|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.1.2008 16:03:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
   RE: Oktober 2006 - 3
6.1.2008 16:22:12   
Maxica
Ojoj no, sivkamivka, groza, kaj pa je zdaj to? Sožalje vam in njegovi družini.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
6.1.2008 16:30:12   
Anonimen
no, kaj je zdaj to- same slabe novice

Tasha- iskreno sožalje za babico!

Sivkamivka- tudi vam iskreno sožalje za strica

muki- pri moji dobri prijateljici je bila enaka situacija............iskreno sožalje možu in otrokoma!

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.1.2008 16:45:15   
moci
zoja je že en teden senca same sebe. v sredo je imela vročino, drugače izgleda zdrava, samo včasih bruha - 2 dni ne, pa enkrat spet, pa spet ne, ... je skoraj nič, je pa čisto brez energije, jokava, samo v naročju bi bila. pa malo kašlja. dobila je 2 nova zobka in mislim, da ji še 2 rasteta.

vaše cenjeno mnenje, prosim. hvala
.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.1.2008 16:47:53   
Maxica
Moci, mislim, da od zobkov ne bi bila taka, vsaj pri nas otroka pri izraščanju nista (bila) taka. Max je bil morda manj ješč, Lan pa tudi to ne. Edino kakanje je bolj pospešeno in redkeje, pogosteje, pa noči so bolj pestre. Da bi bila pa brez energije, pa nikoli zaradi zobk. Očitno se ji nekaj kuha, morda taka viroza, ki ste jo vi v parih dneh preboleli, pri njej pa traja dlje. Jaz bi jo v glavnem na tvojem mestu peljala jutri k zdravniku, sploh zaradi vajinih nedavnih izkušenj z bolnico.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.1.2008 16:49:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoja je že en teden senca same sebe. v sredo je imela vročino, drugače izgleda zdrava, samo včasih bruha - 2 dni ne, pa enkrat spet, pa spet ne, ... je skoraj nič, je pa čisto brez energije, jokava, samo v naročju bi bila. pa malo kašlja. dobila je 2 nova zobka in mislim, da ji še 2 rasteta.

vaše cenjeno mnenje, prosim. hvala
.user posted image

in vidve gresta jutri v vrtec???
jaz bi najprej tja klicala in povedala, pa naj ti povejo, če je pametno hodit!
Brez energije je verjetno zato, ker ne je, če bruha tudi nekaj ni ok- sploh če je imela vročino! Lahko so zobki, ali pa tudi ne! jaz bi ji dala kri pregledat- kako pa kaj njeno železo??
Drugače je pa jokava in srkljana postala tudi Tinkara, odkar je imela rota virus! Ko so bolni jih crkljamo, potem pa oni to malo izkoriščajouser posted image

Nekaj ful ti nisem pomagala, a neuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.1.2008 16:56:33   
muki1
Sivkamivka sožalje za strica user posted image .

Moci, kaj pa vem....tak na pamet je težko govoriti. Pelji jo res malo k zdravniku. Naj ji pregleda kri, vodo.... sliši se, kot da je izčrpana.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.1.2008 16:58:40   
frrrr
joj, čudno vreme in potem so same žalostne zgodbe user posted image človek res izgubi željo po življenju v tako depresivnem dnevu user posted image
sivkamivka - iskreno sožalje ob izgubi strica!

Maxica - sem prav gruntala kolkrat v lanski zimi nisem bila na zraku... po moje je bilo glih enih 3x, več zihr ne. vsak dan sva bila vsaj enkrat na sprehodu, večkrat tudi po 2x. letos je pa res sranje od sranja. mogoče zato, da nam ni tolk hudo bit v službi user posted image ampak js sm pol tut taka kot vreme. če je sonček je tut delat lažje.

