|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
4.1.2008 8:34:17   
ŽELJA2
Včeraj se nisem nič oglasila, ker mi je internet delal z nadzvočno hitostjo.user posted image  Pa mi to tok živce spije, da grem raj kar dol in se odpovem računalniku.

Sam ste mele dobro temo, ker se tudi jaz oziram za novim fotkičom. Sej ne, da mam dinčke zanjga. Mela ga pa bi. Že Petarda me je takrat ko ga je kupila zrajcal s svojim, ker ga je tko hvalila, pa še vrjamem, da je res kvaliteten. Al je tut ful drag. Prosim bodi tko prijazna pa še enkrat povej njegovo oznako. Si ga bom spet mal šla pogledat.user posted image  
Tut midva mava Olympusa, pa tut nisva zadovoljna z njim. Pa sva dala 80.000,00 SIT zanjga.user posted image  Sva mislila da sva kupila eno hudo mašino, pa je za en k....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
4.1.2008 8:38:54   
ŽELJA2
Ampak, zdej pa res ne vemuser posted image , al se sam men zdi al je res. Tile naši novembrčki se mi zdijo na slikah ful starejši od dveh let.
Sergeju bi jest dala na telih fotkah 4 leta. Je tko velik in odrasel v obrašček.user posted image
Pa tut pri drugih škratkih se to porajtala. So že taki korenjaki. 

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
4.1.2008 8:39:12   
NinaŠ
Želja, me veseli, da imaš tako pridnega in prilagodljivega fantiča user posted image . No evo Olympus pa zdaj res odpade user posted image . Tko da bo Nikon S510 moj user posted image  

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
4.1.2008 8:39:59   
NinaŠ
Sergeju bi jest dala na telih fotkah 4 leta.

ja res

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
4.1.2008 8:45:31   
ŽELJA2
NinaŠ mislim da ti ne bo žal. Tut jest bom neki tazga kupila, ko bo cin-cin za to.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
4.1.2008 9:07:44   
ada2
jutro!

Adam je spet nekaj štrajkal ponoči - beri kašljal, zjutraj pa je pravil, da ga tu dol boli in je v usta kazaluser posted image
v glavnem sem ga obdržala doma in je bila strašna žalost enih 5 minut, zdaj pa skače ko zmašan okoli in .....eh, saj naredit itak nič ne morem poleg njegauser posted image  on bi vse pomagal, se moram prav skrivat ko posodo umivamuser posted image user posted image

aja, pa očitno ga je šravfalo ponoči, ker je ful prdel in se premetaval....no, saj ni čudno, ker za večerjo je pojedel eno skledo fižolauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
4.1.2008 9:25:57   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

Upam da je bila vaša user posted image  boljša kot moja. Je bil user posted image  škrt ko jo je kuhal in nama je naredil tako bolj vodeno...user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Adama.

Naš najmlajši pa je danes v vrtcu. Je bilo tako veselje ko je prišel tja in takoj je odšel k vzgojiteljici. No ati in mama pa bosta (vsaj tako je v planu) malo poležavala in uživala v ljubem miru...user posted image user posted image user posted image
...čeprav so na vratih že drugi obiski danes se mi zdi da bo malo bolj težko izvedljivo...user posted image

Ah nič, grem.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
4.1.2008 9:35:58   
ŽELJA2
Že 2. obisk ob 9.30?user posted image  Tole sta si pa dobro zastavila.user posted image  Uživajte.
Grem jest tut zdej na obisk, pol pa še v trgovino. Po ene 15 platojev mleka. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
4.1.2008 9:40:53   
ŽELJA2
Se mal šalim.user posted image

Ampak, če bo pa s temi podražitvami šlo tko naprej, pa res ne vem če ne bo šla cela moja plača na mesec samo za hrano.user posted image Sej bomo bankrotiral.user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
4.1.2008 10:51:11   
*bubi*
Joj, ste se naklepetale. Sem že mislila, da je katera user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz sem od mentorice v lekarni dobila Belo Masajko. Samo še nisem uspela odpret. Zdaj po večerih berem slovenščino user posted image

Nič, še eno urco, se javim kaj kasneje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
4.1.2008 13:32:06   
*bubi*
Kje ste zdaj, ko pa je  P E T E K ! ! ! user posted image

