|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
6.1.2008 9:47:09   
moci
gaya, vse naj naj tudi od nasuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
6.1.2008 10:05:54   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

šoping v avstriji.

Zakaj pa v Avstriji? Jaz bi te zapeljala v MB v Europark in če tam nič ne najdeš, potem si res zakomplicirana.
Jaz bom šla po oblačila za poroko na katero grem v marcu v Promod. Sem čisto nora na njih, čeprav še nič nimam user posted image .
Promod

kje pa najdeš to štacuno?

mercator center šiška lj, city center celj pa mislim da sem jo tudi v europarku v MB videla. Moraš pa pazit....oni imajo vsaj zdej zimske cune ogrooooomno sintetike...tega pa jst ne maram,

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
6.1.2008 11:03:34   
muki1
Dobro jutro.
Iva razdira smrečico, torej imam minutko časa, da voščim naši predragi Gayčki. Naj ti Gašper, Miha in Boltežar user posted image prinesejo vse kar si sama želiš, za tisto, česar ti pa oni ne bodo mogli prinesti, pa ti želim veliko dobre volje, da boš dosegla sama. Bodi zdrava in ljubljena, uživaj v svoji družinici bla bla bla, bla bla bla...ne gre to meni tak kak Maxici.

Častim kosilo, da ne boš rabila kuhat user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
6.1.2008 11:06:18   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ne razmišljaj o tem:( konec koncev je življenje ena sama usoda. in to, kar se je družini zgodilo, kako je možu, otrokom, kaj in zakaj se je to zgodilo. je njihova usoda.
bog ve, kaj je naša. lahko da je še slabša, samo pol pa res ne bomo nič spali...imamo pa vse možnosti, da je lepša. kakšna je in kaj nam namenja, sploh pa kakšno je naše trpljenje in konec....ne vemo. na nas je samo, da uživamo tukaj in zdaj, s tem kar imamo.

tako, za druge sem pametna, zase se pa obremenjujem z majco za prvi dan službe. ironija, a ne?

če potegnem črto; en del je naša usoda, drugi del pa naša glava. eno je kot je, drugo si pa naredimo kot želimo. tak da, muki, spat da boš lepa. pa stiskat k svojim in bit vesela, da jih imaš.
grem jaz tudi:)

Lepo si to napisala, veš. Pa še prav imaš, do zadnje pike.
Saj delam na tem, da bom tudi jaz tako mislila, ampak ob takih trenutkih mi ravno najbolj ne uspeva. Sem pa vedno boljša user posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
6.1.2008 11:07:47   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

muki, in nisem se dala dol, res sem šla spat, in ker nisem mogla spati, sem vstala user posted image ne seksamo pri nas vsako soboto user posted image

To si pa nekaj zbrkala. Saj sobote pa ja niso namenjene seksanju. Ob sobotah se kopamo user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
6.1.2008 11:35:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

šoping v avstriji.

Zakaj pa v Avstriji? Jaz bi te zapeljala v MB v Europark in če tam nič ne najdeš, potem si res zakomplicirana.
Jaz bom šla po oblačila za poroko na katero grem v marcu v Promod. Sem čisto nora na njih, čeprav še nič nimam user posted image .
Promod

kje pa najdeš to štacuno?

mercator center šiška lj, city center celj pa mislim da sem jo tudi v europarku v MB videla. Moraš pa pazit....oni imajo vsaj zdej zimske cune ogrooooomno sintetike...tega pa jst ne maram,

hvala za info,
jaz sem alergična na sintetikouser posted image
prisegam na bombažuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1831
6.1.2008 12:06:13   
muki1
Jaz sem tudi za bombaž user posted image .
Gremo sestavit skupino user posted image ?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
6.1.2008 12:16:11   
pikapolona2
a bomo bombažkiuser posted image user posted image user posted image

muki ti boš panki.....atati bo wabap....jst bom tulip....ktera hoče bit moki....a sm še kterga pozabilauser posted image user posted image user posted image ...aja zomzom....ktera se javi za njega.

