Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 11:05:46
|
|
|
|
Afnica
|
Sovražim uvajanje GH Včeraj se je Lan začel davit na krompirju, tak pire sem jima naredila z aptamilom. Res je da ni izgledal najbolj navdušen, ampak je jedel. Po enih 3 žličkah se je pa začel davit. Pa sigurno ni blo nič trdega al pa kakega celega koščka. In pol je vse zbruhal, bil cel rdeč. Komaj je k sapi prišel. Enako se je zadnjič zgodilo Lani na banani. Spali smo kot vedno celo noč.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 11:15:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko kafetov pa spiješ v službi Tašonka? Ojej, Afnica, to pa ni dobro.. Ne se sekirat, glavno, da ni bilo kaj hujšega
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:00:06
|
|
|
|
majrim
|
madejka...malo sem brala za nazaj...je,fliper je res zakon...jaz ga dam v kuhinjo na pult in je z mano,tako,da v miru kuham, pa še uči se zraven A_R...sem vidla,da imaš željo po otrocih...saj imaš čas...pri tvojih letih ...samo najprej najdi enga fajn fanta in uživajta,pol pa naredi še kakega otroka
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:00:59
|
|
|
|
majrim
|
freycha.,...je uživala Dita na snegu,a?? ...matr je bonbonček
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim A_R...sem vidla,da imaš željo po otrocih...saj imaš čas...pri tvojih letih ...samo najprej najdi enga fajn fanta in uživajta,pol pa naredi še kakega otroka Res imam še čas... Jaz sem imela takšno željo, da bi dvojčka rodila Tako kot ti praviš, prvo fajn tapravi dedc, potem pa otročki.. Čeeez nekaj let...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:08:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Koliko kafetov pa spiješ v službi Tašonka? Danes sem že dva, pa enega bom še sigurno. Ja, A_R, najprej si najdi enega, ki te bo vreden, potem pa v akcijo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:12:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Doma ziher nimaš časa toliko kave spit, a ne? V akcijo takoj, to pa ne... Bom raje čakala par let, da se ne opečem again.. Če bo pa imel mojega pikeca fullll rad, pa.... Eh, preveč načrtujem za naprej Bomo videli, kaj bo usoda dala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdaj pa res... 2.2. imamo pusti dan v Celju, pa sploh nevem, v kaj naj malega namaskiram.. Sem mislila, da v kavboja, pa... No, imate kakšne ideje?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:17:43
|
|
|
|
majrim
|
še neki A_R...nikoli ničesar ne načrtuj...kar ima za pridet bo prišlo...verjemi...sem se tudi jaz opekla v ljubezni (katera se pa ni),ampak sem pol v klepetalnici čisto slučajno naletela na to čudovito bitje,ki zdaj z mano deli vse ...uživaj te trenutke in svojo mladost
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Doma ziher nimaš časa toliko kave spit, a ne? Ne, res ne. Tud za RR nimam tolk časa kot tu. Je kar fajn službica. IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde V akcijo takoj, to pa ne... Bom raje čakala par let, da se ne opečem again.. Če bo pa imel mojega pikeca fullll rad, pa.... Eh, preveč načrtujem za naprej Bomo videli, kaj bo usoda dala To pa itak. Za pusta pa nimam idej.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:18:59
|
|
|
|
rumba
|
