|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
5.1.2008 22:45:41   
KAHLO
Gantar poglej z.s.

METULJ1....nevem mene je ponavadi pred user posted image  malo zvijalo, včasih so me tud zizike bolele, sigurno sem tud kakšnega ornk mozolja dobila, pa imunski sistem mi je tud ponavadi takrat padel takrat sem dobila včasih herpes....., zdaj me je tud zvijalo, sam zizike me pa niso nič bolele, herpes sem pa tud dobila, ampak to po moje zaradi te moje gripe...od danes....naprej me pa zizike skelijo pa še mozolje sem dobilauser posted image user posted image  ampak čist take drobceneuser posted image user posted image  nisem prav nič huda.....

Skratka rečt ti hočem, da je pr meni v obeh nos. ni bilo nobenih znakov....da sem noseča mi je obakrat potrdila odostnost user posted image  pa testerji....druga pa nič....tako da po moje brezveze, da se s temi znaki obremenjuješ.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
5.1.2008 22:46:54   
KAHLO
nocka stunfekuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
5.1.2008 22:49:50   
METULJ1
Hvala KAHLO!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
5.1.2008 22:56:10   
Anonimen
Punčke moje.... jst grem se zdej mal cartat k svojmu... user posted image  user posted image  user posted image

Sladke sanje in si pišemo jutri....
Nočko

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2304
5.1.2008 23:00:49   
KAHLO
Gantar ...nocko...pa kr ornk se stisni...pa lepe sanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
5.1.2008 23:43:30   
Kate26
Sem vas prišla malo pozdravit, malo navijat user posted image user posted image user posted image  za vse, ki še čakate na rezultat, ter malo spodbujat vse, ki ste jo (user posted image ) dočakale.
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

Jaz javljam,da je mojauser posted image prišla vendar se ne vdam in grem v nove boje.

To je beseda! Tako se mora razmišljat!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
5.1.2008 23:59:26   
Kate26
Aja, pozabila pa sem čestitat že prvim januarskim nosečnicam. Čestitam, punce!

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
6.1.2008 9:44:38   
jakoLUlana
zivjo

Kako ste januarke? A res ni nobene nove nosecke? Pri meni nic novega.., test negativen, user posted image  se vedno ni.
Do zdaj mi je M samo enkrat zaostala in takrat sem bila noseca - test mi je takoj pokazal +.., zato ne vem kaj naj si zdaj mislim.

Danasnji dan bo verjetno eden najdaljsih, saj cakam na jutri in bom se en test naredila. Ce bo negativen pa grem dat kri. Najhitreje je samoplacnisko a ne?
Lep dan vsem

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
6.1.2008 9:52:36   
snežinka7
Jutro punce. Ste že vstale. Mene lahko date na seznam in sicer je ne pričakujem 12.01.2008
lp

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
6.1.2008 10:30:36   
*chance*
Dobro jutro vsem...pa se spet malo oglasim... vsem želim, da bi čimprej zagledale user posted image user posted image , mene pa prosim, če dodate na seznam, ker user posted image  ne pričakujem 22. januarja.

Pa naj bo leto 2008 res polno user posted image ...naj se začne že z januarjem...
papa

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
6.1.2008 10:34:35   
KAHLO
user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

