Mia007
|
Orhidejica NIČ UPANJA ZGUBIT,Ok No jaz imam hčerkico 5 let in sineka 10 let. Je pa bilo tako pri meni, da ko sem hotela zanositi, ni, pa ni , pa ni, pa ni.. ratalo. S fantom sva hodila na te ambulantne preglede in je bilo vse bp.. in otročka od nikoder. Pa ni bil on kriv, ali bilo karkoli, da nisva pasala skupaj, da ni bilo otrok.. PREVELIKA ŽELJA PO OTROKU... je bila kriva...Nakar sva se razšla, spoznam drugega tipa in itak, sem rekla, otrok ne bom imela itd.itd., sa nama je v roku istega meseca, ko sva začela hoditi zgodilo, da sem zanosila... NISEM MOGLA VERJETNI... Menstruacije sem po mesec, dva imela zamude... , tako, da sem nekje po mesecu in pol šele posumila, da nekaj pa je čudno z menoj, ko so začele slabosti .Ko je bil sine star 3 leta sva želelga še enega otročka in kaj se je zgodilo.. spet ni ratalo..in ni ratlo..Nakar je bil mož nekaj bolan, in po pravici povem, da sva se kar neki igračkala, brez pravega spolnega odnosa, mal not, mal ven.. hahahah saj veste te igrice...in RATALA JE HČI...., PRISEŽEM VAM, da je bilo tako kot sem vam napisala.. Tako da punce moje drage, lahko je tudi kriva takooooooooooooo velika želja po otročku... PRI MENI JE BILA 100%, ker oba sta ratala res ne z namenom, DELAVA ... oba sem zanosila, ko sem si najmanj mislila, da bom srečka nosečka. A ja, pa bazalna temperatura, to mi je ginekolog rekel, da če 2 dni pred ne pade in je naprej visoka, pomeni nosečnost...... VSEM VAM KAR VAS JE TU ŽELIM IZ SRCA, DA ČIMPREJ ZAGLEDATE SVOJEGA , pa res mogoče, če se le da, ne tako intenzivno delat na tem, da MORA RATATI. SREČNO!!!!!!!
Skozi bele oblake in tihe korake občutim, ko se vračaš k nam. Zaznam v najbolj samotni tišini novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas vem, da si tu, varuješ nas... HVALA VSEM..
|