Komaj čakam, da so razprodaje, da kupim en res kvaliteten spanec. Ko bi vi vedela, kako sem vam vauš, za tak fajn spanec..... Juliji se je čisto sfuzlalo zadnji teden. Ponoči se zbuja najbanj 1x na uro, po 2x jo uspem prepručati z dudo, tretjič joška itd. Tako da se sedaj ponoči doji 3x in več. (pa noč je zame od polnioči dalje! Dojenje ob enajstih zvečer ne štejem zraven). Res obup. Sem zjutraj že seznanila moža, da bova morala dati v drugo prestavo, kar pomeni, da se jaz za kak teden izselim iz spalnice in jo ima on ponoči, da se en bo več dojila. Se mu je kar zameglilo. Sicer pa, moj je spet v službi do večera, tako da sva sami. Jutri pa gremo iskati še druga dva razgrajača k noni. corfu, a ne, kako cajt beži, ko pogledaš ta starejšega škrata... Mene včasih orng stisne pri srcu, predvsem, ko gledam kake slike in se mi zdi, da je bil šele kak teden nazaj tako majhen, sedaj pa je že skoraj za v šolo. Freycha, po moje smo kar vse pojedle tono zarečenega kruha odkar imamo male škratke. Vsaj jaz sem ziher. A_R, ja, najprej enga fejst dedca najdeš, imaš še zadosti časa, da boš našla res ta pravega, pol pa akcija. Rene, čestitke za obmesečnico!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:21:50
|
|
|
|
rumba
|
Jaz že tudi razmišljam o pustu.........hmmmm..... Anej hoče biti faraon, Hana mora biti Kleopatra, midva z možem pa.........kaj rečete...........pravi, da sužnja. Za Julijo še ni naštudiral.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Doma ziher nimaš časa toliko kave spit, a ne? Ne, res ne. Tud za RR nimam tolk časa kot tu. Je kar fajn službica. To pa super Joj, Rumba... Sej bo bolje, enkrat..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:23:08
|
|
|
|
bojana2
|
Ahoj Rene vse naj naj... Sem še nekrat pogledala vse slikice od včer in so res hude!! Pri nas je tud megleno, sivo, ledeno, mrzlo...baje bo začetek naslednjega tedna sončen in toplejši...upam, saj že pogrešam vozičkanje. Pri nas je bila noč spet obupna...sploh ne sfolgam več. Vstanem ne vem kolikokrat, papcava še kar 2x, nikakor na moreva podreti kupčka - in to je zdej že kakšen teden - zjutraj sem popolnoma . Še dobr da je moj doma, da ga ob 6 vzame in lahko jaz spim tja do 8, no danes sem kar do 9 potegnila, pa bi kr šeeee. Včer sem gledala na tvs oddajo o dojenčkih - in je bilo rečeno, da se ob gledanju v ogledalo zavedajo sebe šele nekje okoli 8. meseca??!!?? Moj mali točno ve kaj gleda, takoj ko se vidi, se začne lumpasto smejčkat...sem sigurna da ve, da vidi sebe in seveda mene zraven, ko ga držim v naročju... Ve tudi kje je ogledalo...mah, al se pa men sam zdi tako... Ker je moj mali ful težak, me zadnje čase tko bolijo roke. Predvsem nad zapestjem...groza...pa se ne nosiva kaj dosti. Res komaj čakam, da se začne plaziti. Je že tko velik, da mi sploh ne sede več v naročje...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Freycha, po moje smo kar vse pojedle tono zarečenega kruha odkar imamo male škratke. Vsaj jaz sem ziher. Tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 Včer sem gledala na tvs oddajo o dojenčkih - in je bilo rečeno, da se ob gledanju v ogledalo zavedajo sebe šele nekje okoli 8. meseca??!!?? Moj mali točno ve kaj gleda, takoj ko se vidi, se začne lumpasto smejčkat...sem sigurna da ve, da vidi sebe in seveda mene zraven, ko ga držim v naročju... Ve tudi kje je ogledalo...mah, al se pa men sam zdi tako... V bistvu nimam pojma, ampak meni se ne zdi, da Jure ve, da je to on, ampak je pač navdušen nad dojenčkom v ogledalu, ker je tudi nad drugimi dojenčki in otroci čisto navdušen. Jaz ne bi rekla, da se že zavedajo, ne rečem pa, da ni možno, ker seveda je. Tako kot eni prej sedijo, drugi kasneje, eni prej hodijo, drugi kasneje... tako se tudi eni prej zavedajo, drugi kasneje.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 12:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj vedno, ko ga pred ogledalom postavim, začne vriskat pa se smeje..A nimam nekega občutka, da ve, da je to on... Morda ve, morda ne.. So pa dandanes dojenčki napredni, prezgodaj delajo določene stvari, tako, da možno, da se zaveda...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 13:16:41
