|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
6.1.2008 15:27:04   
Anonimen
Jazzz.... če bi ti hotela vse povedat, kaj smo in so klepetale, bi bilo preveč. Bolj kot ne o rozikah, kje se zadržujejo user posted image  user posted image  user posted image , pa o user posted image ... user posted image  user posted image  user posted image  tako da, velik nisi zamudila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
6.1.2008 15:31:18   
tany83
Hola!!!
Kako ste kaj punce??? uf spet sm 1 uro brala... vceraj me ni blo kaj dosti na RR, ker je bil mojuser posted image  prost, tako, da sm se pr njem stiskalauser posted image ... danes pa spet dela, tako, da jaz lahko mal tle visim...
Vse, ki vas je user posted image  obiskala, en velikuser posted image ... za vse, ki jo se ne cakate pa drzim pesti, da bi testki pokazaliuser posted image ....
lp

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
6.1.2008 15:33:01   
tany83
No Gantar zdaj grem pa se tvojo nalogo izpolnituser posted image user posted image ...
aja in drzim pesti, za tvojo sluzbouser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
6.1.2008 15:35:53   
Anonimen
tany83... Hvala za pesti inpa tudi hvala za ... to veva midve user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
6.1.2008 15:37:36   
Anonimen
jazzzi... pa ne vse brat user posted image  user posted image  user posted image  prid raje mal klepetat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
6.1.2008 15:43:32   
jakoLUlana
hvala vsem za spodbudne besede, user posted image  se vedno ni, pocutje pa je ne vem kaksnouser posted image .. malo me spika, ni pa tako kot pred M ponavadi. Ne vem..
Jutri zjutraj bom lulala na palcko, ce bo pokazalo -, sem pa ze zmenjena jutri ali v torek za krvni test.

... za danes se poslavljam in upam, da bo kaksna nova nosecka jutri tukaj.
drzim pesti za vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
6.1.2008 15:43:54   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

tany83... Hvala za pesti inpa tudi hvala za ... to veva midve user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
6.1.2008 15:47:00   
Anonimen
jakoLulana... user posted image , pa pestke držim za jutri ... dajmo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
6.1.2008 15:58:40   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

jazzzi... pa ne vse brat user posted image  user posted image  user posted image  prid raje mal klepetat user posted image  user posted image  user posted image

Ja, Jazzzi, ne vse brat, ker je preveč. Prid raje klepetat!

user posted image user posted image user posted image

Gantar, Tany kje sta? Oglasita se kaj? Kaj lepega počneta? Danes je ta čudno vreme, da se ti kar nič ne da. Bolje je bit kar na RR, kajne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
6.1.2008 16:00:27   
Orhideje
DRŽIMO PESTIuser posted image user posted image user posted image . Pa glej, da boš poročala. 

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
6.1.2008 16:02:04   
sončnica24
Moj pa je zdaj odšel na eno kavouser posted image , sem malce sama zvečer pa v akcijouser posted image v upanju da se bom pobarvala rozauser posted image . Me je lepo preseneto včeraj ta moj lubi na koncu nisem vedla al naj bom jezna na njega al neuser posted image . Upam samo da ni popil preveč piva in da niso user posted image kje zalutaleuser posted image .

Pa kje ste vse tiste, ki bi morale 1.1. delati teste, ste vse rozane pa tako veseleuser posted image , javite se me smo radovedneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
6.1.2008 16:05:08   
Anonimen
Jst sem še vedno tle, se nič ne skrivam user posted image  user posted image  user posted image  Bi rada mal klepetala, pa mal navijala za rozike user posted image  user posted image  user posted image
orhideje ... Glede na to, da je tako čudno vreme zunaj, sem še kar v redu, zaspana sem ful, pa se mi ne da it spat, ker pol bom pa še bolj butasta user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
6.1.2008 16:06:11   
Anonimen
sončnica... sam da je bila včeraj akcija... pa ti je kaj klobas prinesel, al je mel le svojo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
6.1.2008 16:08:39   
jazzz27
jaz vsake toliko časa mal skočim tu gor pogledat, pa se grem spet mal lubiju stisnt!! Zdej nabiram točke, k moja pacika se poslavlja in se moram mal prkupituser posted image user posted image ....

ne smem več zanemarjat te rr-jevske dolžnosti, ker vas potem ne morem dohitet...

drgač pa je dones en hecen dan...ni ne snega, ne dežja, ne sonca, megla....fuj!!