Saj sem si mislila, da so neumni, da je bilo treba ta dva dni v službo it..... ampak vam povem, mi je bilo lažje zdaj dva dni, pa spet malo pavze, kot pa v ponedeljek po 14 dneh na polno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
4.1.2008 15:13:10   
ŽELJA2
Sej kera je. Zaenkrat!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
4.1.2008 15:19:09   
ŽELJA2
Knjiga Bela Masajka je odlična.user posted image  In ko jo boste brebrale si pejte še po

nadaljevanje Zbogom Afrika in nato še Vrnitev v Barsaloi. Tudi te dve sta super. user posted image  

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
4.1.2008 15:27:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ŽELJA2

Sej kera je. Zaenkrat!user posted image

Ja, no, za to pa čakamo, da ne bo več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
4.1.2008 17:56:59   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: ŽELJA2

Knjiga Bela Masajka je odlična.user posted image  In ko jo boste brebrale si pejte še po

nadaljevanje Zbogom Afrika in nato še Vrnitev v Barsaloi. Tudi te dve sta super. user posted image  

Zadnje še nisem prebrala, moram si jo sposodit.. drugače pa res dobri knjigiuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
4.1.2008 18:06:16   
tincci
Ko ravno o knjigah.. zdej berem isabel allende: moja umišljena dežela. najboljša latinskoam.pisateljica, ki tako lepo piše o Čilu, da bi šla kar tja na počitniceuser posted image Tko kot me je nekoč Camus navduševal nad alžirijo... mam pobožne želje, a neuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
4.1.2008 18:30:27   
Paštetka
Halo babe  user posted image

Knjige???? trenutno študiram,kam bomo šli jutri n aizlet in katere bikinke naj oblečem dopoldne na plaži user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
4.1.2008 19:28:35   
petarda
Prosim bodi tko prijazna pa še enkrat povej njegovo oznako. Si ga bom spet mal šla pogledat

http://www.mimovrste.com/artikel/1730082425/digitalni-fotoaparat-nikon-d40-af-s-dx-18-55-35-56g-ed

user posted image

Meni je še vedno všeč, dela lepe slike, čeprav slikam skoraj vedno v auto načinu ali pa v tistem, ko so že nastavljene...kaj bi delal šele, če bi "štimala nastavitve"....samo to je za kakšne druge stvari slikat...za našega petardita je najbolj priročna funkcija 2 slike v sekundiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
4.1.2008 19:33:33   
petarda
Meni so Joe-jeve fotke itak fenomenalne (Joe od Jancike, imata v podpisu njihovo spletno stran, vsaj Jancika jo ima).

Ne najdemuser posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
4.1.2008 19:34:51   
petarda
user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 4.1.2008 19:40:50 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
4.1.2008 19:41:09   
petarda
Knjige???? trenutno študiram,kam bomo šli jutri n aizlet in katere bikinke naj oblečem dopoldne na plaži

Blondinka? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa itak vem, da si Masajko že prebralauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
4.1.2008 19:46:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Joj, ste se naklepetale. Sem že mislila, da je katera user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
4.1.2008 19:48:01   
petarda
Jaz sem od mentorice v lekarni dobila Belo Masajko. Samo še nisem uspela odpret. Zdaj po večerih berem slovenščino

na RR-ju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
4.1.2008 19:49:31   
petarda
zdej berem isabel allende: moja umišljena dežela. najboljša latinskoam.pisateljica, ki tako lepo piše o Čilu, da bi šla kar tja na počitnice Tko kot me je nekoč Camus navduševal nad alžirijo... mam pobožne želje, a ne

Meni se pa ne zdi tako...danes je že vse tako blizuuser posted image ..Evo od sodelavke sin je zdaj v Čiluuser posted image ...se je šel mal potepatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
4.1.2008 19:51:28   
petarda
Ampak, če bo pa s temi podražitvami šlo tko naprej, pa res ne vem če ne bo šla cela moja plača na mesec samo za hrano. Sej bomo bankrotiral

Bo treba mal manj jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao...bom rajš tiho...user posted image ...o hrani in kg se letos ne menim user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?