|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
5.1.2008 21:16:03   
moci
jaz tudi zaklepam blog. še ene dva dni počakam. mi gre na jetra, da so zadetki v googlu. pa ne bo vsak cefizelj mojih blodenj bral. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
5.1.2008 21:24:25   
moci
a smrdimuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
5.1.2008 21:31:31   
lucika
jaz imam še tri minute, da si sperem barvo. seveda, mama se rihta:)
moci, daj mi linkeca od blogeca:) da te mal prešnufirim:) na zs lahko
aja, lahk te pa pogooglam:)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
5.1.2008 21:33:15   
lucika
ma ja, nič te ven ne vrže; vsaj na prvi strani ne:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
5.1.2008 21:38:33   
moci
http://mocamaca.blogspot.com/

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
5.1.2008 21:44:26   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

A ti si tista? Vse do nas je prineslo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
5.1.2008 21:45:35   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A je katera tu? Moj se je spet zabubil pred ekran, jaz bi pa spila en deci da si malo čustva otopim in kaj počvekala v dobri družbi.

Jaz sem tu, kje si pa ti?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
5.1.2008 21:46:34   
muki1

Ne, samo čakaš bolj veselih debat user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
5.1.2008 21:48:55   
Maxica
Jaz sem sicer lih izpod tuša. Prej sta moževa starša pripeljala Maxa domov, ta je seveda v momentu, ko sta ga dala v avto, zaspal in spal do pol osmih. Spet bo veselica tja v polnoč. Potem je moja mama naredila mal ene večerje, jaz sem pa potem šibnila na pilates. Tolk se mi ni dalo, še taka čudna sem spet, kot bi mi neka viroza spet trkala na vrata. Ampak sem šla in mi je ful pasalo in sem tudi komot vse delala. Zdaj pa ne vem, a bi se dala pred tv, a bi tukaj kaj bluzila, nekaj bo treba.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
5.1.2008 21:50:52   
muki1
Moci, vidla zadnja dva zapisa iz letošnjega leta.
Komentar na pisanje: duhovito, kot vedno
Komentar na slikice: glede na to, da imate tišlarja pri hiši, bi si lahko za smreko omislili bolj omikan podtavek od navadne deske z luknjo user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
5.1.2008 21:52:06   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A je katera tu? Moj se je spet zabubil pred ekran, jaz bi pa spila en deci da si malo čustva otopim in kaj počvekala v dobri družbi.

Jaz sem tu, kje si pa ti?

Iznad Ive nazaj k vam.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
5.1.2008 21:57:34   
moci

Moci, vidla zadnja dva zapisa iz letošnjega leta.
Komentar na pisanje: duhovito, kot vedno
Komentar na slikice: glede na to, da imate tišlarja pri hiši, bi si lahko za smreko omislili bolj omikan podtavek od navadne deske z luknjo user posted image  user posted image .

no, bom slikala kako je zdaj. tam je postavljanje smrekice, prosim lepo. zdaj se tega ne vidi in je spodaj travnik user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
5.1.2008 22:01:25   
Maxica
Moci, pa potem, ko boš zaklenila, nas boš prosim povabila, da te bomo še lahko skrivoma brale?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
5.1.2008 22:07:14   
moci
seveda. ampak se boste morale prijavti na blogger in sporočiti nik. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
5.1.2008 22:10:25   
frrrr
moci, daj me med prijatelje... frrrr sem user posted image

tasha - iskreno sožalje!

muki - žalostno! uboga otročka in možek!

pikapolona - dans sem tamaučku brala knjigo žabec in prav poseben dan in sem naletela na tvoje ime user posted image pol sem pa mau po knjižni polici pobrskala in ugotovila, da imam kr nekaj knjig, kjer si imela prste vmes user posted image med njimi prelepi božični čas, najlepše pravljice, prijateljstvo, zaupaj mi svoje sanje, lebdenje, ne poljubljaj čarovnic, 365 dni brez tvja, angleške vaje za osvežitev znanja, skrivnosti odraščanja za fante in punce... pa verjetno bi se še kaj našlo user posted image dobra si!

kakšna poledica je pa danes user posted image sva šla dopoldne s tamaučkom ven in sem ga raje kr v voziček parkirala, ker peški bi se sesula. me orng ramenski obroč boli, ker sem tolk trdno držala voziček, da mi ne bi kam ušel. je blo pa fino, ker je bilo čist prazno. ura sicer 11, pa prazna ljubljana user posted image
naše dete tudi zaspalo 21:00. je zaspal šele ob 16ih in spal do 17:45. pol traja pa še 15 minut, da se on pripravi za vn iz postelje user posted image se prestavlja iz mojega povštra na moževega in še mau počiva user posted image prav smešen je.
jutri smo nameravali it v snovik na kopanje... pa bomo prestavili. včeraj se je mali zbudil pokakan. zgleda, da je med spanjem kakal user posted image in je imel potem full ubogo rito. danes sem ga cel dan mazala s praško pasto. kakal 2x in bil takoj previt. pa ima kljub temu še vedno ubogo špranjico in ga ne bom v klor namakala. bomo raje kako drugače preživeli dan.