Neposredna povezava do sporočila: 2364
6.1.2008 16:10:30   
Anonimen
končno si se oglasila jazzzy user posted image  user posted image  user posted image  Lepo to, da se stiskaš k lubitu. Jst se tud vsake kvatre odklopim od rr-ja pa grem k njemu user posted image  user posted image  user posted image
Je pa res danes tak pust dan.

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
6.1.2008 16:13:45   
sončnica24
Čisto brez vezni dan, še res dobro da je moj doma, ker drugače bi vam tu napisala že cele romane, pa bi potem imele preveč za bratuser posted image . Klobase sem tudi dobla obojne od user posted image pa od user posted image . Ojoj kam sem že odjadralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
6.1.2008 16:15:09   
naja2
Hvala vsem za lepe in vzpodbudne besede, za vse ostale pa držim pestke, da zagledate user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
6.1.2008 16:15:20   
tany83
JAz sm tuki... sam me racunalnik zauser posted image user posted image ..... sm prow jezna... no, sej bo... pa se dezek pada... nevem od kje je prisel... tko, da se morja ne vidmuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
6.1.2008 16:17:15   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

JAz sm tuki... sam me racunalnik zauser posted image user posted image ..... sm prow jezna... no, sej bo... pa se dezek pada... nevem od kje je prisel... tko, da se morja ne vidmuser posted image ...

Samo ti si lahko srečna da ga vsak dan vidiš, jaz ga vidim samo tisti čas ko sem na dopustuuser posted image , je pa dobro vedeti da nimamo samo mi slabega vremena, da je drugje tudi bolj tako takouser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
6.1.2008 16:24:39   
tany83
ja vreme, je cista katastrofa trenutno... pa se moj mozek delauser posted image ... tko, da prav smotano no... se dobro, da je RRuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2370
6.1.2008 16:26:28   
sončnica24
Samo res še dobro da imamo RR, če ne ne vem kaj bi blo, samo po drugi strani pa ni čudno da dežuje če samo klepetamo, saj vete, kaj pravijo če ženske preveč klepetajo? user posted image

Mogoče pa smo same krive da imamo takšno vremeuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
6.1.2008 16:27:16   
Orhideje
Sem rekla:  grem se najest pa se bosta Gantar in Tany sigurno kaj oglasile tačas. Ma, očitno se vam danes ne da klepetat. Pa tak sem upala, da se bosta Gantar in Tany kaj oglasile. Škodaaaaaaaaaaaaaa! Nič, potem pa grem tudi jaz malo delatttttttt. Bo treba še klobase zvakumirat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pozdravček vsem borkam, navijačicam in vsem ostalim, ki se sprehajate tu gor. 

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
6.1.2008 16:29:12   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

Sem rekla:  grem se najest pa se bosta Gantar in Tany sigurno kaj oglasile tačas. Ma, očitno se vam danes ne da klepetat. Pa tak sem upala, da se bosta Gantar in Tany kaj oglasile. Škodaaaaaaaaaaaaaa! Nič, potem pa grem tudi jaz malo delatttttttt. Bo treba še klobase zvakumirat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pozdravček vsem borkam, navijačicam in vsem ostalim, ki se sprehajate tu gor. 

Vi ste tudi klobase delali, ali boš svojega zvakumiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
6.1.2008 16:30:50   
Orhideje
Nova sporočila
sončnica24 Lilypie 21 - 37 day cycle Ticker

Objave: 313
Član od: 10.4.2007
Status: prisoten Samo res še dobro da imamo RR, če ne ne vem kaj bi blo, samo po drugi strani pa ni čudno da dežuje če samo klepetamo, saj vete, kaj pravijo če ženske preveč klepetajo?

Mogoče pa smo same krive da imamo takšno vreme

Sončnica24.  Pozdravljena.  Očitno pa vse le ne spijo, al pa user posted image . No, če user posted image jim oprostiva, da se ne oglasijo. Kaj praviš? Ma, sigurno nimsko me krive, da je tako vreme. Ma, jutri bo že boljše. Včeraj pa je bla cesta pravo drsališče. 

Neposredna povezava do sporočila: 2374
6.1.2008 16:32:19   
Orhideje
Ma, ne. Bom raje kakšno še zate zvakumirala. Čeprav bi morda morala še kaj drugega zvakumirat, da bi ratalooooooo. 

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.