|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
6.1.2008 19:00:35   
NinaŠ
Pa po dooolgem času še novo stran odprem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
6.1.2008 20:02:22   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Grem na orbitrekuser posted image ....Naty dober tek, če imaš glih kako čokolado pred sabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
6.1.2008 20:38:33   
*bubi*
Ti ti ti, petarda! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
6.1.2008 20:56:57   
petarda
Evo konec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem imela rundo orbitreka, telovadbo, pa še eno rundouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...čist sem iz kondicije, kar lije iz meneuser posted image user posted image user posted image ... je pa mal bedno tale orbitrek nabijat zdaj, ko petardito spi, lubi pa gleda TV...sam sred dneva mi pa res ne potegne orbitrekuser posted image .... Sva se pa z lubijem odločila, da bova šla VSAK dan po službi en krog okoli mesta...cca 4km...ali nekaj takega...včasih bova petardita s sabo vzela, včasih pa bo pri moji mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem ful vesela, ker mi ful manjka svežega zrakauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
6.1.2008 20:58:24   
petarda
Zgubila sem cd-je od pilatesauser posted image user posted image user posted image ...upam, da bom jutri najdla....drgač bom pa Nincy prosila, da mi ga skopirauser posted image user posted image user posted image ....aja, al pa željouser posted image user posted image user posted image ....

Nič....grem pod tušuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
6.1.2008 20:59:14   
NinaŠ
Sva se pa z lubijem odločila, da bova šla VSAK dan po službi en krog okoli mesta...cca 4km...

user posted image za tako odločitev, samo glejta, da se je bosta držala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
6.1.2008 21:00:25   
petarda
samo ne takega, ki ima že inštalirane Windovs Vista - meni so jih vsi odsvetovali (zasedejo veliko prostora, za vsako stvar, ki jo hočeš narediti, te 10x vprašajo ali resno misliš, počasni...

user posted image  moj lubi ima pa glih enega takega ogledanega user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
6.1.2008 21:00:58   
NinaŠ
Jaz sem odspala eno kitico... ...zdaj pa user posted image ... ali naj grem nazaj spat? user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
6.1.2008 21:02:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Sva se pa z lubijem odločila, da bova šla VSAK dan po službi en krog okoli mesta...cca 4km...

user posted image za tako odločitev, samo glejta, da se je bosta držala user posted image

Ja...jaz tudi upam....sam vem, da bo problem, ker ima on še popoldne ful dela v službi, samo mi je obljubil, da bo probal vse naredit dopoldne....ma podobne probleme kot Adin lubi user posted image user posted image user posted image user posted image ...če bi več naredil dopoldne, mu pa pol nebi bilo treba, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem jaz pod tuš, ti pa mi kako lepo fotko nalimajuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
6.1.2008 21:03:03   
petarda
zdaj pa ... ali naj grem nazaj spat?

FOOOOOOOOOOTKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
6.1.2008 21:03:09   
*bubi*
Zgubila sem cd-je od pilatesa

To je pa zdaj zgleda moda user posted image

Aja, jaz ga še imam..... nerabljenega user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
6.1.2008 21:05:28   
NinaŠ

samo ne takega, ki ima že inštalirane Windovs Vista - meni so jih vsi odsvetovali (zasedejo veliko prostora, za vsako stvar, ki jo hočeš narediti, te 10x vprašajo ali resno misliš, počasni...

user posted image  moj lubi ima pa glih enega takega ogledanega user posted image

poskusi ga pregovorit da zdaj kupita praznega (in zato vsaj 150€ cenejšega z istimi specifikacijami) in potem tekom leta dokupita nove XPje, ki se pripravljajo

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
6.1.2008 21:10:00   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

zdaj pa ... ali naj grem nazaj spat?

FOOOOOOOOOOTKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

Ja prilimam kako, samo (še) nisem zadovoljna z njimi oz. moram še kup stestirat. Zdaj imam nastavljen na "prepoznavanje obrazov", ki v bistvu deluje čist OK, samo se mi zdai, da v prostoru (fleš) naredi pretemno ozadje. Nisem pa še poskusila ostalih nastavitev (center, all,....)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
6.1.2008 21:10:55   
nincy
Grem na orbitrekuser posted image ....

user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tud mogla it, pa sem še od kosila toooolk nažrta, da ne pride v upoštev user posted image

Ampak jutri pa res začnem...sam kaj ko je blo teh "jutri" že vsaj 1000-krat. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
6.1.2008 21:15:29   
nincy
Drgač pa rabim eno pomoč!

Že ves popoldan se matram, da bi si z neta (google) vzela dol program Coral draw in Photoshop. Vleče mi jih skor pol ure, potem mi jih pa sploh noče odpret. Pa nujno rabim vsaj enga.
SAAAAAAAAAAANJAAAAAAAAAAA, zate vem da imaš Coral draw...ajde dost miganja in na raport user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
6.1.2008 21:17:53   
NinaŠ
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
6.1.2008 21:18:33   
nincy
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Zgubila sem cd-je od pilatesauser posted image user posted image user posted image ...upam, da bom jutri najdla....drgač bom pa Nincy prosila, da mi ga skopirauser posted image user posted image user posted image ....aja, al pa željouser posted image user posted image user posted image ....

Bi jaz tud mogla sobo okrog obrnt, da bi ga najdla. Sem to zadevo čist opustila. Sem si pa zdaj nabavla AB Rocket...pa ne me vprašat če deluje, ker ga še nisem sprobala user posted image  Ga že en teden samo gledam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
6.1.2008 21:20:11   
NinaŠ
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
6.1.2008 21:23:51   
NinaŠ
Nincy poskusi jih potegniti dol še s kake druge spletne strani user posted image . Ker bi mogla delovat (vsaj Photoshop sem jaz tako že zlovdala). 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
6.1.2008 21:24:13   
*bubi*
user posted image  Tina in Anže user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
6.1.2008 21:25:08   
nincy
Nina ful lepe slike, še bolj pa tvoja dva sončka user posted image  Tko da se je nakup res splačal.

Pa vsi vaši malčki mi zgledajo ful veliki in starejši. Ne pa moj user posted image , še za 2 leti mi ne zgleda, pa tak majhen škrat, pa da ne rečem kolk je žleht user posted image  Kakšen dan res mislim, da me bodo odpeljal v norišnico user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
6.1.2008 21:26:24   
nincy

Nincy poskusi jih potegniti dol še s kake druge spletne strani user posted image . Ker bi mogla delovat (vsaj Photoshop sem jaz tako že zlovdala). 

A pa se spomniš iz katere strani? Ker jaz sem že čist obupala

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
6.1.2008 21:31:30   
petarda

user posted image

Čigava pa je to torta, ko ma tolk svečk gor?????? Pa ne, da si nam zamolčala r.d...Si enkrat rekla...v začetku januarja..IN KDAJ JE TO???? Za eno pijačko boš pa ja dalauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
6.1.2008 21:31:41   
NinaŠ
Npr. tule:http://www.adobe.com/products/photoshopalbum/starter.html
ali: http://adobe-photoshop.en.softonic.com/

...samo v strica googla vtipkaj "download adobe" in ti da kup zadetkov

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
6.1.2008 21:33:13   
petarda
Pa nujno rabim vsaj enga.
SAAAAAAAAAAANJAAAAAAAAAAA, zate vem da imaš Coral draw...ajde dost miganja in na raport

Please call me by my actual name user posted image user posted image user posted image user posted image ....Drgač pa...ga imamuser posted image  Nimam pojmauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?