|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
4.1.2008 16:48:01   
tejkaz
anonimna A, držim pesti. Včasih pride do krvavitve ko se zarodek usidra v maternico. Mogoče je to to. Jaz verjamem da bo drug teden srček tik takal user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
4.1.2008 16:58:12   
Sim23
Če katero mogoče zanima:

prodam angelsound, cena 50 EUR.

Informacije na: dubramb@hotmail.com

Lp

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
4.1.2008 17:47:42   
Ariella
user posted image Pozdravljene punce!

Že dolgo se vam nisem javila iz enga razloga ker imam nenormalne slabosti in cele dneve bruham, tako da sem že čisto izčrpana od hudega, samo se tolažim, ko vas berem , da nisem edina. Danes na pregledu sem videla pikeca, ki je velik 15mm in mu bijeuser posted image  sem bila zelo vesela še bolj vesela pa sem bila, ko mi je ginekologinja dala svečke proti slabosti in je rekla da pomagajo. Sem danes že vzela eno in sem bila kot drug človek user posted image user posted image user posted image .

Vse nove nosečke dobrodošle, ostalim soborkam pa želim čim manj slabosti, bruhanja in slabega počutja in da nam to slabo čimprej mine..

lepo bodite

Jan 3.8.2008

(odgovor članu Sim23)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
4.1.2008 18:54:47   
lana777
Anonimna A - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti!

supermiška - pozdravljenauser posted image

Ariella - tudi jaz se tolažim, da bo enkat tega konc,
čeprav se mi zdi, da mi je slabo 24 ur na dan (phh pa jutranja slabost)
in bi dala vse, da bi lahk to vn spravlauser posted image
Pa še trebuh me ves čas boli, tk da sm že mal zaskrbljenauser posted image

Aja, hvala za info glede NS - se bom pa morala
v ponedeljek pozanimat, petek popoldne ni ravn najbolj
pametn čas ...user posted image

Držite seuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Ariella)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
4.1.2008 19:57:01   
buruolan
Prosila bi vas za eno informacijo,

zdajle sem eno uro pregledovala temo nuhalna svetlina in sem čisto zmedena.
Prvi pregled imam šele naslednji teden - po mojih izračunih naj bi bila noseča nekje 8 tednov. Kot sem lahko razbrala se na datum v Ljubljani (Pušenjak, Babnik, Strah) čaka kar dolgo časa.
Kaj je pametno narediti - počakati na prvi pregled in se nato naročiti ali naj se naročim kar sedaj, še pred pregledom?
Tukaj ste največkrat omenjale dr. Pušenjaka - ali se najbolj priporoča prav on?

Hvala za vse info,

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
4.1.2008 19:58:52   
Anonimen
Anonimna A, držim pesti, da bo vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce, supermiška vas sprašuje, če jo sprejmete medse, pa niste nič odgovorile...

Lp,   Urška

(odgovor članu lana777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
4.1.2008 20:00:19   
Anonimen
Joj, pardon... vidim, da ste jo že pozdravile...

Držite se, moje avgustovkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
4.1.2008 20:29:53   
lana777
Urskaj - kako si pa kaj ti?user posted image

buruolan - jaz sm se tud dans zasekirala zarad NS,
pa se bom naročila v pondeljek, kot so mi punce svetovale
in ne bom čakala na 1. GP, ki ga imam šele 15. januarja.

Pozdravček vsemuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
4.1.2008 20:41:13   
gajka
anonimna A. - držim pesti, da bo ob naslednjem pregledu user posted image  veselo utripal!

supermiska - seveda se lahko pridružiš! Več nas je, lepše je. Dobrodošla!

Vidim, da imate debato glede NS in naročevanja na NS. Jaz bom imela NS v Velenju pri Kardoš-Mohorkovi, ki ima prav tako licenco za opravljanje NS. Cena je 60 EUR, vsaj tako so mi rekli na 1. pregledu, ko sem se tudi naročila. Imam dodatno srečo, da je ona sicer tudi moja G. Glede CD-ja ne vem nič, a ga lahko dobiš ali ne. Mi je pa sama rekla, da je NS kar zahteven pregled in je treba veliko koncentracije, zato ima vedno max. 5 pregledov NS v enem dnevu. Mogoče so zato ponekod čakalne dobe, čeprav jaz kakšne posebne panike za naročanje nisem opazila. Mogoče ima res Pušenjak večjo gužvo, ker jih ogromno želi k njemu predvsem zaradi tega, ker je poznan zaradi sodelovanja na MON. user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
4.1.2008 21:04:18   
gajka
Pa še tole o NS...

