|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
5.1.2008 12:21:08   
ada2
evo sonček je posijaluser posted image

grema zdajj hitro vsaj za 15 minut ven, pol pa v službo...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
5.1.2008 16:20:04   
Paštetka
PETARDA, bele masajke nise prebrala,sem pa gledala film.

zakaj pa blondinka?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
5.1.2008 17:01:09   
NinaŠ
evo sonček je posija

user posted image fajn se imate... ...pri nas je dopoldne malo sneg naletaval, zdaj pa dežuje user posted image

Drugače pa - imam ga user posted image Nikona Coolpix s510 user posted image ..zdaj sem vsa nestrpna, ko se mora baterija najprej napolnit user posted image

A imajo hrvati zdaj kake počitnice user posted image danes jih je noro na cesti, pravzaprav skoraj nikogar drugega ne vidiš v smeri SZ user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
5.1.2008 17:02:26   
NinaŠ
Tincci sem vesela, da je Hana bolje user posted image

Kaj pa vi Urša? Ste že zdravi? 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
5.1.2008 17:14:15   
petarda
zakaj pa blondinka?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa samo reci, da nisi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja...vem, da si mi jo ti priporočala, pa sem mislila, da si brala knjigouser posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
5.1.2008 17:18:16   
petarda
A imajo hrvati zdaj kake počitnice

Ja, majo...Pa mislim, da avstrijci in nemci pa zaključujejo...Tukaj je noro na cesti user posted image user posted image user posted image user posted image  Sva mislila it z user posted image  mal v Ljubljano zvečer...ampak že cel dan po radiu poročajo, da ni za it na cesto...tak, da bova šla verjetno kar v mesto v kino....user posted image ...no, bova videla, če bova sploh šla, ker zdaj čakam, da pride podgurka z družino na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
5.1.2008 17:20:09   
petarda
Drugače pa - imam ga Nikona Coolpix s510

user posted image user posted image user posted image user posted image  Superuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a možiček ima tudi MP3?user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko eur pa sta dobila za PC...midva bova tudi zdaj najinega prodala, pa me zanima kake so kaj cene?user posted image ...150 EUR bo verjetno dovolj?user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
5.1.2008 17:22:37   
Urša
Samo, da se vam na hitro javim...mi smo vsi 4-je obležali...viroza. user posted image  Res je težko obvladat 2 bolna otroka, če si še sam gotov. user posted image  Naj hitro mine!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
5.1.2008 17:37:37   
Urša
Sem si kupila Belo Masajko...

To gnjigo sem jaz dobesedno požrla...in oba naslednja dela tudi. Nasplošno ful rada berem te žepne knjige...včasih moram na silo mimo knjigarne, da ne bi spet katero kupila.user posted image  

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
5.1.2008 17:45:26   
Urša
Jaz tudi razmišljam o novem fotkiču...saj mi dela Sony lepe slike, samo kot je Nina rekla, v notranjem prostoru čedalje slabše...pa se nagibam k žepnemu, moj pa k velikemu, Nikonu seveda. Nimam nič proti, samo prevelika zadeva! user posted image  Prej sem imela še analognega velikega Canona, super fotke, samo mi je šlo ful na živce še tisto torbo nosit, tako da defenitivno nekaj manjšega. Nina, ti kar nabavi, pa boš potem svetovala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
5.1.2008 17:48:19   
Urša
Sergeju bi jest dala na telih fotkah 4 leta.

Sergej je res pravi velikan! Me zanima če bo sestrica tudi manekenske velikosti. user posted image

Bo katera kej počvekala ali bom samo komentirala?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
5.1.2008 17:52:09   
NinaŠ
Nina, ti kar nabavi, pa boš potem svetovala.

evo sam da se baterija nafila, sprobamo in poročam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Superuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a možiček ima tudi MP3?user posted image user posted image user posted image user posted image

ja itak, da ni fovšije user posted image

Koliko eur pa sta dobila za PC...midva bova tudi zdaj najinega prodala, pa me zanima kake so kaj cene?user posted image ...150 EUR bo verjetno dovolj?user posted image ....

