|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
6.1.2008 22:55:00   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

LuNca, a so mal prej pr teb tud štrom vzeli? Sem tolk jezna, mi je zginia večina težko prigaranih podatkov,...

Hej, kakšen odvzem štroma???? Jst ga mam skoz... no vsaj mislim user posted image ... a nimaš nastavlen, da ti sam shranjuje natipkano?????

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
6.1.2008 22:55:40   
netka34
Oj, hvala punce za vse tolažilne besede in objemčke!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak, ker morava na nov postopek počakati 3 mesece, se še en cajt ne bomo veselili....  Zej bomo malo počivali, malo tudiuser posted image user posted image user posted image , da ostanemo v formi user posted image , spomladi pa, ko bo narava že res lepa in se bo pripravljalo na dišeče poletje, grmo v nove boje!!!S puško na rami......(beri z inekcijami v trebuh...)user posted image ..........

Vsem še čakajočim držim pesti, nosečkam naročam, naj se lepo pazijo in lepih user posted image , ostalim čvekam pa user posted image user posted image user posted image , da bom mela kaj brat.

Lp, Duser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
6.1.2008 23:05:58   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

.... al pa o tem, kak se bi lahk cote same zlikale...al pa o..... sej ne smemo preveč kej druzga čvekat user posted image , tak da boljš da grem ninanana....user posted image

Jaz pa še kar čakam na škrateke,  pa jih kar ni in ni

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
6.1.2008 23:07:45   
polaris

Hej, kakšen odvzem štroma???? Jst ga mam skoz... no vsaj mislim user posted image ... a nimaš nastavlen, da ti sam shranjuje natipkano?????

Zdaj imam, ja user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
6.1.2008 23:09:27   
LuNa73
bejš na ZS, pa bova rešeevali zadevo, kolko se je še rešit da... user posted image

a škrateki ti pridejo peglat???

vidim te, vidim te... moja argojuhca user posted image ...kako si?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
6.1.2008 23:09:50   
polaris
Netika user posted image , a veš kolk hitro minejo 3 meseci, kot bi pihnil...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
6.1.2008 23:16:03   
polaris
Ja, jih nagovarjam že ves čas, pa me še kar nočejo prav slišat, da se je nabralo kar za nekaj strojev perila. No, če jih ne bo, bom tako al tako prisiljena sama, zato bom še mal počakala user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
6.1.2008 23:27:04   
LuNa73

Ja, jih nagovarjam že ves čas, pa me še kar nočejo prav slišat, da se je nabralo kar za nekaj strojev perila. No, če jih ne bo, bom tako al tako prisiljena sama, zato bom še mal počakala user posted image

no, ko boš ravn v šunku, pa bi ti lohk še jaz mojih par strojev uturila user posted image
edino rjuh ti pa ne dam...te pa njaraj peglam... še rajš pa če mi jih moj pomaga user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
6.1.2008 23:30:36   
polaris
Ti z veseljem prinesem še moje (rjuhe mislim), čeprav bom raje počakala, da se jih še nekaj nabere, da ti bo lepše user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
6.1.2008 23:32:38   
polaris
Potem morda ne boš tolk dolgo čakala user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
6.1.2008 23:36:10   
LuNa73
hmmmmmmmmm...veš kaj, ker sem fajn, ti rjuhe kr prepuščam... sej jih pa morta tud vidva izkoristit, al ne?user posted image  Oz. sej morta tud vidva peglat, da bo še letos kej kričečega pr hiši user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
6.1.2008 23:40:55   
Lupita
Jaz ne morem spat! OK, mogoče imam preveč energije zaradi tortic, ampak...

Luna, če odkriješ sistem, da se bodo cunjice same zlikale - prosim lepo, you know, where to find me!user posted image user posted image user posted image

Če kaj sovražim je to likanje...

Polaris, a potem greš lahko v postopek na vsake 3 mesece? Verjetno, kar hitro minejo, če odmisliš, pa pomlad je res najlepši letni čas za delanje otročkov...user posted image user posted image user posted image Takrat se imajo vsi radi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, nazdravljam na pomlad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
6.1.2008 23:42:46   
Lupita
A ni res Netko!!!