Pregled z izdajo izvida Fetal Medicine Foundation za napoved kromosomske nepravilnosti ploda sme opraviti zdravnik, ki ima ustrezno mednarodno licenco. Seznam zdravnikov z licenco najdete tukaj: http://www.fetalmedicine.com/f-competence.htm 

Tole je seznam zdravnikov z licenco za NS v Sloveniji:

Jasmina Antonic Babnik
   Simona Copi
   Damir Franic
   Ksenija Gersak
   Polona Jerman Kacic
   Ksenija Kardos Mohorko
   Barbara Kerkoc-Rudolf
   Jozica Kezar
   Marijana Klaric Kamin
   Jasna Kostanjsek
   Ziljana Krizaj
   Mili Lomsek
   Milan Lukman
   Marijan Luznik
   Petra Meglic
   Faris Mujezinovic
   Ursula Res Muravec
   Ziva Novak-Antolic
   Ksenija Ogrizek-Pelkic
   Tanja Premru-Srsen
   Stanko Pusenjak
   Dusan Rosic
   Barbara Sajina-Stritar
   Ksenija Selih Martinec
   Alenka Sketelj
   Darija Strah
   Ratko Tatalovic
   Sasa Trampuz
   Andrej Tratnjek
   Natasa Tul Mandic
   Toncka Zavrsnik
   Veingerl Zdravko

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
4.1.2008 21:05:50   
Erin
supermiška - dobrodošla! Že veš kdaj imaš PDP?

Punce nekaj za vas, če vas zanima:

Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
4.1.2008 21:15:43   
lana777
Gajka in Erin - hvala za res
koristni informaciji oz. link.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
4.1.2008 22:08:15   
iva77
hoj,

še pri meni lahko napišeš NS 17.01,

slabost, slabost in še enkrat slabost, ampak nič zato, bo minilo če ne prej AVGUSTA user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
4.1.2008 22:59:07   
astrea
anonimna A. držim pesti, da bo vse ok!!

supermiška, dobrodošlauser posted image

No jaz sem pa danes klicala za NS in jo imam isti dan kot GP, se pravi 5.2. Tako bom porabila samo 1 dan dopusta za oba pregleda - še dobro, ker reakcije pri šefici danes niso bile najboljše ob novici user posted image . Direktor jo je pa veselo sprejel in takoj čestital ter vprašal po počutju.

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
5.1.2008 0:39:39   
Anonimen
Lana777, hvala, ker si se spomnila name.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Js sem še kar nekako, se tolažim s tem, da imam kmalu pregled in zatem upam, da kmalu pridem na vrsto za histeroskopijo. Potem komaj čakam, da bo vse ok. Potem komaj čakam, da spet zanosim, potem komaj čakam da priguram skozi nosečnost (to bo zame živčna vojna zaradi strahu) in navsezadnje, potem komaj čakam, da bom v naročju držala svojo zdravo bebico...

Ti pa le pazi nase in na svoj zakladek! Držim pesti, da boš imela čim lepšo in zdravo nosečnost!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, vsem pošiljam pozdravček!user posted image

(odgovor članu astrea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
5.1.2008 11:55:33   
sayuri
Ojla punce.
Glede NS - boste vse posnele filmček na CD? Jaz razmišljam, da ne bi user posted image . Vem, da bomo parkrat pogledali, potem se po pa tisti CD povaljaval po hiši.... Ne vem no....
Povejte mi, če vam trebuščki že kaj rastejo? Pri meni je že opaziti izboklinico. Čeprav nosim normalno svoje obleke, je vseeno proti večeru opaziti trebušček. Sicer pa ni čudno - pri dveh korenjakih user posted image .
Drugače je stanje pri meni nespremenjeno - slabosti so celodnevne. user posted image  VSaj ponoči lahko spim. Čudežno čakam 12. tedenuser posted image . Sem optimistična, a ne? Pri prvem mi je bilo do 16. tedna slabo. Ne vem, zakaj zdaj tako čudežno upam na 12. teden. Drugače sem tudi jaz ostala doma na bolniški. RAzlogov je več (OBMP,dvojčki,hude vrtoglavice in slabosti....). Si ne predstavljam, da bi takšnale morala na delo. Tudi jaz delam v šoli in otročki od mene ne bi imeli nič, ker bi bila stalno na wcju. TAko pa lepo pouk naprej pelje nova učiteljica, an katero se zelo zanesem.