dobila sva 250€, samo ga je en kolega zeloooo dobro ocenil in malo prehvalil user posted image . Ja drugače bi bilo 150€ najbolj realno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
5.1.2008 17:54:29   
NinaŠ
Urša pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
5.1.2008 17:55:32   
Urša
Super Nina, se že veselim!
Ja, Jančika in Joe imata fenomenalne fotke, jaz se jih nikoli ne morem nagledat. So pa tako simpatična družinica, res, sem jih spoznala na pikniku. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
5.1.2008 17:57:39   
NinaŠ
Šit sem zdajle smeti nesla in se skoraj prevrnila - zunaj je vse totalno ledeno user posted image , na glavni cesti vidim da je bila tudi neka nesreča, ko so tam rešilec in policaji user posted image ....ja ni čudno, cel dan dež, zunaj pa -2 čez dan, zdaj pravgotovo že ene -5 user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
5.1.2008 17:58:10   
Urša
Pejte mal pošnofat, se boste prec zasekirale, da bo treba nov fotič kupi! user posted image user posted image user posted image

http://users.triera.net/petrajoz/

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
5.1.2008 18:00:37   
NinaŠ
Super urša za link, sem ravno hotela kak post od Jančike poiskat, da si ogledam user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
5.1.2008 18:05:00   
NinaŠ
Uf, res so fenomenalne fotke, ah da bi bil človek kar malo fovš lahko user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
5.1.2008 18:05:20   
*bubi*
Ja, veni je že od jutra grozna gužva in poledica. user posted image

Joj, kak sem vesela, da sva v jeseni tisti parkplac kupila. Zdaj vsaj ni vsakodnevne debate, kateri srečnež bo v garaži parkiral user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
5.1.2008 18:16:28   
NinaŠ
A katera ve, ali se mora litijeva baterija prvič tud ful dolgo polnit (kao 16 ur user posted image )? Ker v navodilih piše, da toliko, da je polna user posted image in nič posebaj koliko časa (za "navadne" sem vedno brala, da mora biti prvo polnjenje dooolgo). user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
5.1.2008 18:47:21   
tincci
Jaz sem mela pa na inštrukcijah od prijatelce hči, je punca šla v gimnazijo pa angleščina šepa. Pa jutri spet pride za 2 uri. In ji nikakor ne morem računat, čeprav pri inštruktorjih stane 45 min 20 EUR, ampak ne vem no, prijatelca mi je, ne mooooorem. Moj  mož pravi, da jaz ne bom nikol bogatauser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
5.1.2008 20:30:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Jaz sem mela pa na inštrukcijah od prijatelce hči, je punca šla v gimnazijo pa angleščina šepa. Pa jutri spet pride za 2 uri. In ji nikakor ne morem računat, čeprav pri inštruktorjih stane 45 min 20 EUR, ampak ne vem no, prijatelca mi je, ne mooooorem. Moj  mož pravi, da jaz ne bom nikol bogatauser posted image

Zame tudi ni šans, da računam od prijateljice hčerkiuser posted image .... pa se mi to ne zdi nič nenavadnega. Meni bi bilo nenavadno, če bi ji računala user posted image ....Se mi zdi, da se med prijatelji pa je zmeraj vse pogliha...enkrat eden to, drugič drugi nekaj drugega...user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
5.1.2008 20:32:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

A katera ve, ali se mora litijeva baterija prvič tud ful dolgo polnit (kao 16 ur user posted image )? Ker v navodilih piše, da toliko, da je polna user posted image in nič posebaj koliko časa (za "navadne" sem vedno brala, da mora biti prvo polnjenje dooolgo). user posted image

Ni treba, ti kar slikaj user posted image user posted image user posted image user posted image ... No, šalo na stran...jaz bi jo polnila vsaj 6 uruser posted image .... vsaj toliko sem mojo, pa je čist OK.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
5.1.2008 20:33:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Pejte mal pošnofat, se boste prec zasekirale, da bo treba nov fotič kupi! user posted image user posted image user posted image

http://users.triera.net/petrajoz/

Zelooooooooooo lepe fotke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
5.1.2008 20:35:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Samo, da se vam na hitro javim...mi smo vsi 4-je obležali...viroza. user posted image  Res je težko obvladat 2 bolna otroka, če si še sam gotov. user posted image  Naj hitro mine!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da bi se čimprej pozdravili, ker to je pa res grozno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?