30.12. - Kahlo (po srcu januarkauser posted image )
xx.01. - sunny24
xx.01. - witto
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
xx.01. - mapa
xx.01. - maša82
xx.01. - netko34
xx.01. - _ancica_
01.01. - jazzz27 user posted image user posted image v nove boje
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
01.01. - mapa
01.01. - orhideje
03.01.-  Lorencia
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - jakoLUlana
04.01. - freja
05.01. - Monikap user posted image user posted image v nove boje
05.01. - amy81 -  srečka nosečkauser posted image  user posted image
05.01. - MONIKQ
05.01. - Lučka25 user posted image user posted image  v nove boje
05.01. - Anonimen
06.01. - Hator
07.01. - Andromeda
07.01. - zarja28
07.01. - Tiki55
07.01. - postira
08.01. - metir
08.01. - ETAN
09.01. - Uršula83
09.01. - naja22
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
11.01. - *TaMiKaaaa*
12.01. - maska
12.01. - METULJ1 
12.01. - ZalaTM
12.01. - Majch
12.01. - Snežinka7
13.01. - medika 13
14.01. - Arual
14.01. - sonček33
15.01. - lidija_21user posted image user posted image v nove boje
15.01. - pin
16.01. - Teni RR
16.01. - LepDan
16.01. - anchy82
17.01. - *Pikyca*
17.01. - bučkabb
17. 01. - Colicka
17.01. - afnica mala
18.01. - trinty22
18.01. - matt
18.01. - Sončnica24
20.01. - Muca83
20.01. - varci
20.01. - sandra74
20.01. - Anonimen
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
22.01. - pikicaa
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
24.01. - polona3
25.01. - naja***
25.01. - Pikachu
25.01. - Athina
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi
27.01. - waiting
27.01. - tany83
27.01. - freja
28.01. - Veki_222
30.01. - svečka
30.01. - Murkica
31.01. - emina83

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • gantar - bejž nazaj med borke ----KAHLOuser posted image
  • vita80
  • naja***     
  • HEL36   
  • MATEJCK 
  • Antika
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

22% - HEL36
23% - Sandra74
26% - Erin, nicnic
27% - oktavija

28% - EnaNobena
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
6.1.2008 10:35:01   
KAHLO
Dobro jutro pupe!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
6.1.2008 10:38:33   
KAHLO
no ....hmmmm tale mi je pa zdaj kr ušeluser posted image user posted image

Sončnica...upam da si včeraj svojega maskimalno kaznovala.....mogoče bi še ga lahko danes malouser posted image user posted image  no poročaj....hmmmmm....ali pa rajeuser posted image , ne za poročanje boš imela vseeno časuser posted image user posted image

JakoUlulana....jaz ti močno držim pesti.....da se pojavita ti dve user posted image , če ne pa dat kr kri.......bo še res najbl ziheruser posted image pa glej da boš nam jutri takoj poročala...

Nič grem malo zajtrkovat.....hmmmmmmmmm...sploh nevem kaj bi...lačna sem....ampak se mi prav nič takšnega ne lušta kar mamo doma.....user posted image user posted image  bo treba nekaj sčarat

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
6.1.2008 11:10:24   
Orhideje
Sunny 24user posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem žalostna. user posted image user posted image user posted image Danes zjutraj sem vendarle naredila testek in mi je žal pokazal -. SedAJ lahko le še čakam, da ugledam user posted image . Ja verjetno bo zdej kar prišla, vsaj tako je ponavadi. 

Držim pesti za vse ostale januarske borke. Midva s Sunny24 pa odhajava v nove boje.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
6.1.2008 11:14:31   
stunfek
Lep pozdrav punce!

Žal mi je za - test orhideje. Ampak kljub vsemu je treba počakat na user posted image , ta šele zares pove kako in kaj.

Moj O še kar ni...morda je res spet ne bo user posted image . Mogoče bo danes, ker mi je BT padla...bomo videli, kako se bo razvilo.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
6.1.2008 11:32:47   
METULJ1
Orhideje, JakoUlulana - ne še obupat. Dokler user posted image  ne pride, je še vedno upanje in možnost, da ste
srečke user posted image . Ponovite test čez dva dni, pa boste vidle, pri čem ste.

Pozdravčki

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
6.1.2008 11:38:56   
Principeska_
Tudi moj test je pokazal - user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
6.1.2008 11:49:09   
METULJ1
Principeska_ - kot sem napisala Orhideji in JakoUlalani velja tudi zate. Jutri še enkrat naredi test, pa bo.
Jaz vem, da nam boste vse tri sporočile veselo novico. Če ne jutri pa v sredo.