ŽAl mi je za vse, ki ste izgubile svoje pikice user posted image user posted image . Mati narava je zelo močna in proti njej ne moremo nič. Držite se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
5.1.2008 12:56:38   
cicmic
Kuku punce!

Da se še jaz malo javim.
Končno, sem prišla do datuma 1. pregleda in sicer ga imam v torek 8.1.Takrat bom po ZM v 9 t., bomo pa videl, kok sem dejansko. Me je kar malo strah, če je vse vredu, še zmeraj nimam nobenih nosečniških znakov- a je še katera taka? Nobene utrujenosti..., pravzaprav se počutim odlično.
A ste ve že vse povedale doma za novico? Kdaj pa mislite ostalim?

Aja, Erin, a lahko zabeležiš datum mojega pregleda? Hvala, hvala, pravi srček si!

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
5.1.2008 13:02:48   
tejkaz
cicmic jaz sem na istem kot ti. Nič znakov. Pregled imam pa v sredo.

Naša miška je šele zdajle zaspala. Je bila tako utrujena, spat pa ne. Zdaj pa kosilo skuhat in malo pospravit. Popoldan se gremo pa malo sankat.

sayuri jaz še nimam nič trebuščka. So mi še vse hlače prav, pravzaprav sem ugotovila včeraj da so mi ene kavbojke kar malo prevelike.

Anonimna A kako si?

urskaj lepo da se nam oglašaš. Pravzaprav čisto nič ne razumem kakšne preiskave te čakajo ampak držim pesti da se vse dobro izteče in bo kmalu en lep in močan plusek. user posted image

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
5.1.2008 16:10:37   
sandra123
Drage moje avgustovke...se nekaj časa nisem oglasila, ker so me mučile grozne slabosti, pa sem vseeno lahko srečna, da se jim bruhanje ni pridružilouser posted image .
Drugače sem pa ok, je pa res, tako kot je rekla sayuri, se tudi meni že malo pozna trebušček, verjetno zaradi dveh pikic v trebuščku. Tudi krčev nimam več toliko kot na začetku, zato še pridno hodim v službo...
Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
5.1.2008 18:30:06   
Vilika
Ojla!
Se se jaz malo javim... Se mi je vceraj zvecer zopet izcedek pojavil (po dveh dneh miru), cisti temno rjave barve je bil. Tako me je user posted image danes zjutraj peljal na urgenco v LJ in mi je G povedala da je vse OK, da izcedek ni videti nevaren in se je medtem ze zelo zmanjsal user posted image . Seveda sem pa ob pregledu videla pikico, user posted image je normalno delal in tudi slikico sem dobila za domov user posted image user posted image user posted image . Moj lubi je kar poskocil od presenecenja ko sem mu slikico pokazala - cist mu je blo hecno da res vidi eno malo bitjece....

Vceraj so me zacele malo bolet prsi in pa prtisk imam v maternici kot pred user posted image , to je trenutno vse od mojih nosecniskih znakov. Tecna sem baje ze od nekdaj user posted image . Pa angina me je zacela lovit - jem limone - moram biti do ponedeljka kot nova...

Se to - moji najboljsi prijateljici sem povedala veselo novicko da cakamo. Nikakor nisem mogla vec drzati v sebi - in je bla FUUULL vesela zame in komaj caka bebiko!
Starsem pa poveva cez kaksen teden ali 2.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
5.1.2008 18:57:40   
Maja T.
Dober večer drage mamice!

Danes sem bila spet neverjetno vzhičena, ko sem v celoti dojela, jaz ja bom mama, mama bom, vouuuuu user posted image , kaj ste že v celoti dojele user posted image user posted image user posted image ...