šoping v avstriji. brat se čez 3 tedne poroča in se moremo oblečt za na poroko. za moža dobim vse v c&a, kjer imajo cel oddelek podaljšanih oblačil. kje nej pa zase gledam? in kaj priporočate - villach ali celovec? altati, viv? pikapolona? in kakšen je odpiralni čas - mi bi šli okrog 10ih, 11ih iz lj, da mali eno kratko rundo odremlje in potem 2 uri šopinga, hranjenje, previjanje in nazaj spet spanje. nisem za trgovine zato bi rada prej naredila načrt, da se res ne rabim predolgo zadrževat po trgovinah.

še katera tu?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
5.1.2008 22:12:18   
frrrr

seveda. ampak se boste morale prijavti na blogger in sporočiti nik. user posted image
a še tu user posted image a se nista mogle z altati zmenit in obe na dnevniku pisat? user posted image  

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.1.2008 22:17:15   
lucika
moci, res fajn pišeš. samop premalo, ker te je res lepo brati:)
a zdaj ste zdravi?
če tak malo bolj od daleč pogledam tale oktoberski rr, pa tam na gorenjski vsi bruhate. enkrat eden, drugič drugi, se mi zdi, da ni dneva, da ne bi noben. glede na to, da je zrak bolj gorski, mora bit z vodo nekaj, hm hm...

mal se hecam, upam, da se nam ne vrne; ker je men tud malce slabo zadnje dni. ma, psiha mi dela miljon na uro. jutri bo šele panika, ker ne vem kaj naj oblečem. med mojimi 30 trenirkami ne vem če smem izbirat. potem pa ostane bolj boga reč. a smo že mele šolo oblačenja? ker zdaj pa res moram v šoping. ampak bi bla res nora, da bi šla dva dni pred razprodajami. bom šla med njimi, pa itak moram videt, kak stil imajo v firmi; da ne pridem ko princeska, ostali pa v puloverjih in kavbojkah. ali kratkih rokavih,če preveč kurijo. ali v kostimčkih....

sem ravno preverila, kako poteka uspavanje, našega še vedno bedečega sina. tak da ata spi, mali se pa po pojstli meče.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
5.1.2008 22:23:00   
muki1
Lucika, te popolnoma razumem, kakšne občutke imaš.
Tako sem se sama počutila pred vsako službo. Totalen kaos v glavi in trebuhu. Ampak potem pa prideš in kar nekak gre, verjemi. Nihče te ne bo mučil user posted image . Prvi dan že ne...potem pa boš itak padla not. Da si le dobila job user posted image . Mislim, da je res prišel ob pravem času.
Kdo bo pa Aidija pazil?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
5.1.2008 22:26:10   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

šoping v avstriji.

Zakaj pa v Avstriji? Jaz bi te zapeljala v MB v Europark in če tam nič ne najdeš, potem si res zakomplicirana.
Jaz bom šla po oblačila za poroko na katero grem v marcu v Promod. Sem čisto nora na njih, čeprav še nič nimam user posted image .
Promod

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
5.1.2008 22:27:15   
muki1
promod

Zdaj pa menda dela user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.1.2008 22:33:49   
muki1
Maxica, a veš, da Bela Masajka ima že dve nadaljevanji? Jaz nisem vedela do danes. V eni knjigi je kako se vrne v Švico ali Nemčijo ali odkod je že bila.....tretji del pa opisuje, kako je šla nazaj v Afriko.
No, se pardoniram, če si že vedela, jaz namreč nisem in sem ti napisala, da ne boš rekla, da po vsej Idriji že visijo plakati user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.1.2008 22:37:20   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

šoping v avstriji.

Zakaj pa v Avstriji? Jaz bi te zapeljala v MB v Europark in če tam nič ne najdeš, potem si res zakomplicirana.
Jaz bom šla po oblačila za poroko na katero grem v marcu v Promod. Sem čisto nora na njih, čeprav še nič nimam user posted image .
Promod
pol predlagaš mb zame? za moža v slo nč ne dobiva. no, če bi orng odprla denarnico, bi se verjetno našlo kaj. samo izbire pa res ni nobene. pride v trgovino in hoče kak podaljšan model, pa mu prinesejo ene hlače user posted image pr kavbojkah je še šlo, je kr ženske modele kupoval, ker moški so v pasu čist preveč široki. mam nestandardnega moža, kaj čem user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.1.2008 22:39:55   
muki1
Jah, no, da te ne bom zavajala, ti kar delaj kot si si zamislila. Jaz vem, da zdaj veliko raje oblačila nabavljam v MB kot v Gracu. To je naš okoliš, v Celovcu še nisem bila. Pa v Klangenfurtu tudi še ne user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.1.2008 22:41:15   
frrrr
muki, ti si pa dans polna informacij user posted image plakatov od Promoda še nisem zasledila po ljubljani user posted image  user posted image   hvala za link! bom prebrskala.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
5.1.2008 22:43:00   
frrrr

Jah, no, da te ne bom zavajala, ti kar delaj kot si si zamislila. Jaz vem, da zdaj veliko raje oblačila nabavljam v MB kot v Gracu. To je naš okoliš, v Celovcu še nisem bila. Pa v Klangenfurtu tudi še ne user posted image .
js sm pa v celovcu bla enih 3x. ko sm bla pa majhna, smo pa s starši v klagenfurt hodili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?