Kot pravijo vse, dokler user posted image  ne, ne izgubit upajna.

Pozdravčki

(odgovor članu Principeska_)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
6.1.2008 11:55:11   
skrivnost
Jutro pupike! kako ste? se ze spile kavico?
Upam, da ste se dobr nacrkale tole nedeljsko jutro! Pa se tak vreme je za stiskat se!!

Ampak, morm rečt da ste zelo pridne! Dobr ste načeblale!

Principeska_ - ne obupajte, bodi optimistična in pojdita z vajimi dragimi v nove boje! Vedi, tudi za vas sije sonček!!!!

orhideje, jakoLUlana - tudi vidve, ne obupajta! Počakajta, da res pride in če pride....
ji pokazita vse svoje zobe in ji zabicejta da nima kj hodt naslednih 9 mesecev! močno navijam za vaju!!!

METULJ1- držim pestke tudi zate! DA vama uspe čimprej!

Pozdravcke vsem borkam, navijacicam in ostalim cvekicam!

Neposredna povezava do sporočila: 2319
6.1.2008 12:03:51   
Orhideje
Metulj1 Hvala za lepe želje. vendar zase dvomim, saj je danes že 40. dan. Res pa je, da sem imela v lanskem letu katastrofalne cikluse. Če bi iskala povprečje bi bilo verjetno tam med 42 - 46 dnevom. Zadnjo pa sem imela na 35. dni.

Borke prosim vas  za nasvet. Sedaj sem že namreč kar mal obupana. Že kar nekaj časa se trudiva, pa nama ne rata. Potem pa ti dolgi ciklusi in meseci kar bežijo. In naenkrat je leto naokrog. Glede na to, da sem imela lani take dolge cikluse, a bi bilo bolje da grem k G. Do sedaj še namreč nisem šla. Ko sem v lanskem letu omenila G, da me je mal strah mi je rekla, da je vse vredu in če ne bi ratalo po 6. mesecih se naj vrnem. Pa se seveda nisem. Vseskozi sem upala, da jaz težav z zanositvijo ne bom imela, ko pa je nas kar pet otrok. Zato mi je še tok bol hudo. Včeraj, ko smo imeli koline in te vsi žlahtniki po dolgem in počez sprašujejo, kaj mislite kaj imet ali kaj,.. pa bije vam le še po mal zadnja možnost,... Pa še razne zbadljivke sem se skoraj zjokala. Ne vem, ali je morda bolje povedat, a je potem kaj lažje?
Do sedaj nisem povedala še nobenemu, tudi mami ne. Ravno mami pa neprestano sprašuje. Potem pa v družbi veselo pove, kako oni včasih nič niso načrtovali,... ma saj veš, kako je to. Sedaj pa mladi, kar nekaj čakajo,...user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
6.1.2008 12:11:18   
Orhideje
Stunfek, hvala. Močno držim pesti zate in vse ostale borke., da čimprej ugledate user posted image , da ne boste rable dolg čakat in se mučit.

Hvala tudi vsem ostalim.
Joj, včeraj ko smo imeli koline sem se tak prehladila, da danes komaj govorim. Že v začetku tedna pa me je nekaj vsekalo v vratu, tako da ga komaj premikam. Skratka počutim se grozno.
Ma ja, za vsakim dežjem posije sonce.
Upam,d a se ostale kaj boljše počutite.

