|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
5.1.2008 22:09:25   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

oj jej. Če je kaka dobra klobasa, jo imam kar rada. Je pa res, da moj svojo nos kar s sabo, k jo imam pa najraje user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

No saj na to sem jaz mislilauser posted image in jutri jo bom iskoristla oz. mi bo poplačal za ta vikend pa ne dvojno ampak trojno, bo že vido, ne bo več nikoli brez mene nekam odišouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
5.1.2008 22:09:44   
Anonimen
sončnica, sam si pa kljub angini ti kar fajn p............ user posted image  user posted image  user posted image  Sej, jst sem ponavadi tu. Bolj k sem bolna, raj bi ga mela....  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  K sem pa zdrava, pol pa včasih kar pozabim nanj user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  To pa zato, ker sem tle na RR-ju user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
5.1.2008 22:11:44   
sončnica24

sončnica, sam si pa kljub angini ti kar fajn p............ user posted image  user posted image  user posted image  Sej, jst sem ponavadi tu. Bolj k sem bolna, raj bi ga mela....  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  K sem pa zdrava, pol pa včasih kar pozabim nanj user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  To pa zato, ker sem tle na RR-ju user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Eh mal se probam sama sebe v dobro voljo spravituser posted image , pa malce sem že boljša pomagajo antibiotiki, tako da je tisto ta najhujše že za manouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
5.1.2008 22:11:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

na sončnica, pa si me prehitela user posted image  user posted image  user posted image . Sam se mi pa mal skrivaš user posted image  user posted image  user posted image  Sad si tu, sad te nema user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa več ne sledimuser posted image .

Pa gremo zdaj nekaj napisat da bo kahlo mela kaj za brat, se nekje skriva danes, pa saj če jaz prav razumem ona doma računalnika nima ne oz. interneta? Samo kako se lahko potem čez vikende javlja ker tu pa tam kaj napiše?user posted image

pravi, da se rada mal šverca user posted image  user posted image  user posted image  Al pa če ni po tihem šla mal na štajer. user posted image

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
5.1.2008 22:12:43   
sončnica24
Je že tu. Zdaj pa ne boma mogle dosti napisat da bi jutri al pa v ponedeljek mela mal več delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
5.1.2008 22:13:54   
Anonimen
user posted image a ti je tablet takoj prijel? Men je šele po treh dneh ospen prijel, potlej po 8 dneh jemanja ospena, pa me je grlo nehalo boleti. Pol po 2 dneh, k nisem jih več jedla, me je začelo pa spet praskat. Tako da po 5 dneh še ni čist ok. Pol pa med pa čajček... pa kar gre.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
5.1.2008 22:14:55   
sončnica24

user posted image a ti je tablet takoj prijel? Men je šele po treh dneh ospen prijel, potlej po 8 dneh jemanja ospena, pa me je grlo nehalo boleti. Pol po 2 dneh, k nisem jih več jedla, me je začelo pa spet praskat. Tako da po 5 dneh še ni čist ok. Pol pa med pa čajček... pa kar gre.

Sem na ospenu že od četrtka, tako da grlo še kar lepo boli malce med pomaga, je pa vročina odišla tako da je že zato malce boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
5.1.2008 22:15:24   
Anonimen

Je že tu. Zdaj pa ne boma mogle dosti napisat da bi jutri al pa v ponedeljek mela mal več delauser posted image

TI kar pejdi k svojmu v posteljo... user posted image  user posted image  user posted image  Naša kahlca, te bo čist zastopla. user posted image  user posted image  user posted image  fajn user posted image , da boš potelj kmal zagledala user posted image user posted image    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2283
5.1.2008 22:16:01   
Anonimen
Evo, KAHLO je tu.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.1.2008 22:17:37   
sončnica24

TI kar pejdi k svojmu v posteljo... user posted image  user posted image  user posted image  Naša kahlca, te bo čist zastopla. user posted image  user posted image  user posted image  fajn user posted image , da boš potelj kmal zagledala user posted image user posted image    user posted image

Pa ne moj, za kahlo sem mislila, mojega ne bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
5.1.2008 22:18:29   
Anonimen
aja, nisem takoj opazila... sam zdej je pa spet izginila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2286
5.1.2008 22:21:35   
KAHLO
Evo me evo meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bla danes v kopru, sem hotla kaj sončka ujet pa morje pa to.....me je naša zamejska slovenka čist zmedla...s to dominikansko .....no pa ni bilo ne sonca...do morja pa še prišla nisma...k sma se na obisku zadržalauser posted image user posted image user posted image

Jah evo spet se mal pr sosedu švercam, pa ne medvedu da ne bo pomoteuser posted image user posted image  
Stunfek, ja jaz sem eks majčica....ti tudi če se ne motim ?!?!....user posted image  ampak mislim da sem jih jaz prej zapustila k ti... kot pa vidiš je ta januar za eks....kar ugoden tako da.....te čaka presenečenjeuser posted image
Sončnica......pa kaj je zaj to.....kako prase pa so to zaklali da kolinijo že dva dni......najbolše da se ti tja odpraviš in z lubijem konkretno poprimeta za klobaso pa kaj izstisneta!!!user posted image , kaj se pa tiče O če te danes pošteno pika, se jutri takoj spravi v rjuhe....še ni prepozno...!!!