*anč* - kakšne lušte si pa ti naredila s tem vašim morskim oddihom. že mene ima, da se ne bi s tabo pogovarjala, kaj bo šele muki rekla user posted image

piskot - zdej bodo pa mirne noči. sej bomo vse prišle do tega. eni ste pa že mimo. spočijte se, jutri je nov teden...

*lina* - si ti mau hiper? preden tvoja dedca vstaneta, ti ob kavici spečeš piškote in pripraviš za kosilo - smajli, ki ima jezik do tal - dobra si! bi te kr posvojila, če bi se pustla user posted image

@lina - kako tvoje zdravje? ste ok?

Remy - kako je tvoj oče?

muki - kako si?

razprodaje - js sm ponavadi takrat brez denarja ali pa nimam neke hude potrebe po čem novem. letos temu ni tako in celo rabim kaj za oblečt. ampak je pa problem, ker sovražim gužvo. bomo videli. bom jutri šla med malico pogledat v tale Promond in kupla, kar sm si dans ogledala user posted image
altati in Maxica - hvala za info glede otvoritve razprodaj

kosilo blo njami. je kr mož pripravil in je blo po njegovo. js pa solatko, pa s tamaučkom sva se vmes naspala.
zdej pa se mali šetka od moža do mene z zvezkom in pisalom - eden mu neki v zvezek nariše in gre drugemu pokazat in povedat kaj to je. ima kr bujno domišljijo, ker midva nisva tolk dobra v risanju živali user posted image
jutri nas čaka pa vrtec. upam, da bo tokrat bolje in ne bomo po dnevu ali dveh ostali doma.

lep preostanek dneva vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1858
6.1.2008 17:01:26   
frrrr
moci - js je tut ne bi peljala v vrtec. raje na pregled krvi. upam, da je le od pomanjkanja železa brez energije in se crklja, ker čuti spremembe (bližajoči se vrtec in služba)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
6.1.2008 17:37:06   
frrrr
da ne bodo same žalostne novice... danes je moj sodelavec postal prvič očka svojemu sinku. oba z mamico sta ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1860
6.1.2008 17:47:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Moci, mislim, da od zobkov ne bi bila taka, vsaj pri nas otroka pri izraščanju nista (bila) taka. Max je bil morda manj ješč, Lan pa tudi to ne. Edino kakanje je bolj pospešeno in redkeje, pogosteje, pa noči so bolj pestre. Da bi bila pa brez energije, pa nikoli zaradi zobk. Očitno se ji nekaj kuha, morda taka viroza, ki ste jo vi v parih dneh preboleli, pri njej pa traja dlje. Jaz bi jo v glavnem na tvojem mestu peljala jutri k zdravniku, sploh zaradi vajinih nedavnih izkušenj z bolnico.

se samo podpišem.
Maxi, hvala, ker si napisala moje mnenje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
6.1.2008 17:47:41   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Grem zdaj študirat karakteristiko od pankija. Jao tebi, če je to ta najbolj čuden bombažek user posted image .
Dober tek.

Kako je z vašim kašljem?

muki sploh nevem da imajo kake karakteristikeuser posted image user posted image user posted image  men je bil tak najbolj odštekan pa ti tko odbito pišeš.....vizuelnoi je pa piškotu podoben...takrat ko se je poleti postrigla pa je še mal irokeze imelauser posted image

sivkamivka...sožalje....mah...kaj je to slabo vreme in slabe novice

mi smo vse pojedli...potem je brina zaspala in ko se je zbudilo je bilo sonce že dol......se je prikazalo ravno za pol ureuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
   [Brisano sporočilo]
6.1.2008 18:05:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
6.1.2008 18:19:00   
moci
sivkamivka, sožaljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1864
6.1.2008 18:49:11   
tasha23
Ojojo sivkamivka moje sožalje vsem domačimuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 1865
6.1.2008 19:19:13   
Mlada mamica
Sivkamivka,tudi iz moje strani iskrene sožalje!

