Maja T.
|
Dober večer drage mamice! Danes sem bila spet neverjetno vzhičena, ko sem v celoti dojela, jaz ja bom mama, mama bom, vouuuuu , kaj ste že v celoti dojele ... Sva šla danes z možičkom v Rutarja gledat vozičke, čisto informativno, joj najraje bi ga kar kupila , ampak vem, da je še absolutno prehitro, luštkano, luštkano... Supermiska - ob tvojem in dobrodošla med nami Anonimna A. - držim pesti zate, jaz mislim, da bo vse dobro, en velik , ali pa tri in več... Gajka - hvala za informacije licenčnih zdravnikov za NS, moj je med njimi, tako da sem brez skrbi za strokovnost Imam pa spet eno vprašanje za vse tiste, ki smo približno v istih tednih (Erin, Pablo, mkj, bella02, sayuri), kaj imate še kakšne bolečine v trebuščku oz. jajčnikih, saj pravzaprav ne vem, kje vse me ne špika tam doli. Jaz upam, da to še vse spada v simptome 10 t. ali bi se to že moralo počasi umiriti. Moram reči, da je manj špikanja, kot na začetku, ampak na trenutke je prav za , sploh če sem preveč aktivna, tako kot danes, ko sem bila nenehno v akciji . Sem pa se še malo pri Mariborčankah, ker tam pa imamo me iste G., vse bomo bolj ali manj v MB bolnici rodile, tako da informacije so dobrodošle tudi in tam. Želim vam en lep večer in Erin še enkrat hvala za ažuriranje naših tabelic