Sva šla danes z možičkom user posted image v Rutarja gledat vozičke, čisto informativno, joj najraje bi ga kar kupila user posted image , ampak vem, da je še absolutno prehitro, luštkano, luštkano...

Supermiska - user posted image user posted image user posted image ob tvojem user posted image in dobrodošla med nami

Anonimna A. - držim pesti zate, jaz mislim, da bo vse dobro, en velik user posted image user posted image user posted image , ali pa tri in več...

Gajka - hvala za informacije licenčnih zdravnikov za NS, moj je med njimi, tako da sem brez skrbi za strokovnost

Imam pa spet eno vprašanje user posted image za vse tiste, ki smo približno v istih tednih user posted image (Erin, Pablo, mkj, bella02, sayuri), kaj imate še kakšne bolečine v trebuščku oz. jajčnikih, saj  pravzaprav ne vem, kje vse me ne špika  tam doli. Jaz upam, da to še vse spada v simptome 10 t. ali bi se to že moralo počasi umiriti. Moram reči, da je manj špikanja, kot na začetku, ampak na trenutke je prav za user posted image , sploh če sem preveč aktivna, tako kot danes, ko sem bila nenehno v akcijiuser posted image .

Sem pa se še malo pri Mariborčankah, ker tam pa imamo me iste G., vse bomo bolj ali manj v MB bolnici rodile, tako da informacije so dobrodošle  tudi  in tam.

Želim vam en lep večer in Erin še enkrat hvala za ažuriranje naših tabelic

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
5.1.2008 20:47:23   
K_a_t_j_a
Maja T. jaz sem bila tudi danes v Rutaju in gledala vozičke. A si bila mogoče tam okoli 11.00 ali malo čez? Pa si imela kavbojke gor? Mogoče sma se pa videli. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
5.1.2008 21:50:16   
Maja T.
Hallo Katja!

Ja sva bila res v Rutarju med 11-11.30 uro in res sem imela kavbojke in bež športni plašček, user posted image pa temno siv tri-četrt plašč.  Sva potem še šla sobice gledat, pa bova kar verjetno vse kupila v Ikei, ker se mi zdijo prav posrečene stvari, od pohištva, slikic, lučk,..., da o ceni ne govorim, gori je definitivno ceneje.user posted image , sva bila še potem na soku in user posted image v Rutarju.

Kje si pa stala ti in kaj si imela oblečeno, imaš mogoče kratke, malo na rdečo pobarvane lase? No to je pa res zanimivo, če sva se res videli user posted image ...

Avgustovke 2008 se privlačimo skupaj user posted image user posted image user posted image , ko pa naši user posted image že čakajo  v nizkem štartu, da nas obiščejo na Zemlji user posted image .

Noč vsemuser posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
5.1.2008 22:03:50   
K_a_t_j_a
Ne nimam kratkih las, imela sem čop in črno bundo in sem bolj majhna, moj je pa dost večji od mene, imel je pa temno zeleno bundo. Šla sma pa gledat za kuhinjsko mizo in stole, pa so čist nori v Rutarju za eno mizo moraš čakat od 8 do 10 tednov. Pa še dragi so tak user posted image . Boma midva tudi šla menda kar v Ikeo. Enkrat sma že bila gor, pa je res dost ceneje kot tukaj, tudi za user posted image . Sam pr nama je bolj problem, ker ne znama dost nemško. 

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
5.1.2008 22:33:12   
Maja T.
Ja žal se te ne spomnim user posted image , za Ikeo pa ni panike, samo št. artikla si napišeš, tam ko so stvari razstavljene, t.j. vse v prvem nadstropju, ko pa greš do blagajn (pritličje), pa greš skozi ogromno skladišče in si tam vzameš stvari (vse je lepo zloženo po št.-kodi ).

Načeloma ne rabiš prodajalca, se pa da vse zmenit, eni govorijo tudi hrvaško. 

Si pa v lepem kraju doma, gremo skozi, ko gremo na Roglo smučat, letos ne bo nič iz smučanja, ampak se splača počakat, saj nas čaka mala user posted image

zdaj pa grem počasi pančkat, noč

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?