Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:09:25
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar oj jej. Če je kaka dobra klobasa, jo imam kar rada. Je pa res, da moj svojo nos kar s sabo, k jo imam pa najraje No saj na to sem jaz mislila in jutri jo bom iskoristla oz. mi bo poplačal za ta vikend pa ne dvojno ampak trojno, bo že vido, ne bo več nikoli brez mene nekam odišo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
sončnica, sam si pa kljub angini ti kar fajn p............ Sej, jst sem ponavadi tu. Bolj k sem bolna, raj bi ga mela.... K sem pa zdrava, pol pa včasih kar pozabim nanj To pa zato, ker sem tle na RR-ju
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:11:44
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar sončnica, sam si pa kljub angini ti kar fajn p............ Sej, jst sem ponavadi tu. Bolj k sem bolna, raj bi ga mela.... K sem pa zdrava, pol pa včasih kar pozabim nanj To pa zato, ker sem tle na RR-ju Eh mal se probam sama sebe v dobro voljo spravit , pa malce sem že boljša pomagajo antibiotiki, tako da je tisto ta najhujše že za mano
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: gantar na sončnica, pa si me prehitela . Sam se mi pa mal skrivaš Sad si tu, sad te nema Zdaj pa več ne sledim . Pa gremo zdaj nekaj napisat da bo kahlo mela kaj za brat, se nekje skriva danes, pa saj če jaz prav razumem ona doma računalnika nima ne oz. interneta? Samo kako se lahko potem čez vikende javlja ker tu pa tam kaj napiše? pravi, da se rada mal šverca Al pa če ni po tihem šla mal na štajer.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:12:43
|
|
|
|
sončnica24
|
Je že tu. Zdaj pa ne boma mogle dosti napisat da bi jutri al pa v ponedeljek mela mal več dela
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
a ti je tablet takoj prijel? Men je šele po treh dneh ospen prijel, potlej po 8 dneh jemanja ospena, pa me je grlo nehalo boleti. Pol po 2 dneh, k nisem jih več jedla, me je začelo pa spet praskat. Tako da po 5 dneh še ni čist ok. Pol pa med pa čajček... pa kar gre.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:14:55
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar a ti je tablet takoj prijel? Men je šele po treh dneh ospen prijel, potlej po 8 dneh jemanja ospena, pa me je grlo nehalo boleti. Pol po 2 dneh, k nisem jih več jedla, me je začelo pa spet praskat. Tako da po 5 dneh še ni čist ok. Pol pa med pa čajček... pa kar gre. Sem na ospenu že od četrtka, tako da grlo še kar lepo boli malce med pomaga, je pa vročina odišla tako da je že zato malce boljše.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Je že tu. Zdaj pa ne boma mogle dosti napisat da bi jutri al pa v ponedeljek mela mal več dela TI kar pejdi k svojmu v posteljo... Naša kahlca, te bo čist zastopla. fajn , da boš potelj kmal zagledala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, KAHLO je tu....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:17:37
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Je že tu. Zdaj pa ne boma mogle dosti napisat da bi jutri al pa v ponedeljek mela mal več dela TI kar pejdi k svojmu v posteljo... Naša kahlca, te bo čist zastopla. fajn , da boš potelj kmal zagledala Pa ne moj, za kahlo sem mislila, mojega ne bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, nisem takoj opazila... sam zdej je pa spet izginila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:21:35
|
|
|
|
KAHLO
|
Evo me evo me Sem bla danes v kopru, sem hotla kaj sončka ujet pa morje pa to.....me je naša zamejska slovenka čist zmedla...s to dominikansko .....no pa ni bilo ne sonca...do morja pa še prišla nisma...k sma se na obisku zadržala Jah evo spet se mal pr sosedu švercam, pa ne medvedu da ne bo pomote Stunfek, ja jaz sem eks majčica....ti tudi če se ne motim ?!?!.... ampak mislim da sem jih jaz prej zapustila k ti... kot pa vidiš je ta januar za eks....kar ugoden tako da.....te čaka presenečenje Sončnica......pa kaj je zaj to.....kako prase pa so to zaklali da kolinijo že dva dni......najbolše da se ti tja odpraviš in z lubijem konkretno poprimeta za klobaso pa kaj izstisneta!!! , kaj se pa tiče O če te danes pošteno pika, se jutri takoj spravi v rjuhe....še ni prepozno...!!! Gantar čestitke.....evo pa boš dobila službo......le glej da jim boš pokazala iz kakšnega testa si....sam ne pozabi tud v službi se da na RR pokukat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:21:57