Danes delam tortilje in piščanca z arašidi...pride ktera? Vse je že zrezano samo še v ponev zmečem. Brino sm pa v oblekco oblekla...ker je nedeljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
6.1.2008 12:19:11   
muki1
Grem zdaj študirat karakteristiko od pankija. Jao tebi, če je to ta najbolj čuden bombažek user posted image .
Dober tek.

Kako je z vašim kašljem?

Neposredna povezava do sporočila: 1834
6.1.2008 12:47:03   
frrrr
gaya - VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
6.1.2008 12:49:37   
frrrr

šoping v avstriji. brat se čez 3 tedne poroča in se moremo oblečt za na poroko. za moža dobim vse v c&a, kjer imajo cel oddelek podaljšanih oblačil. kje nej pa zase gledam? in kaj priporočate - villach ali celovec? altati, viv? pikapolona? in kakšen je odpiralni čas - mi bi šli okrog 10ih, 11ih iz lj, da mali eno kratko rundo odremlje in potem 2 uri šopinga, hranjenje, previjanje in nazaj spet spanje. nisem za trgovine zato bi rada prej naredila načrt, da se res ne rabim predolgo zadrževat po trgovinah.

jaz bi šla na tvojem mestu tule, v Celovec:

http://www.city-arkaden.at/

imaš noter Esprit, S.oliver, C&A in še mnogooooo butikov.....

trenutno so tudi razprodaje.

Če pa nič ne najdeš, greš pa do mesta-centra (5 minut) in se sprehodiš še po Benettonu in H&M-ju...

odprto je pa ob sobotak vsedo 17h, čez teden pa vsaj do 19h.

HVALA! jutr bom še po mukijinem nasvetu skočila do Promoda v CP. kdaj pa se začnejo razprodaje v slo? da ne bom dan prej kupovala stvari user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
6.1.2008 12:50:54   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, a štrajkaš kot blogger?

ja, ampak z razlogomuser posted image
js bi te pa bralaaaaa user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
6.1.2008 12:57:06   
frrrr

a bomo bombažkiuser posted image user posted image user posted image js tut, js tut

muki ti boš panki.....atati bo wabap....jst bom tulip....ktera hoče bit moki lahk sm js, ker sm drgač tut opica user posted image ....a sm še kterga pozabilauser posted image user posted image user posted image ...aja zomzom....ktera se javi za njega. pa chowing je še

Danes delam tortilje in piščanca z arašidi...pride ktera? njami, a bi se peljali na sankanje (razmišljajoči smajli) user posted image Vse je že zrezano samo še v ponev zmečem. Brino sm pa v oblekco oblekla...ker je nedeljauser posted image user posted image user posted image

mi bomo imela pa danes pozno kosilo... po opoldanskem spanju. zdej bereta knjigico in spat. okrog 15ih pa kosilo. pa se še nisem odločila kaj bo za jest user posted image goveji zrezki so pripravljeni, samo še način priprave določim. če moža vprašam, bodo na naraven način z gobicami user posted image

grem pogledat kolk sta že prebrala ali sta mogoče zaspala zraven, ker sta čisto tiho....

Neposredna povezava do sporočila: 1838
6.1.2008 12:58:59   
piskot
nasli smo ju!

2 4ki, eno zgoraj, eno spodaj. banda. kaj nam delajo ponoci .... pa se ta prehlad zraven. da vremena ne omenjam.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
6.1.2008 13:13:20   
Maxica

šoping v avstriji. brat se čez 3 tedne poroča in se moremo oblečt za na poroko. za moža dobim vse v c&a, kjer imajo cel oddelek podaljšanih oblačil. kje nej pa zase gledam? in kaj priporočate - villach ali celovec? altati, viv? pikapolona? in kakšen je odpiralni čas - mi bi šli okrog 10ih, 11ih iz lj, da mali eno kratko rundo odremlje in potem 2 uri šopinga, hranjenje, previjanje in nazaj spet spanje. nisem za trgovine zato bi rada prej naredila načrt, da se res ne rabim predolgo zadrževat po trgovinah.

Če pa nič ne najdeš, greš pa do mesta-centra (5 minut) in se sprehodiš še po Benettonu in H&M-ju...

