|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
5.1.2008 23:17:18   
frrrr
gremo na novo stran. me tolk jezi, če je že izpisana, pol pa piše, da je bilo sporočilo zbrisano in morš nazaj klikat... user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
5.1.2008 23:20:34   
lucika
muki, tašča bo pazla malega. sem mu danec "culjico" napakirala, našemu revežu malemu:(
saj sem hvaležna, sicer imamo 3 km do nje; pa ga bomo lahko kar zavili pa odpeljali in boste se potem previjala in oblačla in zajtrkovala; če bo spal in če nam bo šlo na knap s časom. me pa skrbi, priznam. pa moja tašča je itak profesionalka na tem področju; je imela par let nazaj tak biznis na sivem trgu:) pst. pa tud zdaj pravi, da ko se malo uvedeta, bo še enega vzela, da bo imel družbo. čez mesec in pol se pa itak selimo v sosednjo bajto; pol bomo lahk pa sam babyfon nesli v varstvo:)

ma, upam, da bo ok.
zadnja dva, oziroma edina redna šihta sta bila katastrofa. in mi je od tega smotano, ker kar pričakujem neko smotano vzdušje. pa saj verjetno mi bo prav fino. ker zdaj pa res vem: držim jezik, dobim denar. to je to. pa delam kaj mi rečejo, če je le vsaj mal v skladu z mojimi moralnimi načeli. to je to, al ne?

maxica, upam, da ti ne bojo vseh masajev pobili, preden se spraviš jih v živo pogledat:)

šoping...hja, jaz rabim one trgovine z večjimi številkami. c&a, pol se pa neha... aja, večje številke, pa na listkih manjše številke:)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
5.1.2008 23:27:50   
muki1
Lucika ojoj, to pakiranje culice pa zna biti prav dramatično....vsaj pri meni user posted image . Ko sem pakirala Nežo v vrtec, sem se počutila, kot da jo oddajam v posvojitev ali vsaj nekaj podobnega user posted image
Glede službe pa se mi zdi, če se prav spomnim, da si prek JD del delala z neko čudno šefico in njeno sorodnico ali imam to nek čuden preblisk user posted image  ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
5.1.2008 23:28:24   
muki1
Ne, to je bila pa ena čveka, ne iz oktobra.....se že spomnim.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
5.1.2008 23:35:47   
pikapolona2
tasha moje sožalje.....ampak da za vedno zaspiš....sej se sliši grozno ampak zase si nekoč želim nekaj takega.....da si aktiven do konca nato pa zaspiš. Res se je vse zgrnilo na vas

a ni bil danes kitajc?

Frrr....lepo da me poiščeš v kolofonuuser posted image ......sam zadnja leta sm bolj pr učbenikih pristala in revijah pristala. Je pa Prelepi božični čas moja prva knjigauser posted image  sploh

cunje....ne hodim po njih v avstrijo...dobim vse v LJ (Zara, Emporium, HM, Mango)...ali pa v Celju City....sva pa zadnjič bla v MB in sva en krog po europarku naredila in je res ogrooooomen.....rezultat moj dragi je dobil nekaj novih cunj in tko seksi ozke kavbojke z odbitimi žepi, da bi ga kr sred trgovine pojedla če bi lahkouser posted image user posted image  in živo zeleno jopco user posted image . Šoping je pri meni vedno nenačrtovan in kr sproti kupujem...kadar sem sama ne hodim z mojima ker ravno takrat itak nebom nič našla.

C&A maš pa tudi v MB, Celje in ualaaaa Kranj!!!!! Prideš?user posted image

Pogledala sva ravno en fuuuul dober film....sm jokala na koncu kjub temu da se skor nikoli ne jočem ob filmih ampak tale me je res presunil.....Gone baby gone...Ben Affleck režiral...kapo dol...kakšna zgodba...kadrovanje.....razplet in ene par močnih vprašanj o tem kaj je prav in kaj ne....priporočam.......sem potem ko sem se izjokala šla kar do Brine v sobi in jo mal počohala in se zahvalila tistemu zgoraj da jo imava in da smo skupaj in zdravi in se imamo radi in upam da bo tako tudi še vnaprej....oziroma delam dalje na tem.