Gantar čestitke.....evo pa boš dobila službo......le glej da jim boš pokazala iz kakšnega testa si....sam ne pozabi tud v službi se da na RR pokukatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
5.1.2008 22:21:57   
sončnica24
Saj zdaj bom pa res izginilauser posted image , mi je zelo zelo žal samo moj dragi se me je usmilil in pride k meni, tako da držite pesti da se kaj prime in da grem med septemberske srečke, če ne prej se beremo in pišemo v ponedeljek pa bodite pridne in mi ne napišite preveč ker potem spet ne bom vedla za kaj se gre.

Pa pa lepo spite in bodite pridne jaz se grem mojemu maščevat ker me za nos vlečeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
5.1.2008 22:24:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Sončnica......pa kaj je zaj to.....kako prase pa so to zaklali da kolinijo že dva dni......najbolše da se ti tja odpraviš in z lubijem konkretno poprimeta za klobaso pa kaj izstisneta!!!user posted image , kaj se pa tiče O če te danes pošteno pika, se jutri takoj spravi v rjuhe....še ni prepozno...!!!

Gantar čestitke.....evo pa boš dobila službo......le glej da jim boš pokazala iz kakšnega testa si....sam ne pozabi tud v službi se da na RR pokukatuser posted image user posted image

Sončnici si pa dala prave napotke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Hvala! user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da ne bo to razgovor, da mi povejo, da ne bo nič. user posted image  Če pa bo, pa itak, da bom prišla kej na RR pogledat tud med šihtom... če bo cajt user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.1.2008 22:25:18   
Anonimen
no, zadaj pa res fajn user posted image , pa kej naslončkajta.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.1.2008 22:28:24   
METULJ1
Majch - sem vidla, da je ne čakaš takrat ko jaz (12.1.) A te lohk vprašam, če maš že kakšne posebne znake.Jaz sem mela vse mesce pred tem od O naprej ful boleča prsa in rahlo špikanje. Ta mesec me pa tud prsa ne bolijo več. Prej me je sam na rahlo in na momente mal špikal v jajčnikih. Vem, da je bedno vprašanje, ampak a misliš, da je kljub temu, da zaenkrat ni nobenga posebnega znaka, da bi bla user posted image , še vedno možnost, da sm. Me je prov strah čakat na D day.

Pozdravčki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.1.2008 22:29:59   
KAHLO
dajmo sončica....dajmo sončnica.....dajmo sončnicauser posted image user posted image user posted image user posted image  tako torej danes bodo user posted image user posted image od sončnicega lubija napadali jajček od naše sončnice.......upam da jim uspe...punce držmo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gantar....boš vidla da te bodo vzeli, da bi taki personi kak si ti rekli ni....to sploh ne gre....ampak....delo pa si le organiziraj tako da bova lahko še klepetali ob dopoldnevihuser posted image ...........veš, kaj mal sem se kar zaskrbela zdaj.....user posted image user posted image  ne saj se hecam.... jaz sem čist prepričana da ti bo uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.1.2008 22:30:55   
jakoLUlana
naredila sem test in je bil negativen.. ce v pon se vedno ne pride, bom poskusila se enkrat.
lahko noc vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.1.2008 22:32:22   
KAHLO
METULJ1.....jaz do danes nisem imela nobenih znakov razen da ni bilouser posted image , zdaj me včasih kaj tam doli šppikne....no danes pa so me končno začele skelet zizike.....da je prav moteče...seveda sem čist navdušena....sam modrc je pa mogel doluser posted image user posted image user posted image , jaz ti povem najbolši znak je user posted image ....če je ni...pol sploh ni debate!! držim pestuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
5.1.2008 22:32:45   
METULJ1
jakoulana - držim pesti za vse nas. Dokler ne pride user posted image  je še vedno upanje.
Stiskam pesti za pon.

Pozdravčki

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
5.1.2008 22:33:48   
KAHLO
JakoUlulana.....držimo pesti, dokler je ni je ni pa amen.....!!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.1.2008 22:36:30   
Anonimen
KAHLO, hvala za pesti. V sredo ob 14h grem na razgovor. user posted image  user posted image  user posted image
Itak, da če dobim delo, se ti bom kaj oglasila. Aja, pa še to.... a imaš mogoče kak mail? Neki bi ti rada poslala. Sej bi mi ga na zs poslala, razen če nočeš. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.1.2008 22:37:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

naredila sem test in je bil negativen.. ce v pon se vedno ne pride, bom poskusila se enkrat.
lahko noc vsem

dajmo, dajmo... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu jakoLUlana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.1.2008 22:37:44   
METULJ1
KAHLO - hvala za odgovor in ker stiskaš pesti. Zanim me pa tud to, če tud prejšnje mesce ko nisi čakala nauser posted image , nisi mela nobenih znakov. Oprosti, ker tok najedam s temi znaki in občutki, sam sej veš, kako je k čakaš na veselo novico. Pa še zelo dooooooooooooool teden je pred mano in user posted image  si res že fuuuuuuuuul želiva.

Pozdravčki

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.1.2008 22:40:15   
stunfek
uau, kako hitro naklofate par strani :)
ja, kahlo, upam, da je januar res naklonjen ex-icam :)

držim pesti, da bo to na splošno najbolj roza mesec :) in se stemi besedami poslavljam in grem spat. Lahko noč!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.