HVALA! jutr bom še po mukijinem nasvetu skočila do Promoda v CP. kdaj pa se začnejo razprodaje v slo? da ne bom dan prej kupovala stvari user posted image

Jutri baje. Nikoli ne kupujem na razprodajah, tako da nisem čist na tekočem glede tega. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
6.1.2008 13:14:15   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

nasli smo ju!

2 4ki, eno zgoraj, eno spodaj. banda. kaj nam delajo ponoci .... pa se ta prehlad zraven. da vremena ne omenjam.

Štirki??? Kje smo še mi, trenutno spremljamo rast zgornjih dveh dvojk, pa gre bolj slabo.user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
6.1.2008 13:18:26   
Maxica
Vreme je pa res za en kuser posted image . Lanska zima je bila glede tega res ful boljša, smo lahko šetali zunaj na svežem zraku s temi malimi štručkami. Zdaj pa skoz en dež, pa megla, pa žled, kr neki. Bi raje, da zapade ful snega, pa je potem mir.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
6.1.2008 13:33:07   
*anč*
Z majhno zamudo,ampak od srca vam želim ljubezni,veselja,sreče,smeha in predvsem zdravja polno novo leto!
user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
6.1.2008 13:41:08   
*anč*
mi smo  nazaj user posted imageuser posted image leti na vreme ...  pa sej sploh nevem al je dan al nočuser posted image

mel smo se super!! dol je tako sonce,da je veselje! vreme je blo res prekrasno, na sončku je bilo celo tako toplo,da smo kavo popili kar brez bund in plaščev. z malim sva se full sprehajala, psa sta uživala, vsi smo bili skupaj in se razvajali ... user posted image

pred novim letom so se nam pridružli še prijatli, tako da je blo zabavno.

tole vreme tuki je pa šok,sploh pa 12 dneh bleščečega sončka ... tuki mi je muka it ven, tam pa komaj čakam.  ja, preselit se bo treba user posted image .

mamo ene 3 nove zobe .... kočniki udarjajo ven, ampak na žalost ne samo tristanu, tudi moje 8.ke so se oglasle, pa sem full  upala da jih sploh nimam.user posted image

kako ste pa ve kej,drage moje, ste lepo preživele praznike?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
6.1.2008 13:48:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

nasli smo ju!

Štirki??? Kje smo še mi, trenutno spremljamo rast zgornjih dveh dvojk, pa gre bolj slabo.user posted image

maxi, mi imamo že vse 4 štirke

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
6.1.2008 13:53:19   
*anč*
Draga Gaya! 
Vse najboljše za rojstni dan! Želim ti veliko užitkov in veselja s tvojimi najdražjimi!

user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
6.1.2008 14:04:11   
altati

muki ti boš panki.....atati bo wabap....jst bom tulip....ktera hoče bit moki....a sm še kterga pozabilauser posted image user posted image user posted image ...aja zomzom....ktera se javi za njega.

a lohk vidim slikice, da se lahko ogledam?
kok sem kjut...

Neposredna povezava do sporočila: 1847
6.1.2008 14:04:49   
altati

jutri

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
6.1.2008 15:08:49   
Anonimen

šoping v avstriji.

pol predlagaš mb zame? za moža v slo nč ne dobiva. no, če bi orng odprla denarnico, bi se verjetno našlo kaj. samo izbire pa res ni nobene. pride v trgovino in hoče kak podaljšan model, pa mu prinesejo ene hlače user posted image pr kavbojkah je še šlo, je kr ženske modele kupoval, ker moški so v pasu čist preveč široki. mam nestandardnega moža, kaj čem user posted image

mi imamo isti problem...tako težko je dobiti kaj pametnega...no, v Sloveniji....meni je tukaj recimo všeč, ko si izbereš eno obleko in ti jo potem krojač čisto prikroji....pa je to lahko Calvin Klein, Hugo Boss, Michael Kors, .... samo cene pa niso take gromozanske, kot v naših štarcunah...

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
6.1.2008 15:10:08   
Anonimen
aja, pa dobro jutro.....

moji fantje še spijo in sem lahko v miru spila jutranjo kavico, spekla piškote, pripravila piščančja bedrca, pregledala RR, sedaj pa razmišljam kam bi jo mi danes mahnili...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?