Kahlo, Amy 81 naše srečke nosečke: Kako ste pa vidve kaj?  Kahlo, a si že bila na pregledu? Brž poročaj!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
6.1.2008 12:21:21   
Principeska_
Orhideje ne obupat, saj veš kaj pravijo za vsakim dežjem posije sonce, brez dežja pa mavrice nebi bilo.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz te popolnoma razumem, imam sestro, ki ji tudi ne gre in ne gre, počasi že govori, da si morda pa otrok sploh ne želi več. Sicer jo zdaj malo vzpodbujam, da naj le gre k G in da ji da napotnico za preglede, da vidi kaj je narobe, ampak je trmasta in noče, zgleda, da ji bom mogla zopet malo vzpodbudit, ker vem, da rabi vzpodbudo in pozitivno razmišljanje, ne pa tako kot ji nekateri pravijo, da zdaj bi že pa res bil skrajni čas ...
Vem, da tudi ti potrebuješ nekoga, ki bi ti dajal voljo in upanje ter te vzpodbujal, da bo vse dobro. Pojdi k G in ji pač povej pa te da na preiskave in boš vedela kakšen vzrok je.
Morda pa te bo presenetlo in bo kot strela z jasnega vdarlo. ravno danes zjutraj mi je mami rekla, da sem že čisto obsedena s tem  je rekla, ko pa ne bom več tolko o tem razmišljala pa me bo presenetlo k strela z jasnega, da se sploh ne bom zavedala.
Jaz ti želim vse naj naj naj pa ne obupat, ker verjemi, da bo tudi zate posijal sonček

Veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
6.1.2008 12:27:36   
Anonimen
Orhideje, vem kako ti je. Sicer imava midva že enega nagajivčka, ki je ratal kljub vsem težavam, ki sem jih imela po pol leta , pa mi je mesec prej G zatrdila, da najbrž brez pomoči ne bo šlo. Žal pa se v drugo zgodba ponavlja. M pride kakor jo trkne, sicer je sedaj vsaj bolj točna, pred porodom je prihajala na 24-čez 40 dni. Cela zmeda. Stokrat sem takrat delala test nosečnosti.In sedaj ko se trudiva za drugega je kar 5 prijateljic, sorodnic nosečih, ena je hotela poleti v Mehiko zdej ej pa noseča in bo poleti rodila in zganja cel halo, ker ej ratalo po metodi "pazi", ker ona bi še potovala. Druga pa bo morala zdej zaradi nosečnosti izpustiti en projekt in spet cel halo, da bi bilo dobro za njeno kariero, če bi ga speljala. Jao mene! In pol mi je za novo leto moj reku, da upa, da ne bova ostala samo pri enem otroku, mene je pa itak zvilo. Ne, ampak ne bova. V to sem prepričana. Pa sem tudi sama mislila, da z zanositvijo tudi slučajno ne bom imela problemov, njegova in moja mami sta zanosili brez kakršnega koli problema, vse v najini žlahti tudi. Pri nama - meni se ej pa zataknilo, pa sem jemala KT "le" 1.5 leta, zdrava, brez ginekoloških problemov,... pa ne gre. Ampak vsem nam bo uspelo, brez skrbi.

Kahlo, kako kaj? Šparaš mesto zame pri septemberkah?user posted image

Principeska, JakoUluLana- ne obupat, dokler M ni je še upanje. Tudi meni vsi znaki kažejo, da M prihaja, ampak znake in njo kr ignoriram. Mogoče mi pa uspe.user posted image

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
6.1.2008 12:31:18   
Principeska_
Hvala EnaNobena, samo po 6 dneh zamude bi že mogo test pokazat, če je kaj al ne?
Nimam upanja bo bo zdaj kaj user posted image  pa drugič.

Eno * za srečo, eno * za smeh, eno * za iskrice v očeh, ..., pa kaj bluzim, vse zvezde z neba naj se vam usipajo v dlan in vam polešpajo dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
6.1.2008 12:35:22   
Anonimen
No, enkrat ne še tako dolgo nazaj sem že napisala kaj se je zgodilo moji kolegici. Ni dobila M (sicer je imela hudo neredne), testi so bili negativni. Krvni test negativen. G ji da tablete za sprožitev M, pa njo kar ni. Nato jo pošlje še enkrat na krvni test in pokaže, da je noseča. Na UZ so ugotovili, da je noseča že 8-9 tednov! Za hec in spomin je potem doma naredila še test z urinom in pokazal lepi dve črtici. Kar ni mogla verjet. 

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.