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj zdaj bom pa res izginila , mi je zelo zelo žal samo moj dragi se me je usmilil in pride k meni, tako da držite pesti da se kaj prime in da grem med septemberske srečke, če ne prej se beremo in pišemo v ponedeljek pa bodite pridne in mi ne napišite preveč ker potem spet ne bom vedla za kaj se gre. Pa pa lepo spite in bodite pridne jaz se grem mojemu maščevat ker me za nos vleče
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Sončnica......pa kaj je zaj to.....kako prase pa so to zaklali da kolinijo že dva dni......najbolše da se ti tja odpraviš in z lubijem konkretno poprimeta za klobaso pa kaj izstisneta!!! , kaj se pa tiče O če te danes pošteno pika, se jutri takoj spravi v rjuhe....še ni prepozno...!!! Gantar čestitke.....evo pa boš dobila službo......le glej da jim boš pokazala iz kakšnega testa si....sam ne pozabi tud v službi se da na RR pokukat Sončnici si pa dala prave napotke Hvala! Upam, da ne bo to razgovor, da mi povejo, da ne bo nič. Če pa bo, pa itak, da bom prišla kej na RR pogledat tud med šihtom... če bo cajt
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
no, zadaj pa res fajn , pa kej naslončkajta....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:28:24
|
|
|
|
METULJ1
|
Majch - sem vidla, da je ne čakaš takrat ko jaz (12.1.) A te lohk vprašam, če maš že kakšne posebne znake.Jaz sem mela vse mesce pred tem od O naprej ful boleča prsa in rahlo špikanje. Ta mesec me pa tud prsa ne bolijo več. Prej me je sam na rahlo in na momente mal špikal v jajčnikih. Vem, da je bedno vprašanje, ampak a misliš, da je kljub temu, da zaenkrat ni nobenga posebnega znaka, da bi bla , še vedno možnost, da sm. Me je prov strah čakat na D day. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:29:59
|
|
|
|
KAHLO
|
dajmo sončica....dajmo sončnica.....dajmo sončnica tako torej danes bodo od sončnicega lubija napadali jajček od naše sončnice.......upam da jim uspe...punce držmo pesti Gantar....boš vidla da te bodo vzeli, da bi taki personi kak si ti rekli ni....to sploh ne gre....ampak....delo pa si le organiziraj tako da bova lahko še klepetali ob dopoldnevih ...........veš, kaj mal sem se kar zaskrbela zdaj..... ne saj se hecam.... jaz sem čist prepričana da ti bo uspelo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:30:55
|
|
|
|
jakoLUlana
|
naredila sem test in je bil negativen.. ce v pon se vedno ne pride, bom poskusila se enkrat. lahko noc vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:32:22
|
|
|
|
KAHLO
|
METULJ1.....jaz do danes nisem imela nobenih znakov razen da ni bilo , zdaj me včasih kaj tam doli šppikne....no danes pa so me končno začele skelet zizike.....da je prav moteče...seveda sem čist navdušena....sam modrc je pa mogel dol , jaz ti povem najbolši znak je ....če je ni...pol sploh ni debate!! držim pest
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:32:45
|
|
|
|
METULJ1
|
jakoulana - držim pesti za vse nas. Dokler ne pride je še vedno upanje. Stiskam pesti za pon. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:33:48
|
|
|
|
KAHLO
|
JakoUlulana.....držimo pesti, dokler je ni je ni pa amen.....!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:36:30
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO, hvala za pesti. V sredo ob 14h grem na razgovor. Itak, da če dobim delo, se ti bom kaj oglasila. Aja, pa še to.... a imaš mogoče kak mail? Neki bi ti rada poslala. Sej bi mi ga na zs poslala, razen če nočeš.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana naredila sem test in je bil negativen.. ce v pon se vedno ne pride, bom poskusila se enkrat. lahko noc vsem dajmo, dajmo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:37:44
|
|
|
|
METULJ1
|
KAHLO - hvala za odgovor in ker stiskaš pesti. Zanim me pa tud to, če tud prejšnje mesce ko nisi čakala na , nisi mela nobenih znakov. Oprosti, ker tok najedam s temi znaki in občutki, sam sej veš, kako je k čakaš na veselo novico. Pa še zelo dooooooooooooool teden je pred mano in si res že fuuuuuuuuul želiva. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:40:15
|
|
|
|
stunfek
|
uau, kako hitro naklofate par strani :) ja, kahlo, upam, da je januar res naklonjen ex-icam :) držim pesti, da bo to na splošno najbolj roza mesec :) in se stemi besedami poslavljam in grem spat. Lahko noč!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.