Zdej pa pod tuš in grem spat

Lahko noč

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
5.1.2008 23:39:07   
lucika
maš pravi preblisk, 80 letno šefico sem imela ja. zdaj je 82 pa pol, pa še kar dela. so imeli za mano eno, ki je prišla delat noseča, jim je takoj povedala. čez par mesecev so ji pa začeli gnjavit, da jih je zanalašč zajebala, da noben ni tega vedel. psihiči tapravi.
ma, saj bo. danes sem še kul, jutri se me pazite.

pa muki, zakaj ne spiš, kaka pa boš jutri:)?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
5.1.2008 23:41:23   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

pa muki, zakaj ne spiš, kaka pa boš jutri:)?

Ej, ne grem spat, dokler me za mizo ne vrže spanec. Nočem ležati v temi, ker vem, da bom potem razmišljala.....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
6.1.2008 0:07:19   
lucika
ne razmišljaj o tem:( konec koncev je življenje ena sama usoda. in to, kar se je družini zgodilo, kako je možu, otrokom, kaj in zakaj se je to zgodilo. je njihova usoda.
bog ve, kaj je naša. lahko da je še slabša, samo pol pa res ne bomo nič spali...imamo pa vse možnosti, da je lepša. kakšna je in kaj nam namenja, sploh pa kakšno je naše trpljenje in konec....ne vemo. na nas je samo, da uživamo tukaj in zdaj, s tem kar imamo.

tako, za druge sem pametna, zase se pa obremenjujem z majco za prvi dan službe. ironija, a ne?

če potegnem črto; en del je naša usoda, drugi del pa naša glava. eno je kot je, drugo si pa naredimo kot želimo. tak da, muki, spat da boš lepa. pa stiskat k svojim in bit vesela, da jih imaš.
grem jaz tudi:)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
6.1.2008 0:09:00   
mis
Se samo na hitro javim, grem spat. Včeraj smo feštali, mala je zaspala gor v sobi, potem sva prišla še midva. danes so še moji starši tukaj, popoldan sem spala, mož je zunaj... Čas je bolj malo.

Tasha, moje sožalje.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
6.1.2008 2:13:04   
frrrr
no, lahko noč... grem še js spat user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
6.1.2008 8:19:11   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: moci

seveda. ampak se boste morale prijavti na blogger in sporočiti nik. user posted image
a še tu user posted image a se nista mogle z altati zmenit in obe na dnevniku pisat? user posted image  

sem šla pogledat in se pardoniram. rabiš samo gmail. sem te že povabilauser posted image

z altati pa nisva bili usklajeni. nisva vedeli ena za drugouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
6.1.2008 8:24:46   
moci
babe, ste imele cel nočni žur.

kitajc - poročilo, prosimuser posted image

lucika, te popolnoma razumem. jaz grem nazaj v staro službo, pa mi je že slabo ob misli. in jutri greva na uvajanje. user posted image res škoda, da ne moremo več takole v izi živetuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
6.1.2008 9:06:23   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Maxica, a veš, da Bela Masajka ima že dve nadaljevanji? Jaz nisem vedela do danes. V eni knjigi je kako se vrne v Švico ali Nemčijo ali odkod je že bila.....tretji del pa opisuje, kako je šla nazaj v Afriko.
No, se pardoniram, če si že vedela, jaz namreč nisem in sem ti napisala, da ne boš rekla, da po vsej Idriji že visijo plakati user posted image .