Moci,Daša je bla ista kot si napisala ti za Zojo!Vse znake brez energije,vročina,jokava,le da bruhala ni in še zobek je dobila(sem prvo pomislila,da je od zobka)to se zaj že vleče v 3 teden!Prvo sma dobile kapljice Sinecod proti kašlju in svečke proti vročini...razpoloženje je nihalo,enkrat je bla vredu pol spet ne...Prvič je zdravnica rekla,da bi naj šlo za virozo,ampak je ni potrdila...sma šle nazaj na kontrolo(vmes je že bla vredu) in je rekla,da je zaj pa druga infekcija,da ni isto kot pa prvič pred tednom dni!Jutri mama pregled,ker sumijo da bi naj mela obolenje z mehurjem,tak da grema jutri preverjat urin!V vrtec pa sem Dašo dala samo v petek,ker je že bla malo boljša pa sem misla da ji bo pasalo v nje prid,saj bi se malo zamotla ,ampak ni blo nič boljše!Vročino je mela,pa še mirna je bla,čisto nasprotje!Tak da bo zaj 4 teden,kaj bo doma....user posted image za vrtec pač(moje menje)ne vem,če je dobro da jo daš_že zarad ostalih otrok...
Sem se razpisala...user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
6.1.2008 19:33:33   
lucika
o, moci, boga zoja. pa še prvič bi šla v vrtec, a ne?

jaz pa jutri prvič v službo; imam vse simptome gripe. ko sem prišla domov, so me začele bolet bezgavke, zdaj že cel vrat, v grlu se mi nekaj dela, cela koža me boli, še malo mišice. ma, al je to od treme, ali bom res zbolela. upam da ne, ko sem bila zadnjič na zravniškem pred zaposlitvijo, me je malo grlo bolelo, pa ga nisem naredla.

sivkamivka, sožalje!

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
6.1.2008 19:35:47   
Maxica
Lucika, srečno jutri, brez skrbi, to je le trema, jutri zjutraj boš kot rožca. Izkaži se.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
6.1.2008 19:38:53   
altati
lucika- vso srečo jutri, pa s čim manj treme....psiha dela svoje...

sivkamivka- moje sožalje

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
6.1.2008 19:40:29   
altati
Punce jaz pa nekaj vem!!!!!

Imamo novo nosečko med oktobrkami!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
6.1.2008 19:45:41   
psaša
sivkamivka moje sožalje user posted image

Mali je končno zapal po eni uri, da vam ne govori kaj je delal vmes.
Ima še malo povišano T in jutri ne greva v vrtec. Je pa normalno živahen, ješč, samo malo ima zamašen nosek. Tudi kaka normalno. Upam, da bo jutri bolje.

Vreme je pa res ubitačnouser posted image . Cel dan taka tema, pa skoz je nekaj padalo. Groza.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
   [Brisano sporočilo]
6.1.2008 19:45:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
6.1.2008 19:50:32   
altati
sivkamivka- jaz nisemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1873
6.1.2008 19:52:23   
moci
ja, jutri naj bi šla prvič v vrtec. bi morala že v četrtek. ampak jaz sem samo še 2 tedna doma, kdo jo bo potem uvajal? verjetno bova šli, malo pogledat, pa povedala bom kako je. vročino in drisko je imela v sredo, zdaj je ok. samo čudna, to pa res. in mogoče  bo res železo krivo. je anemična, pa ji ga nisem dajala, ker ga noče in noče. in sem mislila, da bo šlo s hrano. no, danes sem ji ga dala po nasvetu tete medicinske sestre na silo in je šlo, čeprav sem bila prepričana, da ne bo. upam, da je to to in bo kmalu dobro. 

Neposredna povezava do sporočila: 1874
6.1.2008 19:53:51   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Punce jaz pa nekaj vem!!!!!

Imamo novo nosečko med oktobrkami!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image razgnalo me bo od radovednosti. daj noooo. katera je. ugibamo?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?