Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 15:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jazzz.... če bi ti hotela vse povedat, kaj smo in so klepetale, bi bilo preveč. Bolj kot ne o rozikah, kje se zadržujejo , pa o ... tako da, velik nisi zamudila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 15:31:18
|
|
|
|
tany83
|
Hola!!! Kako ste kaj punce??? uf spet sm 1 uro brala... vceraj me ni blo kaj dosti na RR, ker je bil moj prost, tako, da sm se pr njem stiskala ... danes pa spet dela, tako, da jaz lahko mal tle visim... Vse, ki vas je obiskala, en velik ... za vse, ki jo se ne cakate pa drzim pesti, da bi testki pokazali .... lp
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 15:33:01
|
|
|
|
tany83
|
No Gantar zdaj grem pa se tvojo nalogo izpolnit ... aja in drzim pesti, za tvojo sluzbo ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 15:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
tany83... Hvala za pesti inpa tudi hvala za ... to veva midve
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 15:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzzi... pa ne vse brat prid raje mal klepetat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 15:43:32
|
|
|
|
jakoLUlana
|
hvala vsem za spodbudne besede, se vedno ni, pocutje pa je ne vem kaksno .. malo me spika, ni pa tako kot pred M ponavadi. Ne vem.. Jutri zjutraj bom lulala na palcko, ce bo pokazalo -, sem pa ze zmenjena jutri ali v torek za krvni test. ... za danes se poslavljam in upam, da bo kaksna nova nosecka jutri tukaj. drzim pesti za vse!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 15:43:54
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar tany83... Hvala za pesti inpa tudi hvala za ... to veva midve ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 15:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jakoLulana... , pa pestke držim za jutri ... dajmo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 15:58:40
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar jazzzi... pa ne vse brat prid raje mal klepetat Ja, Jazzzi, ne vse brat, ker je preveč. Prid raje klepetat! Gantar, Tany kje sta? Oglasita se kaj? Kaj lepega počneta? Danes je ta čudno vreme, da se ti kar nič ne da. Bolje je bit kar na RR, kajne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:00:27
|
|
|
|
Orhideje
|
DRŽIMO PESTI . Pa glej, da boš poročala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:02:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Moj pa je zdaj odšel na eno kavo , sem malce sama zvečer pa v akcijo v upanju da se bom pobarvala roza . Me je lepo preseneto včeraj ta moj lubi na koncu nisem vedla al naj bom jezna na njega al ne . Upam samo da ni popil preveč piva in da niso kje zalutale . Pa kje ste vse tiste, ki bi morale 1.1. delati teste, ste vse rozane pa tako vesele , javite se me smo radovedne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem še vedno tle, se nič ne skrivam Bi rada mal klepetala, pa mal navijala za rozike orhideje ... Glede na to, da je tako čudno vreme zunaj, sem še kar v redu, zaspana sem ful, pa se mi ne da it spat, ker pol bom pa še bolj butasta
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
sončnica... sam da je bila včeraj akcija... pa ti je kaj klobas prinesel, al je mel le svojo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:08:39
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz vsake toliko časa mal skočim tu gor pogledat, pa se grem spet mal lubiju stisnt!! Zdej nabiram točke, k moja pacika se poslavlja in se moram mal prkupit .... ne smem več zanemarjat te rr-jevske dolžnosti, ker vas potem ne morem dohitet... drgač pa je dones en hecen dan...ni ne snega, ne dežja, ne sonca, megla....fuj!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:10:30
|
|
|
|
Anonimen
|
končno si se oglasila jazzzy Lepo to, da se stiskaš k lubitu. Jst se tud vsake kvatre odklopim od rr-ja pa grem k njemu Je pa res danes tak pust dan.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:13:45
|
|
|
|
sončnica24
|
Čisto brez vezni dan, še res dobro da je moj doma, ker drugače bi vam tu napisala že cele romane, pa bi potem imele preveč za brat . Klobase sem tudi dobla obojne od pa od . Ojoj kam sem že odjadrala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:15:09
|
|
|
|
naja2
|
Hvala vsem za lepe in vzpodbudne besede, za vse ostale pa držim pestke, da zagledate .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:15:20
|
|
|
|
tany83
|
JAz sm tuki... sam me racunalnik za ..... sm prow jezna... no, sej bo... pa se dezek pada... nevem od kje je prisel... tko, da se morja ne vidm ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:17:15
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 JAz sm tuki... sam me racunalnik za ..... sm prow jezna... no, sej bo... pa se dezek pada... nevem od kje je prisel... tko, da se morja ne vidm ... Samo ti si lahko srečna da ga vsak dan vidiš, jaz ga vidim samo tisti čas ko sem na dopustu , je pa dobro vedeti da nimamo samo mi slabega vremena, da je drugje tudi bolj tako tako
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:24:39
|
|
|
|
tany83
|
ja vreme, je cista katastrofa trenutno... pa se moj mozek dela ... tko, da prav smotano no... se dobro, da je RR ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:26:28
|
|
|
|
sončnica24
|
Samo res še dobro da imamo RR, če ne ne vem kaj bi blo, samo po drugi strani pa ni čudno da dežuje če samo klepetamo, saj vete, kaj pravijo če ženske preveč klepetajo? Mogoče pa smo same krive da imamo takšno vreme
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:27:16
|
|
|
|
Orhideje
|
Sem rekla: grem se najest pa se bosta Gantar in Tany sigurno kaj oglasile tačas. Ma, očitno se vam danes ne da klepetat. Pa tak sem upala, da se bosta Gantar in Tany kaj oglasile. Škodaaaaaaaaaaaaaa! Nič, potem pa grem tudi jaz malo delatttttttt. Bo treba še klobase zvakumirat. . Pozdravček vsem borkam, navijačicam in vsem ostalim, ki se sprehajate tu gor.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:29:12
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Sem rekla: grem se najest pa se bosta Gantar in Tany sigurno kaj oglasile tačas. Ma, očitno se vam danes ne da klepetat. Pa tak sem upala, da se bosta Gantar in Tany kaj oglasile. Škodaaaaaaaaaaaaaa! Nič, potem pa grem tudi jaz malo delatttttttt. Bo treba še klobase zvakumirat. . Pozdravček vsem borkam, navijačicam in vsem ostalim, ki se sprehajate tu gor. Vi ste tudi klobase delali, ali boš svojega zvakumirala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:30:50
|
|
|
|
Orhideje
|
Nova sporočila sončnica24 Lilypie 21 - 37 day cycle Ticker Objave: 313 Član od: 10.4.2007 Status: prisoten Samo res še dobro da imamo RR, če ne ne vem kaj bi blo, samo po drugi strani pa ni čudno da dežuje če samo klepetamo, saj vete, kaj pravijo če ženske preveč klepetajo? Mogoče pa smo same krive da imamo takšno vreme Sončnica24. Pozdravljena. Očitno pa vse le ne spijo, al pa . No, če jim oprostiva, da se ne oglasijo. Kaj praviš? Ma, sigurno nimsko me krive, da je tako vreme. Ma, jutri bo že boljše. Včeraj pa je bla cesta pravo drsališče.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 16:32:19
|
|
|
|
Orhideje
|
Ma, ne. Bom raje kakšno še zate zvakumirala. Čeprav bi morda morala še kaj drugega zvakumirat, da bi ratalooooooo.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.