Hvala, ljubica, res si prijazna. Sem že kupila in prebrala vse tri.user posted image  Ampak, saj veš, jaz še raje gledam film.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
6.1.2008 9:11:55   
Maxica
Za trenutek naj odloži delo naša draga prijateljica, mamica in žena Gaya, ki danes praznuje svoj rojstni dan. Naj bo še naprej taka fajn punca, da bi si z možekom čim večkrat ukradla kakšen trenutek in si izkazala pozornost, pa magari če na motorju, da bi bila še naprej tako krasna in seksi mamica mali Garbovi Gretki, sicer pa naj se ji uresničijo vse tiste želje, za katere ve le sama in pridno dela v tej smeri, da se ji tudi res uresničijo. Draga Gaya, vse najboljše, imejte, kljub temu vremenu, prav lepo praznovanje. user posted image user posted image user posted image user posted image
Maxica s familijo, Max in Lan pa pošiljata koš objemčkov in poljubčkov
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
6.1.2008 9:15:30   
altati

šoping v avstriji. brat se čez 3 tedne poroča in se moremo oblečt za na poroko. za moža dobim vse v c&a, kjer imajo cel oddelek podaljšanih oblačil. kje nej pa zase gledam? in kaj priporočate - villach ali celovec? altati, viv? pikapolona? in kakšen je odpiralni čas - mi bi šli okrog 10ih, 11ih iz lj, da mali eno kratko rundo odremlje in potem 2 uri šopinga, hranjenje, previjanje in nazaj spet spanje. nisem za trgovine zato bi rada prej naredila načrt, da se res ne rabim predolgo zadrževat po trgovinah.

jaz bi šla na tvojem mestu tule, v Celovec:

http://www.city-arkaden.at/

imaš noter Esprit, S.oliver, C&A in še mnogooooo butikov.....

trenutno so tudi razprodaje.

Če pa nič ne najdeš, greš pa do mesta-centra (5 minut) in se sprehodiš še po Benettonu in H&M-ju...

odprto je pa ob sobotak vsedo 17h, čez teden pa vsaj do 19h.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
6.1.2008 9:17:12   
altati

šoping v avstriji.

Zakaj pa v Avstriji? Jaz bi te zapeljala v MB v Europark in če tam nič ne najdeš, potem si res zakomplicirana.
Jaz bom šla po oblačila za poroko na katero grem v marcu v Promod. Sem čisto nora na njih, čeprav še nič nimam user posted image .
Promod

kje pa najdeš to štacuno?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.1.2008 9:17:31   
altati

Maxica, a veš, da Bela Masajka ima že dve nadaljevanji? Jaz nisem vedela do danes. V eni knjigi je kako se vrne v Švico ali Nemčijo ali odkod je že bila.....tretji del pa opisuje, kako je šla nazaj v Afriko.
No, se pardoniram, če si že vedela, jaz namreč nisem in sem ti napisala, da ne boš rekla, da po vsej Idriji že visijo plakati user posted image .

jaz imam vse tri knjige doma, če bi katera brala

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
   [Brisano sporočilo]
6.1.2008 9:19:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
6.1.2008 9:19:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

šoping...hja, jaz rabim one trgovine z večjimi številkami. c&a, pol se pa neha... aja, večje številke, pa na listkih manjše številke:)

v City Arkaden je posebna trgovina zate. Moda za mlade in številke samo nad 42. Za mlade in močnejše.....in to fullll dobre cunje, res, pa fulll ugodne cene.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
6.1.2008 9:23:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

a ste bile kaj povabljene v kitajca? user posted image  

saj ni bilo kitajca.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
6.1.2008 9:23:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

muki, in nisem se dala dol, res sem šla spat, in ker nisem mogla spati, sem vstala user posted image ne seksamo pri nas vsako soboto user posted image

a sam vsako ta drugouser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
   [Brisano sporočilo]
6.1.2008 9:27:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1822
6.1.2008 9:28:08   
moci
zoja še vedno spiuser posted image

altati, a štrajkaš kot blogger?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
6.1.2008 9:37:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, a štrajkaš kot blogger?

ja, ampak z razlogomuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
6.1.2008 9:38:24   
altati
Gayči- vsetanartabulšuser posted image user posted image user posted image , predvsem fejst velik sexa, pridnga dedca, vedno dost pjače in ubogljivo Gretkouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?