|
|
|
|
bačko
|
Rene vse najboljše za 7 mesecev! Afnica samo da ni bilo kaj hujšega. Naša nočka je bila danes bolj tako tako.Ob 3 sem ji dala kompot za piti in je zaspala nazaj do 5.30. potem je dobila mleko in je zaspala nazaj do 7.45.Je pa danes ko navita.Niti sekunde ne more biti na miru.Jure je šel na rekreacijo s kolegom, jaz sem naredila svaljke in oprala dva stroja perila.Naredila Žani hrano za kosilo (korenje in grah).Žana pa bo za pusta pikapolonica. Že tako jo včasih pokličem pika poka in sem se odločila da bo za pusta pikapolonica.Pri nsa je v tem letu prišla ena slaba novica.Moja mama ima artritis in ji zelo hitro napreduje.Je tako hudo da je šla na bolniško.Žane sploh ne upa več prijeti v naročje ker ne ve če bi jo lahko držala.Prav boga je.Že tako imamo samo njo, sestro in babico.Upam da ne bo preveč hitro napredovalo, ker lahko kaj kmalu pristane na vozičku. Kako naj naredim Žani kolerabo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 13:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal mi je za tvojo mamo, bačko. zanjo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 14:03:27
|
|
|
|
tinispela
|
bačko, upam da ne bo preveč hudo pri mami. Jaz sem ji kolerabo podušila, pol pa pretlačila z vilicami kot za pire, dodala pa sem še malo adapt. mleka. Ampak ni bilo preveč uspešno.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 15:31:29
|
|
|
|
SANEK1
|
Bačko , za tvojo mami pa .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 15:43:22
|
|
|
|
Češnca
|
Joj, afnica, saj bo zmeri lažje... Mene to še čaka, ker Anžej še ni jedel drugega kot riževo kašico. bačko . Bolezen je nekaj najhujšega... za mami. Moja dva fanta zdejle "počivata z zaprtimi očmi". Anžej zadnji teden nekam velik spi čez dan (2x uro do uro in pol) Bomo vidli, kako bo drug teden, ko gre oči spet v službo. Kaj je blo men (no, nam 3) luštno teh 14 dni!!!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 15:45:48
|
|
|
|
Češnca
|
A_R ti pa kar uživaj s Patrickom, pol pa enga fajn in še velik !
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 15:47:59
|
|
|
|
madejka
|
Hojlala babike! Majrim ti maš fliperja tud na suhem? Praktično! Mi ga gremo iskat naslednji tedn, če ne bo predrag. Bačko Rumba saj bo boljše, to se tud jaz tolažim. Smo imeli dans ponoči cele borbe, ker se je mali odločil, da se je do 1.30 naspal Pa ni pomagala duda, ne čaj, samo joška! Čudak mali Zdaj pa tolče drugo rundo spanja že več kot eno uro, kar pri njem ni v navadi. Freycha a dans je pa spala? Se samo meni zdi al tebe tale tvoja pupa malo zeza? Tašonka pa vas ne zebe na strehi? A_R saj še res imaš čas. Sem ti kar fouš, boš lahko pri mojih letih imela že par otrok Pa nič iskat tipča, tak ko ti je majrim rekla... bo že prišlo samo od sebe. Rumba tale tvoj mali ga pa pihne Sužnja da bosta? Bojana naš se tud smeji ko počen ko naju vidi v ogledalu, ampak jaz tud mislim, da še ne ve, da je to on. Za mene mogoče ve, se kar zresni ko mu dam lupčka, ker po mojem misli, da drugega dojenčka lupčkam Rene ČESTITKE!!!!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 15:49:42
|
|
|
|
madejka
|
Afnica tud mene še to čaka, ker do zdaj je Maj še samo japko dobil Češnca paše ne?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?