Pomlad rulz! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
6.1.2008 23:44:52   
LuNa73
likanje cot - nimam ideje,user posted image razen za rjuhe user posted image

kar se pomladi tiče.....juhuuuuuuuuu, naj bo hiter tu (pa še rima se)...ko se narava prebuja pa..... ne vem no... ampak midva sva res pomlad, poletje, jesen-zgodnja, velik bolj aktivna pri delanju bebice, kot pa pozimi... zdej pa se nobenmu nič ne da...itak jst zaspim, čim se vležem v postlo user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
6.1.2008 23:48:29   
polaris
Lupita, za 3-mesečne postopke še na srečo ne vem, zaenkrat še ne rabim nič čakat.

LuNca, a mi pustiš rjuhce? Lepo od tebe. Veš, pa bi se znašla tud brez njih user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
6.1.2008 23:53:47   
LuNa73

LuNca, a mi pustiš rjuhce? Lepo od tebe. Veš, pa bi se znašla tud brez njih user posted image

to ti vrjamem...sam slej ko prej bi si jih želela peglat kr sama.... flekci pa takuser posted image ...rjuhe le niso brez namena user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
7.1.2008 0:03:34   
Lupita
Hahahaha, no pa smo tam, skor sem se polulala....

Luna, grem js flekce delat, če že ne morem spat, lahko to vsaj izkoristim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
7.1.2008 0:05:43   
polaris
Ha ha ha, mi nič ne flekamo in skrbno čuvamo dragocen material user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
7.1.2008 0:14:09   
polaris
Haloooo, nobene replike????

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
7.1.2008 0:35:29   
LuNa73
hmmmmmmmmmm, tole s flekci pa ti misliš, da jih ni... od česa pa bojo pol otroc nastal pr vama, če ne od flekanja?user posted image  A maš svilene rjuhe, al kak, da so tak dragocene, da jih čuvaš?
Polaris, če čuvaš dragocenosti, kot so rjuhe, pol mi jih pa drugič ne ponujaj v peglanje, ker se zna mim grede kaj zgodit in ostat na njih....user posted image  Jih raj res kr sama speglaj user posted image  Al jih pa mogoč čuvaš tak, da stoje pa sveče delaš user posted image

Lupitka, upam, da to odvečno energijo že sproščaš s peglanjem in flekanjem rjuh user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
7.1.2008 2:37:56   
polaris

user posted image  Al jih pa mogoč čuvaš tak, da stoje pa sveče delaš user posted image

Kako pa ti veš za sveče? A sem spet pozabila rolete dol potegnit???

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
7.1.2008 7:46:22   
Tiki55
Jutro punce!

Netka34
in vse ostale žalostne borkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Navijam za vse, ki je ne pričakujeteuser posted image , tako da bo čimveč rozik ta januar.
Jaz je sicer ne pričakujem danes in zaenkrat je še ni... Upam, da bo tako tudi ostalo! Po službi grem po testerček (KAHLO, tistega ki je tebi tako všeč s srčkomuser posted image ), ki ga bom delala jutri zjutraj. Če se seveda hudobnica ne bo prej prikazala.
Lep dan želim in velikouser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
7.1.2008 8:39:35   
KAHLO
Dobro jutro punceuser posted image

Tiki55 
s tem testerjem ti pa mora uspet....meni je takoooooooooooooooo všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti pa hitro poročaj!!!!

Drgače pa drage moje jaz sem danes tako tečna da grem sama sebi na živce..............pa nisem lih neka tečnoba...pa zaspana k sam hudič.................pa k sem vas malo nazaj brala.....mi je kr user posted image , k ste me spomnile kak kup cunj, me čaka za zlikat, je kr vse stalo od novega leta...........tako da vabljene na likanje party, ampak enourni popoldanski spanec pa mi ne bo ušel pa pikauser posted image user posted image

ajmo danes pa nekaj rozik jasnouser posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
7.1.2008 8:44:26   
sončnica24
Dobro jutro, sem včeraj čaj pa kavo obljubljana ne? Tako da tukaj imate tiste, ki imate rade kavo pa še niste noseče user posted image , tiste, ki pa ste že srečke user posted image pa ki nimamo rade kave pa user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
7.1.2008 8:46:47   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost

pa se eno prasanje mam...

kok ste stare tiste k se trudite za 1.user posted image ?

Pozdravcke vsem

Jaz se trudim za 1. sem pa še "trenutno" stara 24. Moj pa 26. Tako da na slovensko povprečje sva še res mlada, pa sem tudi prepričana da še marsikomu "ne bo všeč" ko bomuser posted image ,predvsem zato ker še nisem v službi. Samo na to ljubo službo čakam že leto in pol in če si mislim, da bo šlo tako na prej potem bi lahko imela otroka po 30, to pa ne bi rada.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.