregledihuser posted image user posted image user posted image


Anitka mislim, da si ti spraševala po G na Ptuju oz. v MB za 3D UZ. Jaz sem bila pri dr. ROSIČ Dušanu na Ptuju (ordinacijo ima pri toplicah - Pot v toplice 9 2250 Ptuj, tel: 02-788 52 00). Plačala sem 50 € in opravil mi je v bistvu kar morfologijo + 3D, pregled trajal cca. 30 min....jaz ga toplo priporočamuser posted image

Vidim da že teče aktivna debata o nakupu oblačil za naše user posted image . Jaz o tem trenutno še ne razmišljam, saj je na prvem mestu "projekt otroška soba" user posted image Plani že narejeni, zdaj pa je potrebno vse le še v prakso spravit. Ta teden bomo bodočo otroško sobico spraznili (dve veliki omari, stara postelja, in še razna stara krama, ki se je v parih letih nabrala). Potem kličemo pleskarja, da nam pobrusi stene (zdaj imamo bavalit, ki se bi ga rada rešila). Nato sledi parketar, da pobrusi in polakira parket. Nato zoper pleskar, da sobico pobarva (ker imam bujno domišlijo, kar se barvnih kombinacij tiče bo to še pestro)user posted image To bo trajalo tam nekje do konca februarja. Potem sledi nakup pohištva, ki ga imam že bolj ali manj nagledanega in šele nato nakup oblekic. Ker pa bom veliko stvari dobila od znank in sorodstva, bom seveda bolj malo kupila sama (vsaj za začetek).

No vidim, da po pridobljenih kg.  še vedno vodim...do zdaj +8 kg user posted image Če pa tko rada jem...vse mi dišiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Križ, bolečine, križ Jaz sem itak vedela, da me bo med nosečnostjo vejetno bolel, saj imam težave z bolečinami v križu že od nekdaj.


Anitka in vse, ki imaste enake težave se mi kar smiliteuser posted image .......jaz pa moram reči, da zgleda da je nosečnost odpravila vse bolečine v križu...vsaj za enkrat. Že od malega imam težave, ker sem prehitro rastla, tko da dobro vem kako je to, če križ boli, ampak odkar sem user posted image so te težave čudežno izginile..kar ne morem verjetiuser posted image user posted image


Me je pa prejšna dva dni bolel desni kolk...oziroma ne vem če ravno kolk...bolj je bil takšen občutek, kot da bi mi kaj pritiskalo na živec...in to vedno samo zjutraj ko sem vstala. Danes pa bolečine ni bilo. Verjetno sta user posted image user posted image pritiskali na kakšen živec, ali kaj...in sta se do danes premakniliuser posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Naty
Aja da vas vprašam (mi je moj naroču, da vas moram )....a ma še katera probleme z občasnim nenormalnim utripanjem srca?


Se ti pridružujem...predvsem to občutim zvečer ko se uležem v posteljo in malo umirim...pa saj ni čudno, ko pa mora zdaj nač srček prečrpati toliko več krvi.








_____________________________

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
   RE: Majčice '08
6.1.2008 19:22:01   
špelin@
Čer, punce user posted image
 
Kako je kaj minil vaš vikend? Pri nas je bilo danes vse bolj pekovsko obarvano - zaradi crknjenega kruhomata (jutri izvemo za diagnozo in prognozo user posted image ) sem danes v pečici napekla kruh za cel teden. Hja, za vikend je elektrika cenejša user posted image  Potem pa smo z dekletoma naredile še eno škatlo medenjakov - no, pol škatle smo itak že pojedli user posted image
 
kodrana, boš videla: ta hude brce šele pridejo user posted image  Ko te bo user posted image  v trebuščku ponoči zbujal z rogoviljenjem user posted image  Tudi jaz sem recimo včeraj kepico čutila skozi ves dan, danes pa le ene tri brce.
 
jana81, jaz na 3D UZ ne bom šla, mi je enostavno škoda denarja. Bom pa prosila G, naj mi morfologijo posname na CD - imam ta UZ posnet že od prve in druge pike (na VHS kaseti user posted image ). Če ne bo zahteval preveč denarja user posted image
 
tally in jana81, dobrodošli user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Aja da vas vprašam (mi je moj naroču, da vas moram user posted image )....a ma še katera probleme z občasnim nenormalnim utripanjem srca? Men kr naenkrat začne ful razbijat, tolk, da mi je zadnjič kr slabo ratalo in cela sm bla mokra. Sm kr mal cukrane vode popila pa se ulegla, čez ene 10 minut je blo pa čist dobr. Mam pa drugače prej nizek kot visok pritisk... a katera ve kaj bi blo to?


Pri meni je enako - sem povprašala kardiologa in pravi, da je to precej pogosto pri nosečnicah in samo zaradi tega ni razloga za preplah.

Pri meni je glede križa zadnji teden veliko bolje user posted image  Pa se ne upam prehitro pohvaliti user posted image
 
Imejte vse prijeten večer user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
   RE: Majčice '08
6.1.2008 19:29:16   
aurora28
Pridne ste user posted image . Joj mene tudi tako križ boli, sploh nevem kaj naj storim. Bom pa tudi sama probala z masažo v Dobrni. user posted image

Danes mi je mami dala komplet za krst, ki sem ga sama nosila na krstu. Je tak lep in velik komaj 50. user posted image Star pa je že 28 let in še vedno zelo dobro ohranjen. user posted image user posted image user posted image

Jutri pa šoping. user posted image

Dobrodošla nova majčica! user posted image user posted image user posted image



_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
   RE: Majčice '08
6.1.2008 19:45:49   
kodrana
aurora meni je zadnjič mami dala tudi komplet za krst. je bil prvo od njenega brata, pol moj, potem pa še za sestrico. je tudi zelo star. čez 30letuser posted image . pa še kot nov. samo operem, pa bo. 

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?